21072
  • inter15
    Lawless-nek és Sensei-nek üzenem , hogy még élek de családi problémák miatt csak hétvégétől tudok ismét játszani.
  • inter15
    70 -es szint körül már nem lesz ilyen problémád :)
  • Holdpro
    Wu Tangos lettem és Blue Dragonos Swordos..
    Az nem tetszik az egészben mire elérek valamiből5ös szintet valami sword Masteryből jön helyette 2-3 másik ami kicsit jobb és kezdhetem előről..
  • DonnieBrasco
    Na tegnap végre OC1 lettem, és Blue Dragon student :) jól néz ki a Cloud Sword technika, a Wind nem annyira tetszik (kissé mangás gagyinak tűnik..) Asszem bétában ezer éve is kb. eddig jutottam el, szóval mostantól kezd végre érdekessé válni talán :)

Magas szinteken is csak 1-2 küldi van szintenként, vagy kissé javul a helyzet?

DB
  • Atti12
    dokihoz odamész és ott van hogy heal. Arra katt. Vagy pedig veszel tőle növényt, ill. vizet
  • Tanisz
    ott akadtam rá én is, kellett egy kicsit rohangálnom:)köszi neked is:)
  • Tanisz
    na bejutottam a templomba, csak nem valami könnyű, nem érzem magam valami erősnek:) köszi

amőgy azon röhögtem a legjobbat, hogy dumálok a nagy bikafejű emberrel, erre nézem questeket, és akkor látom, hogy ezt a nagy marhát Red Bullnak hívják, előszöt nem is értettem, hogy milyen energiaitalt akar ez tőlem?:)

most meg van egy olyan küldetés, amit a kovács adott, hogy a ládáját keressem meg, mondta a helyet is, de nem találom egyik térképen sem, biztos megint elolvastam valamit, valami shiengkijangot8így egybe) emleget:)
  • Tanisz
    köszi meglett a küldetés:)
  • umPepe
    azt szeretném kérdezni, hogy az external wounds-ot mivel lehet gyógyítani? amúgy naon teccik a játék!
  • Supa
    Tanisz:menj át ShiZangba ott talalod a blood wolfokat
  • Keszike222
    Tanisz a Blood Wolfok Zheng Zouba vannak vagy valami ilyesmi a neve.A térképen rajta van a pontos neve.
  • DonnieBrasco
    Blood Wolfok pl. a Wu-tang területen vannak szép számmal...

DB
  • Slipknot14
    A játék még míndig nem akar beengedni Nirvana szeróra, így csináltam egy Shaolin kölyköt az EU-son :S De jó lenne ha valami történne ár, és betudnék menni :@ Connectelek, oszt megáll a Connecting to a Game Server-nél aztán számol visszafelé hogy ennyi idő múlva abba haggya a csatlakozás próbálgatását :S Aztán megint connectelnék és azt írjá már bennt vagyok. Megint connectelnék ezután és kezdődik minden előlről :@:@
  • Slipknot14
    Jah, hogy úgy:D Az a HD-k temploma. Minden clannak van egy területe, ahova csak belépés után mehetsz majd be. :)
  • Tanisz
    Köszi, tényleg sokat segítettél:)Örök hála:)
    Bár majd lehet később megint lesznek hülye kérdéseim:) Előre elnézést:)

Azt tudom, hogy Questeknél (Q lenyomása)-nál vannak a küldetések és van egy függő, amivel nem bírok mit tenni, mert azt akarja a csaj(aki adta a feladatot), hogy vigyek neki 10 Bloodwolf skint (vérfarkas bőrt), csak azt nem vágom, hogy honnan, amikor keresztül kasul végig jártam a pályát és sehol nincs ilyen lény, vagy át kellene mennem más területre, nem a Heavenly Demonoknál kellene keresnem?:)Kicsit megvagyok lőve vele, a közös chaten is feltettem a kérdést angolul a játékban, de nagy ívben tojtak rám.

Akkor már egész jó úton haladok, szinte minden technikám már 2-3on van, van olyan ami már 6on:)))

A lezárt terület nevét meg most így hirtelen nem tudom, de 3 marcona bikafejú lény őrzi, az egyikkel lehet beszélni, de az mindig elküld, hogy nem vagyok jogosult rá, ha meg nekitámadok, akkor rögtön lekaszabolnak egy ütésre:) Szóval vicces:)Megnézem majd pontosan, hogy mi a neve a helynek, de egy nagy kapun kell bemenni.

