5447
-
Cat 02 #1803 http://www.tvsubtitles.net/subtitle-81724.html -
#1802 These subtitles were disabled, you should not use them
ezt írja mindkettőnél -
#1801 Felirat: TL és noggrp illetve WOOT release-ekhez.
Magam fordítottam, nem a hivatalos szokásos fordítók, nem is biztos h pontos mindenhol, egyik barátomnak csináltam. -
#1800 azt mondták, hogy legkorábban hétfőre várható -
cherubim06 #1799 Az tudja ezt viszonlag pontosan, aki fordítja vagy fordítani fogja. Más nem. -
#1798 Ki tudja mikor lesz a 4. szezon első részéhez felirat? -
#1797 -
#1796 nem igaz. hivatalosan felrakta a showtime a saját honlapjára, ami Amerikában mindenkinek elérhető (volt?) így. ebből lett a release.
nem HD, sőt stream-rip, szal még rosszabb a minősége, mint a tv-rip-nek.
és van egy kis cliffhanger a végén, de sztem úgy is tudható, hogy mi lesz belőle, szal nem oly' vészes -
#1795 :D -
#1794 hd-e vagy nem-e? -
cherubim06 #1793 Sztem pedig "keversz" és egyszerűen az történt, hogy letöltöttél valami béna releaset, amiből hiányzott a vége. Vagy a felirat vége hiányzott és ezért nem nézted tovább.
Ami pedig a s04e01-et illeti, "hivatalosan" kiment a preair a sajtónak és néhányan "nem hivalatosan" feltöltötték a "hivatalos" s04e01-et a megfelelő helyekre.
Kis spoiler:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mindazonáltal akkora giga-cliffhanger van a végén, hogy egyet kell értenem veled a nem megnézésben, mert most másfél hónapig fogok szenvedni. -
#1792 a lényeg a lényeg, én biza többé egy részt sem nézek meg addig, amig azt hivatalosan, tv csatornán, le nem adják :D -
#1791 nem nem keverek.. amit én lattam az majd 5 nappal hamarabb kintvolt mint kellett volna. Ott elzavarta párizsba vagy hova, és ezzel lett vege. Szidkozodtam is.. 5 nap mulva nezem itt a kommenteket.. latom am, hogy van tovább is a történet. Letöltöm az újat, nézem, és ahol a másiknál a vége felirat volt, ott ez folytatodott tovább, a már mindenki álltal ismert befejezésig. -
#1790 Amit én láttam abban ez megtörtént.
Valamit nem keversz? -
#1789 mivan? Lila-t kinyírta, hogy ne nyírta volna ki, milyen változatban? -
#1788 bocs, egyrészt a 2. évad, másrészt ne gondolj mas történetre. .egyszerüen az eredeti plusz 5 perce SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hiányzott. Ami ugye nem Dexterhez méltó befejezés volt, fel is háborodtunk, aztán kiderült, hogy az utolsó rész 90% jött csak ki :Dahol a csaj után megy és kinyirja -
#1787 Miről beszélsz? Írd már le mi volt, én azt nem láttam. -
#1786 vagy ez már a hivatalos első rész? :D -
#1785 hja csak nehogy olyan legyen mint a 3. évadzáró.. megnéztük korábban mert kiszivárgott, azt a késöbb kijövö eredeti résznek meg más volt a vége mint annak :D -
#1784 szept 27
utána hetente gondolom, ahogy eddig is -
Dean Winchester #1783 mert elvileg mikor fog jönni a rendes rész?majd követően hetente a többi? -
#1782 még nincs
ma -
#1781 Van felirat is?
Mikor jött ki? -
cherubim06 #1780 Megnéztem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jó lesz ez idén is! -
cherubim06 #1779 a megfelelő helyeken már elérhető a s04e01... -
#1778 bár a Dexter második évad vége óta nem olyan jó, de ilyenre beruháznék -
#1777 poháralátét :)
-
#1776 Pont arra gondoltam! :D -
#1775 újságíróknak küldik ki az első pár részt, azok szoktak kikerülni -
#1774 Augusztusban már szokott lenne egy rész belőle, nem? -
#1773 #1757 és nem -
Dean Winchester #1772 hmmm volt már szó róla de pontosan mikor is jön a dexter?
és nem dupla résszel kezdődik ugye? -
#1771 ja, az valóban gyönyörű :) -
#1770 niceos a véres fű -
#1769 na
-
#1768 -
#1767 _:A?SDSA :Ddddddd oké :D -
Dean Winchester #1766 nekem is most tűnt fel,hogy mit írt hunbasser :DDDDD
"én is az első részt evés közben ettem" -
#1765 legközelebb próbáld megnézni a részeket: látványra jobbak, mint ízre :P -
#1764 Én meg a második évadból a 80%-át evés közben néztem mindig. :D
Meg a Helyszínelőket is. :D
Ekkor van idő TV-zni, most mit csináljak.