1358
a fiúk a bányában még mindig dolgoznak ...
-
ricsa008 #158 ez milyen olyan mint a Heritage of Kings vagy inkább a régebbi(pl dos) változatokra hasonlít? -
zso23 #157 Lehet tölteni!!! The.Settlers.VI.Rise.Of.An.Empire-CLONECD -
#156 Hali!
Demoval nyomom, tetszik nagyon... Csak azt szeretném megkérdezni, hogy a tolvajt hogy kell "használni"? Akivel joba vagyok, attól gondolom nem lehet lopni, hanem csak ellenségtől. De azthogy? Mi? :D Köszi a segítséget! -
#155 Jovo heten elvileg megjelenik!! :) -
ZsirosKenyer #154 ( :D ) -
ZsirosKenyer #153 az -
engir #152 Igen! -
#151 Most ennek a gamenak mi a neve?
Settlers VI. avgy Settlers: Rise of an Empire? -
#150 #140 -
#149 Oké, kössz!
Aztmég megtudnátok mondani mikor jön ki a game? -
#148 Tényleg, mintha valami olyasmi lett volna... -
Helius #147 Asszem, shift és ha ctrl közben görgetsz, akkor a nézetet forgatja. -
Helius #146 Úgy kell csinálni hogy lenyomod vagy a shiftet, vagy a ctrl-t és közben görgetsz. -
#145 Miközben építenéd (leraknád a helyére), akkor kell görgetni, fagy mozgatni az egeret, ha jól emlékszem. amúgy nincs sok jelentősége. De ha előtte húzol oda egy utat, akkor automatikusan oda fordítja.
-
#144 Hali!
Nomtam a demot, de az istenért se tudtam forgatni az épületeket, bárhogyan próbálkoztam!
Valaki letudná nekem írni hogy mégis hogy a viharba lehet forgatni az épületeket?
Előrre is thx -
Thanatos #143 :PPP -
#142 Transated by Google :-) -
Thanatos #141 finite? :D -
#140 A német oldalról, angolosítva a google-val:
THE SIEDLER® ASCENT OF A KINGDOM: GOLD MASTER STATUS REACHES
Finite is it so far! The SIEDLER® ASCENT of a KINGDOM reached the gold master status. Thus stands to a publication on 28 September nothing more in the way. -
#139 Mi lenne, ha ezt betennénk bannernak?
-
#138 Nekem éppen most nem hozza be a blue byte honlapját, szóval passz. -
Helius #137 Sziasztok!
Még mindig áll a szept 27-ei megjelenés? -
#136 ja...én kérek elnézést -
#135 Látod ott fönt a feliratot,hogy letöltés? Na azzal próbálkozz! -.- -
#134 csá nép!
hol van demo? -
HM #133 Egyébként mi a demo lényege?
Legyilkoltam mindenkit, de nem történik semmi.... ( órákig szenvedtem vele, legalább kiírhatott volna valamit) -
HM #132 Én a demóval játszottam és a legtöbb hiba amit írtam az nem "bug".
Nem valószínű, hogy a véglegeseben lesz változás. -
#131 Vard ki veglegest! :) -
#130 üdv, annyi érdekelne, hogy a szövegeket megfixelték-e már, mert a bétában az bosszantott a legjobban hogy nem tudtam elolvasni csómó írást és információt (pl épületeknél hogy mit lehet fejleszteni) mert rálógott egy másik szöveg (vagy pl multinál a lobbyban is egymásba lógtak a nevek) -
#129 a remény hal meg utoljára:))) -
#128 Sok patch lesz meg hidd el!!! -
#127 körülbelül egyetértek veled. lenne még min javítani...de ez már túl sok, ennyit nem fognak, ha egyáltalán javítanak. szóval megint kereshetek valami új játékot ami sokáig lefoglal majd...azt hittem ez lesz, de nem valószínű... -
#126 Nálam dolgoztak rendesen. -
#125 Azt mondjátok nem lett az igazi? Pedig úgy bíztam benne :(
A 2. rész remake után pedig úgy megígérték.... -
Inquisitor #124 Ez gáz, már az első két részben is ha kiírtottad az erdőt, vagy túl sok út volt, akkor elhúztak az állatok a fenébe :( -
HM #123 Hát igazából ez sem lett igazi settlers (ha nem ez lett volna a neve fel sem ismertem volna a sorozatot....) De mint egy "másik" játék elmegy.
Ez az 5.rész "settlers"esítése.
Hibák/értelmetlen/felesleges dolgok:
-Kicsi ikonok, hogy még véletlenül se ismerjük fel...
-Nem látom mit visznek a settlerek
-szarvasból->kolbász (ez aztán a nagy újítás... előszőr azt hittem fánkot csinálnak belőle)
-a harc nagyon gagyi lett. Nem látom ki kivel van. Nem ismerem fel h milyen az a katona.
-Memutatja, hogy hol van szarvas oda kell rakni az épületet... LOL, ovi elsős szint kb. (kiírtom a fát a szarvas körül,úttal telerakom de a szarvasok mindig visszatermelődnek :DD:D:D::D)
-Legfontosabb a visszafejlődés. favágó->ház. ez túl egyszerű
Jó dolog nem sok van benne.
-pl garf (kit érdekelne ha jó a játék....)
-területfoglalás is jó
Mellesleg nekem miért nem akarnak dolgozni az emberkék: pl sok a szarvas de abból nem akarnak hús csinálni csak ha már nagyon éhesek... de mindenből így van, pedig a házak nicnsenek is teljesen kihasználva.
Végefelé elég bosszantó, hogy mindenért sírnak pedig lenne hozzá "alapanyag". -
engir #122 Szeptember 27. -
#121 Én még nem tudok hivatalos megjelenési dátumról. Talán most az ősszel. -
#120 Mikos jelenik meg a játék? -
supralux #119 Szia
nekem már sikerült mindenkit kinyirni a pályán aztán semmi nem történt