1358
a fiúk a bányában még mindig dolgoznak ...
-
ellington #318 az miért van, hogy az egyik helyen 500 arany az outpost, a másikon 200. és custom game-ban nem lehet olyan játékot indítani, amit teljesen én építek fel? mert így csak az előre megírakból kiválasztok egyet, a huszonöt ellenfelem mindegyike olyan fejlett amilyen én több órányi játék után lehetek, és ez nem tetszik. vagy keressek S-es térképet, és ott csak ketten leszünk? ennyit lehet csak tenni?:D -
#317 Nem tudjátok, hogy hány pálya/küldetés van összesen? -
#316 Még 5 perc és én is kipróbálhatom :) -
YencY #315 Utána már észre vettem, de mivel nem lehet törölni ezért maradt. -
#314 És a te véleményedet ki kérdezte. Már előtted beírták, a javítások listját és azt is, hogy cd-kulcsot kér. -
YencY #313 Szerinted kérdeztem a véleményed? -
#312 nyertél magadnak egy újratelepítést, legközelebb jobban jársz ha visszaolvasol -
YencY #311 Ba****eg, széria számot kér. -
totya4 #310 Esetleg valaki harmadjára is beszúrja ugyanezt...? :) -
#309 jee #294 -
YencY #308 The Settlers: Rise of an Empire
Patch v1.1
=============================
The Settlers: Rise of an Empire v1.1 Patch Contents
=============================
Improvements
• The DVD check is replaced by an online activation when certain third-party programs are installed. If you are asked for a serial number at the start of the game, please enter your CD key and follow the onscreen instructions to activate the game.
• The performance for building placement has been improved.
• Building walls has been simplified.
• The button for time compression is enabled.
• Soldiers will automatically fight back if attacked by animals.
• Feedback when changing the sound options volume slider is added
• Balancing of city reputation in multiplayer games has been improved.
Bug Fixes
• All listboxes can be scrolled to the end.
• Texts will be placed correctly in every aspect ratio.
• Inconsistency between the sell price and the amount of received gold has been fixed.
• Inconsistencies between the trained number of soldiers and the active battalion icon have been fixed.
• Audio feedback is delivered when mercenaries are receiving commands.
• Minimap symbols of discovered storehouses don’t disappear when knight leaves the appropriate territory.
• Single- and Multiplayer map previews have been fixed.
• Out of memory while saving problem has been fixed.
• All settings made in the sound menu are saved properly.
• Fixed desync problems in multiplayer games.
• In multiplayer games a player will not instantly lose the game if an opponent invades his marketplace using 90 soldiers.
• Fixed graphic bugs in minimap after loading.
• In multiplayer games it’s no longer possible that two players connect with the same name.
• In Challia the guarded cart will no longer be attacked.
• In Geth all freed carts will go back to Geth.
Known Issues
• Savegames from previous versions are not compatible with the Patch. Please finish your latest mission before applying the patch. Also it is not possible to load old savegames under Vista via Doubleclick (Rich Save Games).
• The Screenshot function is not working with activated FSAA (Full Screen Anti Aliasing)
• Clan/Ladder support not active.
• In rare circumstances it can happen that soldiers get stuck between gates if they undertake an action (capture siege cart) there.
