The Settlers VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Reinstall? 😊

bladex
Megszívtam felraktam a frissitést és kéri a kulcsot. Van valakinek valami megoldása erre?

AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD

Morfi
Mondjuk ez nem az a játék, mint ahogy említették még jó pár hozzászólassal ezelött ez inkább az anno 1701-re hasonlít és nem a settlers 3-ra ahol annyit csinálsz amenyit akarsz.

jó a kampány mód az más tészta, én stratégiát mindig csak így játszottam, hogy van két tábor, aztán gyõzd le, és soksok órán át építkezhetsz szabadon, aztán csinálsz egy nagy sereget, és levered az ellenséget. csak itt hogy 200 a limit, nem lehet tovább építkeznem, csak max nézegetni tudom a városomat, az meg nem túlzottan izgalmas.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Morfi
Az elsõ kocsit a pénzzel ráérsz 30 sec hátralévõ idõ utánn inditani, a másodikat kcisit több mint 1 perc, a harmadikat meg nem tudtom hogy a gép indított-e mert éppen a halért küzdöttem, és akkor vége lett és nyertem 😊

Morfi
A kampány játék átlagos pálya ideje másfél óra és azalatt vígan lehet teljesíteni. Én pl most játszottam végig a 9. pályát ahol 2 településnek kellett vizet biztosítani egynek meg ostrom alkatrészeket szállítani, ha ezt tudom akkor nem játszok vele alig több mint másfél órát és simán megcsinálom és még így is a pályának a nagyrésze az enyém volt és volt 10 katonai csapatom mikor gondoltam elküldöm a 3. falunak az alkatrészeket miközben ostromoltam a gépet és vége let...pedig megöltem volna 😄 Ha meg nem lenne limit akkor nincs az a gép ami elbírna annyi egységet kezelni, így is néha van mikor meg-meg akad a városban mikor oda kattintok.

Á, én azt kihasználom 😊 Rég eltûnik az idõ és még mindig nem indít az ellenfél kocsit. A gond csak az hogy az õ kocsija hamarabb felér, tehát ha akkor indítom amikor õ akkor veszítek. Mindegy, a pálya megvan, az gyõz akinek több sikeres küldije van...gondolom 😊
de mikor már hét órája játszol, akkor már nem igazán izgalmas csak nézni a városodat, mert nem lehet több settler. semmit nem enged építeni már, mert megvan a kétszázas limit. és a pályának a 25%át építettem be kb.

Herold
Próbálom feltelepíteni, de a setup azt írja: Az eljárás belépési pontja (GetProcessId) nem található a DLL-ben (KERNEL32.DLL). Ezt mi okozza?

Morfi
Próbáld úgy hogy az utolsó 30-60 másodpercben indítod el a kocsikat addig meg gyüjtögetsz nyersanyagot.

Morfi
Minek, én még soha nem értem el a maximális limitet és vígan elvagyok a katonákkal. De szerintem az a lényege hogy minnél több embered legyen, hanem hogy minnél okosabban használd a készletedet/emberedet.

nincs valami trainer vagy valami file átírás, amivel ki lehetne lõni ezt az idióta limitet?

én custom gamet játszok, ott nem igazán elég hat-hét órányi játék után

Kissé durva átmenet akkor is 😊 Picit több idõt hagyhattak volna a feladatokra, egyelõre a szõrmeruhás feladatot helybõl ignorálom...
Maga a gazdaság megszervezése is feladat egyébként, ez is lehetne maga a játék, minek folyton öldökölni.
KeKKSZike
Hogy teljesítsd a küldetést, arra bõven elég. Hát nem semmi ez a 10-es pálya! 😊 Se kaja, se fa se semmi! 😊

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

már akinek.

KeKKSZike
Annyi elég is...

az szép, 91 katona..

KeKKSZike
Akkor már nem...

a katonák limitjét nem lehet emelni valahogy? már maximálisan fel van fejlesztve a kastélyom.

Nekem is a 9. van, csak várom a SGA 4. évad elsõ részét, nem lehet ilyenkor játszani 😄

KeKKSZike
Nah sikerült megcsinálnom, kíváncsi vagyok a következõ pályára! 😊 Meg is nézem! 😄

Szerintem nem baj mert az eddigi pályákon 0 kihívás volt, lényegében simán meg volt mind.

Ha az épületek termelnek akkor van forgalom. Az adót 3 pontra lehet állítani, 0%, 50%, 100%. Ha az elsõ akkor nem kapsz pénzt, ha 2. akkor felét kapod, ha 3. mindent elveszed és nem marad nekik semmi vagyis szegények lesznek. Az alapanyag épületek nem termelnek pénzt, pl. sheep farm, hunters hut, meg ilyenek. Ha ott össze akarod szedni a 20 rich épületet legyen legalább 20 épület ami pénzt termel és vidd le 0%ra az adót, így nem kapsz pénzt de ha már meg van a szint vissza lehet állítani. Kb ennyi a lényeg. 😄

KeKKSZike
Nagyon nehéz... Én nekem még nem sikerült megcsinálni, de kíváncsi vagyok, hogy a következõ pályán már mit kell tenni. Meg az a gond, hogy nyersanyagból is igen kevés van.

