The Settlers VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

#322 talán segít
Opciókban ott a billentyûzetkiosztás.
zoli80
ok,problema megoldva😊

masodik palyan honnan szerezzek gyapjut?

KeKKSZike
SHIFT gomb megnyomása + egér görgõje!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

KeKKSZike
Én csak úgy tudtam megcsinálni, hogy a 8 db ruhás feladatot kihagytam és rögtön a halakra mentem... 😊 Csak másodjára sikerült, így tudtam elõre, hogy mi/hogy kell, de tényleg nehéz pálya! 😊

zoli80
gyerekek!hogyan kell a lerakando epuleteket forgatni mielott lehelyezem?

storehouseban csinálj ammo cartot, és irányítsd mellé.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Sziasztok, a kõhajítókat hogyan tudom újratölteni munícióval? Sehogyan sem tudok rájönni, Plíz valaki segítsen, köszönöm!
Inkább szokatlan az eddigiek után. Elõször is úgy kell nekiülni, hogy itt sietni kell, nem órákig lerakni egy épületet, másodszor nem kell minden feladatot teljesíteni...
Lynx_TWL
egyszerûen.
használd ki az idõt amit adnak, elég az utolsó 1 percben elküldeni az anyagokat, addig is tudsz fejlõdni és rendes gazdaságot kiépíteni.

๏̯͡๏﴿

Sonajk @:o)
8-as pálya halálos 😞
Hogy a fenébe lehet idõre teljesíteni azokat a követeléseket?

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Jaja azt ki is nyirtam õket a farkasok elévetettem vagy télen ráküldtem õket a befagyott jégre 🤣 <#miaz>

zoli80
bakker.patch elindult magatol,gondoltam nem art.akkor most elolrol az egeszet?

Morfi
Ha patch-elted akkor várhatsz egy darabig vagy újra rakod a játékot.

A kézikönyv hátoldalán van a DVD tokban. 😛
serials PLz valaki adjon a játékhoz.kösszi
csácsá
Morfi
Vidd vissza azokat a katonákat amelyek kifogytak a fáklyából egy helyõrséghez vagy a laktanyához és ott feltöltõdik.

Morfi
Ima, hogy a kiegészítõben több legyen 😊

Lynx jól mondja, éppezért tömnénk valagba bárkit innen, tessék csak tessék, 2v2? 😊
Lynx_TWL
barrack is megteszi

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lynx_TWL
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
menj outpost mellé katonákkal, vagy a lovagbuzi herovel resupplyold a tüzet

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

dzsolo: TÉnyleg azt hiszed meg kell öletni a leürült fáklyás katonákat?

Óhjézusom... SG 😄
Mi lenne, ha esetleg valaki már nem a szánalom single-el szenvedne, hanem jó kis 2v2-t jönne tolni hamachin?

Akit érdekel, böffentsen ide, szerezzen egy partnert és kész, mehet is.
Meg van. A lényeg az hogy 6 katona csak egyszer tud tüzet gyujtani azaz meg kell ölni õket és ujakat kell csinálni. Épp most csináltam meg a legjobb az egészben hogy kifagyott a gép és nem volt mentésem de legalább rájöttem a lényegre 😊

Épületszám növelésre egyéb javaslat? 😊
Egyszer sikerült felgyujtani de jött pont a tél na meg a tag és megjavitotta azóta nem tudom felgyujtani már 3éve állok akapuba várom hátha leépül de semmi 😞 Most épp ketyeg az idõ visszafele

Bakker kaptam egy tolvajt elloptam iratot és most van 25/c -em nem tudom mire mert nem ir semmit csak egy pontra mutat :-O

Morfi
Ha ki kell szabadítani valakit, akkor próbáld meg a fa falat felgyújtani a fõbejárattól keletre a csermelyen át 😊

Morfi
Csak akkor lasabban is termelnek a munkások, kevesebben dolgoznak benne, szal meg van a hátránya is. Ja és kevesebb adót lehet kiszedni belölük.

Sziasztok elakadtam a 4.vagy 5. pályán. Meg kell támadni egy falut be kell jutni de nem tudok már minden az enyém de nem tudok faltörõ kost csinálni. (eddig semm tudtam) a viz nem fagy be végig egyszerüen nem tudom hogyan juthanák be a faluba aki tudja a megoldást az közölje please 😞

na ezt kipróbáom

Ja, a köznép limit! Hát, ha jól rémlik ha nem fejleszted fel az épületeket akkor kevesebb emberrel megy, így több épületed lehet...
nem a sok katona a mániám, hanem hogy az egész térképet be tudjam építeni, vagy legalább 20%-al többet, mint amit most lehetett. két catapult és egy battering ram elég volt ahhoz, hogy megnyerjem a játékot, katona nem is kellett.

