5447
-
#322 nem előszezon, valószínű, hogy újságíróknak kiküldött előzetest volt olyan kedves valaki megosztani olyannal, aki feltolta a netre. tehát ez lesz az első két rész majd szept 30dikán, és okt 7dikén -
zorden #321 Jo kis ket resz volt. Ez valami eloszezon, vagy mi?
[spoiler]no meg a nem olom meg a hugit mantra :-)))) -
#320 Nekem megvan az első évad(12 rész) de még nem kezdtem el...de lehet így a nyári pangásban megnézem:) a Day Breakel együtt... -
#319 zseniális, még mindig, és szerintem az első 2 rész simán megnézhető falkaparás nélkül, egy kissebb, rövid szál, amit megnyit az első rész, a második le is zárja... -
ZiP90 #318 2. rész után: Ez 1re csak jobb lesz, mostmár várom a 3.-at, bár tudom h. az még 2 hónap legalább :(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Végre újra a régi Dexter :) Meg az a morbid humor is visszatért: amikor éppen a "szemetest" dobja a tengerbe, és felhívja a csaja, erre Dexter: minnyá' jövök, csak még ki kell dobnom vkit :D :D -
#317 Én kizárt hogy megnézzem. Marad az október -
ZiP90 #316 na én megnéztem 2x01et... mit ne mondjak, naon jó!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak az a kár, h. Dexter képtelen volt az őlésre, de a végén az "It's amazing" és dobbog a szive... az nagyon ütött :D
Már jön is le a 2x02 :) -
#315 kizárt dolog, hogy megálljam... -
winnie #314 kíváncsi leszek hányan vállalják be a pár részt, hogy utána októberig várjanak a folytatásra:) -
#313 csak csendben jegyzem meg, a második szezon első 2 része már elérhető neten. -
#312 Hehe, az új szereplő nem rossz ötlet, én már amúgy is gondolkoztam rajta, hogy nem tűnik-e már fel végre valakinek, hogy kissé sokan halnak a környéken :D -
#311 na akkor dobjuk fel kicsit a topikot:
First of all as most of you are aware by now I'm sure, Dexter will be coming to DVD on August 21st. It will be 4 discs and not much else is known. The cover will be the same as the show tie in cover of Darkly Dreaming Dexter, so I'm sure you've all seen it when you ran out to buy your copy from your local bookstore..lol.
So there is news of season 2 we have a date for the start of the season. September 30th will be the night that you'll spend all summer dreaming about. Dexter comesback with all of your favorites, some of the ones you hated and a new guy. Keith Carradine will be joining the cast as an FBI agent sent to check on the high body count around Miami.. Not Kyle for those of you familiar with the second novel.. so that's a hint as to how closely we'll be following the book this season.
Dark Dreams to all of you. -
ZiP90 #310 jaja, azért várok az elolvasásukkal... emléxem h. vmikor kerestem a könyveket ebookban, erre nézek junkira, és pont legújabb hír, h. jönnek Mo-ra Dexter könyvek :D Kellemes meglepetés volt :) -
#309 mivel még nem jött ki dvd azért elég necces lehetett a dvdrip készítése... -
#308 Már nincs is olyan messze
A Dexter könyvek Magyaro-on is megfognak jelenni! Info:sorozatjunkie -
ZiP90 #307 2. évad szeptemberben lesz ha minden igaz, a 2. Dexter könyvből, és mivel készül a 3. Dexter könyv is, sztem 3. évad is simán lesz :)
-
cibuu #306 Szerintem ez egy nagyon jó sorozat volt,érdekes képi világgal,és nem mindennapi történettel.Az ötlet nagyon eredeti.Sokunkban benne van a bosszú,és a harag azok iránt, akik büneikért nem nyerték el a megfelelő büntetést.Hát igen,ez a sorozat segit kielégitenie ebben a téméban az ember vágyát.
2. évad tervben van?vagy nem valószinü?
