1358
a fiúk a bányában még mindig dolgoznak ...
  • engir
    Reinstall? :)
  • bladex
    Megszívtam felraktam a frissitést és kéri a kulcsot. Van valakinek valami megoldása erre?
  • Morfi
    Mondjuk ez nem az a játék, mint ahogy említették még jó pár hozzászólassal ezelött ez inkább az anno 1701-re hasonlít és nem a settlers 3-ra ahol annyit csinálsz amenyit akarsz.
  • ellington
    jó a kampány mód az más tészta, én stratégiát mindig csak így játszottam, hogy van két tábor, aztán győzd le, és soksok órán át építkezhetsz szabadon, aztán csinálsz egy nagy sereget, és levered az ellenséget. csak itt hogy 200 a limit, nem lehet tovább építkeznem, csak max nézegetni tudom a városomat, az meg nem túlzottan izgalmas.
  • Morfi
    Az első kocsit a pénzzel ráérsz 30 sec hátralévő idő utánn inditani, a másodikat kcisit több mint 1 perc, a harmadikat meg nem tudtom hogy a gép indított-e mert éppen a halért küzdöttem, és akkor vége lett és nyertem :)
  • Morfi
    A kampány játék átlagos pálya ideje másfél óra és azalatt vígan lehet teljesíteni. Én pl most játszottam végig a 9. pályát ahol 2 településnek kellett vizet biztosítani egynek meg ostrom alkatrészeket szállítani, ha ezt tudom akkor nem játszok vele alig több mint másfél órát és simán megcsinálom és még így is a pályának a nagyrésze az enyém volt és volt 10 katonai csapatom mikor gondoltam elküldöm a 3. falunak az alkatrészeket miközben ostromoltam a gépet és vége let...pedig megöltem volna :D Ha meg nem lenne limit akkor nincs az a gép ami elbírna annyi egységet kezelni, így is néha van mikor meg-meg akad a városban mikor oda kattintok.
  • totya4
    Á, én azt kihasználom :) Rég eltűnik az idő és még mindig nem indít az ellenfél kocsit. A gond csak az hogy az ő kocsija hamarabb felér, tehát ha akkor indítom amikor ő akkor veszítek. Mindegy, a pálya megvan, az győz akinek több sikeres küldije van...gondolom :)
  • ellington
    de mikor már hét órája játszol, akkor már nem igazán izgalmas csak nézni a városodat, mert nem lehet több settler. semmit nem enged építeni már, mert megvan a kétszázas limit. és a pályának a 25%át építettem be kb.
  • Herold
    Próbálom feltelepíteni, de a setup azt írja: Az eljárás belépési pontja (GetProcessId) nem található a DLL-ben (KERNEL32.DLL). Ezt mi okozza?
  • Morfi
    Próbáld úgy hogy az utolsó 30-60 másodpercben indítod el a kocsikat addig meg gyüjtögetsz nyersanyagot.
  • Morfi
    Minek, én még soha nem értem el a maximális limitet és vígan elvagyok a katonákkal. De szerintem az a lényege hogy minnél több embered legyen, hanem hogy minnél okosabban használd a készletedet/emberedet.
  • ellington
    nincs valami trainer vagy valami file átírás, amivel ki lehetne lőni ezt az idióta limitet?
  • ellington
    én custom gamet játszok, ott nem igazán elég hat-hét órányi játék után
  • totya4
    Kissé durva átmenet akkor is :) Picit több időt hagyhattak volna a feladatokra, egyelőre a szőrmeruhás feladatot helyből ignorálom...
    Maga a gazdaság megszervezése is feladat egyébként, ez is lehetne maga a játék, minek folyton öldökölni.
  • KeKKSZike
    Hogy teljesítsd a küldetést, arra bőven elég. Hát nem semmi ez a 10-es pálya! :) Se kaja, se fa se semmi! :)
  • ellington
    már akinek.
  • KeKKSZike
    Annyi elég is...
  • ellington
    az szép, 91 katona..
  • KeKKSZike
    Akkor már nem...
  • ellington
    a katonák limitjét nem lehet emelni valahogy? már maximálisan fel van fejlesztve a kastélyom.
  • r4pt0r
    Nekem is a 9. van, csak várom a SGA 4. évad első részét, nem lehet ilyenkor játszani :D
  • KeKKSZike
    Nah sikerült megcsinálnom, kíváncsi vagyok a következő pályára! :) Meg is nézem! :D
  • r4pt0r
    Szerintem nem baj mert az eddigi pályákon 0 kihívás volt, lényegében simán meg volt mind.
