The Settlers VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jólvan, köszönöm.
Nálunk amúgy holnap jelenik meg?

Malakai
Heritage of Kingset és a 10th Anniversaryt az Amex-Tec forgalmazta idehaza, de náluk sincs hír rólla.
Esetleg fel lehet hívni õket, vagy CDGalaxist, vagy 576ot...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Vagy kapni.

A CD Galaxison kívül lehet máshonnan rendelni?

nagy1miklos
Nos nekem semmit nem mondtak a katonák az elsõ táborban 4 sátorból 3-at szó nélkül szétvertek a negyedikhez meg a támadás ikonnak piros áthúzott karikája volt. Azóta újrakezdtem a pályát de azért remélem ha megint eljutok odáig akkor igazad lesz és menni fog. Esetleg az lehetett a baj, hogy az íjászok maradtak csak meg a végére és elfogyott a kardforgató? Na mindegy majd meglátjuk másodjára.Van azonban újabb kérdésem: ha a storehause vagy aa cathedral fullon van nem lehet másikat építeni belõlük? Jó a cathedralt esetleg nem mert túl sok egység lenne de legalább a raktárat jó volna.

A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!

Le lehet öket rohanni meg a satrukat szetverni. Nekem sikerul. Bár egyszer szoltak a katonak egy csata utan hogy "send more ammo" vagy ilyesmi. Na akkor kuldtem még katonakat és azok leromboltak mindent. Probalkozz.

Köszi szépen! 😊
Akkor újrakezdem. 😞
Malakai
A Building Managementben, vagy mi a neve, a minimapnél a ház ikon, ott kiválasztod a kenyeret és az alulsó három ikon közül a jobb oldali raktáron tartja, vagyis megtiltod, hogy felhasználják.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

nagy1miklos
Four kingdoms nevû szabad telepépítéses pályán van pár bandita tábor nem tudja valaki azokat miért nem lehet teljesen lerombolni? Elég idegesítõ, hogy 1-2 épületet nem lehet megtámadni és folyton teremtõdnek a rablók.Körülvettem fallal amire felküldtem a bowmaneket de ez elég érdekes módja a bûnözés kordában tartásának.

A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!

Van az a téli pálya, ahol nyáron is -20C van.
Van egy olyan quest, h. süssek egy másik falunka 9 kenyeret.
Gabona nem terem, egyszeri alkalommal kapok 75 gabonát.
Az már elfogyott, soha sem jött össze egyszerre 9 kenyér, mert az emberek éhesek voltak és hamar elkapkodták.
Lehet valahogy gabonát szerezni vagy kezdjem újra a pályát? 😞
Mighty
Jogos... Nem fedeztem fel a teljes térképet 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Ombika
MEg meg sem jelent hivatalosan! 😊

Van egy része a várnak hol csak fábol van a fal, azt meg szét lehet szedni. 😄

Ki tart a 4. pályán? Van egy börtön és benne egy rab,ott mit kell tenni,mert a tolvajommal nem tom kiszabadítani, a lovagommal nem tok bejutni,mert körbe van véve az ellenség várfallal!Légyszi segítsetek!
Hi

Ezt a játékot kis hazánkban nem is lehet, majd megvenni? mert semmi vásárlási infót nem találok róla 😞
Az meg, hogy magyarul megjelenik-e hát...
Sziasztok! Ki tart a 4. pályán? Van egy börtön és benne egy rab,ott mit kell tenni,mert a tolvajommal nem tom kiszabadítani, a lovagommal nem tok bejutni,mert körbe van véve az ellenség várfallal!Légyszi segítsetek!
Másik falubol.

Mighty
Bár nem kötelezõ küldetés, de én nem tudok rájönni, hogy kell csinálni gyapjú ruhát 😞

Honnan szerzek gyapjút?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

nagy1miklos
amilyen szerencsém van pont a shiftet nem próbáltam csak ALT meg CRTL-t. Hiába mindig a legegyszerûbb nem jut az eszembe<#guluszem1>

Epitkezes kozben ha nyomva tartod a shift-et, akkor a gorgovel tudod forgatni az epuleteket. Nyilvan a kapukra is ugyanez vonatkozik.

bocs, nem olvastam a választ. 😊
Ezer hála, mostmár mûködik <#worship><#worship><#worship>

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Biztos én v.ok a hülye, ha ennyi mindenkinek megy, de nekem meg nem. A prboléma még mindig ugyanaz.
Második pálya, 9 gyapjúruhát kell elvinni. Már 10 van belõle, de se a saját, se a cél marketplace-nél nem lehet semmit sem csinálni. A kereskedõ panelen sem lehet, mert ott meg azt írja h. trade contact kell elõször. Köszi
nagy1miklos
#178 hozzászólásban a link onnan kell letölteni crackfixet és azt kell használni.

