1358
a fiúk a bányában még mindig dolgoznak ...
-
#478 Igen, azt tudom... De ezen a pályán nem atz írja, hogy küldjek neki 8 ruhát, hanem egyfolytában kapom az üzit, figyelmeztetést, hogy küldjek kaját, ruhát meg ilyenek, de atz nem mondja, hogy mennyit. :) Nah, mindegy! Nemsokára megpróbálom újra ezt a pályát előről! :) -
dzsolo #477 Ha azt irja hogy küldj 16sört akkor épits 2 sörfőzőt és már küldheted is csak rá kell klikkelni a bal fent a szekérre jobb lent megnyilik a kisablak benen a szekér alatta piros helyett feketével irja a cuccot ha megvan klikk a szekérre és már viszi is. remélem segitett az infó :D -
#476 Hát jah, bár én a katapultokat sem vertem szét, egyből mentem a gépre és annyi. Az a visszaszámolás nem nyerte el az én tetszésemet sem :) -
#475 A katapultokat én is le tudom verni, csak a kaja-ruha küldéssel van a gondom... Akkor lehet, hogy azért számol vissza, mert csak annyi időm van a katapultokat leverni? nah faxa, akkor kezdhetem az egészet előről, már unom azt a pályát! :D -
#474 Hirtelen a 12 pályával kevertem összem, mert ott értelem szerűen kell küldözgetni a segélycsomagokat, de ennél ahogy olvastam nem szabad hagyni hogy sztrájkoljanak a munkások. Az meg a legegyszerűbb, ha nem fedezzük fel a falut vagy várost és csak leöljük az ellenfelet :) -
r4pt0r #473 Jah azon a pályán én is csak megöltem az ellenséget és kész is volt. -
dzsolo #472 Most gondolkoztam hogy kimásolom ak imentéseket letörlöm majd ujra rakom a gamet hátha működni fog :)
Azért THX a felajánlást :) -
#471 Most hogy megnéztem azt a pályát, kiderült hogy én legyaktam az ellenfelet és elpusztult a katapult, amúgy nem nehéz leverni. -
#470 Akkor hogy kell? Mert ezt nem tudom... thx a help-t! -
dzsolo #469 Az az igazság nem Mléxem hol tartottam csak a városom tudom milyen mert összefolynak a pályák sajna. a lényeg az volt hogy ilyen téli pálya szerintem juhokat kellett gyüjtenem majd átküldeni a szomszédba 16 ruhát és 18 sört. a hó már elolvadt (mert eddig csak tél volt nyár nem) és felhúztam a katonai épületeket. Asszem meg kell támadnom a szomszéd falut. 7. vagy 8. pálya nem tudom pontosan...
Kompletten kellene ha van a pálya kimentés de nem csak a fálj mert tuti itt is van egy központi file ami az egész kimentés menüt hozza be na nekem az halt be :( .bat kiterjesztés lehet de ha hazaérek a melobol megnézem pontosan mi is kellene. -
#468 Idővel meg majd az lesz a gond hogy miből csináljak katonát, meg hogy a meglévő elegendő-e ahoz hogy ne verjen le a gép :) -
#467 Ha a raktárból küldözgeted pénzért az nem segítség az csere. -
Solutor #466 mert így nagyjából felesleges katonákat csinálni -
Solutor #465 Nem, nyomát se láttam olyannak, hogy valamit kérnének. A questek között is csak a banditáknak való pénzadás és 180 fős settlers limit elérés volt, mikor ez megvolt meg is nyertem, de szerettem volna lezuzni a másik városokat. Végülis lesz*rom ha nem kereskednek velem csak tudjam megtámadni őket. -
Helius #464 Én pont azon járok asszem. A katedrálisos az? -
#463 Mert hogy/mit kéne csinálnom?? -
dzsolo #462 Halihóóó
Kellene egy kis help :( A 7. pályát nyomtam tegnap amikor áram ingadozás volt és pont mentettem na most ha rámegyek a betöltésre egyböl kidob a gép a programból :( Ha valakinek meg lenne a kimentése és elküéldené azt megköszönném mert nemtudom folytatni teljesen előlről kell kezdjem :(
aki tud segitsen :( -
Helius #461 #440 -
#460 Hát ha van egy kis kajám, akkor küldök... Ha van egy kis plussz ruhám, akkor küldök... Ilyen 9-12t szoktam küldeni... Kijelölöm, hogy miből akarok, aztán elküldöm a világos kéknek! :) -
#459 Magyarositasrol tud vki vmit? -
#458 Hogyan küldözgeted? -
#457 Hát ezt én nem vágom... Megy a küldetés, megyek legyilkolni az ellenség catapultjait vagy mit... Aztán beindul az óra, és nem tudom, hogy mit számol vissza.. Gondolom atz, hogy küldjek kaját meg ruhát a partnernak, ugye? De mennyit/hogy kell ezekenek küldeni? Mert küldözgetem én, de vhogy mindig visszaszámol és elbukom a küldetést! Thx a helpt!