KeKKSZike
Nem tudom pontosan, hogy a Castle-nél azon a pályán lehet-e állítani az adók nagyságát, a második csúszkát. Ha csökkented az adód, akkor gazdagodnak az épületek. Vagy szerintem fejleszd fel az épületeket és akkor gazdagodnak szerintem... Nekem legalábbis ezzel nem volt gondom.

Inkább csak az a köcsögség benne hogy eddig szépen nyugodtan építkezhettél, és most hirtelen idõre megy, ráadásul több feladat, és nem is könnyûek.
és egy következõ lépéshez az kell több más mellett, hogy legyen 20 "rich" city building. nekem 10 ilyen van, és nem tudom, hogy mitõl függ az, hogy valami rich, vagy poor, és hogy lehet a poor-t fellendíteni..?

KeKKSZike
Uhh, egyre nehezedik a game! 😊 Az a pálya nagyon dúrva, amikor a nagymamának küldeni kell a dolgokat, versenyezni a konkurenciával! 😊 Nem is tudtam megcsinálni elsõre! 😞

KeKKSZike
#198 & #199

hi, tudja vki h kel kiszabadítani azt az arcot az 5ik pályán? a nyugati faluban van de nem lehet lerombolni a falat ezért nemtok bemeni. a kém pedig csak aranyat tud szerezni de nem tudja kinyitni a kaput.
Morfi
Lakatanya vagy õrbódé.

KeKKSZike

az eldobott fáklyákat lehet valahogy pótolni?

KeKKSZike
Mert általában kell vmit nyújtanod a szomszédodnak, és utána tudsz velük tread-elni! Meg az egész térképet kutatsd fel, mert általában vmelyiktõl biztosan lehet juh-t venni!

kösz az infot, próbálkozom és majd csak sikerül
Építs juh/tehén farmot. Aztán az elkészült épületen kattints a megfelelõ szimbólumra, erre lesz egy karám amit letehetsz, értelemszerûen akár többet is. Egybe 5 állat fér. Állatot nem tenyészthetsz, max tarthatsz. Állatot lehet vásárolni barátságos szomszédtól ha van neki, mégpedig úgy hogy a hõsödel a piacterére mész, erre megjelenik mije van. Lehet hogy amíg nem teszel a kedvére valami küldivel nem fog veled üzletelni. Egyébként a jobb oldali panelen végig tudod kattintgatni az összes szomszédot hogy mije van és milyen viszonyban vagy vele. Szóval ha vettél állatot (annyit amennyi karámod van max) akkor az állatok odamennek és tejelnek... 😊 A másik, szerintem gyakoribb állatszerzési mód, hogy mikor felfedezel egy területet, és látsz rajta haszonállatot, akkor építs rá egy õrtornyot, ezzel a terület a tied lesz, és az állatok szépen bemennek a nekik megfelelõ karámodba.
Bocsi hogy hülye vagyok, de nekem az sem megy. pontosabban arra rájöttem, hogy tudok neki eladni, de a fordítottjára sajna nem.
KeKKSZike
Általában vmelyik szomszédtól kell venned, treadelni...

Sziasztok! Meg tudná nekem mondani valaki, hogy hogy az istenbe lehet tehenet meg birkát tenyészteni? Megépítem a birka meg a tehénfarmot, csinálok karámokat is de semmi. Nem csinál semmit a farmer. Lécci segítsetek!!!
az miért van, hogy az egyik helyen 500 arany az outpost, a másikon 200. és custom game-ban nem lehet olyan játékot indítani, amit teljesen én építek fel? mert így csak az elõre megírakból kiválasztok egyet, a huszonöt ellenfelem mindegyike olyan fejlett amilyen én több órányi játék után lehetek, és ez nem tetszik. vagy keressek S-es térképet, és ott csak ketten leszünk? ennyit lehet csak tenni?😄

KeKKSZike
Nem tudjátok, hogy hány pálya/küldetés van összesen?

Agamemnon
Még 5 perc és én is kipróbálhatom 😊

Utána már észre vettem, de mivel nem lehet törölni ezért maradt.

Gerbill
És a te véleményedet ki kérdezte. Már elõtted beírták, a javítások listját és azt is, hogy cd-kulcsot kér.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Szerinted kérdeztem a véleményed? <#violent>

romeozor
nyertél magadnak egy újratelepítést, legközelebb jobban jársz ha visszaolvasol <#zavart2>

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

Ba****eg, széria számot kér. <#schmoll2>

Esetleg valaki harmadjára is beszúrja ugyanezt...? 😊
romeozor
jee #294

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor