1358
a fiúk a bányában még mindig dolgoznak ...
  • Malakai
    Amúgy valszeg ez vírus lesz, futtass le egy víruskeresőt.
  • Malakai
    Ne az asztalról és ne a start menüből indíts, mert onnan updateli magát a játék és a crack nem lesz jó.
  • ladysila
    most már sikerült feltelepítenem. először működött is minden de sikeresen kiléptem belőle és azóta nem tudok visszalépni a játékba azt irja ki hogy kéri az eredeti cd/dvd-t
  • Malakai
    Milyen géped van neked? :P
  • Morisz
    vándorr!mindent úgy csináltam ahogy leírtál és tök jól minden felment!de amikor elindítom a játékot (megnéztem az introt) és rányomok h Single Play akkor kidob hibaüzenettel h Runtime Error! R6002 floating point support not loaded! és leokézom és kidob!vmi ötlet?
  • dukey42
    meg talán nem úgy kéne tömöríteni hgoy "belemész" a rar-ba, hanem az első rar-on alt+f6
  • Vándorr
    igen, én ezt sajna elvétettem és már letöröltem az összes zipet, ezért mindent összegyűjtöttem ami kellhet, és feltöltöttem
  • engir
    Total commander is kicsomagolja a .mds-t csak nem a .rar-t kell megnyitni hanem az eggyel elotte levot a .r67-est.
  • Vándorr
    bocs, a jelszó filebeamhez: rbnhb
  • engir
    Plusz a legujjabb deamon-nal probald meg.
  • Agamemnon
    Total Commander, csak az mdf-et csomagolja ki. Neked meg a másik kellene.
  • Vándorr
    Amennyiben ez van meg neked: The.Settlers.VI.Rise.Of.An.Empire-CLONECD

Akkor ezt tedd:

-kibontod a játékot
    -felteszel egy Daemon tools 4.10-est (zipben)
    -ha nincs .mds file csak a 3 gigás .mdf, akkor zipből beteszed a .mds-t (zipben)
    -odamásolod az mds-t az mdf (nem, nem politizálunk ) mellé
    -Daemon ezt már simán bemountolta
    -Telepíted
    -Patch könyvtár tartalmának másolása eredeti helyett (alapértelmezett telepítésnél: c:\Program Files\Ubisoft\THE SETTLERS - Rise of an Empire\base\bin\) (ez is zipben)
    -start game (intro megnézése legalább 1x )

