Dexter (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tnm

amúgy válaszoltam, csak azt írtam, hogyha nem érted a válaszom, akkor google-öz rá a szóra, ami a válaszom volt. nem tudom, miért kell mindenben ellenségeskedést keresni??

II Rocky II
ok,de hogy ezt leirtad már válaszolhattál volna is! (mert ennyi erõvel sok mindent nem kéne a topicba irni/kérdezni mert googlen minden ott van😊
off vége!

1089: ja köszi,elfelejtettem beirni még tegnap de én is rábukkantam,ma elvileg megnézem😄
tudniillik,tegnap a pb-et néztem,azt haver szol hogy kint van a terminator meg a dexter is 😮 én meg csak lestem 😄

24 - Exile -Nov.23

tnm
jah, amúgy egy #1062-ben egy fantasztikus ember (aki az online dexter felmérõ szerint gyanúsan 0%-os pszichopata vonással bír) már le is írta 😄DD

tnm
preair. ha nem tod mit jelent, akkor ->google

ProGabe
pre-air. showtime kiküldi a sorozatait az újságíróknak, innen már könnyû kitalálni 😊

spoilert meg inkább 28ig, pls! én erõs vagyok, kibírom. és HD-ban akarom nézni 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

II Rocky II
hogyhogy kint van a dex ??? nem sept.30 volt kirva?
na azért spoilert tegyetek pls kb 2 napig ok?

24 - Exile -Nov.23

ffxi
Semmi raszizmus, de az elõrehozott 3.évad elsõ részében. Elég kevéske volt a fehér szereplõk száma 😄 jah és az pofa a végén, amikor bejelenti a csaj a "nagy hírt" 😄DD

Fákjúal!

BlackShadow
samu iz bekk! <#pias>

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

kirol
Zsír! Csak elsõ rész van, vagy elsõ 2?

Szolnokboy1
van felirat a hosszupuskán!

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

threeman
10%nál tartok a fordításban. valszeg holnap reggelre meglesz. csinálja mégvalaki, aki hamarabb befejezi? Mert akkor nem erõltetem magam xD

ForzaInter
én részemrõl már befejezve😊

Yo, Bitch!

Bulykin
baszki fejezzétek már be😊
késett a felirat és akkor mivan? majd lesz...hivatalosan még kint se kéne lenni a résznek...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

ForzaInter
de nem értem miért kell provokálni egy elírás miatt, igaz én fogalmaztam elsõnek kicsit durva hangnemben, de nem sértésnek szántam, nem feliratkészítõt akartam megbántani, csak megjegyeztem hogy nem nagyon lesz, mivel más sorozathoz máskor már ilyenkor van, azt nem tudtam hogy angol nincs, mivel vhol olvastam hogy már van, nem gondoltam hogy ez a hozzászólás ilyen vitát indít... az hogy néha vmit elírok, vagy kihagyok egy betût azért van mert gyorsan írok, de ez nem hinném hogy olyan nagy probléma lenne, más is hibázik, én mégsem kötök bele, és nem fogok emiatt rajta nevetni, na peace, szóljon most már Dexterõl topik.

Yo, Bitch!

5c0rp330n
nyalizik a halál, baszok a feliratodra.

tnm
nem akarok beszállni az ellenségeskedõk táborába (habár Te voltál az elsõ, aki agresszív hangnemet ütöttél meg, ahogy erre már korábban is igyekeztem rámutatni), de én a helyedben, vagy nem válaszolgatnék a provokációra, vagy kétszer is elolvasnám, hogy mit írok be, mert most meg betût hagytál ki a mondatból, amivel csak további alapot adsz a rajtad poénkodóknak.

amúgy meg azért nem készít senki magyar feliratot, mert még angol sincs feltöltve a legnépszerûbb feliratos oldalakra, már pedig nem csak sokat segít egy leírt eredeti szöveg, de anélkül gyakorlatilag garantált a félrefodítás (nagyon-nagyon kevesen _olyan_ jók angolból...), az idõzítéssel való pepecselésrõl nem is beszélve.

