1358
a fiúk a bányában még mindig dolgoznak ...
  • Tom Tom
    ok no para megoldottam.szerváltam egy cld.dll vagy valami nevű dll-t azt megy.
  • Tom Tom
    Ja és nekem is ez a hibaüzi...
  • ChrisTucker
    http://www.badongo.com/file/4464252 próbáld meg erről a linkről leszedni a szükséges dll fájlt. Nekem is ez volt a problémám h ezzel az üzenettel kirakott az asztalra.
  • Tom Tom
    Nos én játszottam az egésszel már a gépemen és nagyon tetszik meg minden de én mindig az asztalos cuccról indítottam de tudtam hogy valami nem kóser ezzel a autopeccsel és sose hagytam végigfutni és mindig le quiteztem.DE:bátyám volt olyan lelkes hogy megpeccselte nekem a dolgot és most egyáltalán nem megy.A magyar torrent oldalról letöltött mappában volt egy peccs nevű mappa 2 fájlal.nos azokat bemásoltam a binbe amit ti fixes dolognak nevezttek vagy minek.Nos igen ezzel be is jön a dolog de amikor rámegyek a campaingra vagy a custon mapra kapok egy errort és kidob az azstalra.reinstal nem segít.ha nem peccselem meg akkor eredeti discet kér de cracket meg nem találtam.no akkor most wtf?
    valaki segítsen előre is köszi
  • gangszter
    Nem tuggya valaki megmondani hogy mi lehet a baj?me amikor elnditom a játékot,és inditanám el akkor ki irja ezt a hiba üzenetet:"Microsoft Visual c++ Runtime Library"
  • r4pt0r
    Igen, én nem küldtem semmi a csávesznek. Az ellenséges Storehouset széteszedtem a jobb oldalt és kész a pálya. Vigyáz mert kő fala van, kell katapult is.
  • ony666
    Nyersanyagokat kell küldeni az 1ik fószernak ! Az ellensége katapultjait meg szét kell rombolni !!!

De kevés az időő valami trükk?
  • r4pt0r
    Mond hogy mi a feladat mert már nem emlékszem így, és már nincs fent a gépen.
  • ony666
    És hogyan sikerült mert nekem lejárt az idő és KO HELP!
  • Gerbill
    Semmi iróniát nem vettem benne észre, azt, meg hogy milyen ismerősöd én nem tudhatom. Nekem az jött, le, hogy komolyan gondolod.
  • r4pt0r
    Persze már rég végigvittem az egészet. :D
  • ony666
    Valakinek sikerült a 10-es pályát +csinálni???
  • Chris
    Nem neked lett címezve, de ha nem vetted volna eddig észre jelezném, hogy ironikus jellegű theorycraft volt, egy régi ismerős kioktató hangvételű hozzászólására, és mint olyannak, vajmi kevés köze van a történelemhez.
  • Gerbill
    Azért mert közpkor, még volt kereskedelem. Céhekről már hallottál? "Okoska". Ma is minden nagymúltú város közepén ott áll az egykoron nagyforgalmú köralakú tér kúttal és egy nagy raktárral ami a középkorból maradt fenn. LOL. Ez egy játék a középkorban nyilván nem így folytak a dolgok.
  • Chris
    Ja, én is mondhattam volna ezt... Ez a különbség.
  • Lynx_TWL
    óó istenem....
  • totya4
    Ne keverd össze azért a középkort és a kommunizmust :)
  • Chris
    A kor ahol ez játszódik nem a kapitalizmus okoska.
    Mindez szép és jó lenne, ha a kereskedők nem ingyen vinnék a közös raktárból a cuccot, így az még a király tulajdona, ergo visszavihető lenne a raktárba. Tehát eszerint akkor a kereskedők is a királytól kell, hogy kapják a fizetést, ahogy a termelők is, csak ők nem adóznak... Vagy rövidebben kérdezhetném, hogy a favágó miből veszi a parizert?
  • rayman2003
    Hi
    Probálta már valaki játékot interneten keresztül LAN háloba Hamachival?
  • Sanko
    1.1-hz még nincs no cd-s állomány?
  • Lynx_TWL
    azért mert a készárú nem raktárba való.
    készárú a termelőnél van azért kirakva, mert boltként szolgál.
    odamegy az éhes munkás a virslishez, vesz 10 aranyért parizert, aztán jön az adóbeszedő és abból a 10 aranyból visz el adót.

te is a boltban veszed meg a fogkefét.
  • Chris
    Ezt a mai napig nem tudom megérteni, hogy miért nem tudják a készárut a raktárba vinni és elkezdeni felhalmozni... Vagy vmilyen beállítást nem vettem észre?
  • totya4
    Lehet jól piacolni. Ha megbarátkoztál népekkel, akkor a raktár menüből közvetlen eladhatod nekik az árudat. Ha rákattintassz egy árura kiíródik melyik nép mennyit ad érte (ha kell neki egyáltalán). Mondjuk nekem eddig csak azért kellett eladnom árút mert tele volt a raktár, pénz jött az adóból elég.
  • STFU
    akkor gagyi. habar piacolni se lehet rendesen benne, az is idegesito. csak ez a ket dolog zavart a jatekba, amugy jol elvok vele :)
  • totya4
    A raktárban csak a nyersanyag tárolódik, a végtermékelőállítő üzletek tárolási kapacitása pedig kicsi, ha megtelik, nem termelnek. A raktár lap késztermék fülön nulla darab van a végtermékekből (kolbász/kenyér/szabó)?
  • STFU
    nekem az a gondom (nemtom irtak e mar elottem), hogy mindig mindenki leall a termelessel, es csak az utcan beszelgetnek. azaz a banyak, meg az olyanoknal ahol vmi alapanyag keszul, ott megy a termeles, de ahol felhasznalnak oket mint: pek, szabo, kolbaszos ect, ott aztan semmi termeles.
  • Balazs15
    hát igen vmiért elnyomnak minket:D csicska egy forum ez van:Dde inkább nem szolok semmit mert megint kapok egy felkiáltójelet:D
  • gangszter
    Helosztok!

Amikor a játék menü-ében a video settings-et akarom beállitani,vagy játékot elinditom akkor kidob egy hibát ,hogy

"Microsoft Visual c++ Runtime Library"

van erre vmi megoldás ??
  • meril
    #556 Lécci segítsetek!!!
  • totya4
    Szép sávot húznak a felkiáltójeleink... :)
  • usb
    Találtam egy Settlers VI oldalt, most indulhatott. http://settlers6.extra.hu
  • Lynx_TWL
    nem is baj ez, kell a változás.
    akiknek nem tetszik ez azoknak ott vna az anniversary.
  • Balazs15
    ok már megvan thx:)
  • totya4
    Hősöd magasabb rangot kell kapjon. Pontosabban bárói rangot. Jobb oldalt a körre kattintva feljön mi kell hozzá.
  • Balazs15
    aha az megvan csak vmiért nem enged rá kattintani
    mert ezt irja:Requires the title BARONESS
    ez miért van??mit kell még csinálnom h fesztivált rendezzek???
  • KeKKSZike
    Marketplace-re mész, rákattintasz és ott van egy ilyen sárga fejecske... Arra kel kattintanod!
  • Balazs15
    és hogy kell fesztivált rendezni????
  • KeKKSZike
    hja, arra válaszolta...
  • Balazs15
    mi????ezt a #558 válaszoltad???fesztivál???:S
  • Agamemnon
    Tarts egy fesztivált.