21072
  • inter15
    Nesze neked HERO ONLINE !!!
  • Gubberx
    Üdv, picit moderáltam a hozzászólásokat mert látom elszabadultak az indulatok:)
  • Anthraxus
    de aragonr nincs igazam az SRO gondolom több mint 2 éve megy és mindenki ismeri ez meg januári és szinte senki nem ismeri.
    Jóhogy az SRO nak nagyobb a statisztikai aránya

Továbbiakban ingyenes lesz karaktertörlés csak akkor volt amikor open beta lett.

én meg a csavarra vagy a szögre esküszüm (szög és kalapács )

Sir moon én se vagyok angol zseni de kérj tanácsot tőlem és társaimtól játékban és segítünk szívesen! Nevem Sensei_san

Ja és Aragorn Gratula!!!
  • Anthraxus
    Killer of meng miantz án fd3-on szereztem meg barátok segítségével és engem múltkor bevittek a hero band-em legerősebb tagjai valley of hellbe és nekem mostmár megvan a conqueror of valley of hell fd4-en
  • Atti12
    én a hurkapálcára szavazok :D. egyébként én meg Sohan vagyok :)
  • Crusnik
    Pacesz ezeket tőlem is játékban megkérdezhetnéd, Hali Szeszmester vagyok :D

lenyomva tartod a gombot mondjuk egy csavarhúzóval kiakasztod a billentyűzetet vagy valami nehéz tárgyal, aztán amig el nem fogy a manád addig nézel tv-t vagy valami mást
    killer of meng miant FD 7-8 körül kapod meg
    ÉS NEM LESZ FIZETŐS SE KARAKTER TÖRLÉS
  • Holdpro
    Tegnap letettem a játékot, túl sokk ez egy angolul alig beszélő emberkének, millió tárgy és skill, feladtam..
    Üdv mindenkinek
  • Pacesz
    Hi everybody!
    Most regisztráltam ide fasza h csináltatok egy fórumot! :)
    Lenne egy kérdésem ami inkább a buffereknek szólna:
    Hogyan fejlesztitek a buffokat? Csak gomblenyomással vagy esetleg nincs valamilyen program?
    Ja és a killer of meng mian epithetet mikor és hogyan lehet megszerezni?
    illetve nem tudjátok h fizetős lesz e a full verziós játék és lesz e karaktertörlés?
  • Atti12
    egyébként tegnap be vittek CoF ba :). Durva hely nagyon, a mérgezés végét már ugy csináltuk meg hogy folyamatosan élesztettek fel :D. dobozokba sajna nem találtam semmit csak pénzt, de izgi volt nagyon, és mostmár én is Conqueror of Death Valley vagyok :P
  • Atti12
    na jó mostmár higgadjatok le! Nem kell a veszekedés, meg a káromkodás. kultúráltan is meglehet beszélni a dolgokat.
  • Anthraxus
    creep menj innen ez a 9dragons fórum nem a sro és itt nem lebaxni kell a játékot hanem tanácsot kérni!!!
    Nemjátszottam még soha WOW-ot se SRO-t se mást nekem ez tetszik neked az SRO tetszik nekünk ez te menj oda mi ide nem kényszerítette rád senki ezt a játékot!!!
    Ha megnézel egy régi karate filmet ott hol vannak a vaspáncélok vagy én vagyok a vak
    Bruce Lee-n mikor volt ilyesmi ???
    Ez az ókori kínai kúltúrában játszódik ők max vastag bőrpáncélt használltak!
    Vagy Ark nincs igazam???
  • inter15
    Akkor húzz abba a topicba !
  • zsakosfrodo2
    Nem magát érzi harcművésznek hanem a karakter maga a harcművész te lmao.
  • Atti12
    a karakterekre értette... És egyébként milyen statisztika? Csak szolok hogy a 9Dragons megnyert egy csomó díjat nem régen
  • inter15
    Itt nem a mezei közkatonák vannak ember. Hanem "harcművészek". Hány Bruce Lee -s filmben láttad a fickót sisakban meg mellvértben. ?

A Silkroadról meg annyit hogy tavaly juniusban voltam lvl70.
  • Atti12
    Samuraiokra gondolsz? mert azok nincsenek ebbe a játékba. Mutass már nekem egy olyan képet amin egy Shaolin van felszerelve minden fém szarral. Nem neked való ez a játék, menj inkább silkroadozni.
  • Slipknot14
    lvl 21 vok Silk-be, és érdekes módon, sokkal jobb lesz innentől a játék, főleg thief-el. Hogy hol?? Nézz má meg ember egy képet, a múltból, a küldönféle fémekből készült, ruhára pakolt dolgok(pl váll, mellkas, comb) védik az embert.
    Ehh, királykodjak rókáknál? Mi értelme: lassabban, de fejlődök és kövi lvl-re. Ott meg megint ugyan ez, és így hosszú-hosszú ideig.
    A templomokba meg mi a ...-nak vannak íllyás gyakorlásra helyek, ha basztak beletenni íllyászokat a játékba...
  • Atti12
    student addig vagy amég nem kapsz másik epihetet. a gyors futást emg venni kell játékosoktol vagy találni. De elöször felkell fejleszteni a sima lightfootot 10 es szintüre
  • Holdpro
    Srácok meddig vagyok Student ? RC1es lettem..
    Ja és hogy lesz az a gyors futásom ? az a fehér tejszerű csíkot húz és pillanatok alattelmegy mellettem dolog..
  • Atti12
    majdnem :D
  • DonnieBrasco
    Az nem hatodik hó hetedike, hanemm 2007 hatodik hó (szóval lehet Júni 30 is, meg ma is :)

