The Settlers VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez nem egy demo, hogy kipróbálhasd a játékot, hanem azért van, hogy szedd darabokra és ha hibát találsz azt jelezd.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Segítsetek légyszi!
Na meg úgy kb 1-2 óra alatt végig lehet vinni.
de nem lehet hogy a tûzfal megfogja és nem tudja aktiválni neten keresztül?
btw a mentésre nincs valami akár nem hivatalos megoldás, nekem nincs sose több órám játszani igy meg semmi értelme mindig ujra kezdeni :S
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Itt a screenshot is:
http://parn.pa.funpic.de/New%20folder/Fehler%20Siedler%206%20beta.JPG
Itt tessék körbenézni...
One Vision. One Purpose.
Nem tudom mi lehetett az a "kis pálcika", de második indításra már nincs ott, és tökéletesen mûködik a kurzor, ahogy kívántam, csak egy páncélkéz egy kinyújtott mutatóujjal😄
Regisztrálni kell az oldalon, utána még meg kell adni a konfigunkat, majd tölthetõ is a játék.
Valaki tud segíteni abban h az elsõ pályán, hol van a bányász JEGYGYÛRÛJE????
Elõre is köszönöm.
Jó játékot mindenkinek!
Jó lenne ha mint a 2-õt, a 4-et is kicsit megújítanák, de semmit nem változtatnának a játékmeneten, csak a grafikán. Egyébként jó így is, de azért úgy még szebb lenne.
arpadusz:eltevedtel, ez a settlers VI forum! googlet probaltad?
Please segítsetek!!
Köszike elõre is.
respect to the man in the ice cream van
a 10th Anniversary-hoz...
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!