5447

-
ok. rámegyek a dologra. :) -
hamary #1682 majd nézz bele kíváncsi vagyok a véleményedre. -
akkor nem nézem meg szinkronosan.
köszi :) -
hamary #1680 Hát Miguelt szerintem abszolutte NEM találták el... :/ Nagy csalódás. -
majd mondjátok el milyen. én meg sem merem nézni... -
hamary #1678 wadöfakk? Dexter a 3. oldalon? Ejnye-bejnye.
Ma lesz a 3 évad a Viasaton... Mármint az első részre. Kíváncsi vagyok Miguel hangjára. -
dXter #1677 ...szerintem az idegesítő Dexter szinkronjában, a kimondott gondolatai, belső monológ, nem tom, hogy hogy nevezzem - ami szerintem egyébként a karakterének egyik legjobb része - az úgy hangzik, mintha egy asztali mikrofonnal mondtam volna fel. hallatszik a levegővétel, sóhajtások, stb. míg az eredetiben nem.
bár nekem fenntartásaim vannak a szinkronnal úgy általában, szóval lehet, hogy elfogult vagyok. -
megkeresem és megnézem majd hát, ha lesz rá időm. -
"van egykét film amikor a szinkron jobb mint az eredeti de komolyan :D"
jól mondod, 1-2, a több tízezer filmből/sorozatból ez már annyira nem jó arány. :) -
Dean Winchester #1674 akkor nézd meg a 2.évadot :D sztem sokat vesztesz ha kihagyod! -
első évadot láttam csak szinkronosan, de azt sem tévében néztem meg, mert 1 - nincs viasatunk, 2 - énsem szeretem a reklámokat és így sokkal egyszerűbb, mert akkor nézem amikor akarom.
amúgy dexter magyarhangja sztem is jól el lett találva de a többi szereplőé igencsak gyengére sikerült. sajnálom, mert én szeretem a jól sikerült szinkronokkal hallgatni a filmet, csak elég kár hogy idehaza elég kevés az ilyen.
ja, amúgy a 2. évadot nemláttam (:D), de számomra így is érthető a harmadik. a végét sejtettem már az elején, de jólett.
egszerűen zseniális a sorozat, jobb mint a House. (pedig régebben az volt a kedvencem)
túl messze még a szemptember, nembírok várni addig :)
(trailerje tökjó lett) -
harmadik évadot most fejeztem be a napokban, izgatottan várom a folytatást ^^
ami - ha jól tudom - szeptember környékén fog megjelenni. -
hát nekem Dexter hangja sem jött be, sőt :(
arról nem beszélve, hogy nagyon hiányoltam a munkatársainak akcentusát -
Dexter Morgan szinkronhangja jó, szerintem sokkal "betegebb" tőle a szereplő, mint az eredeti hangjával. viszont atöbbi szereplőjé borzalom... -
Dean Winchester #1669 ja erről jut eszembe majd letöltök már egy részt szinkronosan,hogy megtudjam milyen ennek a szinkronja!
a 24ben pl. jack legelső szinkronhangja nagyon jó lett!Mondhatni majdnem eredeti,mivel ott az első pár évadot szinkronosan néztem és jött az eredeti nyelv és mondom szinte észrevehetetlen különbség volt. -
cherubim06 #1668 "van egykét film amikor a szinkron jobb mint az eredeti de komolyan :D"
Ez egész biztos így van, de a Dexter nem ilyen. Egyszerűen nem tudom elképzelni magyarul Angel latinoját vagy Deb beszólásait.
-
Dean Winchester #1667 jóaz!azért van egykét idősebb emberke is meg fiatal is aki nem szereti olvasni a filmet inkább szépen szinkronosan hallgatja!Szal sztem jó ötlet a szinkron be is baszna ha nem lenne!
van egykét film amikor a szinkron jobb mint az eredeti de komolyan :D
-
Dean Winchester #1666 nem teszek úgy,persze igaz csak olyan igaszág ami szart se ér a mai világban!
