1358
a fiúk a bányában még mindig dolgoznak ...
  • Molnibalage
    Én már eljutottam a várostromig, a banditákat simán levertem.
  • Pharaoh
    A vörösöket még nem sikeűlt. Azokn elég erősek. Kár, hogy nem lehet menteni a játékban mert így egy elrontot csata miatt bukik az egész
  • Agamemnon
    Sikerült már valakinek megölnie az összes banditát?
    Egyszer próbáltam, és úgy tűnt, kicsit nagy a túlerő...
  • engir
    Állítólag vmi lagzi is lesz a jatékban. :)
  • GazCamp3r
    köszi mindkettőtöknek, mire megkérdeztem, rájöttem :) amugy nagyon várom a teljest, mert nekem bejön a feeling, viszont a best of akkor is a 4. rész :D
  • Pharaoh
    A nők mire jók a játékban?
  • Pharaoh
    Kiválasztod, hogy mit akarsz eladni és mennyit majd a pénzs ikonra klikkelsz. KÉP
  • engir
    Ne dobáld ki mert adnak érte aranyat. Ha rákattintasz egy "termékre" akkor a megjelenő kis csúszkával be tudod állítani mennyit akarsz eladni. A fölötte megjelenő menüben pedig látszik melyik szomszédod mennyit ad érte. Arra rákatt és már el is indult a szekér.
  • GazCamp3r
    Köszi szépen, megprobálom. Amugy az eladással kapcsolatban, nemtom hogy kell, viszont kidobálom mindig a fölösleget :S
  • Pharaoh
    A lovaggal el kell menni az északi nép főterére és akkor megjelenik egy menü, hogy mit lehet tőlök venni. Ha már úgy is annyi mindened van, hogy nem fér a raktárba add el a felesleget.
  • GazCamp3r
    Már maxra fejlesztettem, az ugyebár 1000-et jelent kapacitásban, de mindig megtelik így is :D

elmagyaráznád légyszi, hogy hogy lehet venni birkát?
  • Pharaoh
    Raktárat fejleszteni kell és akkor nő a kapacitása. Tehenet még nem láttam, de bitkát lehet venni egy szomszédos néptől.
  • GazCamp3r
    Sziasztok, nekem nagyon tetszik a demo, most is éppen azt tolom, de lenne pár kérdésem: Hogy tudok raktárat építeni, mert mindig megtelik, és dobálom ki a sok mézet, meg fát, meg húst a másik, hogy tehén farmot hogy lehet csinálni, mert mindig aztmondja hogy nincs tehén :S hogy kell tehenet szerezni? És az utolsó kérdésem, hogy mitől lesz egy épület Rich? egy csomó az nekem, de még pár kéne a következő szinthez, és az istennek sem akar Poor-ból átmenni. Remélem segítetek, előre is köszi
  • Bucser
    állatfarmhoz állat is kell... meg kell őket keresni z északi vidékeken...
  • Ombika
    Emberek demo,majd lesz jobb is! :))
  • csgj
    én is így voltam vele... csak nálam az is baj volt, hogy max shaderen akadozott :(
  • Molnibalage
    Jó lenne a játék, de én se tudtam egyik állatfarmot se beüzemelni, se a méhészetet..
  • Thanatos
    nemtom, azért 2 után is votl gameplay ujitás amiét még elbirt majdnem mindneki gyomra :)
    de mindenesetre ha 5höz képest javult az dicséretes (bár ahoz képest nem nehéz :P) de azért én valahol reméltem titkon hogy inkább a régebbi vonalat viszik tovább és nem lessz semmi köze az 5höz, de azért reméljük a legjobbakat :)
  • bigapó
    igen, csak túl sok egységnél már nagyok a költségek és nálam már mínuszba ment át:)

ezért is mondom, hogy sok mindent kell még kitapasztalni és megtanulni, nem szabad olyan könnyen feladni, ha megvan a nyitja akkor már minden megy, mint az ágybasz*r*s:))
  • donatus13
    jolmondod bye
  • Piko888
    A harcrendszer lényege csak annyi hogy minél több egységed legyen. Semmi más.
  • bigapó
    Én még azért megvárom a teljest, hátha változik pár dolog.

