5473
Felhasználói programot keresek.
-
monetta #1233 vagy valami használati leirást RM Converter4.1.21 hez -
monetta #1232 nagyon szükségem lenne egy ojan programra ami mkv fájlokat feliratal együt átrakja divxbe mert avibol készitetem mkv programal a felirat beégetést de szeretném ha divixbe vagy dvd be rakni vagy aviba hogy megmaradjon a forditásom vagy ha tudtok ojan feliratozo progit amely átrakja a magyar feliratott és az a vi filmbe beégeti és átrakja divx be vagy dvd be aviba anak őrülnék és esetleg használati leirás hozá mert béna vagyok szoval minden megoldás érdekelne -
#1231 Olyan programot keresek, amivel tudnám pl. egy a géphez kötött webkamera képét nézni teljes képernyőn. -
#1230 LOL... úgy értettem hogy mp3-ból cda-ba, de már probléma megoldva, köszi.. -
#1229 Konkretizálnád? Az mp3 is egy audio formátum... :) -
#1228 Valaki tud ajánlani olyan progit, ami mp3-at alakít audio formátumra?
-
#1227 Itt már írtam erről - tehát tökéletesen nem lehet. -
#1226 Hello!
Olyan program nincs amivel le lehet szedni a zenéről a szöveget? -
#1225 Talán a Flashget, segíthet:) -
#1224 Media Player Classic
File/Open DVD, tekerd ahova akarod, aztán File/Save Image... -
#1223 Fraps -
pruttyogo #1222 helló olyan programot keresnék amivel dvd filmből tudnék képeket lementeni ha van olyan egyálltalán
-
#1221 [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1162993290&no=1148]#1148-as[/url] hozzászólásom első részében felsoroltam párat. -
Lipi1980 #1220 Állítólag létezik olyan program, ami képes arra, hogy egy egész oldal tartalmát leszedi (pl. egy olyan oldal, ahol letölthető képek vannak)
Tudna valaki egy-két ilyen programot ajánlani?
Előre is köszike... -
blackgamer #1219 belső hálózaton szeretnék nagy fájlt mozgatni de mindig megszakad (wifi) és kezdhetem újra
létezik valami commander vagy más progi amivel a megszakadt másolást onnan folytathatom? -
#1218 "nTune-val hogy lehet processzort húzni?"
Tessék elolvasni az nVidia oldalán: csak nForce chipkészletű alaplapoknál enged tuningolni.
Ha a Bios nem engedi (akkor a szoftver sem fog sokkal többet), akkor esetleg segíthet egy Bios frissítés (keresd az alaplapod gyártójának weboldalán).
Hogy nem enged túl sokat az két dolog miatt van:
* Az alaplap nem tuningolható
* A túlzott tuningolás nem megfelelő felkészültséggel a CPU (roszabb esetben az alaplap) halálát okozhatja.
"Akkor, hogyan lehet megtudni egy másik gép IP címét? Olyan kellene amint a hackereké. "
Mint előző hozzászólásomban említettem: direkt kapcsolódni kell az adott géphez.
Másrészt ajánlom figyelmedbe az alábbi irományt: Hogyan lesz az emberből Hacker - hogy tisztában légy, ki is a hacker (nem feltétlenül az aki feltöri a gépedet).
"Akkor olyat ami a behatoló IP címét tudja meg?"
netstat
De egyébként a behatoló inkább az operációs rendszered sérülékenységeit fogja kihasználni, vagy trójait ír (szerez be), majd küld. Csak úgy nem fog behatolni (ha nincs olyan - sérülékeny/kártékony - szolgáltatásod amin keresztül bejuthatna).
"Hellósztok. Valaki nemtudna belinkelni egy olyan oldalt..."
Nézz szét a Sound Blaster oldalán -
Vardar #1217 Ja, az engem is érdekelne. -
Bmx01 #1216 nTune-val hogy lehet processzort húzni?
Akkor télleg nics más program:?
-
ivadek #1215 Hellósztok. Valaki nemtudna belinkelni egy olyan oldalt ahonnan tudnék a soundbaster live 2001-esemhez letölteni egy installt? mert a cdéjén csak win 98-as teleítő van. Lécci ,nagyon fontos lenne. Előre is köszi! -
zserrbo #1214 Tudja valaki mi a különbség a 2 Nero 8 csomag között? Akárhol nézem vagy kb 180MB vagy 1GB-os a csomag. Az Ahead oldalán 1 féle trial van, az 178megás.
