Dexter (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attila8805
Szerintem nem kéne megölni!
Mert akármilyen gyilkos is szerintem egy ilyen szuperhõs féle aki az embereknek tesz jót azzal hogy megöli a csúnya bácsikat!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

kirol
Amikor néztem a Dextert, nekem mindig Bocskor jutott róla eszembe. 😊
Ezt nem bántás képpen írom, mert nagyon szeretem a Bumerángot!

tnm
jah, láttam én is. itt se egy lelkileg egészséges embernek adat az arcát (kicsit olyan betegesen beesett arcú a színész, szvsz)

kirol
Tegnap a szellemekkel suttogóban ott volt a Jeges!
De ott élt. Lehet Dexter mégse ölte meg.<#idiota>

kirol
<#banplz>

tnm
valaki felébred és kiderül, hogy az egészet csak álmodta XD

ChevyG
noob<#banplz><#lama><#wilting>
Hello, mindenkinek! Végignéztem a 2.évadot, és 1et értek veled. Remek volt az újabb évad (bár kicsit nehézkesen indult) de max még 1 évad és abba kéne hagyni. Így legalább a csúcson hagyják abba. Nem úgy , mint számtalan jónak indult sorozat, amit addig húztak-vontak míg pocsék nem lett....Valami frappáns véget kéne kitalálni 😊) Szerintem.......<#rolleyes>
BlackShadow
szerintem ha elkapják és kivégzik/meghal .. bármi lesz.. akkor ott elbasszák a sorozatot a tipikus amerikai véggel 😞 (a gonosz elnyeri 'méltó' büntetését)
gyülölöm a happyend filmeket 😛

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

kirol
Szerintem 2 lehetõség van:

1. Nem bukik le, és él boldogan, amíg boldogtalan nem lesz.
2. Lebukik, de õ tuti nem fog börtönbe menni, így értelemszerûen meghal.

AntiHero
Szerintem ugy zárják le hogy haljon meg.<#vigyor2><#gonosz1>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Kmarha
ahogy lentebb kérdezték, nézném én 6 évadon, ha mindig tudna valami meglepõt és újszerût nyújtani.

De ha nem, nem ez lenne az elsõ sorozat, melyet abbahagytam, lezárás nélkül (legútobb a Prison Breakkel voltam igy)

Nem tudom milyen lenne a jó befejezés.. szinte bármelyik alternativából ki lehet hozni egy ütös lezárást 😄 Személy szerint a lebukásának örülnék a legjobban (akár el is menekülhet, be is zárhatják.. mindegy).

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

volt már róla szó itt kicsit lejjebb, asszem arról volt szó, hogy szinte teljesen más 😊

kirol
Könyvet olvasta valaki? Milyen? Full az, mint a sorozat?

ChevyG
dallas 365részes volt, mind nem láttam😄

ebbõl elvislenék 2x ennyit is

most baj h teccik?
igen én is írtam, hogy a baátnõje reakciója nagyon érdekelt volna, de jah tényleg Masuka 😄DDdddd gondolhatta volna, hogy pedig megfoghattam volna 😛

<#worship><#worship>

tnm
ahogy mondod, bár engem Rita reakciója érdekelt volna jobban (pláne mikor ezt összerakja Paul elhagyott cipõjével)

Meg Masuka fejére is kiváncsi lettem volna mikor kiderül, hogy nem õ a legbetegebb laboros...

tudom, de az, hogy õ mit gondol, hogy mi lesz a reakcio meg az hogy ténylegesen mi lett volna, az ugye teljesen más, ahogy a valo életben is...

kirol
"mert kívánics lettem volna a reakciókra, a huga..."

Te nem nézted a 2. évadot? Ott volt benne a hugának vagy 6 verziójú reakciója.