A kulcsot is megnézem, mert lehet valami elkerülte a figyelmem:)

Nagyon szépen köszönöm!:)
  • Slipknot14
    akkor GC :) DE a 8 az stimmel :D
    Grr, most meg kirugott az előbb a game, oszt utána visszamentem, de nem akart eltűnni az Impervious vagy mi, csak 0-sec volt oda írva és villogott :@ Azóta meg nem enged be hogy akkork iléptem, állítólag már bevagyok jelentkezve :@:@
  • Atti12
    GC8, nem LS :D
  • Supa
    Bardon igen nagy szükségem lenne 5 db Liquor Jugra.Ha van valakinek eladó azt megvenném,de azért is hálás lennék ha valaki megmondja melyik mob és hol dobja+vennék Heartless Sichuan felsöt jó áron.PM Supa tenksz
  • Slipknot14
    Aswa szerver?:O Az meg hol van? Vagy neked vami más kliensed van?:O
    Szóal Tanisz, HD(Heavenly Demon) karim nem volt de asszem azt monták ho Losing Self 8-tól lehet belépni a clanba. Ahhoz hogy belépj küldetéseket kell megcsinálod, és látom írtad hogy csinálgatod, de mindenesetre nyomd meg a Q betűt és nézd meg nincs-e befejezetlen küldetésed. És szerintem ott sem árt az alap teknikákat 2-esre fejleszteni.
    Értelme: Kapsz egy vagány szerkót tőlük(később ezeket venned kellesz más emberektől), aminek vannak zsebei. A Zsebekbe tudsz pakolni tárgyakat amik extrákat adnak(Asszem 3 zsebe van a felsőnek és 3 a nadrágnak), nah meg persze a HD-nek elég vagány kinézetük van =) Ezen kívül ha belész akkor kapsz majd egy Epithet-et(Rangot, vagy iesmit) Amiket a C lenyomásánál az Epithet felső kis gombnál majd válogathatsz és ezek adnak extrákat szintén.
    De a legfontosabb, hogy ha belépsz, tudsz tanulni képességeket majd, kicsit később a belépésed után. Pl: Harctípusok, Speciális Nagy ütések, stbstb.Ez majd ott dől el hogy mien Kasztba lépsz be a Clanon belül: Vannak Harcosok, Felcserek(én így hívom őket :D)-gyógyítanak, Bufferek(ők adnak a másik embernek plusz Str,Ess,stb-ket időkre, asszem fél órára szólnak), és a Hybridek akik mindent tudnak, de nem ugyan olyan magas szinten mint a többiek.
    Képesség erősítés: Szerintem míg nem vagy Kasztba, addig Str, Dex, Con-kevesebb és Ess még kevesebb-re érdemes, aztán ha kasztot választasz ezek nullázódnak és újra eloszthatod a már megszerzett Chi pontjaid a skilleken és a Mastery pontokat szintén.
    Hmm, Lezárt terület?:O Erről kicsit bővebben pls:)
    Mások ellen: Lesz 1 hely ahova majd el tudsz menni: Bloody Plain, itt akárki harcolhat akárki ellen, ez egy amolyan Farkas törvények uralta hely:) És ha ott meghalsz semmid nem fog veszni, csak máshol ,,támadsz fel''.
    A kulcsról meg abszolut nem tudok semmit, sry :S
  • DonnieBrasco
    Basic Wu-tang Fist és Basic Wu-tang Sword skilled is legyen legalább 2-es szintű, akkor beenged az őr a klánba.

DB
  • Supa
    karmas title-t hogyan tudom megjeleniteni?Bekell kapcsolni valahol?
  • Tanisz
    Sziasztok!:)

Új vagyok a játékban, sőt még az MMORPG műfajban is, ez az első amivel próbálkozok. Néhány napja kezdtem el a játékot, nagyon megtetszett, viszont elég sokminden nem tiszta. Nem vagyok perfekt angol, de amit írnak,mondanak általában megértem, meg megértetem magam legtöbb esetben.
    Bardo(ez az EU-s ugye) szerveren vagyok fent Heavenly Demon-ként kezdtem. Legalábbis oda dobott le és már Gathering Chi Cheng 10-nél tartok, kapok küldetéseket meg minden, kaszabolom az utamba kerülő ellent..stb. Viszont magyarokat nem nagyon találok, pedig jó lenne értekezni, lenne egy-pár kérdésem:)
    Szóval, hogyan lehet klánba lépni, mi értelme van? Milyen képességeket célszerű erősíteni(bár erről halvány fogalmam van, de mint tipp érdekelne)?
    Hogyan lehet bemenni lezárt területekre?Mi kell hozzá általában?Vagy azt majd küldetésekkor megkapom?
    Hogyan lehet mások ellen harcolni?
    Kaptam valami kulcsot is, de hogy mire való azt nem tudom, nincs a leírásában, vagy csak én nem vettem észre?!:)

Tudom, sok buta kérdés és még talán lesz több is, hisz abszolút kezdő vagyok.
    Remélem tudtok és van kedvetek segíteni, nagyon megköszönném.

