21072
  • Rabbit20
    oksa thx :)
  • Lawless #4187
    Rabbit úgy igértk h amint megérkeznek az új Mappok lesznek új skillek, questek és majd akkor fogod tudni szétosztanni a pontokat!!! de ezt nemtudom semmivel alátámasztanni...úgyhogy bocs...ha hulyeséget írtam...így beszéllik
  • Rabbit20
    Arról nem tudtok valamit, h mastery-nél mikor jön be az új (sry nemtom mia neve... special vagy ilyesmi xD) Kicsit zavaró, h nemtudom szétosztani pontokat sehova...
  • Lawless #4185
    hát ja tamás 10M ért nadrág ...kevesen engedhetik meg maguknak....de ha eladom amim van sokkal tobbem lesz!
  • Rabbit20
    Faszom most h lenne időm játszani 10 percenként elszáll a netem :SS
  • miilann
    en lattam mar olyat hogy vagy 5en gyapták és nem dobott semmit,szal te(ti) meg jól jártatok :D
  • Rabbit20
    Bloodwolf king elvileg BE-t is dob, White tiger meg nemtom, az nem volt leírva ^^
    De megtaláltam a helyüket szal tudom hol vannak, de egyszer se voltak ott tegnap, rábaxxtam egész napom, h ezeket kerestem meg vártam és semmi :S
  • inter15
    Lehet hogy kicsit későn jön a segítség. Ha Ati kártyád van , uninstallálni kell az Ati control center-t , és állítólag megjavul a game.
  • inter15
    Még szép hogy hozzá !! Attól az egy blood essence -től bizony felkopik az állunk.

Az a 10M -os 4 pocketes gatya kicsit gallyra vágta a nem túl rózsás anyagi helyzetemet.
    De amint látom a Tiéd is !!
  • Lawless #4179
    Tamás te úgy is hozzászolsz úgyhogy csak rajta :D:D:D várlak fejlodni! csá mindenkinek!!!
  • Lawless #4178
    Tamással 2en unatkoztunk és legyilkoltuk a boss-t Nanchangban....amí 1 BE dobott. gondolhassátok 1 ideg vagyok amúgy valakinek lvl5 elixirt is dob!

http://www.kepfeltolto.hu/?img=2hs1
  • Lawless #4177
    http://www.kepfeltolto.hu/?img=2hs2

A STATJAIM de ott hagytam a képet hogy lássátok kicsit felbuffoltak! amúgy kicsivel kevesebb!!!
  • Crusnik
    ez velem is megtörtént egyszer, azzal a két boss-al meg ne foglalkozz túl kicsik neked semmit jót nem kapnál, inkább fókuszálj a legyezősre :)
  • Atti12
    áh, felesleges, ugy is azt mondanák hogy nem igaz :D. Mind1, legyenek boldogok vele, legalább ott is segít az embereknek. De mondjuk a forrást oda irhatták volna -.-
  • avengir
    Reklamálj miatta, mert ellopták a szellemi termékedet!
  • Rabbit20
    The Wolf Saber vagy ki a tököm megölt :'( Ezt nagyon utálom, pont jött egy ad futás közbe mellette és persze beszaggattam és már csak azt láttam, h térdelek :SSSS Oda BC-m meg nemtom mennyi good karma... :/

Valaki plíz írja le merre találom BloodWolf Kinget vagy White Tiger izét, vagy link mégjobb ha van valami térkép ^^ White klán területen :)
    Meg akarom "boss"ulni a halálom xD
  • inter15
    Ez csak véleménycsere volt.
  • Crusnik
    Dehogy vitatkoztam, szerintem is egyén függő csak leírtam. Bocs ha úgy hangzott mint ha vitatkoznék este már nem nagyon tudok normális mondatokat összerakni(amugy se ^^')
  • Rabbit20
    Uh bocsi szarul csináltam am képet :/
  • Rabbit20
    btw statjaim :)
  • Rabbit20
    Quest Clan Header #2 - +100 Dodge, +50 Chi Kung Dodge, +5% Critical Damage
    Ez valyon az FD2 es quest? ^^
    Meg előtte van Headgear... most mi a Header meg Headgear? o.O
  • hiftu
    Prefixek gyűjteménye

szerintem nem teljes, de azért elég jó.
    (Pl nem találtam benne a +200 VE-t adó prefixet, és elfelejtettem a nevét, pedig volt egy ilyen spearem.)

Apropó, honnan lehet tudni, hogy egy mobnak milyen tulajdonságai vannak?
  • Rabbit20
    Szép..
    Azok a +11 ek mind elixírekkel lettek feltolva?