ForzaInter
ez óriási poén volt, nyalizz csak felirakészítõnek...

Yo, Bitch!

ForzaInter
azt várhatod.

Yo, Bitch!

5c0rp330n
csak majd nehogy ilyen legyen:
Dex ter els õ rés z 😄

sok sikert hozzá😉
végeredményre majd kíváncsi lennék.

ForzaInter
jól van már, elírtam 😊

Yo, Bitch!

BlackShadow
jól hang zik <#eplus2>

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

ForzaInter
há má ne ki is álltam.

Yo, Bitch!

BlackShadow
ki.. kell.. bírnom..
nem.. eshetek.. bel..
csak pár hét.. csak pár..
<#idiota>

tnm
jah és a lottószámaimat is basznak kihúzni, mindjá széjje verek valakit<#ejnye1>

Bulykin
-.-

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

igen, mert köcsögök vagyunk<#zavart2>, de hajrá, neki állhatsz<#integet2>

ForzaInter
feliratot basznak csinálni...

Yo, Bitch!

5c0rp330n
köszi az infót mindenkitõl. még dilemmában vagyok, hogy megnézzem-e most.. az a baj a Dexter-el, hogyha az ember megnéz egy részt, akkor nehezen bírja ki a következõig. a 2. évad végétõl elvonáson vagyok, ha ezt megnézném, megint jönnének a tünetek 😊

Hú, az az utolsó mondat...csodálatos, egyszerûen csodálatos ez a sorozat!
tep
jó volt az új rész (s3e1) , hozza az elõzõek szinvonalát
(már kezdtem hiányolni a szereplõket)

\"SLICE of LIFE\"

tnm
ugyanúgy, ahogy az összes showtime-os szokott, kritikusoknak kiküldik elõre az elsõ pár részt, hogy a kritikák még a TV-be kerülés elõtt megszülessenek ezzel is hírverést keltve az új évadoknak. there, i think it's a full answer😊

stargatelost
ovassá' junkie-t

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

robotnyk
szeptember 28... tavaly asszem 2 hónappal elõbb jött ki az elsõ 4(?) rész. újságírói preview, de mivel idén is, tavaly is szivárgott ki más showtimeos sorozat, sokak szerint szándékosan csinálja a csatorna. 😊
5c0rp330n
én egy ilyet látok:
3x01 - Our Father

hogy szivároghatott ki? messze van még a premier..

felirat van hozzá?

káosz lesz!

Fisherman\'s Friend

robotnyk
homic-idol 😄DD
Bulykin

a középsõ az nagyon fasza^^

tnm
hát valóban túl sok benne a dráma és kevés a krimi sztem, kicsit szappanoperásra sikeredett a sok ármánnyal. utolsó mondatból viszont szép csavarok lehetnek az évad végén, bár nem hiszem, hogy "azt" meglépnék

Bulykin
én megvárom a premiert^^

cassoneitaly
Nah most jött le <#idiota>, mininován fent van.

De már csak holnap nézem meg sztem <#vigyor>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Bulykin
olvasgattam már véleményeket a részról, akik már látták szerintük nem olyan nagy szám...

robotnyk
Dexter.S03E01.PREAiR-Unknown ^^
Bulykin

Na, erre én is kíváncsi lennék. Azt mondták, hogy az 1. évad után nyomatják...

precision
te állat 😄😄😄😄😄
grat, jó lett 😄

Bazinga!

Sziasztok!Toom , hogy felirattal illene nézni de én még is csak a viasat3on nézem bocsánat ,hogy ilyen hülyeséggel zaklatlak titeket de nem tudjátok ,hogy a viasaton mikor adják a 2. szezont? (lehet ,hogy én vagyok a hülye de nem találltam meg se a neten sem a TVújságban xD)
Elõre is kössz a választ.😊
ForzaInter
odabasz, nem gyengén:d

Yo, Bitch!

tnm
legközelebb elõbb guglizok, mint kérdezek :S

Pierces - Secret