The Settlers VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálunk amúgy holnap jelenik meg?
Esetleg fel lehet hívni õket, vagy CDGalaxist, vagy 576ot...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!
Akkor újrakezdem. 😞
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!
Van egy olyan quest, h. süssek egy másik falunka 9 kenyeret.
Gabona nem terem, egyszeri alkalommal kapok 75 gabonát.
Az már elfogyott, soha sem jött össze egyszerre 9 kenyér, mert az emberek éhesek voltak és hamar elkapkodták.
Lehet valahogy gabonát szerezni vagy kezdjem újra a pályát? 😞
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Ezt a játékot kis hazánkban nem is lehet, majd megvenni? mert semmi vásárlási infót nem találok róla 😞
Az meg, hogy magyarul megjelenik-e hát...
Honnan szerzek gyapjút?
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Második pálya, 9 gyapjúruhát kell elvinni. Már 10 van belõle, de se a saját, se a cél marketplace-nél nem lehet semmit sem csinálni. A kereskedõ panelen sem lehet, mert ott meg azt írja h. trade contact kell elõször. Köszi
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
vinni kell esetleg valamit oda? (am. már csak ez a küldetés nincs kész)
Biztos hogy hibatlanul toltottem le, semmi crc para ilyesmi, es tobb tucat mas embernek mukodik ugyanonnan.
Azota kiprobaltam alcohol 120%al is (legujabbal), de azzal se megy. Most mar nem is az idegesit hogy nem tudok jatszani vele, hanem hogy egy ilyen szar problema megfog.
a második pályán ennél a küldetésnél mit kell csinálni?
If we buy Salt at the Harbour,our Food will be teister and our city Reputation will increase.
elöre is köszönöm a segítséget!
Némi problémám van a játék feltelepítésével, s hiába néztem körbe egy csomó helyen, nem láttam rá megoldást. Rendesen bemountolom a legújabb daemon tools-al egy szûz sp2 xp-re, ám amikor rábökök az install gombra, mintha belõnék a gépet, megtorpan, vár 4 percet (ez alatt használhatatlan), majd közli ezt a sszánalmasan semmitmondó hibaüzenetet hogy
'Error: Error when running setup.exe.'
Szóval esélyt se ad, hogy rájöjjek mi a gond.
Frame network, visual++ egyéb ujdivat nyalánkságok mind rendbenvannak, és a többi dolgomat is hibamentesen tudom mountolni. A verziom is ugyanaz mint a többieknek, de õk legalább az inditasnal akadnak el, én már az installnál. Próbáltam reboot, remount, minden ilyesmi de hasztalan.
Ötlet?
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Itt a log:
Saving QuickSave...
Memory load 85%, available virtual 743 MB, total virtual 2047 MB, available physical 293 MB, total physical 2047 MB, available page file 4095 MB, total page file 4095 MB.
Loading map maps\campaign\c00\throneroom.
Finished loading map maps\campaign\c00\throneroom.
LoadMap() took 0.481s.
Loading took 0.5s.
Memory load 77%, available virtual 794 MB, total virtual 2047 MB, available physical 469 MB, total physical 2047 MB, available page file 4095 MB, total page file 4095 MB.
Loading map maps\campaign\c00\c00_m04_narfang.
Finished loading map maps\campaign\c00\c00_m04_narfang.
LoadMap() took 6.880s.
Loading took 6.9s.
Memory load 78%, available virtual 771 MB, total virtual 2047 MB, available physical 435 MB, total physical 2047 MB, available page file 4095 MB, total page file 4095 MB.
Saving 0 Narfang...
Memory load 84%, available virtual 694 MB, total virtual 2047 MB, available physical 312 MB, total physical 2047 MB, available page file 4095 MB, total page file 4095 MB.
Local time is 15:51:58...
The program is exiting correctly
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
#221 a hõst fel kell fejleszteni Serif szintre, ezt a kútnál lehet megtenni vagy a fõ téren, mégpedig akkor ha meg van hozzá minden szükséges kritérium. Ezek meg tudod nézni a minimap legtetején van egy kör benne egy valami, nah az a fejlesztés.
Mit kell csinálni a játék legelején, mikor azt írja hogy elkell érnem a serif szintet? Mert már a várost nem tom tovább fejleszteni, területet nem tom hogy kell elfoglalni, és katonákat sem tudom hogy kell csinálni. <#idiota>#idiota>
Lehet valahogy szomszéd falukkal anyagot cserélni?mert pl nálam se hal, se állat sincs, és gyémántot se tudok csinálni ami a fejlõdéshez kellene!?
a seprut a ruhat is el lehet adni, ha a raktarra kattintasz majd baloladt atvaltasz a masik fulre. Bar ezeket nem a raktarbol adja akkor el. Ha pl nekik ertektelen akkor viszont kenheted a hajadra...
szerintem
szerintem
a sepro a szappan a bor ruha a munkasoknak kell, ha rakkattintasz a hazukra latszik el vannak-e latva ezekkel. Vagyis azert nem tudsz kereskedni az ilyen targyakkal, ha pl nem fogy el a sepru a gyarbol, akkor nincs szukseg tobb seprure az embereknek, ellenben pl lehet, hogy szappanbol hianyt szenvednek. Talan ezek nem fogyoeszkozok, vagyis csak akkor kezdenek fogyni, ha uj hazikokat huzol fel szerintem.
szerintem
Vagy csak elso palyak miatt van igy korlatozva a lehetoseg nem tudom...
szerintem
vajon vedelem miatt nem viszik el a raktarba a kesz sepruket ? mas otletem nincs...
szerintem
De mind a 2 nagyon jó játék csak más felé indultak el.
pl hol van prioritas allitasi lehetoseg ?
hogy a nyersanyagbol, mi keszuljon ez is kimaradt vagy vak vagyok, vagy tenyleg ekkkora *** lett ez a jatek ? 😊
szerintem
elso par palyan nem lehet masik raktarat epiteni ? upgradeltem, de megtelt igy se ki se be nem ment semmi beallt az elet a pici varosomban 😊
szerintem