Ez nem ilyen játék, látod 😊

A sok egység kívánságról annyit, hogy próbaképp lepusztítottam a 9-es pályán északon az ellen várát, csakhogy amikor kiadtam a támadást a kastélyra, az eddigi normál fps érték leesett olyan 2-10-re, azaz eszetlen szaggatás lett belõle, egy aránylag jó gépen. Tehát egy dolog az hogy te esetleg a limitet meghack-el megemeled, de akkor ott van az, hogy nem igazán van optimalizálva a sok katonia egység mozgatása...
Akkor már csak meg kéne érkeznie a boltokba.

KeKKSZike
Próbáld ki...

Ha most még a másolttal játszom és késõbb felrakom az eredetit, akkor mûködni fognak a mentések?

persze értem ezt is, de legalább akkor a custom gameben lehessen hosszú hosszú órákon át építgetni. én azzal elvagyok sokáig, hogy mindig csak nõ a birodalom, addig míg kábé be nem kebelezek mindenkit körülöttem. majd jön vmi trainer, vagy csít, amivel ki lehet lõni a limitet. elvileg van is már, csak az a lap fizetõs.

Ja a hálátlanok! 😊

Morfi
Ezért is kell gondolkodni hogy mibõl mennyi épület kell. Pl nem feltétlenül jó egy rakat hentest csinálni, inkább több fajta kaját kell produkálni, vagy a kocsmából sem érdemes 3-nál többet lerakni mert felsleges, hiába hoz sok pénzt, a pénz az nem mindegy, mert elég könnyen hanyatlásnak indulhat a birodalom. Pár pályával ezelött én is így éheztettem a lakosságot és csak tüntettek a szemetek 😊

de épp ezaz, hogy semmiféle épületet nem tudok már csinálni, mert a 200as limitet elértem, és a pályának még a nagy része tök üres.

Nekem úgy lett víz hogy mind a 4 kutféleségbe raktam 10 követ, majd a következõre a 20-asra egybõl elfogadta...(60kõ) biztos van neki valami logikája, de nem értem mi, mert ha egy kutat felújítok az vajon hogyan hathat ki a többi kútra...elõbb írtam ha külön megcsinálom mind a 4 kutat legmélyebbre (60kõ) akkor nem talál vizet(!).
Nem tudom mi lett volna ha mondjuk csak 59 kövem marad a feladatra... 😊
mostmár volt olyan hibaüzenet is, hogy "bad allocation"

Morfi
Össz-vissz két kutat kell felújítani, mert az elsõben nem fog találni vizet( a falutól északra) a második meg a délre lesz tõle és abban lesz víz.

Hi! A runtimeos hibára van megoldás?
9-es pályán melyik kiszáradt kutat lehet feljavítani a 4 közül? Végigpróbáltam mind a négyet (kõ híján csak egyet tudok 10-20-30 azaz össz 60 kõvel felújítani) de egyikbe sem talált. Ezek szerint véletlenszerûen megkavarja betöltéskor a mocsok, vagy más trükkje van? Követ gondolom nem tudok valahogy szerezni ha nincs már bánya. Kõutat hiába törlök az nem ad vissza követ, tornyokat nem fejlesztettem egyet se hogy esetleg bontással visszanyerjek.
Rémlik egyébként hogy az egyik kiszáradt kút felett volt egy kis kék kezecske, na ez egy visszatöltés után eltûnt... ez már tényleg bug lehet 😊
azt nem tudjátok, hogy mi lehet az oka, hogy nem tudok menteni néha. "Failed to save game!" vagy vmi hasonló üzenetet kapok. Rohadt idegesitõ, hogy egy pályán végre tök jól haladok, erre nem menti el.

Azért ez mégiscsak erõteljesen gazdaság alapú játék, ha millió egységre vágysz, akkor miért nem pl. a cossack-al játszol? 😊
Limit emlékeim szerint nem véletlen az rts-ekben, hogy legyen benne némi taktika is...
Vagy úgy 😊

bladex
Inkább megvárom az új törést.😊

AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD