Dexter (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin
kiváncsi vagyok mi lesz a 3.évadban....ötletem sincs, hogy milyen szálon fog futni a sorozat, szinte mindent lezártak😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

tnm
olvasd el újra! 😉

showtime-on marad minden a régi kerékvágás szerint

olvastam vhol h leakarják röviditeni..ne legyen benne ennyi vér csunya beszéd..stb.. elbasszák ezt a jo sorozatot akkor <#boxer><#mf1>

zaki
Kiv vagyok hogy milyen lehet most a sorozat megvágva, csúnya beszéd nélkül... 😄

Hixer
ugyanígy vagyok, kész volt a csávó, oltott mindenkit, röhögtem mindig

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Doakes-n én beszartam mikor mindig osztotta az embereket 😄
kemény csávó volt...sajnálom h meghalt 😞 ajánlották h nézzem a sorozatot..mondom okés megnézem..elõször 3 részt..utána megnéztem 2 nap alatt a 2 évadot 😄 kedvenc

<#worship><#worship><#worship>

Blasta
A második évadot nemrég kezdtem el, eddig 5 részen vagyok túl, de egyszerûen zseniális az egész, imádom Dextert és az egész sztorit, a mellékszereplõket is. Kevés ilyen sorozat van.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

esélyed nincs 😄

a weedsbe sztwm Dexter bnõje is szerepel Rita...vagy csak hasonlit ? 😄
sztem õ az

Bulykin
áááhXD nem sex-et akartam írni😄😄 lolXD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

ChevyG
😄😄DDD

sex=six

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1190307530

sírhant mûvek
Bulykin
mi az a Sex feet under? ismertetõt tudsz linkelni?

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
a Weeds nagyon jó😄😄 a történet faxa, a szereplõk is jók...csak ennyi tudok mondani, nálam a Weeds benne van a top10-benXD

ChevyG
nálam a sopranos és a six feet under
a weeds-et vki ismeri? mi a véleménye rola? 😊

Szolnokboy1
így van, sõt elsõkörben férfiaknak írták. a marc cherry (aki amugy meleg) mondta az elején, hogy ez férfiaknak lett elsõsorban kitalálva. egyébként én sem nézem, tán egy részt ha láttam belõle.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

prison breaket nézem 😊 a ments meg meik is? ami megy az rtl en ?

Bulykin
Vagy nézd meg a Supernatural-t, 3 évad van eddig és überfasza😄😄 én is idén kezdtem el nézni és nagyon bejött ámXD

ProGabe
látom sikerült elérnie a tv2-nek azt,hogy az egy nõi sorozat.elárulom:nem az,sõt!eleve férfiak írják...

zotja:elfelejtettem írni,hogy ha valami igazi feelgood sorozatot akarsz,tele jó nõvel,akkor próbáld be a las vegast! 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

zaki
😄

én se nézem, csak felsoroltam a legismertebbeket.

Ehhh, született feleségek egy férfinak? Na ne már!

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

ProGabe
ha hasonlóan igényes,és egyedi sorozatot akarsz nézni,akkor:

nip/tuck (kés/alatt),rescue me (ments meg) és a kistesója,a mindössze 19 részt megélt the job (a meló)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

zaki
kés/alatt, sírhant mûvek, heroes, prison break, 24, született feleségek, terminator - the sarah connor chronicles, dr house stb... 😛

azt nem szeretem 😊

zaki
lost 😄

mondjatok már vmi jo sorozatot amit érdemes letölteni 😊

zaki
úgy legyen 😛

tnm
sztem elsõ pár rész már nyár vége fele fenn lesz megint

zaki
õsz

megnéztem minkét évadot 😊 kár h még nincs 3. 😞 mikorra várható?

II Rocky II
google a barátm igen,akkor ha nincs a kérdésre megfelõ topic akkor igen a barátom de amugy haragban vagyok vele...

24 - Exile -Nov.23

zaki
google a barátod.
2 évad van, már leadták õket, most várjuk a harmadikat.

II Rocky II
most ez a sorozat hol tart?most kezdeném el nézni és azért nem merek visszaolvasni.szoval hány évad ment le,mennyi várható,az aktuális évad hány részes.sztrájk miatt várható -e a sorozat megszakadása..egyebek.kis infot pls adjon vki.😊 thx.

24 - Exile -Nov.23

Bulykin
http://feliratok.mooo.com/
Beírod keresõbe hogy Dexter és majd az oldal legalján lesz.....

lang14
sajnos az idõm miatt én nem haladtam sokat, de annyi biztos hogy az õrmester követi Dexet, ez tuti hasonlóság.. de én úgy tudom nem nagyon fog egyezni..

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

threeman
sok hasonlóság van a 2. évad és az új könyv között?

hello. nem találok feliratot az s01ep01 hez ami dsr xvid no tv formátumu 😞 akinek van osszamár meg velem

lang14
én is már 5.én 😊

zaki
Én már meg is vettem! 😊

Japep

Jó étvágyat!

Jó kép... <#vigyor3>
De messze van még az a 3.évad...

Akkor lehet, hogy ez lesz a 3.évad alapsztorija (#802) ???

CHELSEA FOOTBALL CLUB

ProGabe
rendelhetõ!!!

Drága, Dolgos Dexter

kirol
Persze, magyarul.

AntiHero
ebbõl ban lesz!

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

lang14
mármint magyarul?

az elsõ nagyon tetszett 😄

kirol
Most látom, nemsokárra megjelenik a 2. könyv. Már bele lehet olvasni.

ja télleg rohadt jó de én csak a végét láttam a viasaton nem adják máshol?(magyarul)
Scania Dáci
én is elsõ két évadot láttam,várom a harmadikat...sorozat így még nem kötött le!

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

PJack
1 évad 10. résznál tartok magyarul.
kegyetlenjó sorozat, eltalálták a stílusát.
mindenkinek ajánlom(Y)

Pain is inevitable. Suffering is optional.

ChevyG
<#wilting><#wilting><#wilting>