• The game might freeze for a few seconds when moving to an area (for example a big city) for the first time
• In some very rare conditions the selection does not work. Workaround: Click with left mouse button, turn the camera. -
YencY #307 Kijött az 1.1-es patch. -
#306 Ezert nem kezdek el 1 jatekot sem egybol es ujjongok jee en vittem vegig eloszor ,aztan meg baxhatjak ilyen esetben! :)) -
totya4 #305 Ha átmentem egy pályán, akkor nem kezdem el a következőt ha nincs időm, mert az intróját el fogom felejteni mire előveszem megint. Nem baj, értjük :) -
#304 ezeket az épületeket közel kell rakni a forráshoz, pl a vadászt oda ahol van állat szimbólum. a ház lerakás előtt egy karika mutatja a pályán hogy hova fog menni a settler dolgozni, ha nem látsz ilyen karikát akkor nincs a közelben olyan erőforrás ami neki kell, ergó nem fog dolgozni -
#303 Ha már átmentél egy pályán a következő pálya az utolsó pálya értelemszerűen... -
totya4 #302 Én nem látok olyat a változáslistában hogy az utolsó pályát újra kéne kezdeni. Az adott pályát befejezed, jöhet a patch, és mehet a következő pálya... -
totya4 #301 A kampány végülis egy hosszú tutoriál ahogy előttem mondták, pályáról pályára egyre több információhoz jutsz, és egyre több lehetőséged lesz, így apránként mindent megtanulsz. Ez egyébként majdnem minden rts-ben így van. Custom game-t akkor érdemes indítani, ha a kampányt már kivégezted (és még lesz hozzá kedved ezek után) :) -
#300 Én is ránéztem customra és nekem egyből minden ment gond nélkül, vmit elronthatsz, de így nincs ötletem, hogy mit... -
ellington #299 ja nem próbáltm a singlet, csak a custom gamet. -
engir #298 A játék tutorial-lal kezdodik. Szajbaragosan hogy mikor hova kell kattintani. -
ellington #297 nincs valami tutorial a játékhoz? a köves nem talál követ, a vadász nem talál állatot, a gabonás se tud gabonát termeszteni, egyszerűen senki se teszi a dolgát. nem tudom a papot oda küldeni ahovfa akarom, nem tudok körülnézni a ködön túl, a játék elején egy csomó féle épület nem elérhető, nem tudok tornyokat se építeni, egyszóval semmit. -
morfondőr #296 Hát ja! Én csak kipróbáltam, hogy jó-e! De persze az új védelemről csak a patch installálása után értesültem, mert akkor kerül a játék könyvtárába a patchlog is! -
#295 Hehe, ha elolvasod az improventset rögtön az első az, hogy új védelem került bele, ami online aktiválásos. Szal várni kell egy új crackre.
Meg arra is figyelni kell, hogy írja, hogy nem kompatibilis az 1.0 mentéseivel, vagyis a mentések elvesznek (ez alapján az utolsó missziót elölről lehet kezdeni).
Bugfixként nem ír a hang fagyásról, meg a teljes játék kifagyásáról, de remélhetőleg azt is javítja. -
morfondőr #294 Kijött az 1.1-es patch! Fel is tettem, de sajnos ezzel már az indulásnál kéri a cd-key-t a játék. Aki talál hozzá kulcsot közzé tehetné valahol!
Itt a patchlog, ha valakit érdekel:
Improvements
•The DVD check is replaced by an online activation when certain third-party programs are installed. If you are asked for a serial number at the start of the game, please enter your CD key and follow the onscreen instructions to activate the game.
•The performance for building placement has been improved.
•Building walls has been simplified.
•The button for time compression is enabled.
•Soldiers will automatically fight back if attacked by animals.
•Feedback when changing the sound options volume slider is added
•Balancing of city reputation in multiplayer games has been improved.
Bug Fixes
•All listboxes can be scrolled to the end.
•Texts will be placed correctly in every aspect ratio.
•Inconsistency between the sell price and the amount of received gold has been fixed.
•Inconsistencies between the trained number of soldiers and the active battalion icon have been fixed.
•Audio feedback is delivered when mercenaries are receiving commands.
•Minimap symbols of discovered storehouses don’t disappear when knight leaves the appropriate territory.
•Single- and Multiplayer map previews have been fixed.
•Out of memory while saving problem has been fixed.
•All settings made in the sound menu are saved properly.
•Fixed desync problems in multiplayer games.
•In multiplayer games a player will not instantly lose the game if an opponent invades his marketplace using 90 soldiers.
•Fixed graphic bugs in minimap after loading.
•In multiplayer games it’s no longer possible that two players connect with the same name.
•In Challia the guarded cart will no longer be attacked.
•In Geth all freed carts will go back to Geth.
Known Issues
•Savegames from previous versions are not compatible with the Patch. Please finish your latest mission before applying the patch. Also it is not possible to load old savegames under Vista via Doubleclick (Rich Save Games).
•The Screenshot function is not working with activated FSAA (Full Screen Anti Aliasing)
•Clan/Ladder support not active.
