1358
a fiúk a bányában még mindig dolgoznak ...
-
#558 öö msot már megvan azt már tudom hogy kell
de msot megint elakadtam szintén második missio a feladat ikonja vmiylen piros ruhás emberke
Number of Spouses 5<---mi öt???és mit kell csinálni??? -
#557 és hogy kell bárányokat venni????mert ha pl rá kattintok a déli szomszéd raktárára nem történik semmi... -
meril #556 Hello! Nekem az volna a problémám, hogy felraktam a játékot, megcrackeltem, elindítottam, el is indult, de amikor rámegyek a Campaign gombra, akkor errorral kilép a játékból, ugyan ez van a Videóbeállításnál. Most meg megpatcheltem, de ahhoz meg serial kéne, ha van valakinek egy serialja, akkor lécci ossza meg velem. Előre is köszönöm! -
#555 ez a settlers már nem az a settlers :(((((
igaz már jóideje nem az -
#554 Bárónak kell lenni hozzá. -
totya4 #553 Nincs késő :) Helyesebben magasabb rangot kellett kapjál, és kell hozzá némi pénz is. -
gyuri00 #552 már rájöttem csak átt kellet "alakulnom" lehet már túl késő van -
gyuri00 #551 2 pályán fesztivált ohgy kell rendezni nekem nem engedi?:S:S -
#550 A déli szomszédtól lehet bátányokat venni. -
dzsolo #549 megcsináltam :) -
#548 Szasztok!
Amikor a játék menü-ében a video settings-et akarom beállitani, kidob egy hibát ,hogy
"Visual c++ not loaded error" v. vmi ilyesmi.
van erre vmi megoldás ?? -
#547 a másodikpályán hogy kell azt teljesiteni mikor az idegesitö öreg bácsi 9 báránypulcsit:D rendelt..és én meg nemtudok bárányokat tenyészteni????mit csináljak meg ha dumál az öreg rámegyek hogy küldjün 9 baripulcsit kiirja hogy not enough good??pedig ha pénzre utal már 2000 ezret össze szedtem és semmmi pedig az már csak elég nem? -
dzsolo #546 A csávó kér tölem 4 dolgot (szövetségesem) De ne mtudom teljesiteni arra rájöttem hogya hősöm gyogyít de mihest kész a fal követ kér és aztán 4 valamit ne mértem mit akar én ugy értelmeztem fegyvert és ruhát de nem :( -
#545 Nézd meg a hősöd képességét :D amúgy simán legyakod a gépet a katapultok is eltünnek :) -
dzsolo #544 Tanács kellene 9. pálya itt vannak a katapultok vagy mi. Nincs katonám mert mindenki beteg :( Orvosságot nem tudok szerezni mert a másik falu csak akkor ad ha megvédem (gondolom) de nincs ember akivel védhetném :(
-
#543 Nekem volt vasam, meg el is lehet venni a géptől és akkor legalább nem gyárt katonákat. Mivel ha jól megnézed a pályát akkor egy fensíkon van és ott nyersanyagforrása. -
janchip #542 azt hittem nem tudok venni mert elrabolják útközbrn, na mindegy akkor is jó nehéz -
janchip #541 a 16-os ra van vmi jó stratégiátok?, no iron -
dzsolo #540 Rossz Daemont használsz azért fagy ki korábban neke mis fagyott csak a 4.10 a jó -
totya4 #539 Más játék nem fagy? -
#538 hi all
nem tudjátok hogy miért fagí ki olykor-olykor a játék? -
#537 16. -
#536 Hány pálya van? -
nerazuro #535 Na végre megvan,tök vak vagyok nem vettem észre a déli falut ahonnan gyapjut lehet szerezni -
#534 Jó kis játék volt és legalább nem rövid. Na meg elég nehéz olykor, bár a vége felé már kevés volt az 1 Gb ram. -
nerazuro #533 köszi,de az a baj h ez csak a második pálya és nem tudok területet foglalni.A vásárlás nyitjára még nem jöttem rá,pedig kattintgatok mindenhova. -
jimyke1 #532 gyuri00: itt a két fájl: http://rapidshare.com/files/60255153/Patch.rar -
gyuri00 #531 senki nem tud segíteni:S -
dzsolo #530 Megfejtettem a 8 pályát. :D
Szoval elküldöd a pénzt ha van kedved akkor csinálsz egy tolvajt azzal bemész az ellenséghez a hátsókapun (ott ne makarnak megölni) és akkor lop 24 gyapjút vagy a szomszéd faluban megölöd a farkasokat de a küldetés szempontjábol egyszerűbb ha ellopod. A halasküldetésnél pedig az ijjászok a nyerőek :) onnan már gyerekjáték :) -
ony666 #529 üdv vagy olyan területett foglalsz amin barik is vannak vagy veszel 1 másik csapattól!
-
nerazuro #528 Sziasztok!azt szeretném megkérdezni h a 2.pályán hogyan lehet gyapjúhoz jutni,mert bármit próbáltam nem tudok szerezni se venni.köszönöm -
szupcimupci #527 Küöszönöm a segítséget. Sikerült!!! -
r4pt0r #526 Igen. -
#525 Na én ezt nem tudtam hogy mitől lesz erősebb, most már igen :) -
Coolfire #524 A reputáció,az,hogy minél több vígasság,imádkozás etc..az a zöld csík a felső sarokban.Ugye? -
Coolfire #523 Én meg először meg sem találtam a tolvajt..:)Nekem simán bejutott,mert először lebombáztam a katonáit.:) -
Coolfire #522 Megelőztél..:) -
dzsolo #521 Akkor lehet a sorrend volt rossz mert nekem a kémem egyből megölték :-O
A katonáiddal lehet, ráklikkelsz a kerítésre és felgyujtják ha nincs fáklyájuk akkor küld őket a hősöd közelébe és ujra lesz. Aztán lehet ujra gyujtani a fakerítést :) -
Coolfire #520 Ha a tolvajod kilopta a térképet,akkor csinálj pár 6-os egységet,de arra figyelj,hogy az egységek 6/6-ban legyenek.Ha nincsenek,menj haza ott feltöltődnek a fáklyák, és menj vissza.Akkor már sikrülni fog. -
#519 Katonáknál van fáklya észzal, amit örtoronynál, laktanyánál vagy Marcus képeségével, és a kastélynál lehet feltölteni.