Izé vannak ezek az adv meditation meg steps... Azt írja basic med meg steps-nek kell 10esnek lenni, de ugye igazából a mostani legjobbnak kell? ^^
  • Lawless #4165
    figyu Crusnik...nehogy azt gondold hogy mink nem értunk veled 1et...ez a játék minden egyes embernél máshogy van! épp ezért szép mert minenki a saját otleteit gondolja helyesnek! úgyhogy ha azt mondod neked a dex-es kari fekxik jobban akkor nem is kell ezen vitatkozni!
  • Crusnik
    healernek télleg str ajánlot, de én dex-et használok hogy miért?
    Shaolinnak nagy a min max közti külömbslge ezt szolgálja elsőfokon,másodszor meg pvp-ben sokkal jobb mint str-rel azon itátkozni hogy a sok dex-est eltalálja a smashingem.
    sokáig str build voltam és szart sem értem vele, mondjuk még most is az vagyok mert lassan tudom felhozni mellé a dex-et de már csak 10 pont a külömbség
    életem meg van 4.8k és buffal akkár 6.5 aztán üssön a str ha akar vagy eltéveszti vagy pedig még belefér az a kis ütés.
    Tudom pve-ben elég béna vagyok de mivel van életem egy bizonyos arányú agronál nem sokkal maradok le str-esektől
  • Lawless #4163
    aki tud angolul ezt az oldalat ajánlom hogy lessen korul! itt van a szétosztás a mobok és egyben Boss okkal a szintujuk alapján !!! :)
    http://9dragons.mmosite.com/database/mob/raidmob.shtml
  • Lawless #4162
    hehe éééééééééénnnnnnnn
  • inter15
    oopsz 10-et számolj le mindegyikből valaki rámbuffolt.
  • inter15
    Itt a statom:

Stat
  • Rabbit20
    Rendben majd teszek be egy ss-t :)
    Attack rating nem az, h kevesebb a missed?
    Egyébként nem full dex-es vagyok szal úgy osztom, h 1 str 2 dex...
  • inter15
    Az attack rating -el kapcsolatban is erösen vitatkoznék (deva és diamond esetében),
    mivel ennek a két kasztnak a támadásainak igen közel áll a min. és a max értéke.(Lvl 10 en pl 325-396 a smashing pl) Az attack rating -nek meg abban nyilvánulna meg a jótékony hatása , hogy a skill damage értékét minél közelebb tolja a maximumhoz.

Tehát ha a skilled mindig maxon üti a mob -ot a akkor sem tudsz nagyobbat ütni , mint a saját damage értéked + a skill damage értéke.

Mivel nekem legalább 100 str -el több van ezért az én damage értékem legalább 300 -al több mint neked.

Tehát én hiába ütök a skillel kissebbeket mivel összeadódik a saját damage értékemmel , én fogom a nagyobbat ütni.

• inter15
    Most minden csiribí nélkül 96 a dex -em. KB minden második ütésem critical. Erre értettem a nemlétező (ill. teljesen felesleges) criticalt.

Majd ha ismét lehet játszani dobhatnál 1 shot -ot a statodról :)
  • Rabbit20
    Figy nem csak védelem meg erő létezik... Sztem dodge meg attack rating nem csak dísznek van és nekem jobban bejön egy gyenge de ügyes kari mint egy erős de béna...
    Azt hogy érted, h nem létező critical?
  • inter15
    Az összes ütés rugás damage értéke 1600 alatt van , és még ezt is elb@szni holmi nem létező critical miatt. LoL
  • inter15
    Nem egészen értem hogy egy diamond - monknak miért a legfontosabb a dex !
  • Rabbit20
    Hát nekem meg a str lesz az uccsó xD
  • inter15
    Most meg mi a frász van? Meg sem nyekken a kliens !!
  • cryon
    Sziasztok!
    Pár hete kezdtem a játékot, Blue Dragonnal nyomom az EU szerveren, most lettem RC9.
    Nagyjából minden este játszok több kevesebb órát, főleg (este 8 és hajnal 3 között)
    Szeretnék csatlakozni egy csapathoz/klánhoz, ha lehet. Mi ennek a menete? (a klánoknak nincs esetleg saját honlapja?)
    A karakterem neve: "noryco"
    Üdv!
  • inter15
    A dex mindig annyi amennyi az éppen aktuális fegyverhez kell !
  • Lawless #4149
    jah mondja már meg nekem valaki hogy hogyan van ez a + olás fegyoknál mert már teli a ****** hogy mindig eltorom! hiába van 700 bad karmám +6 torik!