-
zorden #305 Eztet sajna' nem tudtam, koszi. Bar azert gyanus, mert logo van a filmen, meg kozben felbukkano showtime reklam. Koszi megegyszer az infot. -
#304 talán azért,mert a dvd-rip zsír új és azért nincs még hozzáidőzítve a felirat -
zorden #303 Hogy mik nincsenek... egyik sem stimmel :-((( -
#302 hát igen mik vannak 8))) -
#301 mik vannak... -
zorden #300 Sziasztok! Leszedtem 12 reszt, allitolag full dvd aviban, de sehogy sem talalok hozza feliratot (angolt is csak 9 reszhez). Tudtok segiteni? Az elso resz 362,938,368 byte meretu. Koszi!!! -
#299 lesz persze,talán szeptember vége,október eleje felé,tehát amikor az első évad is kezdődött -
#298 Én most végeztem ki!Hát mit mondjak ez 1 gyöngyszem élveztem minden percét a szinészi játék,a párbeszédek,a story,a megvalósitás fasza atom zsír!!!KÖTELEZŐ!!Lessz folytatása? -
Miguel125 #297 Szvsz ez egy jó thriller, nem is tudom mitől lehetne ezt mégcsak minimálisan horror-nak nevezni... -
#296 nem az a bajom hogy ő darabolós hanem ha csinálnak egy sorozatgyilkosos cuccot akkor miért kell pont darabolósat pláne így hogy marhára nem jött át hogy ő most milyen félelmetes inkább csináltak volna belőle egy jó thrillert mint egy gyenge horrort (gyenge = ha már horror akkor mutatták volna minden részben a rosszalkodásokat is nem csak az eredményt ) -
#295 a különbségek a show és a könyv között
#288:miért?talán mert Dexter egy beteg elme,akinek nem elég ha szívenszúrja és kidobja a következő sikátorban a hullát.Neki ez a hobbija és nem mellesleg az "inner peace" megteremtésének az alapja(bár végülis a legtöbb hobbi erről szól,mármint hogy lazítasz közben).Szóval ha ezt nem értetted meg,hogy miért csinálja,akkor szerintem te aludtál egy-két rész közben :P -
#294 csak várd ki a végét -
#293 Neee... nem fogják a láncfürészest belekeverni :D Hülyeség lenne. :P -
#292 73-ban vagyunk florida szomszédos texasszal folytassam -
#291 de most tényleg, ültesse be áldozatait egészében a kocsiba és úgy furikázzon velük ki a tengerpartra? :D Még ha ő is egy fagyasztó kocsival mászkálna akkor ok :D
de a sorozatgyilkosok elméje amúgy is furcsa, a való életben is hallhattunk szörnyű és érthetetlen dolgokról.
Nekem úgy jött át, Dexter azért oly sokat nem gyilkolhat. Az a kevés amihez hozzájut.. hát azt meg élvezzük már ki teljesen. Aprólékos felkészülés, lekötözés, elbeszélgetés az áldozattal, majd magnóba be a zene, és jöhet a müvészet, daraboljuk fel a mocskos gyilkost :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Végül is már tudjuk hogy mi a közös benne és a Jegesben. A Jeges emlékszik a repkedő végtagokra, Dexternek csak az elméje mélyén pihen... de a vonzódás a gyilkoláshoz, vérhez és testrészekhez akkor is benne van
ööö.. milyen TCM-es szálra gondolsz, most nem akar leesni?! -
#290 hát ha neked azt jelenti a könnyedén hogy egy 40 négyzetméteres helységet teljesen sterilre kell fóliázni aztán amíg feldarabolja az sem kis idő lásd a házaspár esetét utána azt a sok véres nejlont eltakarítani ez mind-mind időigényes és ami sokáig tart az mind nagyobb eséllyel fog lebukáshoz vezetni meg aztán mi volt 73-ban ??? nekem nehogy a következő évadban belekombinálják a TCM-es szálat mert akkor lehidalok -
#289 ja aztán a nem megevett de már a testről levállt darabok között uszkálhat majd anyuka és kisgyerek :)
a darabolást meg tökéletesen megmagyarázható mind a Jeges mániájával és gyermekkori traumájával (SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!). De még Dexter indoka is nyilvánvaló: könnyedén lehet szállítani és elrejteni a test darabjait igy, mint egy nagy egészben.művégtagok. és hát az egész ember nem úgy néz ki mint egy művégtag. De levágva és kivéreztetve már igen. plusz anyucikát is feldarabolták, onnan jön a főkényszer
