1358
a fiúk a bányában még mindig dolgoznak ...
  • Sonajk @:o)
    8-as pálya halálos :(
    Hogy a fenébe lehet időre teljesíteni azokat a követeléseket?
  • dzsolo
    Jaja azt ki is nyirtam őket a farkasok elévetettem vagy télen ráküldtem őket a befagyott jégre :lol:
  • zoli80
    bakker.patch elindult magatol,gondoltam nem art.akkor most elolrol az egeszet?
  • Morfi
    Ha patch-elted akkor várhatsz egy darabig vagy újra rakod a játékot.
  • Flatline
    A kézikönyv hátoldalán van a DVD tokban. :P
  • him13
    serials PLz valaki adjon a játékhoz.kösszi
    csácsá
  • Morfi
    Vidd vissza azokat a katonákat amelyek kifogytak a fáklyából egy helyőrséghez vagy a laktanyához és ott feltöltődik.
  • Morfi
    Ima, hogy a kiegészítőben több legyen :)
  • Flatline
    Lynx jól mondja, éppezért tömnénk valagba bárkit innen, tessék csak tessék, 2v2? :)
  • Lynx_TWL
    barrack is megteszi
  • Lynx_TWL
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    menj outpost mellé katonákkal, vagy a lovagbuzi herovel resupplyold a tüzet
  • Flatline
    dzsolo: TÉnyleg azt hiszed meg kell öletni a leürült fáklyás katonákat?

Óhjézusom... SG :D
  • Flatline
    Mi lenne, ha esetleg valaki már nem a szánalom single-el szenvedne, hanem jó kis 2v2-t jönne tolni hamachin?

Akit érdekel, böffentsen ide, szerezzen egy partnert és kész, mehet is.
  • dzsolo
    Meg van. A lényeg az hogy 6 katona csak egyszer tud tüzet gyujtani azaz meg kell ölni őket és ujakat kell csinálni. Épp most csináltam meg a legjobb az egészben hogy kifagyott a gép és nem volt mentésem de legalább rájöttem a lényegre :)
  • totya4
    Épületszám növelésre egyéb javaslat? :)
  • dzsolo
    Egyszer sikerült felgyujtani de jött pont a tél na meg a tag és megjavitotta azóta nem tudom felgyujtani már 3éve állok akapuba várom hátha leépül de semmi :( Most épp ketyeg az idő visszafele
  • dzsolo
    Bakker kaptam egy tolvajt elloptam iratot és most van 25/c -em nem tudom mire mert nem ir semmit csak egy pontra mutat :-O
  • Morfi
    Ha ki kell szabadítani valakit, akkor próbáld meg a fa falat felgyújtani a főbejárattól keletre a csermelyen át :)
  • Morfi
    Csak akkor lasabban is termelnek a munkások, kevesebben dolgoznak benne, szal meg van a hátránya is. Ja és kevesebb adót lehet kiszedni belölük.
  • dzsolo
    Sziasztok elakadtam a 4.vagy 5. pályán. Meg kell támadni egy falut be kell jutni de nem tudok már minden az enyém de nem tudok faltörő kost csinálni. (eddig semm tudtam) a viz nem fagy be végig egyszerüen nem tudom hogyan juthanák be a faluba aki tudja a megoldást az közölje please :(
  • ellington
    na ezt kipróbáom
  • totya4
    Ja, a köznép limit! Hát, ha jól rémlik ha nem fejleszted fel az épületeket akkor kevesebb emberrel megy, így több épületed lehet...
  • ellington
    nem a sok katona a mániám, hanem hogy az egész térképet be tudjam építeni, vagy legalább 20%-al többet, mint amit most lehetett. két catapult és egy battering ram elég volt ahhoz, hogy megnyerjem a játékot, katona nem is kellett.
  • totya4
    Ez nem ilyen játék, látod :)