Talán a kisebiken csak Burning ROM, Express és Smart lenne míg a nagyobban a többi cuccal együtt?
• Nero Mobile
• Nero Home
• Nero Scout
• Nero StartSmart
• Nero Burning ROM
• Nero Express
• Nero WaveEditor
• Nero SoundTrax
• Nero Vision
• Nero Recode
• Nero ShowTime
• Nero MediaHome
• Nero PhotoSnap
• Nero CoverDesigner
• Nero Toolkit
• Nero BackItUp
• InCD
• Nero SoundBox
• Nero ImageDrive -
Nuki #1213 Máshogy nem lehet. -
Mokus1 #1212 Hát én is csak sajnos az nTune-t ismerem ezzel is egész jól lehet huzni!DE én is röülnék valmi másnak -
Bmx01 #1211 hy
Tudnátok ajánlani valami proci húzó programot mert a bios nem engedi:??
TH
X -
#1210 ennyi :P -
#1209 Tűzfal. -
#1208 Van olyan program, csak elég nehezen lehetne beszerezni... A behatoló ip-címét a tűzfalak megmondják neked sztem. De nembiztos. Hozzám még sneki se "hatolt be" (semmilyen értelemben khm...) -
Vardar #1207 Miért ne? Ez nem igaz, hogy nincs ilyen program. Akkor olyat ami a behatoló IP címét tudja meg? -
#1206 ja, egybkt szted pont egy public fórumon fognak neked ilyen programokat adni? hát grat! -
#1205 Szerintem a hackerek maguk írják a programjaikat, amiket használnak, és nemhiszem, hogy kiteszik netre az ilyen dolgokat. Talán feltörhetnéd esetleg a chat.hu vagy a msn msg szerverét, és akkor kibogozhatod a több millió kapcsolat közül, hogy te éppen melyikkle beszélgetsz. Esetleg kódolva is van. Sok sikert! :) -
Vardar #1204 Akkor, hogyan lehet megtudni egy másik gép IP címét? Olyan kellene amint a hackereké. -
raider84 #1203 üdv.
A mobicat programot keresem. honnan tudnám letölteni?
-
#1202 "Másik számítógép IP címét akarom megtudni. Mondjuk olyanét akivel chatelek és chat közben lekérdezi a program a másik IP címét. "
Ez nem fog menni, mert mint előttem is mondták a chat (IRC, MSN, webes chat) központi szerveren keresztül megy. Kivéve ha direkt az adot géppel csevegsz (NET SEND,...); vagy direkt (az adott gépre/gépről - a szerver kikerülésével) fájlt küldesz/fogadsz. Ez esetben egy netstat parancs segíthet (kilistázza az éppen aktuális kapcsolatokat). -
#1201 De lehet egyszerűbb lenne elkérni tőle. És nem rosszindulatú dolgokra felhasználni! -
#1200 Szerintem ilyet nem fogsz találni, ugyanis az üzijeid először a központi szerveren mennek keresztül :O. -
ivadek #1199 Hellósztok. Valaki nemtudna belinkelni egy olyan oldalt ahonnan tudnék a soundbaster live 2001-esemhez letölteni egy installt? mert a cdéjén csak win 98-as teleítő van. Lécci ,nagyon fontos lenne. THX -
Vardar #1198 Másik számítógép IP címét akarom megtudni. Mondjuk olyanét akivel chatelek és chat közben lekérdezi a program a másik IP címét. -
gyonax #1197 Ha Firefoxot használsz akkor ajánlom figyelmedbe ezt a kiegészítőt:ShowIP ez a Firefox állapotsávjában megmutatja annak az oldalnak az Ip címét amin éppen rajta vagy. -
Vardar #1196 Nem saját másét akarom megtudni. Az IP cím nem személyes adat csak annak akarják tekinteni... az USA-ban. -
#1195 Saját IP megtekintése: Vezérlőpult>Hálózati Kapcsolatok>Helyi kapcsolat(vagy amelyik kapcsolatot használod> 2x katt rá>Támogatás fül>IP cím -
Vardar #1194 Olyan programot szeretnék amivel IP címet lehetne lekérdezni.