1358
a fiúk a bányában még mindig dolgoznak ...
  • Gerbill
    Be van még mountova? Mert ha nincs akkor azért nem indul.
  • zoli80
    tegnap elindult,ma már nem.mi a franctol?amugy ezt nyomja.mi valtozott tegnap ota?
  • Gerbill
    13. pálya? Ez végre nem egy fél délután végigjátszható játékélmény semmi játék. Nagyon tetszik, bár most a hetedik pályán eléggé megragadtam. Elég szemét küldetések vannak, olyan hamar fel kell fejlődni, hogy össze vissza kell kapkodni. Mivel nekem a gyapjas küldetés elég irracionálisnak tűnik (10 perc alatt megkell ölni egy rakat farkast, aztán veszek birkát, amik 5 perc alatt talán be is érnek a karámba, utána kopasszam is meg őket és még ruhát is csinljak belőlük) ezért azt automatikusan kihagyom, és egyből a halakat pecázom, így később hátha nem kell harcolni a területért, bár mikor legutoljára csináltam kicsit késő volt, mert majdnem beért a raktárba a két Settler 6-6 hallal, erre lerombolták a kunyhójukat és eltűntek. Ráadásul akkora sereggel jöttek, hogy 3-4 egység simán megfutamodott.
  • TIBI
    Okés, kösz a juhos infót, valószínűleg azért nem tudtam róla, mert még nem tartok ott.
  • r4pt0r
    Ez a 13. pálya is kemény. Itt azért már van harc. :D
  • savafan
    olvass vissza, van megoldás rá. valahol fa van a falban. de trükkös a felgyújtása is. nézz utána.
  • Mighty
    A varfal egy resze fa palankbol van. Azt el tudjak pusztitani a katonak.
  • gabika110
    tud valaki cd-kulcsot?
  • totya4
    Nem omlik össze a katapult, de ezt írtam is...
  • SD456
    Hy all!

Elakadtam ott amikor ki kell szabadítani egy embert az egyik ellenséges faluból. De amikor beviszem a Thief-et akkor azt megölik a katonák. Az én katonáimmal meg nemtudok bemenni mert körbevan építve fallal. Hogyan kell megcsinálni? (Asszem a 4. vagy 5. pálya!)

Előre is köszönöm!
  • gyuri00
    az mitől van hogy a settingsbe nem tok belépni mert állandóan hibát ír ki:S?
  • Guillotine
    Nem tudja esetleg valaki,hogy lesz e magyar verziója a programnak?
  • Chris
    Nyugtassatok meg, hogy lesznek később nagyobb térképek is... a 7. missziónál tartok.
  • dzsolo
    A lényeg az hogy az őrhelyet támad meg ha elfoglalod összeomlik minden épülete :)
  • totya4
    Nem életszerű... azért kösz :)
  • Lynx_TWL
    catapulttal kell leverni, de ezt mondják is.
  • dzsolo
    Ráküldöd a katonáidat elfoglalják és már a tied is :) Vannak a szabadban is bárányok de ha megakadtál menj el a szomszéd városba és vegyél 5db-ot automatikusan bemennek a karámba :) Ja és feljeszd ki teljesen mert másképp nem lesz termelés :) Nagyon tetszik a game utoljára a Civilization IV el játszottam ennyit :)
    Nekem állandoan mentegetni kell mert van ugy hogy gondol egyet a gép és kilép :-O Valakinek van még ilyen problémája? Nekem Vistan fut lehet az a baj na meg kiskönyvem sincs :D

Köszöntem a fáklyás helpet igy nem kell már több ártatlan katonának megverekedni a farkasokkal :D
  • totya4
    Az ellenfél kőhajítóit hogy lehet likvidálni? A területet elfoglalom de nem roppannak össze és a katonák se támadják...
  • KeKKSZike
    hja-hja
  • totya4
    Pedig van, sőt később egy küldi is lesz arra hogy szedjél össze valakinek elkóborolt juhokat.
  • TIBI
    Tudtommal tehenet és juhot venni kell és azok majd szépen elsétálnak a városodba, majd be a karámba.Nálam legalábbis eddig így működött...Olyat egyelőre nem láttam(Gallus küldisorozatnál tartok), hogy vadon élő juhok és tehenek kószálnának a szabadban.
  • ellington
    pedig ha katapultot tudsz csinálni, akkor feltételezem, hogy a raktáradat is felfejlesztetted már olyan szintre, hogy megjelenik ott a kis kővel pakolt szekér ikonja.
  • janchip
    Kööszönöm, ezt olvastam én is de ott nem találok semmilyen ikont vagy gombot amivel "ammo cart"-ot tudnék csinálni
  • totya4
    A CD kell neki. :)
  • zoli80
    helyesbitek.allandoan bekeri a cd-t.mintha nem is krekkeltem volna.
  • zoli80
    na ujabb marhasag:(

amasodik kuldetes utan,eligazits utan bekeri a cd-t.ez ismert problema?
  • Morfi
    A kommentek fejből megy neked? :)
  • totya4
    #322 :)
  • McW
    Mitől függ, hogy legyen bárány vagy tehén? Megcsináltam az épületeket, csináltam szépen mindegyiknek karámot de gép egyfolytában hajtogatta hogy nincs bárány. Majd kb. egy óra múlva lett... de nem vágom miért Víz is volt a karámokba, jelezte.
  • zoli80
    nem szoltam,elszoktam a strategiaktol:)
  • totya4
    #322 talán segít
  • totya4
    Opciókban ott a billentyűzetkiosztás.
  • zoli80
    ok,problema megoldva:)

masodik palyan honnan szerezzek gyapjut?
  • KeKKSZike
    SHIFT gomb megnyomása + egér görgője!
  • KeKKSZike
    Én csak úgy tudtam megcsinálni, hogy a 8 db ruhás feladatot kihagytam és rögtön a halakra mentem... :) Csak másodjára sikerült, így tudtam előre, hogy mi/hogy kell, de tényleg nehéz pálya! :)
  • zoli80
    gyerekek!hogyan kell a lerakando epuleteket forgatni mielott lehelyezem?
  • ellington
    storehouseban csinálj ammo cartot, és irányítsd mellé.
  • janchip
    Sziasztok, a kőhajítókat hogyan tudom újratölteni munícióval? Sehogyan sem tudok rájönni, Plíz valaki segítsen, köszönöm!
  • totya4
    Inkább szokatlan az eddigiek után. Először is úgy kell nekiülni, hogy itt sietni kell, nem órákig lerakni egy épületet, másodszor nem kell minden feladatot teljesíteni...
  • Lynx_TWL
    egyszerűen.
    használd ki az időt amit adnak, elég az utolsó 1 percben elküldeni az anyagokat, addig is tudsz fejlődni és rendes gazdaságot kiépíteni.