én mondjuk azt vártam a 2. évad végén, hogy lebukik és letartóztatják, reméltem hogy ez lesz mert kívánics lettem volna a reakciókra, a huga, barátnõje, doakes õrmester (term. akkor gondoltam ezt mielõtt meghalt)

de így hogy nem bukott le és egyéb már így mégjobban várom a köv. évadot 😊

kirol
Nem! A Blaha Lujza téri késes megöli!

tnm
Simpsons, SG-1, South Park, ha nem is olyan jók, mint a legelején, azért még ma is (ill. fináléig) elég magas szinvonalat hoznak/tak.

ProGabe
minden relatív!ha majd eljön az az idõszak,hogy neked nem tetszik,cancelezed!ilyen egyszerû!
tudom,az nem igazi lezárás,de mégis mi lenne az?Dexter meghal?kiderül hogy õ a BHB és lecsukják 6000 évre?nem marad több gyilkos? 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

vasmacs
És ha mondjuk mind a 6 évad (vagy több) ugyanilyen jó lenne, mint ez a kettõ? Tudom, hogy szinte lehetetlen, de ha ilyen lenne, akkor se legyen 6 évad?

nem lány

Kmarha
ne már te 6 évadon keresztül néznéd Dexter tevékenykedését? Nem hiszem el hogy egy jó sorozatból akár Dallast is csinálhatnának, mert az megfelel a nézõknek 😊 Zárják csak le szépen valamikor, még mielött ötlettelenné, tucat termékké silányodna.

sztem

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

tnm
..sztem. xD

ChevyG
<#banplz>

tevagyuncsi
GregSB
Miért lenne fura? Eddig három könyv jelent meg... jövõre lesz negyedik is.

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

AntiHero
6 évad sztem már uncsi lenne. Már 3. is fura lesz szerintem. Nem kéne húzni sztem.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

kirol
Szeptember 30-án. Hát az jó messze van.

Bár ha most vége lenne is tökéletes vég lenne.
A legvégén szerintem muszáj majd meghalnia, mert egyszer mindennek vége. Br lehet hogy ez majd csak a 6 évadban lesz, vagyis remélem minél késõbb.

Mincsi
szeptemberben vmikor.

Rush!

ProGabe
"Mikor lesz folytatás?"

adj hozzá egy évet az S2 bemutatójához.lusta vagyok utánanézni hogy az mikor volt 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kirol
Na végignéztem.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az az iszonyat jó benne, hogy mindig van benne valami fordulat. Mondom milyen jó, hogy Deb elzavarta a hullafehér Lilát, és Dex meg kinyírja szépen el lezs rendezve. Erre elkúrta Dex, és lelépett Lila. Az hogy késõbb kinyírta, mert ugye csak eltelt egy kis idõ, mert már háza meg levele volt Lilának, ami ugye az országba érkezés után elég nehézkes lenne, mert nem tudja senki a címedet. Szóval jócskán eltelt a zidõ. De ezalatt nem készített egy kis meglepit, ha történne vele valami, valaki kap egy levelet stb?

Mikor lesz folytatás?

ChevyG
nem is belezte ki!😊
robotnyk
más dolog tudni, meg más dolog látni, ahogy a tizenéves nevelt fiad éppen hidegvérrel kibelez valakit.
ChevyG
nem, de tudta! (Õ tanította rá!)

NASCAR-os barátom nem figyelsz? pedig még nincs is szezon!😊
ChevyG
nem a nõvér ölte meg!!! csak Harry felismerte a sorozatgyilkost a nõciben! DExnek pedig kiadta a parancsot! a véletlen miatt lett az elsõ -emberi- áldozata Dex-nek
robotnyk
de azt az apja soha nem látta, mit tett a nõvérrel
Kmarha
!!!spoiler veszély, csak annak aki végignézte a 2. évadot is!!!

Adva volt ugye az elsõ évadban, hogy a korházban az ápolónõ adagolta túl a gyógyszert vagy mérgezte meg Dexter apját. Ezért is ölte meg Dex, mondta is, hogy ez volt az elsõ, hogy hozzá kell szoknia.. stb.

