The Settlers VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elmagyaráznád légyszi, hogy hogy lehet venni birkát?
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
de mindenesetre ha 5höz képest javult az dicséretes (bár ahoz képest nem nehéz 😛) de azért én valahol reméltem titkon hogy inkább a régebbi vonalat viszik tovább és nem lessz semmi köze az 5höz, de azért reméljük a legjobbakat 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
ezért is mondom, hogy sok mindent kell még kitapasztalni és megtanulni, nem szabad olyan könnyen feladni, ha megvan a nyitja akkor már minden megy, mint az ágybasz*r*s😊)
The Matrix has you...
speciel nekem a harcrendszer is érdekes volt, levertek mint a szöget. természetesen sok mindent kell még tanulni, de elég furán nézett ki a dolog.
The Matrix has you...
Itt is vannak basic javak. Igaz csak 4 fajta. itt is vannak kombinálható javak. és ne minden pályán lehet mindent építeni.
beta alapján jó lett szerintem. persze nem a single playert próbáltam ki hanem multiban indítottam egy 1 játékos hostos magamnak és ott toltam free to playben.
Nekem eddig pozitív összességében. van pár hülyeség de az még bõven orvosolható.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Ombika : Úgy látszik egyezik a véleményünk :-) Sajna nem a jó irányba mentek el a fejlesztõk.
ez ugyanígy mûködik a tehenészetnél is vagy oda kell más is? mert ott raktam le karámot, de még ezután is azt írta, hogy nem tud csinálni tehenet. egy vizes vödör féle jelkép volt benne, ami elõször 0/10 volt, de aztán 10/10 lett, de még mindig nem volt semmi...
The Matrix has you...
Kipróbáltam, sajnos már nincs meg az a feeling, ami a hagyományos settlers-ben megvolt (nekem legalábbis), szép-szép, de...
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
ami nem tetszik, hogy nem elég a fa, a kõ, a hal "rögzítettsége", még az állatfarmokat sem lehet bárhova lerakni. ja és nem tudtam méheket sem telepíteni, pedig az kéne a mézsörhöz, a további szintlépéshez.
ha valaki tudja a megoldást szóljon. remélem mire eljön a szept 27, addigra az is meglesz😊)
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Jobb oldalt építõpanelen legalul😊
Azzal lehet épületet törölni...
azt már elfelejtetted odaírni, hogy hol....
The Matrix has you...
hogy mûködik ez a dolog? küldenem kell e-mailt a hibákkal? még nem voltam béta-tesztelõ.
lehet, hogy csak Én nem találtam meg, de például nincs törlés-gomb. se utat, se házat nem tudtam rombolni. grafikai hibák is vannak még benne. jó lesz ez alapvetõen, bár talán kicsit túl is van komplikálva már😊
nektek sikerült lerombolni a banditák táborát? nekem 20 egység maradt az 1000-bõl és most nem lép tovább, megtámadni meg nem bírom. <#nemtudom>#nemtudom>
The Matrix has you...
szóval nemtom nálad melyik verzió volt meg, de nem volt ilyen kevés.
The Matrix has you...