5447
-
cherubim06 #1963 Mivan? Ritáról kiderül, hogy férfi?! -
#1962 na, akkor zárjuk le a témát:
It's always the same three kills with trinity. A young woman in a bathtub, followed by a mother falling to her death and ending with a man getting bludgeoned. -
Dean Winchester #1961 nekem abból nem jött le,hogy férfi lenne :D
-
#1960 Amúgy te honnan tudod, hogy a 3. az férfi lesz?
hát, mondjuk onnan, hogy megnéztem a 3-ik részt! :) 32:15-től kezdi mondani Lundy, hogy milyen séma szerint szokott ölni a gyilkos -
#1959 #1908 -
#1958 és hol érhető el az a réges rég kész lévő magyar felirat a 3. részhez ? csak mert feliratok.hu-n és hosszupuskasubon is a 2. részhez van magyar felirat, a harmadikhoz csak angol..
(mondjuk én tudok angoluk, így már láttam, de szívás lehet azoknak, akik nem értik, és lassan kijön a 4. rész, a 3-hoz meg sehol a magyar..) -
#1957 Amúgy te honnan tudod, hogy a 3. az férfi lesz?
Eddig megölt vagy 20-30 embert, aki mind nő, erre most megölne egy férfit?
Amúgy nem hiszem, hogy már itt az elején elfogná bárki is a 3-as gyilkost, hisz ebben a sorozatban egy évadon keresztül fut mindig egy fő szál, és itt ez lenne az.
Bár lehet, nem az, hanem lesz valami még nagyobb dolog. Ki tudja!
Dexter -t úgy se kapja el se ő, se senki más.
Esetleg Horatio!
Amúgy Debrát is csak átkúrta az a volt államügyész vagy mi pasija, hogy nyugdíjba ment, mert láttam, hogy az FBI-nál dolgozik és Eppes -éket szopatja, hogy kirúgják mindkét testvért. :) -
Big Bad Ryder #1956 Eléggé meg fog lepődni -
#1955 Ki tudja manapság. :D
-
#1954 hihetetlenek vagytok bazmeg :D
írtam, hogy a harmadik áldozat egy FÉRFI lesz! Rita mióta az?! arra gondoltam, hogy a Trinity-gyilkos Dextert nézi ki magának -
Dean Winchester #1953 már van felirat réges rég :O
bocs úgy gondoltma,hogy Rita lesz a kiszemelt de Dexter megmenti. -
#1952 Az beb@szna ha Ritát megölné. Dexterre maradna minden, ami tuti gázos lenne. Ekkora felelősséget nem hagynak rá. Akkor nem lenne ideje a sötét oldali ténykedésekre, és már most se sok van.
Lehetne már felirat amúgy! -
#1951 végül egy halálra vert férfi
szerinted én Ritára gondoltam? :D -
Dean Winchester #1950 Rita?
kirol.: igen őrá gondoltam :D (de ja kivi vok vajon feküdni fog a kés alatt?lehet,hogy nem? (de sztem igen:D)
viszont ha 2őt megölt ebben a városban! és a 3.résznél járunk!
azaz ilyen tempóban kéne,hogy haladjon a sorozat ami azt jelenti,hogy hamarosan meglesz a 3.gyilkosság és elmegy a városból!
de itt fog bejönni a csavar és nem fog elmenni!
Énszerintem :D -
#1949 "mindig középkorú nőket, két gyerekkel"
nope! először egy egyedülálló fiatal nőt öl meg a kádban, aztán jön egy "öngyilkos" anya, végül egy halálra vert férfi. van egy tippem, hogy kit fog kiszemelni 3-ik áldozatnak -
Cat 02 #1948 Az a baj ezzel, hogy 3. gyilkosság is lassan lesz sztem, de még csak évad eleje van :) -
#1947 Trinity azaz Szentháromság. Az öreg fószer az, és igen, minden városban három embert öl meg, mindig középkorú nőket, két gyerekkel. Aztán megy tovább. Most vmiért visszatért Miamiba, ahol már járt korábban. Eddig a két helyszín amit választott megegyezik a régi helyszínekkel (ugye a kád alatt baromi régi gyilkosság nyomait találták, a kikötőnél v. hol ott is volt egy hasonló eset mint a mostani). Gyanítom úgy fogják majd elkapni, hogy kiderítik mi volt anno a 3. helyszín, mert tuti ugyanott akarja majd elkövetni a 3.-at most is.
Gondolom azért öl két gyerekes anyukákat, mert neki is volt egy felesége és két gyereke akik vhogyan meghaltak. Ezt abból gondolom, hogy ott van nála az urna a hamvakkal. A kikötős gyilkosságnál kent is belőle a földre a hulla mellé.
