1358
a fiúk a bányában még mindig dolgoznak ...
-
#278 Amúgy valszeg ez vírus lesz, futtass le egy víruskeresőt. -
#277 Ne az asztalról és ne a start menüből indíts, mert onnan updateli magát a játék és a crack nem lesz jó. -
ladysila #276 most már sikerült feltelepítenem. először működött is minden de sikeresen kiléptem belőle és azóta nem tudok visszalépni a játékba azt irja ki hogy kéri az eredeti cd/dvd-t -
#275 Milyen géped van neked? :P -
Morisz #274 vándorr!mindent úgy csináltam ahogy leírtál és tök jól minden felment!de amikor elindítom a játékot (megnéztem az introt) és rányomok h Single Play akkor kidob hibaüzenettel h Runtime Error! R6002 floating point support not loaded! és leokézom és kidob!vmi ötlet?
-
dukey42 #273 meg talán nem úgy kéne tömöríteni hgoy "belemész" a rar-ba, hanem az első rar-on alt+f6 -
#272 igen, én ezt sajna elvétettem és már letöröltem az összes zipet, ezért mindent összegyűjtöttem ami kellhet, és feltöltöttem -
engir #271 Total commander is kicsomagolja a .mds-t csak nem a .rar-t kell megnyitni hanem az eggyel elotte levot a .r67-est. -
#270 bocs, a jelszó filebeamhez: rbnhb -
engir #269 Plusz a legujjabb deamon-nal probald meg. -
#268 Total Commander, csak az mdf-et csomagolja ki. Neked meg a másik kellene. -
#267 Amennyiben ez van meg neked: The.Settlers.VI.Rise.Of.An.Empire-CLONECD
Akkor ezt tedd:
-kibontod a játékot
-felteszel egy Daemon tools 4.10-est (zipben)
-ha nincs .mds file csak a 3 gigás .mdf, akkor zipből beteszed a .mds-t (zipben)
-odamásolod az mds-t az mdf (nem, nem politizálunk ) mellé
-Daemon ezt már simán bemountolta
-Telepíted
-Patch könyvtár tartalmának másolása eredeti helyett (alapértelmezett telepítésnél: c:\Program Files\Ubisoft\THE SETTLERS - Rise of an Empire\base\bin\) (ez is zipben)
-start game (intro megnézése legalább 1x )
Íme a zip file: http://filebeam.com/3da6dde9b89b97b8e9b4420b99ed8125 -
#266 A kis méretű file-t moutoltad be? Vagy azt ki sem csomagoltad? -
ladysila #265 nekem olyan problémám lenne hogy tudom feltelepíteni. Kicsomagotam a fájlt utána beraktam a daemon tools-ba de azt írja ki ha megakarom nyitni hogy: a windows nem tudja olvasni a lemezt, a lemez lehet hogy sérült vagy olyan formátumot használ ami kompatibilis a windows operácós rendszerrel.
Most akkor mit csináljak. Probáltam alcohollal is meg virtuális cloncd-vel. mindre ezt írta ki
Segítsetek
Szeretném megismerni ezt a játékot. A 3 azt nagyon megfogott és nagyon megörültem mikor láttam hogy van már belőle 6.
Segítséget előre köszönöm. -
r4pt0r #264 Csak páya elején lehet választani. -
dukey42 #263 valaki próbáltam már hamachi-val?
nekünk valamiért nem megy...
nálunk a hiba vagy másnál se megy?
(settlers2-t anno csak direct IPvel próbáltuk) -
#262 Igen most épp azzal indultam de ha már elindítottam a pályát akkor nem tudok rajta hőst váltani vagy igen? -
r4pt0r #261 Az egyik hős a betegeket tudja healelni, talán segít. -
#260 Az a baj hogy nem tudom eltalálni hogy legyen is mindenből de ne is álljon be a raktáram. Most épp azért kezdem újra mert lassú voltam, fellázadtak a gyógyszer miatt de nincs elég rangom hogy gyógyszerészt építsek. Viszont nem tudnak feljebb emelni amíg lázonganak jó kis ördögi kör. -
engir #259 Egyenlore nem lattam hogy lehetne masik raktarat epiteni. Upgradelni lehet 2000 feröhelyig de mire végigvittem a kuldetest sem volt félig. És mindenböl volt böven. A felesleget add el mindig.
