1358
a fiúk a bányában még mindig dolgoznak ...
  • szupcimupci
    Sziasztok tudna nekem valaki segíteni!
    A 4. pályán hogyan lehet felgyújtani a cölöp kerítést, mikor a toronyhoz kéne menni???? Előrre is THX!
  • Morfi
    He még az első küldetés közben a hősöddel megölögeted a farkasokat akkor nem lesz vele késöbb gondod. Úgy is az a 15 perc lassan telne el, legalább lefoglalod magad pár percig velük :)
  • r4pt0r
    1. pénz
    2. küldi farkasok ölése -> birka
    3. kém az ellenséges faluba vagy egyből a hal
  • dzsolo
    Valaki leirná a 8. küldetés lényegét mert nem értem :( Elküldöm a lét neki, kihagyom a gyapjut mert sehol nemlelek birkát csak a szomszéd faluban de nem ad el hanem küldetés van a halat elküldöm a vénlánynak és kiirja hogy vesztettem :( A tolvajjal mit kell csinálni? Valaki irja le a rejtéj kulcsát :)

4pályán menj a katonáiddal a falhoz de ne a kőhöz és gyujtsdfel akkor be tudsz jutni.
  • r4pt0r
    Itt is változik a katonáid erőssége, nem arany kell hanem reputáció.
  • Morfi
    De a kedvedért részletezem hogy ez a rész már közel sem olyan mint az első vagy a második. Többek közt azért is mert itt is már szabadon mozoghatsz a katonákkal vagy mert a terület is részekre van osztva amihez meg az éppen aktuális "hős" segédletével tudsz elfoglalni, ha üres, ha ellenfél van rajta azt a katonákkal leverheted majd ha eléggé leamortizáltad az őrtornyot akkor el tudod foglalni. És itt nem úgy van hadsereg fejlődése hogy minél több aranyba kerül a jobbnál jobb katona, hanem szimplán előléptetés a megnyert csatáknak. Aranyat meg nem is bányászhatsz, azt majd szállítják neked a behajtók vagy a kereskedők...
  • Morfi
    pls

• Balazs15
    pls

• gyuri00
    [email protected]
  • dzsolo
    Legalább a mail cimed nyilvánossá tehetnéd......