speciel nekem a harcrendszer is érdekes volt, levertek mint a szöget. természetesen sok mindent kell még tanulni, de elég furán nézett ki a dolog.
  • Ombika
    Egyetertek!!

donatus,akkor innentol ebben a topicban bye!! :)
  • Bucser
    több köze lesz hozzá miont az 5-nek. És legalább nem topognak tovább a 2 árnyékában (mert valljuk be azóta gameplay újítás semmi nem volt)

Itt is vannak basic javak. Igaz csak 4 fajta. itt is vannak kombinálható javak. és ne minden pályán lehet mindent építeni.

beta alapján jó lett szerintem. persze nem a single playert próbáltam ki hanem multiban indítottam egy 1 játékos hostos magamnak és ott toltam free to playben.

Nekem eddig pozitív összességében. van pár hülyeség de az még bőven orvosolható.
  • donatus13
    Jomagam egyikse fogtam letöröltem egészet 20 perc után és csalodtam mégegyet teljest meg kise probálom vigyék francba maradok felujitott kettőnél az a legjobb...
  • Ombika
    Nemtudom mit idegeskedtek,vagy megszokod vagy mesz a sohivatalba,mert ezen mar nemfognak valtoztatni!!
  • Thanatos
    annál nem nehéz, amugy én csak az ittnei vélemények alapján godnolom hogy ennek se elssz semmi köze settlershez, ennyi... :)
  • Ombika
    5 utan mit varetal,fenyevekkel jobb annal,ne elegedlenkedj!!
  • donatus13
    énsem,dehát ez van ugyse tudunk ellene mitteni csak akkor ha csinálnának egy olyat ami ma már egyre jobb csinálnak programozok topicot mit szeretnének az emberek mennyivel jobb lenne bakker...
  • Thanatos
    hát én nem örülök neki hogy számomra egyik legkedvesebb sorozatott kurják el :S
  • donatus13
    ja ezis biztos nagy sikert arat:D:D:D
  • Ombika
    Meg jo,hogy nem tetszik minekinek!! :))
  • donatus13
    hát nekemse:D de lehetott volna olyan mint kettö meg egy nagy gazdasági lánc minden csak mondjuk nem kell olyan utépitös rendszer stb stb meg hordárokat meghaggyák:) és még sok mindent lehetne de végülis annyira nem szar ...
  • Thanatos
    nemtom, szvsz ezer+1 dolgot lehetne fejleszteni amitől a settlers még settlers marad, de hát az 5. rész után mit várjak :S mind1, nekem ez az "age of settler" koncepcio kurvául nem jön be :S
  • Ombika
    NEm semmi koze,de ha belegondolsz mit lehetne fejleszteni a mar 8 eve futo settlershez ami tokeletes. Grafikat csakis,azzal eladni jatekot nem lehet mar,igy hat ujitaniuk kellett es szerintem jo lesz!!
  • Thanatos
    szal akkor megint sikerült valamit összehozniuk amihez a névhez semmi köze? fasza :(
  • Piko888
    Bigapó: Méhészetnél nem kell semmi csak kaptár és kész. Tehenészetnél és a birkászatnál :-) kell lenni a közelben állatnak a vízet pdig a főtéri szökőkútból hordja automatikusan azért volt ott.

Ombika : Úgy látszik egyezik a véleményünk :-) Sajna nem a jó irányba mentek el a fejlesztők.
  • Ombika
    #58 Hsz,ezt mondtam en is,de attol fugetlen jo csak hat nem settlers feeling!! :((
  • bigapó
    nem kell a közelben lennie virágos rétnek? vagy olyasminek, mint ahonnan a gyógynövényeket szedi össze?

ez ugyanígy működik a tehenészetnél is vagy oda kell más is? mert ott raktam le karámot, de még ezután is azt írta, hogy nem tud csinálni tehenet. egy vizes vödör féle jelkép volt benne, ami először 0/10 volt, de aztán 10/10 lett, de még mindig nem volt semmi...
  • surfer
    Köszönöm, közben elindult a beta is, el lehetett érni az aktiválós oldalt. Most már megy simán.
    Kipróbáltam, sajnos már nincs meg az a feeling, ami a hagyományos settlers-ben megvolt (nekem legalábbis), szép-szép, de...