•In rare circumstances it can happen that soldiers get stuck between gates if they undertake an action (capture siege cart) there.
•The game might freeze for a few seconds when moving to an area (for example a big city) for the first time
•In some very rare conditions the selection does not work. Workaround: Click with left mouse button, turn the camera.
-
totya4 #293 A piacon nem töltődött fel, viszont a laktanya közelében igen. Kösz :) -
#292 Talán mert neked is elfogyott a fáklyád. Azt meg vagy a saját piacodon vagy a laktanyádnál lehet feltöltetni. -
totya4 #291 Hali, ebben lehet valami :)
Viszont most nem Marcussal vagyok és hiába megyek vissza saját területre, nem töltődik utána a fáklya...pontosan hogyan lehet saját területen fáklyához jutni? -
#290 Nekem is fagy, olyannyira hogy csak a reset segít. Nem értem, amúgy atomstabil a gépem, minden simán fut nálam, nagyon ritkán van gebasz. kékhalált se nagyon láttam idén... -
dave42 #289 a megoldás a problémádra: minden gyalogosnál 1 fáklya van, a fáklyát csak egyszer tudja eldobni, utána vissza kell mennni saját területre fáklyáért. 2 megoldást javaslok: 1. építs több gyalogot, így több fáklyád lesz.
2. ha a Marius/Marcus vagy az isten tudja milyen nevű lovaggal vagy akkor neki van egy olyan képessége hogy bármikor feltölti a körülötte lévő egységeket fáklyával.
ennyi :) -
#288 adj el belőle cuccokat és felszabadul a hely. bemész a storehouse-ba, kiválasztod amiből sok van, a jobboldali csúszkát felhúzod valameddig és nyomod hogy melyik falunak add el -
gabika110 #287 segitsetek!!! hogyan lehet új raktárat épiteni,mert állandoan jelzi hogy tele van? -
totya4 #286 Megy az agyamra ez az ellenséges épületet nem lehet megtámadni bug.
Talán a negyedik pályán volt egy olyan feladat, hogy valami lovagot ki kellett szabadítani. Ez a lovag az ellenség által elkerített területen volt található, aminek egy gyenge pontja volt, egy részen fakerítés védte. Kiszabadítani csak úgy lehetett ha bevonulok erre az elzárt területre. Igen ám, de többszöri betöltés után sem bírtam a fakerítéssel. Mert ugyan az elején elkezdik ütni, de abbahagyják, és onnantól kezdve már nem támadható jellel van megjelölve. Márpedig ha időközben eloltják, tehát nem ég le, akkor ez a megnemtámadhatóság rajta marad, és lehetetlen megcsinálni a küldetést. Szerintem erre nagyon sürgősen kéne valami patch, de ha valakinek van ötlete, ne fojtsa magába. -
ladysila #285 feladtam
most már elértem hogy elindította kezdtem megismerni de egy idő után lefagy aztán ki se tudok lépni belőle
ha valaki olyan elárulná hogy honnan szedte le azt a verziót amivel játszik akkor megpobálom azt megszerezni -
Morisz #284 visszaszívtam! ladysila: #178 -
Morisz #283 milyen fixet? -
#282 szedjétek le a fixet (azt már ne kérdezzétek hogy honnan, ide is 6x be volt linkelve) és a bin mappában lévő exevel indítsd -
ladysila #281 akkor honnan indítsam? -
ladysila #280 most már nekem is az a gondom hogy ezt írja ki: Runtime Error! R6002 floating point support not loaded! és leokézom és kidob!vmi ötlet?
a pojén hogy mikor feltelepítettem és akkor sikerült játszanom vele.
ilyenkor mi van?
-
totya4 #279 Akinek a régi settlers kell annak ott a 2-es 10th, ez a settlers 5 folytatása. Ránézésre kevésbé kap hangsúlyt a katonaság, az 5 nagyon keményen katonai játék volt. Ami egyelőre zavaró bug hogy néha nem ismeri fel az ellenséges épóletet/falat ellenségnek, emiatt korábbi mentést kell használni, amivel érdekes jó lesz...