  • r4pt0r
    Ha az épületek termelnek akkor van forgalom. Az adót 3 pontra lehet állítani, 0%, 50%, 100%. Ha az első akkor nem kapsz pénzt, ha 2. akkor felét kapod, ha 3. mindent elveszed és nem marad nekik semmi vagyis szegények lesznek. Az alapanyag épületek nem termelnek pénzt, pl. sheep farm, hunters hut, meg ilyenek. Ha ott össze akarod szedni a 20 rich épületet legyen legalább 20 épület ami pénzt termel és vidd le 0%ra az adót, így nem kapsz pénzt de ha már meg van a szint vissza lehet állítani. Kb ennyi a lényeg. :D
  • KeKKSZike
    Nagyon nehéz... Én nekem még nem sikerült megcsinálni, de kíváncsi vagyok, hogy a következő pályán már mit kell tenni. Meg az a gond, hogy nyersanyagból is igen kevés van.
  • KeKKSZike
    Nem tudom pontosan, hogy a Castle-nél azon a pályán lehet-e állítani az adók nagyságát, a második csúszkát. Ha csökkented az adód, akkor gazdagodnak az épületek. Vagy szerintem fejleszd fel az épületeket és akkor gazdagodnak szerintem... Nekem legalábbis ezzel nem volt gondom.
  • totya4
    Inkább csak az a köcsögség benne hogy eddig szépen nyugodtan építkezhettél, és most hirtelen időre megy, ráadásul több feladat, és nem is könnyűek.
  • ellington
    és egy következő lépéshez az kell több más mellett, hogy legyen 20 "rich" city building. nekem 10 ilyen van, és nem tudom, hogy mitől függ az, hogy valami rich, vagy poor, és hogy lehet a poor-t fellendíteni..?
  • KeKKSZike
    Uhh, egyre nehezedik a game! :) Az a pálya nagyon dúrva, amikor a nagymamának küldeni kell a dolgokat, versenyezni a konkurenciával! :) Nem is tudtam megcsinálni elsőre! :(
  • KeKKSZike
    #198 & #199
  • valaki200
    hi, tudja vki h kel kiszabadítani azt az arcot az 5ik pályán? a nyugati faluban van de nem lehet lerombolni a falat ezért nemtok bemeni. a kém pedig csak aranyat tud szerezni de nem tudja kinyitni a kaput.
  • Morfi
    Lakatanya vagy őrbódé.
  • KeKKSZike
  • ellington
    az eldobott fáklyákat lehet valahogy pótolni?
  • KeKKSZike
    Mert általában kell vmit nyújtanod a szomszédodnak, és utána tudsz velük tread-elni! Meg az egész térképet kutatsd fel, mert általában vmelyiktől biztosan lehet juh-t venni!
  • yolee
    kösz az infot, próbálkozom és majd csak sikerül
  • totya4
    Építs juh/tehén farmot. Aztán az elkészült épületen kattints a megfelelő szimbólumra, erre lesz egy karám amit letehetsz, értelemszerűen akár többet is. Egybe 5 állat fér. Állatot nem tenyészthetsz, max tarthatsz. Állatot lehet vásárolni barátságos szomszédtól ha van neki, mégpedig úgy hogy a hősödel a piacterére mész, erre megjelenik mije van. Lehet hogy amíg nem teszel a kedvére valami küldivel nem fog veled üzletelni. Egyébként a jobb oldali panelen végig tudod kattintgatni az összes szomszédot hogy mije van és milyen viszonyban vagy vele. Szóval ha vettél állatot (annyit amennyi karámod van max) akkor az állatok odamennek és tejelnek... :) A másik, szerintem gyakoribb állatszerzési mód, hogy mikor felfedezel egy területet, és látsz rajta haszonállatot, akkor építs rá egy őrtornyot, ezzel a terület a tied lesz, és az állatok szépen bemennek a nekik megfelelő karámodba.
  • yolee
    Bocsi hogy hülye vagyok, de nekem az sem megy. pontosabban arra rájöttem, hogy tudok neki eladni, de a fordítottjára sajna nem.
  • KeKKSZike
    Általában vmelyik szomszédtól kell venned, treadelni...
  • yolee
    Sziasztok! Meg tudná nekem mondani valaki, hogy hogy az istenbe lehet tehenet meg birkát tenyészteni? Megépítem a birka meg a tehénfarmot, csinálok karámokat is de semmi. Nem csinál semmit a farmer. Lécci segítsetek!!!