The Settlers VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már maxra fejlesztettem, az ugyebár 1000-et jelent kapacitásban, de mindig megtelik így is 😄

elmagyaráznád légyszi, hogy hogy lehet venni birkát?

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Pharaoh
Raktárat fejleszteni kell és akkor nõ a kapacitása. Tehenet még nem láttam, de bitkát lehet venni egy szomszédos néptõl.

Sziasztok, nekem nagyon tetszik a demo, most is éppen azt tolom, de lenne pár kérdésem: Hogy tudok raktárat építeni, mert mindig megtelik, és dobálom ki a sok mézet, meg fát, meg húst <#szomoru1> a másik, hogy tehén farmot hogy lehet csinálni, mert mindig aztmondja hogy nincs tehén :S hogy kell tehenet szerezni? És az utolsó kérdésem, hogy mitõl lesz egy épület Rich? egy csomó az nekem, de még pár kéne a következõ szinthez, és az istennek sem akar Poor-ból átmenni. Remélem segítetek, elõre is köszi <#worship>

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Bucser
állatfarmhoz állat is kell... meg kell õket keresni z északi vidékeken...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ombika
Emberek demo,majd lesz jobb is! 😊)

én is így voltam vele... csak nálam az is baj volt, hogy max shaderen akadozott 😞
Molnibalage
Jó lenne a játék, de én se tudtam egyik állatfarmot se beüzemelni, se a méhészetet..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

nemtom, azért 2 után is votl gameplay ujitás amiét még elbirt majdnem mindneki gyomra 😊
de mindenesetre ha 5höz képest javult az dicséretes (bár ahoz képest nem nehéz 😛) de azért én valahol reméltem titkon hogy inkább a régebbi vonalat viszik tovább és nem lessz semmi köze az 5höz, de azért reméljük a legjobbakat 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

bigapó
igen, csak túl sok egységnél már nagyok a költségek és nálam már mínuszba ment át😊

ezért is mondom, hogy sok mindent kell még kitapasztalni és megtanulni, nem szabad olyan könnyen feladni, ha megvan a nyitja akkor már minden megy, mint az ágybasz*r*s😊)

The Matrix has you...

jolmondod bye

A harcrendszer lényege csak annyi hogy minél több egységed legyen. Semmi más.
bigapó
Én még azért megvárom a teljest, hátha változik pár dolog.

speciel nekem a harcrendszer is érdekes volt, levertek mint a szöget. természetesen sok mindent kell még tanulni, de elég furán nézett ki a dolog.

The Matrix has you...

Ombika
Egyetertek!!

donatus,akkor innentol ebben a topicban bye!! 😊

Bucser
több köze lesz hozzá miont az 5-nek. És legalább nem topognak tovább a 2 árnyékában (mert valljuk be azóta gameplay újítás semmi nem volt)

Itt is vannak basic javak. Igaz csak 4 fajta. itt is vannak kombinálható javak. és ne minden pályán lehet mindent építeni.

beta alapján jó lett szerintem. persze nem a single playert próbáltam ki hanem multiban indítottam egy 1 játékos hostos magamnak és ott toltam free to playben.

Nekem eddig pozitív összességében. van pár hülyeség de az még bõven orvosolható.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Jomagam egyikse fogtam letöröltem egészet 20 perc után és csalodtam mégegyet teljest meg kise probálom vigyék francba maradok felujitott kettõnél az a legjobb...

Ombika
Nemtudom mit idegeskedtek,vagy megszokod vagy mesz a sohivatalba,mert ezen mar nemfognak valtoztatni!!

annál nem nehéz, amugy én csak az ittnei vélemények alapján godnolom hogy ennek se elssz semmi köze settlershez, ennyi... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Ombika
5 utan mit varetal,fenyevekkel jobb annal,ne elegedlenkedj!!

énsem,dehát ez van ugyse tudunk ellene mitteni csak akkor ha csinálnának egy olyat ami ma már egyre jobb csinálnak programozok topicot mit szeretnének az emberek mennyivel jobb lenne bakker...

hát én nem örülök neki hogy számomra egyik legkedvesebb sorozatott kurják el :S

ja ezis biztos nagy sikert arat😄😄😄

Ombika
Meg jo,hogy nem tetszik minekinek!! 😊)

hát nekemse😄 de lehetott volna olyan mint kettö meg egy nagy gazdasági lánc minden csak mondjuk nem kell olyan utépitös rendszer stb stb meg hordárokat meghaggyák😊 és még sok mindent lehetne de végülis annyira nem szar ...

nemtom, szvsz ezer+1 dolgot lehetne fejleszteni amitõl a settlers még settlers marad, de hát az 5. rész után mit várjak :S mind1, nekem ez az "age of settler" koncepcio kurvául nem jön be :S

Ombika
NEm semmi koze,de ha belegondolsz mit lehetne fejleszteni a mar 8 eve futo settlershez ami tokeletes. Grafikat csakis,azzal eladni jatekot nem lehet mar,igy hat ujitaniuk kellett es szerintem jo lesz!!

szal akkor megint sikerült valamit összehozniuk amihez a névhez semmi köze? fasza 😞

Bigapó: Méhészetnél nem kell semmi csak kaptár és kész. Tehenészetnél és a birkászatnál :-) kell lenni a közelben állatnak a vízet pdig a fõtéri szökõkútból hordja automatikusan azért volt ott.