DB
  • inter15
    Egyedül a laptopom maradt meg mert az velem volt. Azon meg max buffolni tudok.
  • inter15
    Lawless ! Nem tudom mikor játszhatok ismét. Már több mint egy hete nem voltam otthon. Tegnap nagy nehezen hazaértem és minden müszaki cuccom be van halva. Állítólag benézett a villám a szomszédékhoz és nálam is agyonb@szott mindent. Lesz 1-2 kör a biztosítóval.
  • inter15
    Ne foglalkozz az a piacolással. Csak a kék iletve slotos fegyókat áruld esetleg. A többit nyugodtan add oda az npc -nek.
  • inter15
    Lol ember a hozzászólásod második felét olvasgatva Neked valahol a Cod -os topicban lenne a helyed.

-Meg úgy alapból, hol vannak a játékból a vértek, pajzsok, kétkezes fegyverek, mesterségek.-

Mivel ez alapból a kinai történelmen valamint a kínai harcművészeteket bemutató játék , mondj egy olyat ahol palyzsot használtak pl. Kétkezesnek meg ott van a pole és a spear.

-Mi értelme:az itemeket a lények nem lényhez szabva dobják, hanem a playerhez-

Mert gondoltak arra hogy lvl20 -on nem ütsz agyon egy 30-as mobot , és ilyenkor bizony felkopna az állad.

-Fejlesztehetm a képességeim(str,ess,stb). Mi értelme? Úgy is csak erősödnek az ellenségk is.-

Nem feltétlenül kell erősebb lényt ölnöd. Királykodhatsz a rókáknál is.

--Szóal mek Silkroad-al szerencsét próbálni--

Sok szerencsét hozzá. Lvl20 körül sikítva jössz ide vissza.
  • Holdpro
    éN NEKEM AZ A BAJOM HOGY VAN VAGY 20 FEGYVEREM ÉS NEM TUDOM MENNYIÉRT ÁRULJAM ŐKET..
  • Atti12
    6 hó 7. én történni fog valami. Csak nem tudjuk mi :D. Tudjátok az az ablak amit néha kidob és egy beggar van rajta. Az van Odairva hogy The Road To The Dragon is begin... Kiváncsi leszek mi lesz ez :)
  • Anthraxus
    Lawless és a nanchangi bossnál mit kapsz?:D
    már mint az épületbe mint a cof?
  • Anthraxus
    nem vagy normális creep igen van ami idegesítő de ha az életben is feladsz mindent az elkső kudarc után akkor baxhatod néha szó szerint
  • DonnieBrasco
    Úgy hallom, a Silkroadban van valamiféle crafting? Ez igaz?
    9dragonsban ugye semmilyen sincs?

DB
  • Atti12
    sok sikert hozzá :D. olyan lvl 20 körül olyan küldik elsznek hogy ölj meg 2x 1000 szörnyet ^^
  • Atti12
    fura nekem nem volt ilyen, good karma relicet felraktam, és amikor meghaltam akkor elveszett a good karmam és a jobb frelő sarokba egy kis kockába kiirta mi a baj
  • Lawless #3945
    ok TAMAS már komolyan meg is ilyedtunk!!! Várunk vissza...gyere amikor tudsz. Kreki és Sensei is keveset nyomja mostanság! De azért én meg Retro alakítunk! én GB7 még retro SM6 még ma! Xian meg bekaphassa mert már GB6 de ma utolér! hehe na majd gyere és whisperez rám! csákány
  • Anthraxus
    a válasz gombra gondoltam az ebmer nevének a sorában!
  • Anthraxus
    nyugi velem már vagy 5x megesett ez!!!

Aki nem tudja mire írtam jobb alsó sarokban (ha jól emlékszem) a válasz

nemártana néha arra a gombra kattintani mert úgy összekuszálódott már hogy nemtom ki kinek válaszolt!!!!!!!!!!!!!!!4
  • Anthraxus
    nyugi lessz olyan hogy a narancs csak 0.01-et ad meg lesz amikor 2 mob ad ennyit!!! nekem öröm ha 0.10 körül van így fd4-en
  • Anthraxus
    Igaz ő 1 nap és rc2 és reméltem hogy élsz rég láttalak én is csak hétvégenként vagyok mostanság!
    Üdv
  • inter15
    Ha hiszed ha nem (kérdezd meg Sensei-t vagy Lawless-t) 1 nap alatt lettem rc2 . Ott azért még lehet haladni.
  • inter15
    Van mikor kicsivel kevesebb.
  • DonnieBrasco
    Ott is csak 1-2 quest van szintenként?

DB