Szal vén f*sz = Trinity killer, de hát ez egyértelmű (legalább is azt hittem eddig :)) -
#1946 Mármint ki bukik le? Mert a mondatod alapján a 3-as gyilkosra gondolhatsz.
Ő meg tuti nem bukik le. Ő csak feküdni fog az asztalon. -
Dean Winchester #1945 ja csak tudod nem gondoltam volna,hogy a legelső rész első 3.percében már megtudjuk/meglátjuk a főgonoszt :Sna mind1 azért várom meg kivi vok min bukik le :D -
Cat 02 #1944 Trinity killer a neve.
Szerintem minden városban 3at öl, de nem biztos. -
#1943 Milyen 3-as gyilkos, amikor egy csomó embert megölt már?
Ott volt jelölve a térképen. -
zotja #1942 3 as gyilkosnak hivják ugye. már 2 embert megölt..akkor még egy ember van.. utána mi lesz jön egy új gyilkos? -
#1941 szerintemse. csak kiváncsi vgayok mikro kapják el. meg hogy. -
Big Bad Ryder #1940 Szerintem simán az öreg az, hiszen pontosan ugyanúgy öl, mint 30 éve. Ebből nem lesz, vagy nincs rejtély szerintem. -
Dean Winchester #1939 ugye jól gondolom,hogy nem az öreg fószer lesz majd a 3as gyilkos?:S
mert eddig is ugy volt,hogy akire azt hittük az a gyilkos akkor mégsem az!
Na már most ezaz lesz szerintetek vagy nem?:D -
#1938 Első 2 részt láttam eddig. Most valahogy megint elkapták a fonalat.
Nem tököltek 6 részt, mint a 3. évadban, mire történt valami.
Számomra hozza a régi szép 1., 2., évadban lévő hangulatot.
De mit ki lehet ebből majd hozni, hogy Dexter figyelme megoszlik, meg ugye fáradt is és nő a hibalehetőség. Bár ugye ezt a kártyát már elő is húzták. :) -
#1937 kisgyerkőc előhozza az asszonyból az állatot :) -
stupido #1936 Masuka autója mekkora már -
#1935 nagy kufferba jó pakolni (csak ciki vele utazni) -
Micsu #1934 az alatt van olyan koffer hogy pakolhatnád egy hétig -
#1933 nekem inkább az újságítócsaj segge jött be.
de azért laguerta segge se rosz:D -
#1932 :DDDD -
zotja #1931 sztem rita karakterében az a jó,hogy dugnám -
Dean Winchester #1930 kötekejdé csak :DDDD
-
#1929 Szerintem épp ez a jó Ritában,hogy megpróbál írányítani,és Dextert igazából ez nagyon nemérdekli:-) Ugye a részben is,amikor engedett neki,és próbált jóarcot vágni.És ebből látszik,hogy igazából Dex irányít,mert Rita csak ugye mondja a magáét,meg satöbbi,de mégis valahogy ezt az érzést váltja ki.:-)Dexternek megvannak a dolgai,amikért úgy aggódik:-),és így látszatra belemegy hogy úgy tűnjék ő a kis kezes bárány.:-)És persze Rita aki jobban figyel a gyerkőcökre is,szóval ez így kényelmes,ennyi áldozattal jár,hogy elvégezhesse a "munkáját":-) -
cherubim06 #1928 Ezzel egyet is értünk csak úgy kéne kezdeni a mondatot, hogy:
"Rita karakterében az a jó, hogy...."
-
#1927 engem Ritában az zavar, hogy eddig kis "nyámnyila Gyurka" volt, kis szeleburdi nebántsvirág, most meg kb zsinóron rángatja Dextert, egyre magabiztosabb, és ezáltal egyre kevésbé szerethető
de Lila -nál még mindig jobb... az ő feldarabolása volt a sorozat történelem egyik legnagyobb kielégülése :D -
cherubim06 #1926 Szerintem mindkét nőt (Lila, Rita) remek színészek játszák-játszották, olyanok akik képesek valódi érzéseket kicsalni a nézőből. Éppen ezekről az érzésekről lehet olvasni pl ezen a fórumon. Ez nem hátrány hanem erény és skill!
Ha valakit szidni lehet az Jeff Lindsey.
-
#1925 na mondjuk engem Lila is irritalt, azt is alig vartam h kinyirja mar valaki.. -
Big Bad Ryder #1924 Nekem már három évad óta bassza a csőrömet az a nő xD
A második évadban úgy drukkoltam annak a fekete hajú jó csajnak, hogy vegye el Ritától Dextert, de aztán nem jött össze :(