Ombika : Úgy látszik egyezik a véleményünk :-) Sajna nem a jó irányba mentek el a fejlesztõk.
Ombika
#58 Hsz,ezt mondtam en is,de attol fugetlen jo csak hat nem settlers feeling!! 😞(

bigapó
nem kell a közelben lennie virágos rétnek? vagy olyasminek, mint ahonnan a gyógynövényeket szedi össze?

ez ugyanígy mûködik a tehenészetnél is vagy oda kell más is? mert ott raktam le karámot, de még ezután is azt írta, hogy nem tud csinálni tehenet. egy vizes vödör féle jelkép volt benne, ami elõször 0/10 volt, de aztán 10/10 lett, de még mindig nem volt semmi...

The Matrix has you...

Köszönöm, közben elindult a beta is, el lehetett érni az aktiválós oldalt. Most már megy simán.
Kipróbáltam, sajnos már nincs meg az a feeling, ami a hagyományos settlers-ben megvolt (nekem legalábbis), szép-szép, de...
Mo.Organ
segítene nekem valaki abban hogy mért nem enged katonákat csinálni? Van épület de egyszerüen nem engedi megcsinálni öket

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

jah ezek nekem is hinyáoztak engemis ageofra emlékeztet fogyo nyersanyga stb stb egyáltalán nem hasonlit 1 2 re max 3-4 re de még arra se.. ezis egy ujj teljesen uj settlers

Lerakod a méhészetet és után a házra kattintva tudsz lerakni kaptárokat. Szerintem nincs már sok köze a Settlers sorozathoz, sokal jobban hasonlit az Age of Empireshez mint a settlershez. Sajna nincsenek szállítómunkások, nincs faültetõ, nincs malom.
valaki nyomtja hiba jelentést pls irja már be csinálhatnának olyat lehessen állitani nyersanyag mennyiséget nem lenne rosz😄

bigapó
érdekes ez a beta, nem olyan, mint a demo vagy csak Én nem játszottam vele eleget. most miután játszottam a demoval is, megvan a törlés gomb, de akkor nem értem, hogy a betaban miért nincs?

ami nem tetszik, hogy nem elég a fa, a kõ, a hal "rögzítettsége", még az állatfarmokat sem lehet bárhova lerakni. ja és nem tudtam méheket sem telepíteni, pedig az kéne a mézsörhöz, a további szintlépéshez.

ha valaki tudja a megoldást szóljon. remélem mire eljön a szept 27, addigra az is meglesz😊)

The Matrix has you...

bigapó
jó pár oldalról, írd be gugliba, nekem asszem a filefrontról jött le.

The Matrix has you...

Botond
gugli barátod
Van demo meg beta is? Nem is tudtam. HOnnan lehet a demo-hoz hozzájutni?
jaaa én demoval nyomom😄

bigapó
ez a beta-ban is van? mert akkor, még nem mutatja vagy nemtom. inkább leszedem a demo-t, elég az is.

The Matrix has you...

Sziasztok. Tudtok segiteni abban, hogy egyszer legalább el tudjam inditani a betat? Kódom (sorozatszámom) van, de a szerver nem elérhetõ aktiváláskor!!???
meg utat persze

Sry csak siettem😄
Jobb oldalt építõpanelen legalul😊
Azzal lehet épületet törölni...

bigapó
húú, barátom, Te aztán elég szûkszavú vagy😊)

azt már elfelejtetted odaírni, hogy hol....

The Matrix has you...

van törlö gomb

bigapó
így elsõre még eléggé kiforratlan a játék😞

hogy mûködik ez a dolog? küldenem kell e-mailt a hibákkal? még nem voltam béta-tesztelõ.

lehet, hogy csak Én nem találtam meg, de például nincs törlés-gomb. se utat, se házat nem tudtam rombolni. grafikai hibák is vannak még benne. jó lesz ez alapvetõen, bár talán kicsit túl is van komplikálva már😊

nektek sikerült lerombolni a banditák táborát? nekem 20 egység maradt az 1000-bõl és most nem lép tovább, megtámadni meg nem bírom. <#nemtudom>

The Matrix has you...

bigapó
akkor még jó, hogy nem játszottam vele😊

The Matrix has you...

5 röl beszéltem ott kb 4 nyersanyag volt eléggé nagy fos lett de ezt leszedtem és egész jo nekme teccik 2-3-4 re hasonlít legjobban😊 Szerintem csak limites nyersanag miatt elég nehéz😄

bigapó
sose volt 4 nyersanyag. az 5-össel nem játszottam, de az egy rakás xar láttamra is😊

szóval nemtom nálad melyik verzió volt meg, de nem volt ilyen kevés.

The Matrix has you...

Itt most már több a nyersanyag vagy megint csak 4 mert ha 4 akkor lese szedem mert én szerettem azt a nagy gazdasági láncot😊