Dexter (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Angol a konkrét nép, akik angliában élnek, Brit meg azoknak az összessége, akik a brti szigeteken élnek, amibe beletartóunak a walesiek, skótok, észak-írek, stb.
Max úgy lehet jobban definiálni, hogy angol angol 😄
Illetve azt, hogy Nagy Britannián belül is többféle akcentus van.
egyébként is egy amerikai színész angol akcentust tanul, egy angol meg amerikait, szal igenis van angol akcentus (azaz pontosabban több angol nyelvjárás is létezik, magán anglián belül, és aztán ott van még a skót, ausztrál, stb...)
sztem egyébként a 3. évadban Deb elkezd majd rájönni Harry és Dex valódi múltjára (mmint, hogy miért fogadta örökbe, hogyan halt meg Harry, talán még arra is, hogy Dexnek volt testvére, és hogy ki is volt õ)
és Dexternek meg az lesz a problémája, hogy úgy vezesse Deb gondolatait, hogy ne álljon össze neki az egész , ezt el tudnám képzelni átívelõ szálnak évad közepéig, aztán talán La Guarda (vagy hogy írják a nevét), rászállhatna Dex-re, akár részben ennek hatására is
egyébként meg, ha valamennyire is a 3. könyv szerint megy majd a 3. évad, akkor arról szólna, legalábbis az évad elsõ felében, hoyg Dexter "keresi a saját hangját", mint Dark Defender
azért nem raktam spoilerbe, mert csak spekuláció
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"SLICE of LIFE\"
\"SLICE of LIFE\"
Nem kell senkinek csinálni, kábelrõl leszedik az angol feliratot is... abból meg csinálnak magyart.
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Rita természetesen szép nõ, a család szinbóluma, a béke és szeretet, az élet, stb
L ennek ellentéte, párositva egy némi elmebajjal és ármánnyal
szem.szerint nekem R jön be. L-nek még a fogai se álnak jol😊
2/12-es rész spoiler!
De pl a Doktor House-t elég necces lehet fordítani, teli van szakszavakkal...
(szöveg nélküli szerepben)
naná , hogy Doakes zsarut játszott ebben is 😊
\"SLICE of LIFE\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
miért is?a lényeg az idõzítés,azt elég nehéz a semmibõl megcsinálni!ha van bármilyen nyelvû sub,aminek jó az idõzítése,akkor már nem lehet gond
olyan,mintha nem is sorozat lenne,hanem egy nagyon jó film,amit megnézve senki nem gondolja hogy lesz folytatás
amúgy én arra számítottam,hogy
ez még happy-endesebb lett volna,az pedig már nagyon nem Dexteres
amíg Dex sínylõdött,és fel akarta adni magát,én is úgy éreztem hogy ez a legjobb,amit tehet,és már drukkoltam Doakes-nak.aztán Deb-bel vbaló beszélgetés után már én is úgy éreztem,hogy máshogy kell történnie!
óriási ez a sorozat!
Mert hallás alapján elég nehéz!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
http://loal.atw.hu
De a 10 már biztos készül.
de az is lehet hogy egybe lesz kiadva az egész😄
<11-es részben>11-es részben>
\"SLICE of LIFE\"
Azt mondom, hogy minden szereplõnek van egy belõtt ruhatára, és abba öltözik állandóan. Ha csak a ruhákat mutatnák, akkor is rögtön rá lehetne ismerni, hogy melyik szereplõ 😄
Nem egymásra hasonlítanak!! Hanem pl Deb mindig ugyanolyan nadrágot, és inget hord. Dexter mindig ugyanazt a felsõt hordja, sõt miután széttrancsírozott egy ürgét, akkor se vált ruhát, hanem ugyanabban a ruhában megy Ritahoz 😄 Vagy ott van Doakes, aki mindig selyemingben nyomja. 😊 stb stb.