The Settlers VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Demoval nyomom, tetszik nagyon... Csak azt szeretném megkérdezni, hogy a tolvajt hogy kell "használni"? Akivel joba vagyok, attól gondolom nem lehet lopni, hanem csak ellenségtõl. De azthogy? Mi? 😄 Köszi a segítséget!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Settlers VI. avgy Settlers: Rise of an Empire?
Tagan 580W TÁP, Gainward GeForce 8800GTS 320MB DDR3, 2x 1GB DDR2 A-Data, Asus P5B alaplap, Intel Core2Duo e6300 1.86GHz @ 2.8GHz, Samsung 280GB HDD, Vista 64bit
Aztmég megtudnátok mondani mikor jön ki a game?
Tagan 580W TÁP, Gainward GeForce 8800GTS 320MB DDR3, 2x 1GB DDR2 A-Data, Asus P5B alaplap, Intel Core2Duo e6300 1.86GHz @ 2.8GHz, Samsung 280GB HDD, Vista 64bit
Nomtam a demot, de az istenért se tudtam forgatni az épületeket, bárhogyan próbálkoztam!<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Valaki letudná nekem írni hogy mégis hogy a viharba lehet forgatni az épületeket?
Elõrre is thx<#felkialtas>#felkialtas>
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
THE SIEDLER® ASCENT OF A KINGDOM: GOLD MASTER STATUS REACHES
Finite is it so far! The SIEDLER® ASCENT of a KINGDOM reached the gold master status. Thus stands to a publication on 28 September nothing more in the way.
Még mindig áll a szept 27-ei megjelenés?
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
hol van demo?
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
Legyilkoltam mindenkit, de nem történik semmi.... ( órákig szenvedtem vele, legalább kiírhatott volna valamit)
Nem valószínû, hogy a véglegeseben lesz változás.
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
The Matrix has you...
A 2. rész remake után pedig úgy megígérték....
One Vision. One Purpose.
Ez az 5.rész "settlers"esítése.
Hibák/értelmetlen/felesleges dolgok:
-Kicsi ikonok, hogy még véletlenül se ismerjük fel...
-Nem látom mit visznek a settlerek
-szarvasból->kolbász (ez aztán a nagy újítás... elõszõr azt hittem fánkot csinálnak belõle)
-a harc nagyon gagyi lett. Nem látom ki kivel van. Nem ismerem fel h milyen az a katona.
-Memutatja, hogy hol van szarvas oda kell rakni az épületet... LOL, ovi elsõs szint kb. (kiírtom a fát a szarvas körül,úttal telerakom de a szarvasok mindig visszatermelõdnek 😄D😄😄:😄)
-Legfontosabb a visszafejlõdés. favágó->ház. ez túl egyszerû
Jó dolog nem sok van benne.
-pl garf (kit érdekelne ha jó a játék....)
-területfoglalás is jó
Mellesleg nekem miért nem akarnak dolgozni az emberkék: pl sok a szarvas de abból nem akarnak hús csinálni csak ha már nagyon éhesek... de mindenbõl így van, pedig a házak nicnsenek is teljesen kihasználva.
Végefelé elég bosszantó, hogy mindenért sírnak pedig lenne hozzá "alapanyag".
nekem már sikerült mindenkit kinyirni a pályán aztán semmi nem történt <#gun>#gun><#smile>#smile><#falbav>#falbav>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Egyszer próbáltam, és úgy tûnt, kicsit nagy a túlerõ...
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830