Dexter (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy válaszoltam, csak azt írtam, hogyha nem érted a válaszom, akkor google-öz rá a szóra, ami a válaszom volt. nem tudom, miért kell mindenben ellenségeskedést keresni??
off vége!
1089: ja köszi,elfelejtettem beirni még tegnap de én is rábukkantam,ma elvileg megnézem😄
tudniillik,tegnap a pb-et néztem,azt haver szol hogy kint van a terminator meg a dexter is 😮 én meg csak lestem 😄
24 - Exile -Nov.23
spoilert meg inkább 28ig, pls! én erõs vagyok, kibírom. és HD-ban akarom nézni 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
na azért spoilert tegyetek pls kb 2 napig ok?
24 - Exile -Nov.23
Fákjúal!
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
késett a felirat és akkor mivan? majd lesz...hivatalosan még kint se kéne lenni a résznek...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Yo, Bitch!
amúgy meg azért nem készít senki magyar feliratot, mert még angol sincs feltöltve a legnépszerûbb feliratos oldalakra, már pedig nem csak sokat segít egy leírt eredeti szöveg, de anélkül gyakorlatilag garantált a félrefodítás (nagyon-nagyon kevesen _olyan_ jók angolból...), az idõzítéssel való pepecselésrõl nem is beszélve.
végeredményre majd kíváncsi lennék.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
nem.. eshetek.. bel..
csak pár hét.. csak pár..
<#idiota>#idiota>
(már kezdtem hiányolni a szereplõket)
\"SLICE of LIFE\"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Fisherman\'s Friend
a középsõ az nagyon fasza^^
De már csak holnap nézem meg sztem <#vigyor>#vigyor>
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Elõre is kössz a választ.😊