Dexter (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert akármilyen gyilkos is szerintem egy ilyen szuperhõs féle aki az embereknek tesz jót azzal hogy megöli a csúnya bácsikat!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ezt nem bántás képpen írom, mert nagyon szeretem a Bumerángot!
De ott élt. Lehet Dexter mégse ölte meg.<#idiota>#idiota>
gyülölöm a happyend filmeket 😛
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
1. Nem bukik le, és él boldogan, amíg boldogtalan nem lesz.
2. Lebukik, de õ tuti nem fog börtönbe menni, így értelemszerûen meghal.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
De ha nem, nem ez lenne az elsõ sorozat, melyet abbahagytam, lezárás nélkül (legútobb a Prison Breakkel voltam igy)
Nem tudom milyen lenne a jó befejezés.. szinte bármelyik alternativából ki lehet hozni egy ütös lezárást 😄 Személy szerint a lebukásának örülnék a legjobban (akár el is menekülhet, be is zárhatják.. mindegy).
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
<#worship>#worship><#worship>#worship>
Meg Masuka fejére is kiváncsi lettem volna mikor kiderül, hogy nem õ a legbetegebb laboros...
Te nem nézted a 2. évadot? Ott volt benne a hugának vagy 6 verziójú reakciója.
de így hogy nem bukott le és egyéb már így mégjobban várom a köv. évadot 😊
tudom,az nem igazi lezárás,de mégis mi lenne az?Dexter meghal?kiderül hogy õ a BHB és lecsukják 6000 évre?nem marad több gyilkos? 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
nem lány
sztem
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Bár ha most vége lenne is tökéletes vég lenne.
A legvégén szerintem muszáj majd meghalnia, mert egyszer mindennek vége. Br lehet hogy ez majd csak a 6 évadban lesz, vagyis remélem minél késõbb.
adj hozzá egy évet az S2 bemutatójához.lusta vagyok utánanézni hogy az mikor volt 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mikor lesz folytatás?
A második évadban meg azt adják be, hogy az apja öngyilkos lett, Dexter miatt. Sõt még volt egy rész is, ahol megölte azt a férfit, aki az apjának a munkatársával végzett. Dexter apja itt jött rá hogy szörnyeteget teremtett.
Ugye nem csak én érzem ellentmondásnak ezt?! Két külön személy (csapat) irta a forgatókönyvet?
Amikor Doakes a dzsindzsásban ment éreztem, hogy tuti elkapja egy aligátor és jól megeszi, de nem így lett. Iszonyat jó, ha nem vizsgáznék holnap reggel, akkor még most megnézném tanulás helyett a befejezõrészt! 😄
SZERINTE nincsenek érzelmei!az,hogy megtudta hogyan ölték meg az anyját,hogy 2.5 napig ült 30 centi alvadt vérben a TESTVÉRÉVEL,akit aztán megölt,egy kicsit "gatyába rázta" Dextert is érzelmileg :\
Én a 2x06 nál járok, de eddig az a véleményem, hogy az elsõ évad jobb volt. Kicsit kezdi elveszíteni a varázsát a sorozat. Dexter lelki válsága, bénázása az elsõ 2 részben kicsit idegesítõ, pláne, hogy tudjuk régebbrõl: "nem érez semmit".... Érzelemmentes muki szerelmi 3szögben.. 😊)) Barátnõje anyukájának odaköltözése pedig kimondottan erõltetett....Kezd olyan szappanoperás fílingje lenni. Az elsõ évad fergeteges volt(!), ez kicsit gyengének tûnik, de van még 6 rész, az remélem rácáfol erre 😊))
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
simán ki merem jelenteni,hogy 90%-ban más a sorozat!a karkterek nagyjából ugyanazok,de a történetet csak nagyon nagy vonalakban követték
nem mondom azt,hogy egyik jobb vagy rosszabb,mint a másik,hiszen mindkettõ lényege Dexter 😊
olvassátok el ti is!nagyon megéri!