1358
a fiúk a bányában még mindig dolgoznak ...
  • Balazs15
    öö msot már megvan azt már tudom hogy kell
    de msot megint elakadtam szintén második missio a feladat ikonja vmiylen piros ruhás emberke
    Number of Spouses 5<---mi öt???és mit kell csinálni???
  • Balazs15
    és hogy kell bárányokat venni????mert ha pl rá kattintok a déli szomszéd raktárára nem történik semmi...
  • meril
    Hello! Nekem az volna a problémám, hogy felraktam a játékot, megcrackeltem, elindítottam, el is indult, de amikor rámegyek a Campaign gombra, akkor errorral kilép a játékból, ugyan ez van a Videóbeállításnál. Most meg megpatcheltem, de ahhoz meg serial kéne, ha van valakinek egy serialja, akkor lécci ossza meg velem. Előre is köszönöm!
  • Mike at home
    ez a settlers már nem az a settlers :(((((
    igaz már jóideje nem az
  • Morfi
    Bárónak kell lenni hozzá.
  • totya4
    Nincs késő :) Helyesebben magasabb rangot kellett kapjál, és kell hozzá némi pénz is.
  • gyuri00
    már rájöttem csak átt kellet "alakulnom" lehet már túl késő van
  • gyuri00
    2 pályán fesztivált ohgy kell rendezni nekem nem engedi?:S:S
  • Pharaoh
    A déli szomszédtól lehet bátányokat venni.
  • dzsolo
    megcsináltam :)
  • Johnny23
    Szasztok!

Amikor a játék menü-ében a video settings-et akarom beállitani, kidob egy hibát ,hogy

"Visual c++ not loaded error" v. vmi ilyesmi.

van erre vmi megoldás ??
  • Balazs15
    a másodikpályán hogy kell azt teljesiteni mikor az idegesitö öreg bácsi 9 báránypulcsit:D rendelt..és én meg nemtudok bárányokat tenyészteni????mit csináljak meg ha dumál az öreg rámegyek hogy küldjün 9 baripulcsit kiirja hogy not enough good??pedig ha pénzre utal már 2000 ezret össze szedtem és semmmi pedig az már csak elég nem?
  • dzsolo
    A csávó kér tölem 4 dolgot (szövetségesem) De ne mtudom teljesiteni arra rájöttem hogya hősöm gyogyít de mihest kész a fal követ kér és aztán 4 valamit ne mértem mit akar én ugy értelmeztem fegyvert és ruhát de nem :(
  • Morfi
    Nézd meg a hősöd képességét :D amúgy simán legyakod a gépet a katapultok is eltünnek :)
  • dzsolo
    Tanács kellene 9. pálya itt vannak a katapultok vagy mi. Nincs katonám mert mindenki beteg :( Orvosságot nem tudok szerezni mert a másik falu csak akkor ad ha megvédem (gondolom) de nincs ember akivel védhetném :(

• Morfi
    Nekem volt vasam, meg el is lehet venni a géptől és akkor legalább nem gyárt katonákat. Mivel ha jól megnézed a pályát akkor egy fensíkon van és ott nyersanyagforrása.
  • janchip
    azt hittem nem tudok venni mert elrabolják útközbrn, na mindegy akkor is jó nehéz
  • janchip
    a 16-os ra van vmi jó stratégiátok?, no iron
  • dzsolo
    Rossz Daemont használsz azért fagy ki korábban neke mis fagyott csak a 4.10 a jó
  • totya4
    Más játék nem fagy?
  • Balazs15
    hi all
    nem tudjátok hogy miért fagí ki olykor-olykor a játék?
  • Morfi
    16.
  • KeKKSZike
    Hány pálya van?
  • nerazuro
    Na végre megvan,tök vak vagyok nem vettem észre a déli falut ahonnan gyapjut lehet szerezni
  • Morfi
    Jó kis játék volt és legalább nem rövid. Na meg elég nehéz olykor, bár a vége felé már kevés volt az 1 Gb ram.
  • nerazuro
    köszi,de az a baj h ez csak a második pálya és nem tudok területet foglalni.A vásárlás nyitjára még nem jöttem rá,pedig kattintgatok mindenhova.
  • jimyke1
    gyuri00: itt a két fájl: http://rapidshare.com/files/60255153/Patch.rar
  • gyuri00
    senki nem tud segíteni:S
  • dzsolo
    Megfejtettem a 8 pályát. :D

Szoval elküldöd a pénzt ha van kedved akkor csinálsz egy tolvajt azzal bemész az ellenséghez a hátsókapun (ott ne makarnak megölni) és akkor lop 24 gyapjút vagy a szomszéd faluban megölöd a farkasokat de a küldetés szempontjábol egyszerűbb ha ellopod. A halasküldetésnél pedig az ijjászok a nyerőek :) onnan már gyerekjáték :)
  • ony666
    üdv vagy olyan területett foglalsz amin barik is vannak vagy veszel 1 másik csapattól!
  • nerazuro
    Sziasztok!azt szeretném megkérdezni h a 2.pályán hogyan lehet gyapjúhoz jutni,mert bármit próbáltam nem tudok szerezni se venni.köszönöm
  • szupcimupci
    Küöszönöm a segítséget. Sikerült!!!
  • r4pt0r
    Igen.
  • Morfi
    Na én ezt nem tudtam hogy mitől lesz erősebb, most már igen :)
  • Coolfire
    A reputáció,az,hogy minél több vígasság,imádkozás etc..az a zöld csík a felső sarokban.Ugye?
  • Coolfire
    Én meg először meg sem találtam a tolvajt..:)Nekem simán bejutott,mert először lebombáztam a katonáit.:)
  • Coolfire
    Megelőztél..:)
  • dzsolo
    Akkor lehet a sorrend volt rossz mert nekem a kémem egyből megölték :-O

A katonáiddal lehet, ráklikkelsz a kerítésre és felgyujtják ha nincs fáklyájuk akkor küld őket a hősöd közelébe és ujra lesz. Aztán lehet ujra gyujtani a fakerítést :)
  • Coolfire
    Ha a tolvajod kilopta a térképet,akkor csinálj pár 6-os egységet,de arra figyelj,hogy az egységek 6/6-ban legyenek.Ha nincsenek,menj haza ott feltöltődnek a fáklyák, és menj vissza.Akkor már sikrülni fog.
  • Morfi
    Katonáknál van fáklya észzal, amit örtoronynál, laktanyánál vagy Marcus képeségével, és a kastélynál lehet feltölteni.