Íme a zip file: http://filebeam.com/3da6dde9b89b97b8e9b4420b99ed8125
  • Agamemnon
    A kis méretű file-t moutoltad be? Vagy azt ki sem csomagoltad?
  • ladysila
    nekem olyan problémám lenne hogy tudom feltelepíteni. Kicsomagotam a fájlt utána beraktam a daemon tools-ba de azt írja ki ha megakarom nyitni hogy: a windows nem tudja olvasni a lemezt, a lemez lehet hogy sérült vagy olyan formátumot használ ami kompatibilis a windows operácós rendszerrel.
    Most akkor mit csináljak. Probáltam alcohollal is meg virtuális cloncd-vel. mindre ezt írta ki
    Segítsetek
    Szeretném megismerni ezt a játékot. A 3 azt nagyon megfogott és nagyon megörültem mikor láttam hogy van már belőle 6.
    Segítséget előre köszönöm.
  • r4pt0r
    Csak páya elején lehet választani.
  • dukey42
    valaki próbáltam már hamachi-val?
    nekünk valamiért nem megy...
    nálunk a hiba vagy másnál se megy?
    (settlers2-t anno csak direct IPvel próbáltuk)
  • nagy1miklos
    Igen most épp azzal indultam de ha már elindítottam a pályát akkor nem tudok rajta hőst váltani vagy igen?
  • r4pt0r
    Az egyik hős a betegeket tudja healelni, talán segít.
  • nagy1miklos
    Az a baj hogy nem tudom eltalálni hogy legyen is mindenből de ne is álljon be a raktáram. Most épp azért kezdem újra mert lassú voltam, fellázadtak a gyógyszer miatt de nincs elég rangom hogy gyógyszerészt építsek. Viszont nem tudnak feljebb emelni amíg lázonganak jó kis ördögi kör.
  • engir
    Egyenlore nem lattam hogy lehetne masik raktarat epiteni. Upgradelni lehet 2000 feröhelyig de mire végigvittem a kuldetest sem volt félig. És mindenböl volt böven. A felesleget add el mindig.
    Amugy én is a Four kingdoms-t csinaltam meg.
  • Helius
    Jólvan, köszönöm.
    Nálunk amúgy holnap jelenik meg?
  • Malakai
    Heritage of Kingset és a 10th Anniversaryt az Amex-Tec forgalmazta idehaza, de náluk sincs hír rólla.
    Esetleg fel lehet hívni őket, vagy CDGalaxist, vagy 576ot...
  • Helius
    Vagy kapni.
  • Helius
    A CD Galaxison kívül lehet máshonnan rendelni?
  • nagy1miklos
    Nos nekem semmit nem mondtak a katonák az első táborban 4 sátorból 3-at szó nélkül szétvertek a negyedikhez meg a támadás ikonnak piros áthúzott karikája volt. Azóta újrakezdtem a pályát de azért remélem ha megint eljutok odáig akkor igazad lesz és menni fog. Esetleg az lehetett a baj, hogy az íjászok maradtak csak meg a végére és elfogyott a kardforgató? Na mindegy majd meglátjuk másodjára.Van azonban újabb kérdésem: ha a storehause vagy aa cathedral fullon van nem lehet másikat építeni belőlük? Jó a cathedralt esetleg nem mert túl sok egység lenne de legalább a raktárat jó volna.
  • engir
    Le lehet öket rohanni meg a satrukat szetverni. Nekem sikerul. Bár egyszer szoltak a katonak egy csata utan hogy "send more ammo" vagy ilyesmi. Na akkor kuldtem még katonakat és azok leromboltak mindent. Probalkozz.
  • markastor
    Köszi szépen! :)
    Akkor újrakezdem. :(
  • Malakai
    A Building Managementben, vagy mi a neve, a minimapnél a ház ikon, ott kiválasztod a kenyeret és az alulsó három ikon közül a jobb oldali raktáron tartja, vagyis megtiltod, hogy felhasználják.
  • nagy1miklos
    Four kingdoms nevű szabad telepépítéses pályán van pár bandita tábor nem tudja valaki azokat miért nem lehet teljesen lerombolni? Elég idegesítő, hogy 1-2 épületet nem lehet megtámadni és folyton teremtődnek a rablók.Körülvettem fallal amire felküldtem a bowmaneket de ez elég érdekes módja a bűnözés kordában tartásának.
  • markastor
    Van az a téli pálya, ahol nyáron is -20C van.
    Van egy olyan quest, h. süssek egy másik falunka 9 kenyeret.
    Gabona nem terem, egyszeri alkalommal kapok 75 gabonát.
    Az már elfogyott, soha sem jött össze egyszerre 9 kenyér, mert az emberek éhesek voltak és hamar elkapkodták.
    Lehet valahogy gabonát szerezni vagy kezdjem újra a pályát? :(
  • Mighty
    Jogos... Nem fedeztem fel a teljes térképet :)
  • Ombika
    MEg meg sem jelent hivatalosan! :)
  • r4pt0r
    Van egy része a várnak hol csak fábol van a fal, azt meg szét lehet szedni. :D
  • blade9595
    Ki tart a 4. pályán? Van egy börtön és benne egy rab,ott mit kell tenni,mert a tolvajommal nem tom kiszabadítani, a lovagommal nem tok bejutni,mert körbe van véve az ellenség várfallal!Légyszi segítsetek!
  • Blaki
    Hi

Ezt a játékot kis hazánkban nem is lehet, majd megvenni? mert semmi vásárlási infót nem találok róla :(
    Az meg, hogy magyarul megjelenik-e hát...
  • blade9595
    Sziasztok! Ki tart a 4. pályán? Van egy börtön és benne egy rab,ott mit kell tenni,mert a tolvajommal nem tom kiszabadítani, a lovagommal nem tok bejutni,mert körbe van véve az ellenség várfallal!Légyszi segítsetek!
  • r4pt0r
    Másik falubol.
  • Mighty
    Bár nem kötelező küldetés, de én nem tudok rájönni, hogy kell csinálni gyapjú ruhát :(

Honnan szerzek gyapjút?
  • nagy1miklos
    amilyen szerencsém van pont a shiftet nem próbáltam csak ALT meg CRTL-t. Hiába mindig a legegyszerűbb nem jut az eszembe
  • engir
    Epitkezes kozben ha nyomva tartod a shift-et, akkor a gorgovel tudod forgatni az epuleteket. Nyilvan a kapukra is ugyanez vonatkozik.