5473
Felhasználói programot keresek.
  • monetta
    vagy valami használati leirást RM Converter4.1.21 hez
  • monetta
    nagyon szükségem lenne egy ojan programra ami mkv fájlokat feliratal együt átrakja divxbe mert avibol készitetem mkv programal a felirat beégetést de szeretném ha divixbe vagy dvd be rakni vagy aviba hogy megmaradjon a forditásom vagy ha tudtok ojan feliratozo progit amely átrakja a magyar feliratott és az a vi filmbe beégeti és átrakja divx be vagy dvd be aviba anak őrülnék és esetleg használati leirás hozá mert béna vagyok szoval minden megoldás érdekelne
  • Basic
    Olyan programot keresek, amivel tudnám pl. egy a géphez kötött webkamera képét nézni teljes képernyőn.
  • Bokafix2
    LOL... úgy értettem hogy mp3-ból cda-ba, de már probléma megoldva, köszi..
  • SuperCharger
    Konkretizálnád? Az mp3 is egy audio formátum... :)
  • Bokafix2
    Valaki tud ajánlani olyan progit, ami mp3-at alakít audio formátumra?
  • Dj Faustus #1227
    Itt már írtam erről - tehát tökéletesen nem lehet.
  • jbal
    Hello!
    Olyan program nincs amivel le lehet szedni a zenéről a szöveget?
  • csgery
    Talán a Flashget, segíthet:)
  • SuperCharger
    Media Player Classic
    File/Open DVD, tekerd ahova akarod, aztán File/Save Image...
  • Pharaoh
    Fraps
  • pruttyogo
    helló olyan programot keresnék amivel dvd filmből tudnék képeket lementeni ha van olyan egyálltalán
  • Dj Faustus #1221
    [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1162993290&no=1148]#1148-as[/url] hozzászólásom első részében felsoroltam párat.
  • Lipi1980
    Állítólag létezik olyan program, ami képes arra, hogy egy egész oldal tartalmát leszedi (pl. egy olyan oldal, ahol letölthető képek vannak)

Tudna valaki egy-két ilyen programot ajánlani?

Előre is köszike...
  • blackgamer
    belső hálózaton szeretnék nagy fájlt mozgatni de mindig megszakad (wifi) és kezdhetem újra
    létezik valami commander vagy más progi amivel a megszakadt másolást onnan folytathatom?
  • Dj Faustus #1218
    "nTune-val hogy lehet processzort húzni?"
    Tessék elolvasni az nVidia oldalán: csak nForce chipkészletű alaplapoknál enged tuningolni.
    Ha a Bios nem engedi (akkor a szoftver sem fog sokkal többet), akkor esetleg segíthet egy Bios frissítés (keresd az alaplapod gyártójának weboldalán).
    Hogy nem enged túl sokat az két dolog miatt van:
    * Az alaplap nem tuningolható
    * A túlzott tuningolás nem megfelelő felkészültséggel a CPU (roszabb esetben az alaplap) halálát okozhatja.

"Akkor, hogyan lehet megtudni egy másik gép IP címét? Olyan kellene amint a hackereké. "
    Mint előző hozzászólásomban említettem: direkt kapcsolódni kell az adott géphez.
    Másrészt ajánlom figyelmedbe az alábbi irományt: Hogyan lesz az emberből Hacker - hogy tisztában légy, ki is a hacker (nem feltétlenül az aki feltöri a gépedet).

"Akkor olyat ami a behatoló IP címét tudja meg?"
    netstat
    De egyébként a behatoló inkább az operációs rendszered sérülékenységeit fogja kihasználni, vagy trójait ír (szerez be), majd küld. Csak úgy nem fog behatolni (ha nincs olyan - sérülékeny/kártékony - szolgáltatásod amin keresztül bejuthatna).

"Hellósztok. Valaki nemtudna belinkelni egy olyan oldalt..."
    Nézz szét a Sound Blaster oldalán
  • Vardar
    Ja, az engem is érdekelne.
  • Bmx01
    nTune-val hogy lehet processzort húzni?
    Akkor télleg nics más program:?
  • ivadek
    Hellósztok. Valaki nemtudna belinkelni egy olyan oldalt ahonnan tudnék a soundbaster live 2001-esemhez letölteni egy installt? mert a cdéjén csak win 98-as teleítő van. Lécci ,nagyon fontos lenne. Előre is köszi!
  • zserrbo
    Tudja valaki mi a különbség a 2 Nero 8 csomag között? Akárhol nézem vagy kb 180MB vagy 1GB-os a csomag. Az Ahead oldalán 1 féle trial van, az 178megás.