A második évadban meg azt adják be, hogy az apja öngyilkos lett, Dexter miatt. Sõt még volt egy rész is, ahol megölte azt a férfit, aki az apjának a munkatársával végzett. Dexter apja itt jött rá hogy szörnyeteget teremtett.

Ugye nem csak én érzem ellentmondásnak ezt?! Két külön személy (csapat) irta a forgatókönyvet?

kirol
Lenne egy kérdésem. Aki nem látta még legalább 2x11-ig, az NE olvasson tovább!!

Amikor Lila megtalálta a GPS-t, ki volt kapcsolna, mert ugye õ kapcsolta be. Na Dexter olyan hülye, hogy az útja elõtt mindig bekapcsolta volna? Mert ha nem utazott, ezekszerint mindig kikapcsolta.

Amikor Doakes a dzsindzsásban ment éreztem, hogy tuti elkapja egy aligátor és jól megeszi, de nem így lett. Iszonyat jó, ha nem vizsgáznék holnap reggel, akkor még most megnézném tanulás helyett a befejezõrészt! 😄

Ahhoz képest, hogy annyira nem tetszik, mint az elsõ évad, az elsõ 6 részt 2 este megnéztem 😊) Ez is jó, csak más😊. Én nagyon ritkán tv-zem, sorozatokat meg pláne nem nézek, letöltöttem az elsõ évadot, mert érdekes volt a story, és 2 este megnéztem a 12 részt..Zseniális a történet, a fõszereplõ pedig telitalálat!
oksi. Csak idézem amit Dexter mondott 😊 Legalábbis az elsõ évadban, ha jól emlékszem éppen hajókázott az elején. És többször kihangsúlyozza, hogy : "ha lennének érzelmeim" bla-bla. 😊
ProGabe
hogy tudjuk régebbrõl: "nem érez semmit"

SZERINTE nincsenek érzelmei!az,hogy megtudta hogyan ölték meg az anyját,hogy 2.5 napig ült 30 centi alvadt vérben a TESTVÉRÉVEL,akit aztán megölt,egy kicsit "gatyába rázta" Dextert is érzelmileg :\

kirol
Én a 2x10-nél tartod és szerintem sokkal jobb, mint az elsõ évad. Olyna fordulatok vannak benne, hogy egyszerûen nem lehet megunni a nézését!

Hello, és Búék, mindenkinek!!!!
Én a 2x06 nál járok, de eddig az a véleményem, hogy az elsõ évad jobb volt. Kicsit kezdi elveszíteni a varázsát a sorozat. Dexter lelki válsága, bénázása az elsõ 2 részben kicsit idegesítõ, pláne, hogy tudjuk régebbrõl: "nem érez semmit".... Érzelemmentes muki szerelmi 3szögben.. 😊)) Barátnõje anyukájának odaköltözése pedig kimondottan erõltetett....Kezd olyan szappanoperás fílingje lenni. Az elsõ évad fergeteges volt(!), ez kicsit gyengének tûnik, de van még 6 rész, az remélem rácáfol erre 😊))
kirol
Na most néztem meg a 2x07-et. Hát ez a Lila is egy elmebeteg lesz biztos. 😊

robotnyk
a sorozatban a módosításokkal sokkal élvezetesebb, én kicsit többet vártam a könyvtõl.
Trisztin
már itt van a polcomon két vizsga között szánok rá idõt 😊

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

ProGabe
elolvastam a könyvet!

simán ki merem jelenteni,hogy 90%-ban más a sorozat!a karkterek nagyjából ugyanazok,de a történetet csak nagyon nagy vonalakban követték

nem mondom azt,hogy egyik jobb vagy rosszabb,mint a másik,hiszen mindkettõ lényege Dexter 😊

olvassátok el ti is!nagyon megéri!