Amugy én is a Four kingdoms-t csinaltam meg. -
Helius #258 Jólvan, köszönöm.
Nálunk amúgy holnap jelenik meg? -
#257 Heritage of Kingset és a 10th Anniversaryt az Amex-Tec forgalmazta idehaza, de náluk sincs hír rólla.
Esetleg fel lehet hívni őket, vagy CDGalaxist, vagy 576ot... -
Helius #256 Vagy kapni. -
Helius #255 A CD Galaxison kívül lehet máshonnan rendelni? -
#254 Nos nekem semmit nem mondtak a katonák az első táborban 4 sátorból 3-at szó nélkül szétvertek a negyedikhez meg a támadás ikonnak piros áthúzott karikája volt. Azóta újrakezdtem a pályát de azért remélem ha megint eljutok odáig akkor igazad lesz és menni fog. Esetleg az lehetett a baj, hogy az íjászok maradtak csak meg a végére és elfogyott a kardforgató? Na mindegy majd meglátjuk másodjára.Van azonban újabb kérdésem: ha a storehause vagy aa cathedral fullon van nem lehet másikat építeni belőlük? Jó a cathedralt esetleg nem mert túl sok egység lenne de legalább a raktárat jó volna. -
engir #253 Le lehet öket rohanni meg a satrukat szetverni. Nekem sikerul. Bár egyszer szoltak a katonak egy csata utan hogy "send more ammo" vagy ilyesmi. Na akkor kuldtem még katonakat és azok leromboltak mindent. Probalkozz. -
markastor #252 Köszi szépen! :)
Akkor újrakezdem. :( -
#251 A Building Managementben, vagy mi a neve, a minimapnél a ház ikon, ott kiválasztod a kenyeret és az alulsó három ikon közül a jobb oldali raktáron tartja, vagyis megtiltod, hogy felhasználják. -
#250 Four kingdoms nevű szabad telepépítéses pályán van pár bandita tábor nem tudja valaki azokat miért nem lehet teljesen lerombolni? Elég idegesítő, hogy 1-2 épületet nem lehet megtámadni és folyton teremtődnek a rablók.Körülvettem fallal amire felküldtem a bowmaneket de ez elég érdekes módja a bűnözés kordában tartásának. -
markastor #249 Van az a téli pálya, ahol nyáron is -20C van.
Van egy olyan quest, h. süssek egy másik falunka 9 kenyeret.
Gabona nem terem, egyszeri alkalommal kapok 75 gabonát.
Az már elfogyott, soha sem jött össze egyszerre 9 kenyér, mert az emberek éhesek voltak és hamar elkapkodták.
Lehet valahogy gabonát szerezni vagy kezdjem újra a pályát? :( -
#248 Jogos... Nem fedeztem fel a teljes térképet :) -
#247 MEg meg sem jelent hivatalosan! :) -
r4pt0r #246 Van egy része a várnak hol csak fábol van a fal, azt meg szét lehet szedni. :D -
blade9595 #245 Ki tart a 4. pályán? Van egy börtön és benne egy rab,ott mit kell tenni,mert a tolvajommal nem tom kiszabadítani, a lovagommal nem tok bejutni,mert körbe van véve az ellenség várfallal!Légyszi segítsetek! -
Blaki #244 Hi
Ezt a játékot kis hazánkban nem is lehet, majd megvenni? mert semmi vásárlási infót nem találok róla :(
Az meg, hogy magyarul megjelenik-e hát... -
blade9595 #243 Sziasztok! Ki tart a 4. pályán? Van egy börtön és benne egy rab,ott mit kell tenni,mert a tolvajommal nem tom kiszabadítani, a lovagommal nem tok bejutni,mert körbe van véve az ellenség várfallal!Légyszi segítsetek! -
r4pt0r #242 Másik falubol. -
#241 Bár nem kötelező küldetés, de én nem tudok rájönni, hogy kell csinálni gyapjú ruhát :(
Honnan szerzek gyapjút? -
#240 amilyen szerencsém van pont a shiftet nem próbáltam csak ALT meg CRTL-t. Hiába mindig a legegyszerűbb nem jut az eszembe -
engir #239 Epitkezes kozben ha nyomva tartod a shift-et, akkor a gorgovel tudod forgatni az epuleteket. Nyilvan a kapukra is ugyanez vonatkozik.