• gyuri00
    nektek nincs olyan mappa a játékhoz hogy "Patch" abba volt két fájl az egyik az amit elküddetek a másik at aszt nem tom nekem az kéne és úgy működne szeritem akinek megvan külde el szertnék már játszani:)))
  • warrior28
    Annál a pályánál, ahol mindig hideg van (nyáron is -20fok), mit kell csinálni a juhok összeszedése után? Nemigazán tudom...
  • gyuri00
    ez a fájl az nem az:S egy másik kellene:s mert ezzel csak felül írok egy másiakt és ugynazt írja ki megnit:S
  • jimyke1
    hali, nagyon jó a game. Csak sajna a 9-ik.küldi amikor az öreglánynak kell cuccolni:) az nem jön össze sehogysem. De próbálkozok vele, egyszer csak összejön.
  • Morfi
    Tessék Itt egy fix.
  • gyuri00
    senki nem tudja elküldeni?:S
  • gyuri00
    és eltudnád nekem küldeni eszt a fájlt? vagy honna tudnám letötleni?? köszi a segítséget
  • dzsolo
    Azért mert nem másoltad be a filet a könyvtárba :)
  • Morfi
    Nem egészen, inkább kicsit anno 1701-es beütésű. A katonákkal oda mész ahova akarsz, még akár olvadáskor a jégre is :)
  • Balazs15
    hi all
    letöltöttem a játékot és testzik meg minden de ez is oylan settlers hogy csak a barakbol tudom kiküldeni a katonát és ö nyirbál automatikusan tehát én nem tudom külön kezelni..szal nicns szabad kezelése a katonáknak????ez is oan settlers mer akkro szomoru leszek de naon:D
    elöre is thx
  • gyuri00
    inditásnál nekemm nidig aszt írja ki hogy a cld.dll fájl nem található:S
    ez imért van?
  • TIBI
    Akinek a játék automatikusan felpatch-elte magát, az nem olvasta el figyelmesen az .info fájlt(mármint azt, amit a tört verzióhoz mellékeltek)!Ebben ui. az áll, hogy a telepítés során az asztalra kikerülő parancsikonnal NE indítsuk a játékot, ui. az automatikusan frissítéseket keres!!!Ehelyett a .../bin...stb - pontosan leírja melyik - mappában található .exe-t használjuk(akár ezt is kirakhatjuk az asztalra), akkor nem lesz gond.
    És igen, nekem is frissítenem kellett a DT-t 4.10-re, hogy be tudjam mountolni, mert a régi 3.44-es nem vette be.
  • Mighty
    Én is onnan indítom, és csipogott a tűzfal, hogy az bizony akart volna menni a netre. Letiltás után automaikusan bezáródik és indul a játék.
  • Morfi
    Nekem még a 409-es daemonnal sem ment csak a 410-sel.
  • Morfi
    Én is asztalról indítom és mégsem ment fel a patch :)
  • KeKKSZike
    Vagy csak simán az asztalról indította el a játékot...
  • Mighty
    off
    Akinek automatán felment a patch, nem gondolkodott még el azon, hogy kéne valami tűzfalat telepíteni, ami megkérdezi mi mehet ki a netre?
    Alap, hogy warez verziónál nem engedjük ki a játékot netre, mert még véletlenül felpatcheli a játékot.
    on
  • Bagoly81
    1.1 patch hez nincs crack ugye? autoba felrakta magának igy nemindul.. :(
  • Newyorker
    köszi
  • KeKKSZike
    Trainert nem tudnátok adni? Mert találtam egy oldalon, de az fizetős... Meg a 1.1-es patch-elthez találtam trainert, de a simához nem... :D
  • savafan
    nekem csak a 4-es daemon tools-al fogadta el. a 3xxx verziókkal nem működött.
  • Helius
    Nekem ugyanakora a mérete.
    Mivel mountolod be?
    Én alcohollal, nekem is kell minden újraindítás után.
  • dzsolo
    A lovagoddal átmész egy szomszédos területre ami nincs senki birtokában és ott a hősödre kattintva a bal oldalon látsz egy kis vár ikont 200 vagy 300 arany kell hozzá klikk rá és már épitheted is de vissza is olvasgathatnál néha néha.....

Sikerült ujra rakni a gamet működik rendesen végre sőt csak 10/c et buktam el :)
  • littleNorbi
    Ez a rész az 5.-hez, vagy a 4.-hez fog hasonítani?
  • Newyorker
    Hogy kell őrtornyot letenni, hogy terjeszkedni tudjak?
  • dzsolo
    Egyre jobb a helyzet..... Ujraraktam most már a single playerre katitva is kiakad a játék..... és ne legyek ideges gondolom :-O

Egyébként ha jol sejtam 2fajta változata terjed é s nekem a rosszabb van meg mert nekem minden gép ujrainditás után ujra kell mountolnom különben nem indul a game. Akinek müxik tökéletesen az leirná az ISO-ja méretét? nekem: 30403473876 byte
  • ilpe0920
    kösz szépen!
  • totya4
    Jobb oldali panelon van egy kerek izé amire ha rákattintassz ott van. A széle kizöldül ha megérett az előléptetésre a hősöd, ekkor ha a hőst a piactérre viszed, és rákattintassz erre a kerek izére, akkor meg is kapja a rangot.
  • ilpe0920
    Hogy lesz a knightból sheriff, mi a feltétele a szintváltásnak?
  • KeKKSZike
    Van a játékhoz Trainer? Tudna vki adni egy linket?