Ha valaki esetleg megkeresne: Tanisz néven vagyok fenn(mí meglepő:) ) általában.
  • Holdpro
    Sziasztok
    Gatering 8asnál nincs több questem és nem történik semmi, haver 8ason Wu tang váltáson ment keresztűl, nekem viszont a kapuban nincs az őrnél az üzi..
    Questekben ugyan azt csináltam mint a haver mindenben egyezünk..
    Valaki tudja én miért nem tudok semmit sem csinálni ?
    Aswa szerveren játszik valaki ?
  • Atti12
    azért mert most nem nagyon van időm FAQ-t frissíteni, nyáron megcsinálom jól ;)
  • Slipknot14
    FAQ-ba mé nem ez van? Aszittem, ho az EC-re RC-t értenek az emberek, csak elírták xD Aztná gyanús lett amikor már sokan ,,elírták''

Losing Self 1-12
    Gathering Chi 13-24
    Opening Chi 25-36
    Revolving Chakra 37-48
    Raising Light 49-60
    Five Dragons 61-72
    Sun and Moon 73-84
    Golden Blossoms 85-96
    Elemental Crown 97-108
    Floral Crown 109-120
    Crimson Snake 121-132
    Golden Lotus 133-144
    Humble Master 145-156
    Little Master 157-168
    Hermit 169-180
    Projected Soul 181-192
    Dissolved Body 193-214
    Immortal 215
  • Slipknot14
    nyomd meg a gombját amivel bekapcsol, aztán nyomjad hosszan az Alt-ot(tul. képpen addig amíg akarsz futni:)) és irányíthatod magad az ide-oda kurzor bill.-ekkel vagy finomabb irányításért nyomjad a Jobbklikket és mozgasd az egered ide-oda(én ezt szeretem):)
    De amúgy amikor megkaptad a lightfoot-ot a ?-nél leírja részletesen hogy mit kell csinálni... :D
  • MCSeid
    Nem szándékom hogy csak velem legyen tele a fórum de eszembe jutott vmi megtanultam a basic lightfoot-ot és mikor benyomom nem történik semmi.(Nem porzik a lábam stb.)Kéne h történjen vmi vagy ez így normális?
  • Atti12
    viszont az EU azért jobb mert elérhető időkben vannak az eventek :)
  • Slipknot14
    Egyre unalmasabb a játék... Egyre nehezebb a lvl lépés és még questek sincsenek lvl lépés után. Régen azér szerettem a lvl up-ot mer jöttek a jó kis q-k, de most... Tiszta monoton, sztem a játékból ennyi elég is volt egyenlőre. RC 11 amúgy:)
  • Slipknot14
    Ehh lemészároltam egy egész falut, ontosan 160 roostert és hen-t köztük nhány pig és dog-al.(számoltam) De 1 bad karmát se kaptam :'(
  • Slipknot14
    Amúgy Nivana sztem sokkal jobb, ált. a Nirvana nálam fine az EU meg normal :D
  • Crusnik
    akrámielyn állatot lehet ölni kutya,tyúk stb,csak a lényeg hogy falubeli ártatlan állat legyen :)

medvéknél főboss jinanban o_O még soha nem láttam
    grat Lawless, ha minden jól megy akkor nekem meg jövő hétre meg lesz a Pride of white clan már alig várom :D
    kár hogy nem itt kezdtétek tommival Eu szerveren
  • Lawless #3904
    a képeket késobb valami kis gubanc van
  • Lawless #3903
    majd teszek magamrol is képet idáig itt van Shen Mo meg a én a bandomal a Band Mastermnek FC-s polearmaja van nézzétek meg!
  • Lawless #3902
    tobbek kozott a Killer of Meng Mian azt a ZZ-s kastélyban lehet szerezni a Killer of Mei San-he -t a Jinani kastélyban a Shen Mo az pedig Jinan fo bossza! ami a medvéknél van egyszoval annak nefussatok neki mert még nagy szinten is piros...jo tanács! a tobbi epithet az quest ért van pl: Punisher of ....Jianxi,Soldier of Fortune stb.
  • Lawless #3901
    skacok az nem úgy van hogy 100 mob 1 karma...mert dobott nekem már 60 után is :) úgyhogy errol ennyit....majd a RAGE -hoz...szerintem nemérdemes bekapcsolni én mindig végighagyom hogy lejárjon és úgy is eros vagyok és hosszabb ideig van! amúgy ha van valmi kérdés én elég aktív játékos vagyok, jó shaolinos klánban is szoval írjatok bátran a nevem : Lawless sokat járok Bloody Plainre is de most Nanchangba olok Tigereket....és orulok mert ma kaptam mag a NEW HERO epithetet a GB6os questért :)
  • Slipknot14
    Jah és sry a spammelésért, de ez fontos:) A Mastery-be valahol megkell tanulni hogy tuggyak Advanced-ekre pontokat tenni? Csak mer ha igen akkor jóhogy eszembe jutott :D Ha meg nem akkor pls írjátok le mien lvl-nél számíthatok rá:)
  • Slipknot14
    amúgy van az a számláló, oldalt. Ami BE-ket potyogtatna. Szal sztem 300-nál is ad. Nemhiszem hogy tiszta véletlen volt amikor a 300-at leértem és egy Twin Brute-bő, amiből még sose láttam kiesni, dobott 1-et:)
  • zsakosfrodo2
    Ha náladnál magasabb szintü mobokat ölsz, de sokat. Ha a kutyából indulunk ki vagyis 100 kutya=1 bad karma, akkor 100(mondjuk) fehér szörny = 1 good karma. Fogalmam sincs másülönben taslálgattam. :D
  • Slipknot14
    nekem ezt ingame monták: ölj mobokat:)
    amúgy muszály kutyából 100db? gondolok itt tyúkra, kakasra, disznóra, vegyesen.