5447
-
#2003 Sajna én is tapasztalatból beszéltem, de már immunins vagyok rájuk, és lelkiismeret furdalás nélkül cseszem át őket...ők is ezt teszik..na, Off vége :)
Precision:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nézzed végig a legutóbbi 2 részt, és szerintem Te is rá fogsz jönni, kire gondolok :) -
#2002 ez a "mindíg a nő dönt" mekkora egy életigazság! sokszor a csóri fickó még azt se tudja,hogy a csajnak van pasija..../énis jártam már így:S/ -
#2001 ja és ték!!!44 -
#2000 kire gondolsz? :) -
#1999 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak ha a feka volt, azzal én azért nem tudok egyetérteni, mert én személy szerint tutkó a ribancot darálnám le, hiszen mindig a nő dönt, hacsak nincs erőszak, itt pedig távolról sem arról volt szó :)... viszont a s.gyilok minek ölte meg a csajt is? hiszen ő még sosem látta, és mikor elment a csaj, simán kinyírhatta volna lendy-t...szerintem lesz itt még meglepetés, nem is kicsi..és szerintem nem is a feka volt+nem is a s.gyilok, hanem tudjátok ki?? Na? -
#1998 hát bazz :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szinte biztos, hogy a trinity lőtte le őket, meg lennék lepve ha Anton lenne az... bár belőle is ki lehet nézni hogy nesze ribanc tudtam hogy az exeddel kefélsz te is kapsz egy lövést
can't wait for the next episode!!! -
Dean Winchester #1997 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem rablógyikosságról van szó!
gondolom én a belépőkártyáját lopta el,meg a magnót amire beszélt lundy,hogy ne legyen nyom :)
-
#1996 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hogy rablógyilkosságnak álcázza a dolgot..más kérdés, hogy akkor Debrát miért nem rámolta ki.. -
Dean Winchester #1995 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
előtte nézte a fényképét
ütköztek
veszélyes volt rá nagyon!
sztem tuti ő volt!
-
#1994 na ez ütött. borsodzik a hátam.
imádom ezt a sorozatot.. a rendőrnő meg.. nyami -
Kiado #1993 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ő nem bántaná Zebrát. -
tomi555 #1992 Hát ez megint komoly rész lesz ahogy nézem:) -
#1991 Jó rész volt,egyre izgibb,és ütősebb,zajlanaj az események,és mindig szurkolok,hogy eltudja végezni a feladatát.:-).Dexter a sorozatok közül talán az egyik amin nemszoktam unatkozni:-) -
#1990 miisvan benne?:o -
#1989 na neee a láda! -
#1988 sztem is -
#1987 Felgyorsulnak az események :)
-
#1986 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem meg Anton volt. -
#1985 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem biztos, hogy a Trinity volt, szerintem. Miért rabolná ki Lundyt? -
#1984 s4e4 vége....hát B+!:) -
Dean Winchester #1983 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
bakker már mindenkinek lejött a 4.rész vége?:D én azt hittem,hogy az uccsó percekről van szó mikor megöli a rendőrnőt! bár egy pici sejtésem volt hogy lundy val fog találkozni a 3as gyilkos!(amikor összetalálkoztak)
Debra túléli tuti!
eddig ez a rész volt az amikor az utolsó 20perc tök izgi volt!
-
#1982 Köszi! Úgy látom jó a 720p-s hez is. :) -
#1981 Uhh, ütött a negyedik rész vége O.o
-
Dean Winchester #1980 a-a
követni kell a topicot rendszeresen :D -
#1979 csak vissza kéne olvasni kicsit (: -
Dean Winchester #1978 tessék , parancsolj! a 3.rész felirata -
#1977 azigen, ez durva volt O_O -
RAMyMamy #1976 feliratok.org-on van -
#1975 Királyság, de előbb jó lenne a 3. részhez a felirat. -
Dean Winchester #1974 kössz :D ilyen is ritkán van :DD a felirat hamarabb megvan mint a film :DD -
Big Bad Ryder #1973 Á köszi köszi egész nap erre vártam xD -
dXter #1972 uh. holyshit. még van 8 rész, már most meg akarnak gyilkolni? azt hittem, kifordulok a székből. amúgy örülökneki :) -
#1971 MAGYAR FELIRAT-4X4 -
#1970 tejóég vége -
#1969 Most látom, milyen király logód van! Esik rajta az eső. :) -
#1968 fasza rész volt, olyan
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mintha az első két évadból láttunk volna egyet. Dex egyedül, mindenre van ideje, stbstb -
#1967 Szerintem sokan örülünk ennek, csak ne hogy beírjátok mi volt, mert még 3. részt se láttam! -
#1966 hmmm...jó rész volt. a vége -
cherubim06 #1965 S04E04:
Megnéztem. Valami történt. ÚRISTEN! -
#1964 nem szól szám, nem fáj fejem.
probáld újra