Am nem igy látnád a támogatásos helyzetet ha egyszer kétszer kiszednétek tőled jogatlanul sok pénzt!Na meg mindenért :D
de hogy te nézed a tv-t attól nemtom mivel támogatod :D én pl látok egy raklámot tuti nem az alapján fogok vásárolni! na mind1...
-
érdekes, hogy a környező országokban nem divat a szinkronizálás. csak nálunk :S -
most ne tegyél úgy, mintha nem lenne mind igaz, amit írtam.
és természetesen nem a netes társadalomnak nehézség letölteni+feliratot keresni+feliratot olvasni, de biztos Neked is van olyan ismerősöd, aki TV-t néz (és ugyanazt issza, mint mi, de tényleg;) ).
"ha nem torrentel töltesz hanem ftp vagy csak sima linkekkel akkor meg nem töltesz vissza semmit!" -igen, itthon ez így van, ezzel együtt nem is tudom melyik a gyakoribb, a p2p, vagy a serverről töltés...
és persze, hogy korral haladó embernek milliószor jobb netről tölteni, de azért vannak érvek a TV mellett is (kezdettől fogva csak ennyit állítok, nem többet)
"meg minek támogassuk őket? minket ki támogat? mindenhonnan csak a pénzt szívják ki az emberből:@"
ez viszont egy olyan mentalitás, amivel nagyon nem tudok egyetérteni.
a Te szórakozásodban egy csomó ember munkája benne van. nem csak a fejesek, akik lefölözik a hasznot, de a díszletmunkás, vagy a stúdió takarítói, vagy a portás, vagy az a hentes, akitől a húst veszik a szakácsok, amit MCH eszik a forgatás szüneteiben... (és nem vagyok hipkrota, mert igaz, hogy én is ezt csinálom, de tudom, hogy morálisan nem 100% tiszta terület ez -és mielőtt valaki ezzel jönne, azért, mert más szívbaj nélkül lop, csal, hazudik, attól én még fenntarthatom a jogot, hogy lelkiismeretem/bűntudatom legyen és reménykedjek egy olyan világban, ahol a többség is erre hajt) -
Dean Winchester #1663 jó de amit irsz abszurd baromság :D
jó vmi szinten igazad van,de nagyrakás fos igy :D
most ne már,hogy jobb egy sorozatot megszakítással nézni tv-ben minthogy egyben nézze az ember szünet nélkül...
felirat keresés meg nem ellene van mert az 3 másodperc kb...
ha nem torrentel töltesz hanem ftp vagy csak sima linkekkel akkor meg nem töltesz vissza semmit!
na meg tv az kötött a másik meg nem kötött!
meg minek támogassuk őket? minket ki támogat? mindenhonnan csak a pénzt szívják ki az emberből:@
-
persze-persze én csak azt írtam le, hogy azért vannak érvek mellette is (mint általában minden dolog mellett és ellen is vannak) -
Ejj, írni azt nem tudok...
hoy = hogy
másor = műsor -
Nem is baj ha megdől a tradicionális TV-zési piacmodell. Sőt, meg is fog, már most jól látszik hogy az "on demand" rendszeré lesz a jövő. te döntöd el hoy mit nézel és mikor, nem neked kell igazódnod a TV-műsorhoz. (ez ugye már most létezik, de még nincs szélesen elterjedve, meg nem az összes másor érhető még el így amerikában sem)
Egyébként ha lenne olyan magyar csatorna, ahol angolul adják felirattal akkor ott nézném. Mivel nincs ezért letöltöm.