Sziasztok, az a problémám, hogy felraktam a játékot, a patch mappában lévõket bemásoltam, és elindul a game, de ha rámegyek vmelyik menüre, akkor megáll... :S escapet nyomok, akkor meg kilép az asztalra. Van erre vmi ötletetek?

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

nagy1miklos
Sziasztok most ismerkedem a gameval de már van valami buktatóm: a kapukat csak egy irányban lehet építeni vagy esetleg lehet forgatni is õket?

inecromancer
Megoldodott, kicsomagoltam ujra az egeszet es msot mar megy 😊 Elkepeszto, ugyanakkora es ugyanaz a fajl de most megy 😛

jo odamegyek a kereskedöhöz az öbölbe a királyommal de nem birok töle semmit se venni:S nm tok semmit csinálni
vinni kell esetleg valamit oda? (am. már csak ez a küldetés nincs kész)
inecromancer
No. Kikapcsoltam a windows tuzfalat, a router tuzfalat, nod32-t és mindent aminek köze van a védelemhez, majd ujrainditottam es megprobaltam ujra. Ugyanazaz error 5 percnyi mozdulatlansag utan. Az a gaz hogy browseolni se tudok a bemountolt fájlon, mert ugyanezt csinalja.
Biztos hogy hibatlanul toltottem le, semmi crc para ilyesmi, es tobb tucat mas embernek mukodik ugyanonnan.
Azota kiprobaltam alcohol 120%al is (legujabbal), de azzal se megy. Most mar nem is az idegesit hogy nem tudok jatszani vele, hanem hogy egy ilyen szar problema megfog.

alma2
pontosan azt ami oda van irva.
Veszel sot az obolben az ott levo kereskedotol.

szerintem

Sziasztok!
a második pályán ennél a küldetésnél mit kell csinálni?
If we buy Salt at the Harbour,our Food will be teister and our city Reputation will increase.

elöre is köszönöm a segítséget!
alma2
Esetleg tul lelekes a tuzfalad, probald ki kikapcsolni arra a pillanatra

szerintem

inecromancer
Sziasztok.

Némi problémám van a játék feltelepítésével, s hiába néztem körbe egy csomó helyen, nem láttam rá megoldást. Rendesen bemountolom a legújabb daemon tools-al egy szûz sp2 xp-re, ám amikor rábökök az install gombra, mintha belõnék a gépet, megtorpan, vár 4 percet (ez alatt használhatatlan), majd közli ezt a sszánalmasan semmitmondó hibaüzenetet hogy
'Error: Error when running setup.exe.'

Szóval esélyt se ad, hogy rájöjjek mi a gond.
Frame network, visual++ egyéb ujdivat nyalánkságok mind rendbenvannak, és a többi dolgomat is hibamentesen tudom mountolni. A verziom is ugyanaz mint a többieknek, de õk legalább az inditasnal akadnak el, én már az installnál. Próbáltam reboot, remount, minden ilyesmi de hasztalan.

Ötlet?

köszi

Most jó volt..tegnap nem tudom mi a picsa volt..

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

A memóriáknak semmi baja nincs.Tesztelve voltak memtesttel,mind a 2GB faszán megy dualban.Röhögve megy a BioShock,Moha Airbone Rainbow Six Vegas etc..
Itt a log:
Saving QuickSave...

Memory load 85%, available virtual 743 MB, total virtual 2047 MB, available physical 293 MB, total physical 2047 MB, available page file 4095 MB, total page file 4095 MB.

Loading map maps\campaign\c00\throneroom.
Finished loading map maps\campaign\c00\throneroom.
LoadMap() took 0.481s.
Loading took 0.5s.

Memory load 77%, available virtual 794 MB, total virtual 2047 MB, available physical 469 MB, total physical 2047 MB, available page file 4095 MB, total page file 4095 MB.

Loading map maps\campaign\c00\c00_m04_narfang.
Finished loading map maps\campaign\c00\c00_m04_narfang.
LoadMap() took 6.880s.
Loading took 6.9s.

Memory load 78%, available virtual 771 MB, total virtual 2047 MB, available physical 435 MB, total physical 2047 MB, available page file 4095 MB, total page file 4095 MB.