Talán a kisebiken csak Burning ROM, Express és Smart lenne míg a nagyobban a többi cuccal együtt?
    • Nero Mobile
    • Nero Home
    • Nero Scout
    • Nero StartSmart
    • Nero Burning ROM
    • Nero Express
    • Nero WaveEditor
    • Nero SoundTrax
    • Nero Vision
    • Nero Recode
    • Nero ShowTime
    • Nero MediaHome
    • Nero PhotoSnap
    • Nero CoverDesigner
    • Nero Toolkit
    • Nero BackItUp
    • InCD
    • Nero SoundBox
    • Nero ImageDrive
  • Nuki
    Máshogy nem lehet.
  • Mokus1
    Hát én is csak sajnos az nTune-t ismerem ezzel is egész jól lehet huzni!DE én is röülnék valmi másnak
  • Bmx01
    hy
    Tudnátok ajánlani valami proci húzó programot mert a bios nem engedi:??

TH
    X
  • Hegi90
    ennyi :P
  • zvaragabor
    Tűzfal.
  • Hegi90
    Van olyan program, csak elég nehezen lehetne beszerezni... A behatoló ip-címét a tűzfalak megmondják neked sztem. De nembiztos. Hozzám még sneki se "hatolt be" (semmilyen értelemben khm...)
  • Vardar
    Miért ne? Ez nem igaz, hogy nincs ilyen program. Akkor olyat ami a behatoló IP címét tudja meg?
  • Hegi90
    ja, egybkt szted pont egy public fórumon fognak neked ilyen programokat adni? hát grat!
  • Hegi90
    Szerintem a hackerek maguk írják a programjaikat, amiket használnak, és nemhiszem, hogy kiteszik netre az ilyen dolgokat. Talán feltörhetnéd esetleg a chat.hu vagy a msn msg szerverét, és akkor kibogozhatod a több millió kapcsolat közül, hogy te éppen melyikkle beszélgetsz. Esetleg kódolva is van. Sok sikert! :)
  • Vardar
    Akkor, hogyan lehet megtudni egy másik gép IP címét? Olyan kellene amint a hackereké.
  • raider84
    üdv.
    A mobicat programot keresem. honnan tudnám letölteni?
  • Dj Faustus #1202
    "Másik számítógép IP címét akarom megtudni. Mondjuk olyanét akivel chatelek és chat közben lekérdezi a program a másik IP címét. "
    Ez nem fog menni, mert mint előttem is mondták a chat (IRC, MSN, webes chat) központi szerveren keresztül megy. Kivéve ha direkt az adot géppel csevegsz (NET SEND,...); vagy direkt (az adott gépre/gépről - a szerver kikerülésével) fájlt küldesz/fogadsz. Ez esetben egy netstat parancs segíthet (kilistázza az éppen aktuális kapcsolatokat).
  • Hegi90
    De lehet egyszerűbb lenne elkérni tőle. És nem rosszindulatú dolgokra felhasználni!
  • Hegi90
    Szerintem ilyet nem fogsz találni, ugyanis az üzijeid először a központi szerveren mennek keresztül :O.
  • ivadek
    Hellósztok. Valaki nemtudna belinkelni egy olyan oldalt ahonnan tudnék a soundbaster live 2001-esemhez letölteni egy installt? mert a cdéjén csak win 98-as teleítő van. Lécci ,nagyon fontos lenne. THX
  • Vardar
    Másik számítógép IP címét akarom megtudni. Mondjuk olyanét akivel chatelek és chat közben lekérdezi a program a másik IP címét.
  • gyonax
    Ha Firefoxot használsz akkor ajánlom figyelmedbe ezt a kiegészítőt:ShowIP ez a Firefox állapotsávjában megmutatja annak az oldalnak az Ip címét amin éppen rajta vagy.
  • Vardar
    Nem saját másét akarom megtudni. Az IP cím nem személyes adat csak annak akarják tekinteni... az USA-ban.
  • zvaragabor
    Saját IP megtekintése: Vezérlőpult>Hálózati Kapcsolatok>Helyi kapcsolat(vagy amelyik kapcsolatot használod> 2x katt rá>Támogatás fül>IP cím
  • Vardar
    Olyan programot szeretnék amivel IP címet lehetne lekérdezni.