Nem fogom magamra erőltetni a fosh szinkronosat csak azéret hogy becsületes legyek... -
tényleg nem akarok offolni, de:
- ha torrentezel, akkor fel is töltesz, ami -mivel kielégíti a szerzői joggal védett tartalmak megosztását/terjesztését- illegális Mo-n is. a letöltés valóban nem az, de csak nálunk nem (ezért írtam oda, hogy "minden államban", Amerikában letöltés is illegális)
- ha a tévében nézed meg, akkor részt veszel a piac természetes (tradicionális) menetében. [vásárolsz, ilyenkor fizetsz <- reklámokat nézel Dexter közben, amik próbálnak befolyásolni, hogy mit vegyél<- reklámoztató fizet a viasatnak<- viasat fizet a műsorért a forgalmazónak<- forgalmazó fizet a készítőknek]
amikor letöltesz, akkor nem nézel reklámokat, megszakítod a láncot (kivéve product placement), amire persze lehet mondani, hogy egy-két ember nem számít, pláne, hogy nem is vagyok azok között, akik alapján a nézettségéket számítják, de ha mindenki úgy tenne, mint mi (netről beszerezné a reklámmentes részeket), akkor előbb utóbb nem lennének TV műsorok -tudom, hogy ez nagyon szélsőséges, de a megengedhető arányokhoz nagyon jól kéne ismerni pl. a játékelméletet, szal én most csak az elvet próbáltam leírni)
és mégegyszer én is így nézem, de tudatában vagyok annak, hogy ezzel a tradicionális tv-zési piacmodellnek ellene dolgozom. -
dXter #1658 az sem illegális, ahogy mi nézzük, de erről nem itt és nem nekünk kell vitatkozni :). a készítőket pedig én sajnos semmilyen módon nem tudom támogatni, mert nem tudok előfizetni amerikai csatornákra (pedig egykettő nagyon megérné), tehát így semmilyen kárt nem okozok a készítőknek. (csak +1 fan :) )
és aki lusta, az nézze a viasaton, pár kattintást bőven megér, hogy ne várjak egy évet a szinkronra, ami egyébként is...na mindegy :)
(feliratra én sem tudok várni, általában már hétfő reggel megnéztem :D ) -
ellene:
- tv-ben nézni teljesen legális, minden államban
- támogatja vele a készítőket
- valaki lusta töltögetni, feliratot keresni, majd aztán végig olvasgatni
ezeket csak a tárgyilagosság kedvéért. én se tvben nézem -mondjuk én feliatra se szoktam várni:) -
dXter #1656 mi tart vissza attól, hogy letöltsd őket?
- ez ingyen van, nem úgy mint a Viasat3
- nem szenvedsz hátrányt abból, hogy egy évaddal le vagy maradva
- nem szinkronos!, (így nem veszíti el az egész azt, amitől jó)
- mostmár hogy vége a 3. évadnak is, minden részhez találsz feliratot, ha szükséged van rá (samuét javaslom, persze lehet, hogy az övé az egyetlen :) )
- időben tudod majd nézni szeptembertől...a premier után 3-5 órával már fent szokott lenni (in EZTV we trust ;) )
kb ennyi érvem van mellette...ellene nem találtam még :D -
loál:D! -
Csupa öröm az élet...
Mivel a viasat megduplázta a tarifát a kábel szolgáltatóm (sok szolgáltatóval egyetemben) levette a viasatot!
És így felettébb bosszantó,h a kedvenc sorozatomat nem tudom majd időben nézni!
OFF: (csak max ha letöltögetem vhonnan...) -
felfogható annak is, lehet hogy ez a hátső szándék vezérelte a készítőket, mindenesetre szimpla ijesztegetős horrornak van szánva gondolom.
#1651: nem hiszem. -
cherubim06 #1652 Ez valami abortuszellenes oktatófilm, vagy mi? -
csaknem a transzformerszből a csajszi?:o -
telefonos csajt dugcsyznám. -
a fosatás után jön a trailer.
hát, gáz vagy, ez van :) -
de milyen trailerben?
amúgymeg nem vagyok "beszarós", csak nem szeretem az ilyeneket
ja meg a rottenes képeket sem
ja meg a pedo képeket sem
tudom, égő vagyok, már humoros aranyosban is megmondták... ez van. -
2.1 egy kicsit fel volt tolva:D -
bazmeg:D -
bocsi h szivatásnak jött le, a trailerben ott vannak a szereplők akiket említettem, ez lett volna a lényeg. ha tudom, hogy ilyen beszarós a banda, akkor figyelmeztettem volna a népet -.- -
Csesza #1644 jajj de jó h kivolt kapcsolva a hifim :D