-
r4pt0r #456 Én csak 1el megyek mindig. :D -
#455 3-4 pályán vettem eszt én is észre, de én inkább maradok annál, hogy minden lovag érjen el valamilyen rangot, így igazságos :) Bár van olyan pálya ahol jó lett volna a kerskedő tulajdonsága, hogy ad kaját, vagy a papnő gyógyítóképessége, de had szenvedjenek a lakók. Bár ez az árulós dolog, ez így egy felesleges rangot jelent nekem :) -
#454 Teljesíteni kell a faluk kívánságát. Ha jól rémlik lesz olyan kívánság hogy meg kell védeni az eyik falut 1 órán át, 3 vagy 4 támadó seregetől és közben kémekkel ostromol a gép :) Nekem pont akkor lett vége mikor rohamaoztam a gépet, közben már elküldtem a segélycsomagot az utolsó falunak is. -
#453 Nem azért kérdezem a következőt, mert gondban lennék, inkább csak kiváncsiságból:
Ti szoktátok váltogatni a küldetések előtt a Lovag személyét(trónterem) vagy van kedvencetek?Én pl. legtöbbször Marcus-sal nyomulok.Tudom, nagyon eltérő a választható karakterek bonus képessége, de egy pálya legelején, az épp megkapott küldetés-leírás alapján nem lehet eldönteni, ki lenne erre a pályára a legjobb?Időközben ui. újabb és újabb küldiket kapunk, melyekben más-más Lovag jönne jól... -
#452 Gondoltál arra hogy akiket nem tudsz megtámadni és zárva a kapu akkor talán valamit kell neki csinálni, azért is van az hogy kiírják hogy javíts a kapcsolatukon és akkor majd beengednek a faluba. -
r4pt0r #451 Én is 3.ra csináltam meg ahogy írtam , mert nekem is gond volt elsőnek a bárány meg aztán a hal. :D -
#450 Ilyesmikre gondoltam én is, de még csak 2x próbáltam azt a pályát, csak mindig ért valami meglepetés, pl először azt sem tudtam, hogy van ott egy falu, mert azt nem figyeltem, hogy gyapjú pulóver kell ezért bőszen gyártottam a bőrből készült ruhékat és csodálkoztam, hogy nem fogadj el. Aztán ebből kiindulva gondoltam, hogy valahol van egy másik falu vagy kóborló birkák, és sikerült megszereznem, de ekkor meg nem tudtam a farkasokról. Annyira nem nehéz, csak tudni kell előre, hogy mi jön. -
ellington #449 na ez nálam is kérdéses, a banditákat le tudom zúzni, ha kivárom az ultimátum lejártát, de a kereskedő városokkal nem tudok mit csinálni. -
Solutor #448 Hali!
Olyan gondom lenne, hogy nem tudok harcolni sima single player módban. Többen vagyunk a pályán, de maximum a rablókat tudom lecsapni, mert hiába küldöm a katonákat, katapultokat a többi népre, nem csinálnak semmit :S Még akkor sem, ha a városuk "zárt", tehát nem lehet velük kereskedni meg bemenni sem és nekik is vannak katonáik.
Talán valahol hadat kell üzenni? :S A diplomacy menüben azt hiszem azt írják, hogy "határozatlan" a status-uk. Ötlet? Vagy ebben a módban nem lehet más népeket ölni? -
ChrisTucker #447 Köszi. Sikerült rájönni a problémára. Saját már meglévű területre nem lehet építeni azt a outpostot. (régebbi settlersekben úgy volt, h csak saját területre lehetett építeni) -
#446 Valószínű, hogy azért nem engedi, mert az vmi szomszédos nép területe. Csak "semleges" területre tudod letenni a tornyot. -
ChrisTucker #445 Sziasztok!
Lenne egy nagyon amatőr problémám! Hogyan lehet területet növelni? Mert ha azt az Out tornyot vagy mit le akarnám tenni nem engedi vmi probléma miatt:( lécci segíjetek mert minden vasbánya a területemen kívül van:( -
janchip #444 Ezt az ikont vagy gombot akkor valószínüleg nem vettem észre, szóval köszi a segítségedet. -
#443 thx -
#442 #423 -
#441 Nah most én is elakadtam... Itt mit kell csinálni? :) Gondolom ezeket a gépeket kell vhogy elpusztítani, de hogyan?? Thx a segítséget!!
-
Helius #440 Voltam 576-ban hétvégén, hogy megvegyem, mondták, h késik és h lehet, h azért mert magyarítják. A Galaxison meg úgy van fenn, h nem lesz honosítás, szóval nem tudok biztosat mondani.. -
r4pt0r #439 Mert rosszul álltok hozzá. A pénzt csak 1 percel a vége előtt kell megcsinálni, addig én csinálok katonákat, farmot, a katonákat odaküldöm, és amikor megkapom a feladatot, meg is lesz bőven, aztán csinálok halászokat azt kész, nincs benne semmi bonyolult, csak okosan kell. :D