Saving 0 Narfang...

Memory load 84%, available virtual 694 MB, total virtual 2047 MB, available physical 312 MB, total physical 2047 MB, available page file 4095 MB, total page file 4095 MB.

Local time is 15:51:58...

The program is exiting correctly

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

#220 lehet, a hõst el kell küldeni a faluhoz amelyikkel kereskedni szeretnél majd ott lehet kereskedni

#221 a hõst fel kell fejleszteni Serif szintre, ezt a kútnál lehet megtenni vagy a fõ téren, mégpedig akkor ha meg van hozzá minden szükséges kritérium. Ezek meg tudod nézni a minimap legtetején van egy kör benne egy valami, nah az a fejlesztés.

Sziasztok.
Mit kell csinálni a játék legelején, mikor azt írja hogy elkell érnem a serif szintet? Mert már a várost nem tom tovább fejleszteni, területet nem tom hogy kell elfoglalni, és katonákat sem tudom hogy kell csinálni. <#idiota>

jakewyler
Sziasztok,
Lehet valahogy szomszéd falukkal anyagot cserélni?mert pl nálam se hal, se állat sincs, és gyémántot se tudok csinálni ami a fejlõdéshez kellene!?

alma2
utolso szo jogan :p
a seprut a ruhat is el lehet adni, ha a raktarra kattintasz majd baloladt atvaltasz a masik fulre. Bar ezeket nem a raktarbol adja akkor el. Ha pl nekik ertektelen akkor viszont kenheted a hajadra...

szerintem

alma2
Ha a raktar megtelik, akkor vagy kikukazod belole a felesleget, vagy eladod a szomszedos falvaknak... na ugyerzem 2 ora alatt csak felfogtam az egeszet 😊

szerintem

alma2
na osszeallt a kep 😊
a sepro a szappan a bor ruha a munkasoknak kell, ha rakkattintasz a hazukra latszik el vannak-e latva ezekkel. Vagyis azert nem tudsz kereskedni az ilyen targyakkal, ha pl nem fogy el a sepru a gyarbol, akkor nincs szukseg tobb seprure az embereknek, ellenben pl lehet, hogy szappanbol hianyt szenvednek. Talan ezek nem fogyoeszkozok, vagyis csak akkor kezdenek fogyni, ha uj hazikokat huzol fel szerintem.

szerintem

A seprü azért kell hogy tiszta legyen az utca, ha nem lesz tiszta az embereknek nem lesz nagy repuja, ergo gyengék lesznek a katonák meg ilyesmi.

alma2
javitva magam, a raktarban nem tarolhato sepru az ikonok szerint, a ruha se de, ha epitek meg egy gyarto hazikot megvan a 12, de igy mi ertelem van egyaltalan a sepru gyartasnak, ha nem tudok kereskedni se vele ?
Vagy csak elso palyak miatt van igy korlatozva a lehetoseg nem tudom...

szerintem

Csinálni kell még 1 épületet, meg nagy városnál 1 épület nem is elég már. Nekem az a feladat nem jelentett gondot, egybõl amikor megkaptam már küldtem is.

alma2
pl feladat gyartsak 12 seprut... a hazikoban elfer 9, de nem viszik be a raktarba, igy csak kint unatkoznak a keszitok es megallt a folyamat.
vajon vedelem miatt nem viszik el a raktarba a kesz sepruket ? mas otletem nincs...

szerintem

Hát nekem tetszik, vannak benne hibák, de nekem a Settlers 2 ben annyi idegesitõ hiba volt hogy mind1. 😄

De mind a 2 nagyon jó játék csak más felé indultak el.

alma2
rakkatintasz bal oldalt a taskra, aztan bal alul a csavo feje alatt a jobb ikonra, es mar kuldod is a cuccot.

pl hol van prioritas allitasi lehetoseg ?
hogy a nyersanyagbol, mi keszuljon ez is kimaradt vagy vak vagyok, vagy tenyleg ekkkora *** lett ez a jatek ? 😊

szerintem

alma2
persze ha a raktar melle teszem a feldolgozo uzemeket maris jobb a helyzet, ha igaz amit elobb irtam.
elso par palyan nem lehet masik raktarat epiteni ? upgradeltem, de megtelt igy se ki se be nem ment semmi beallt az elet a pici varosomban 😊

szerintem

Van 9 olyan ruhám, a hõs a másik város fõterén áll és semmi..