Szóval ez most nem talált :P -
#288 miért kell egy sorozatgyilkosnak darabolnia is szerintem ez már túlzás meg ha már bele...ssza a tengerbe minek csomagolja be majd megeszik a halak tele van ilyen apró faságokkal amik mind csak a látvány miatt lett olyan amilyen -
#287 én nem is veszem soha kötöszködésnek az értelmes ellen vagy másvéleményt :D
A könyadaptációról mintha már hallottam volna, akkor meg van magyarázva miért igy csinálták meg az első évadot :P Nem is baj igazán hogy nem lett 22 részes, nem jó az ha sokáig húznak egy jó sorozatot. Bár ki tudja talán ennek még jót is tett volna, mindegy, ezt kaptuk, ezt kell szeretni (vagy nem szeretni :P)
Viszont a vótmá részhez: ok, ez is vótmá, az is vótmá.. no de igy egybegyúrva csak nem vót még :D Külön külön lehet, de egy nagyegészben? Egy sorozatgyilkosról történet, úgy hogy lényegében a belső gondolataival megy végig a story, pulkárpukkasztó és véres stilusban, meghökkentő fordulatokkal, néhol megható történettel és egy adagnyi krimi/thrillerrel? A Kés/Alattot még nem láttam, de volt egy sorozat.. 6 feet under azt hiszem.. magyarul nem tudom. Egy családról szól, kik a pénzt a hullaház segitségével probálják megteremteni maguknak. No erre még úgy ahogy rá tudnám sütni a Dexter stílus jegyeit.. a krimi/thriller adagolást kivéve.
Nekem így még marad a Dexter egyedülálló, de majd kulturálodom más sorozattal is hogy rájöjjek messze nem az :)
schrank: nem nem mertem adni, hanem tényleg nem éreztem hogy le kéne vonnom belőle :) hogy a lagymatag elejéből végül felgyorsult az egész? Talán igy is lehet láttni a sorozatot, nekem valahogy természetes volt a tempója :P Igy szeretem.. :P -
#286 háááát azért annyira nem volt látványos ami miatt nem lehetett volna hosszabb sorozatot csinálni belőle simán ki lehetett volna okoskodni vér nélkül szerintem az x aktákban sokkal parásabb részek voltak nagy vérengzések nélkül is itt is meg lehetett volna oldani és inkább thrillerességre rágyúrni ezért nem 10/10 -
#285 na most jól belekötök az első mondatba :D persze csak a tisztán látás végett,szó nincsen kötözködésről
"még abba sem voltak biztosak lehet e 2. évad..."
ez minden sorozattal így van,esetleg ha nem kábeles adón ment volna,akkor 22 részes lehetett volna,viszont akkor meg a vérnek annyi,azzal meg ugrik a sori egyik lényege ugyebár
"...nem hogy több évados storyt csináljanak.."
ez egy könyvadaptáció,és az első évad az első kötetet dolgozza fel
első kötet
második kötet
"...megjegyzem a világon elsőként ilyen stilusú sorozathoz."
mármint miben első?
sorozatgyilkos?vótmá!
véres?vótmá!
sokkoló?vótmá!
meghökkentő,polgárpukkasztó?vótmá!
pl a Nick/Tup (Kés/Alatt) is ilyen,sőt,talán az kezdte úgy igazán ezt az egészet
ja és persze az első éved nálam is 10/10,abban meg biztos vagyok hogy a másodikkal minimum tartják majd ezt a szintet -
#284 akkor egy állásponton vagyunk csak te nem mertél rá 10 alatt adni -
#283 még abba sem voltak biztosak lehet e 2. évad, nem hogy több évados storyt csináljanak.. megjegyzem a világon elsőként ilyen stilusú sorozathoz. Mert pont hogy egy főszállat, ha nem is teljesen, de egy évadig szokás befejezni.
Én egy évadig elnéztem volna a lagymatag elejét, úgy hogy a Jeges valahol az ucsó részekben jelenik csak meg, aztán a második évad meg szólhatott volna csak a Jegesről és kapcsolatáról Dexterrel :P Úgy már inkább. És bár nem így oldották már, én így sem tudok semmi indokot mondani arra hogy miért ne adjak 10-ből 10-et a sorozatnak :D
Egyszerüen kiemelkedően új, jól összerakott, önmagát néztetős sorozat :) Még akkor is ha az a lelketlenség amit az évad első felében mutatni akartak nem jött át teljesen hitelesen :P