A sok egység kívánságról annyit, hogy próbaképp lepusztítottam a 9-es pályán északon az ellen várát, csakhogy amikor kiadtam a támadást a kastélyra, az eddigi normál fps érték leesett olyan 2-10-re, azaz eszetlen szaggatás lett belőle, egy aránylag jó gépen. Tehát egy dolog az hogy te esetleg a limitet meghack-el megemeled, de akkor ott van az, hogy nem igazán van optimalizálva a sok katonia egység mozgatása...
  • Helius
    Akkor már csak meg kéne érkeznie a boltokba.
  • KeKKSZike
    Próbáld ki...
  • Helius
    Ha most még a másolttal játszom és később felrakom az eredetit, akkor működni fognak a mentések?
  • ellington
    persze értem ezt is, de legalább akkor a custom gameben lehessen hosszú hosszú órákon át építgetni. én azzal elvagyok sokáig, hogy mindig csak nő a birodalom, addig míg kábé be nem kebelezek mindenkit körülöttem. majd jön vmi trainer, vagy csít, amivel ki lehet lőni a limitet. elvileg van is már, csak az a lap fizetős.
  • engir
    Ja a hálátlanok! :)
  • Morfi
    Ezért is kell gondolkodni hogy miből mennyi épület kell. Pl nem feltétlenül jó egy rakat hentest csinálni, inkább több fajta kaját kell produkálni, vagy a kocsmából sem érdemes 3-nál többet lerakni mert felsleges, hiába hoz sok pénzt, a pénz az nem mindegy, mert elég könnyen hanyatlásnak indulhat a birodalom. Pár pályával ezelött én is így éheztettem a lakosságot és csak tüntettek a szemetek :)
  • ellington
    de épp ezaz, hogy semmiféle épületet nem tudok már csinálni, mert a 200as limitet elértem, és a pályának még a nagy része tök üres.
  • totya4
    Nekem úgy lett víz hogy mind a 4 kutféleségbe raktam 10 követ, majd a következőre a 20-asra egyből elfogadta...(60kő) biztos van neki valami logikája, de nem értem mi, mert ha egy kutat felújítok az vajon hogyan hathat ki a többi kútra...előbb írtam ha külön megcsinálom mind a 4 kutat legmélyebbre (60kő) akkor nem talál vizet(!).
    Nem tudom mi lett volna ha mondjuk csak 59 kövem marad a feladatra... :)
  • M0RN1NGST4R
    mostmár volt olyan hibaüzenet is, hogy "bad allocation"
  • Morfi
    Össz-vissz két kutat kell felújítani, mert az elsőben nem fog találni vizet( a falutól északra) a második meg a délre lesz tőle és abban lesz víz.
  • Piko888
    Hi! A runtimeos hibára van megoldás?
  • totya4
    9-es pályán melyik kiszáradt kutat lehet feljavítani a 4 közül? Végigpróbáltam mind a négyet (kő híján csak egyet tudok 10-20-30 azaz össz 60 kővel felújítani) de egyikbe sem talált. Ezek szerint véletlenszerűen megkavarja betöltéskor a mocsok, vagy más trükkje van? Követ gondolom nem tudok valahogy szerezni ha nincs már bánya. Kőutat hiába törlök az nem ad vissza követ, tornyokat nem fejlesztettem egyet se hogy esetleg bontással visszanyerjek.
    Rémlik egyébként hogy az egyik kiszáradt kút felett volt egy kis kék kezecske, na ez egy visszatöltés után eltűnt... ez már tényleg bug lehet :)
  • M0RN1NGST4R
    azt nem tudjátok, hogy mi lehet az oka, hogy nem tudok menteni néha. "Failed to save game!" vagy vmi hasonló üzenetet kapok. Rohadt idegesitő, hogy egy pályán végre tök jól haladok, erre nem menti el.
  • totya4
    Azért ez mégiscsak erőteljesen gazdaság alapú játék, ha millió egységre vágysz, akkor miért nem pl. a cossack-al játszol? :)
    Limit emlékeim szerint nem véletlen az rts-ekben, hogy legyen benne némi taktika is...
  • engir
    Vagy úgy :)
  • bladex
    Inkább megvárom az új törést.:)