5447
-
Kiado #1883 2. részhez nagyon lassan készül az a feliraaaat :/ -
#1882 Én még csak az első részt láttam az új évadnak, de sokkal jobban indult, mint az előző évad. Ígéretesebb sokkal. Kicsit hozza a régi szép formáját.
-
cherubim06 #1881 Amerikában? -
cherubim06 #1880 élőben hogyan? -
zotja #1879 nincs -
dXter #1878 hmm, 3.rész is jóóó volt. sajna kitaláltam, hogy mi fog történni a végén.
van még ilyen elvetemült, aki élőben nézi? :) -
Fergio #1877 -
Fergio #1876 <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ER1bvv5GxnU&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ER1bvv5GxnU&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> -
#1875 lehet -
#1874 hátcsak ezt az évad előtt kelett volna érted :D -
#1873 megvan az összes, köszi :) -
#1872 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
1. free wifi
2. bal nagy debella csaj mögött, kékes ing
3. jobb alul 2. kocka felfelé. megnézi az órját a sarkon és elsétál.
4. 00:08 - középső taxi mögött, táskával.
-
#1871 a másodiknál
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!0:06tól jön lefelé, 0:09 és 0:10 között megy el balra a bal oldalon vízszintesen kb középen
amúgy 3. már nem megy, tovább meg nem néztem :D -
#1870 nézd angollal.
hangról még énse vagyok perfekt, de angol szöveggel már jóval érthetőbb, ráadásul tanul is az ember. -
#1869 jaja, második rész rácáfolt:D -
Dean Winchester #1868 feliratot nem említem meg ,de kérdem ,hogy körülbelül mikorra várható?:S -
#1867 Akkor jó szemcsés lehetett a HD :) -
#1866 hát ez kurvajó befejezés volt :D -
#1865 ésez még semmi volt :D -
#1864 Hogy milyen kifejező szó is a "Fuck", jó példa rá ez a rész:D -
#1863 to easy. -
Dean Winchester #1862 kössz!
ha lesz felirat azért annyit tegyetek már meg,hogy bevésítek ide :)
(legalábbis aki elsőként megtalálja)
Így mindeki jól jár :P -
Cat 02 #1861 2.-at nem látom,1,3,4 megy :D -
#1860 Where's Dexter? -
#1859 nagyon jó volt ez a rész is. suspense, krimi, vígjáték és dráma egyben, a 2-ik évadhoz hasonló színvonalon -
#1858 már reggel 8 óta lehetett tölteni :) -
Cat 02 #1857 Ma -
Dean Winchester #1856 egy kérdés:
holnap lehet tölteni vagy holnapután a dextert? -
#1855 én ezt a kifejezést egy csomószor használom. kb. az "ejjbazmeg, hogy ezredjére sem sikerül!"-t helyettesítem vele :D -
Dean Winchester #1854 ja de magyarra lefordítva végülis lehet nem is ezt jelenti :D (többféle fordítás is lehet valóban mind1 :D a lényeg magyarba ilyet még sohase hallottam :D
azért fasza volt az első részben újra látni mindenkit,alig vártam mikor megy dex a kapitányságra,jönnek a debra káromkodásai,maszuka poénjai...etc -
#1853 ja ott felröhögtem énis :D
de az eredeti a legjobb.
-Hello, Debra.
-Motherfucking fuck
-Nice to see you too!
:D_S:FDSF:DS.AS_D -
Dean Winchester #1852 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"kurvák vérre follyon patakokban"
na ez kemény volt :DDddddd -
#1851 na igen, aki a HD-t nézi:D -
Dean Winchester #1850 tuti nem!
a végén lehetett látni ahogy egy lábacska eldől a kocsiban (borulás után)
szal ezért modntam h kivi vok vajon mi lehet..kár volt megnéznem a végét :D -
#1849 ennél jóval csavarosabb a dolog :) -
#1848 Már tuti eltűntette előtte, csak nem mutatták. -
Dean Winchester #1847 vááá a vége ütős lett ám! SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vajon hogyan oldja meg dex a cuccok eltűntetését? -
Dean Winchester #1846 hmmm nekem meg pont bejött :D
tök frankó volt a kezdet.
az elején azt hittem,hogy a gyilkos komát fogja megölni (aztán kiderült hogy a koma ölte meg a csajt)
..
nem láttam tovább mert bl meccs következett :D ma folytatom!
-
#1845 Nagyon vártam már a 4. évadot..de egy kicsit csalódott vagyok..:( így is eléggé zavaros volt a főhős lelki világa, de ez a lelkiismeret dolog...:S nem tetszik-nagyon nem!! Várom a folytatást... -
Dean Winchester #1844 köszkösz ezt az oldalt is elmentem magamnak :)