5447
-
ZiP90 #201 Akkor 1xerűen azt a hetet, vagy 1 párat kihagytak volna, és akkor folytatták volna tovább... sztem azért lett 12 részes, mert ha hosszú lett volna (22-24 rész), és csak a Jegesről szólt volna, már nagyon unalmas lenne az egész, mert nem derülne ki ennyi info 1 részben, hanem a fele, aztán meg elszállna az érdeklődés a köv. rész felé... sztem :) -
#200 Jah, gondolom azért is fejezték be 12 résszel...szenteste azért nem akartak gyilkolászósat adni a TV-be :) -
#199 vasárnap 22:00kor volt amerikában -
#198 Melyik nap adták le a részeket? Hétfőn? -
#197 nem tudni mikor lesz 12 felirat mert már nagyon kiváncsi vagyok amiket ítt írtok -
#196 Hu...lattam mar egy ket sorozatot de ez.. nem is tudok jelzoket.tegnap kezdtem el nezni,most a 9.resz jon.nem akarok semmi spoilerbe beleugrani,majd ha estig vegzek (marpedig ledaralom szerintem)majd visszanezek. -
#195 később is bájolog neki -
#194 jjjjjjjjjjj!!!!!!!! -
#193 Ma befelyezem, most jön a 7. rész. Csáó -
#192 laguerta általában csak dexter húgát utálja...bár nemtom miért...bár az tény hogy nagy változáson ment keresztül a hadnagy...
egyébként tényleg a legjobb sorozat idén...sőt én mondanám, hogy számomra ez a legjobb 3-ban benne van úgy összességében...egyszerűen telitalálat -
Rio81 #191 Nekem is feltűnt, hogy a pilotban egy kicsit máshogy viselkednek bizonyos karakterek. Pl. Laguerta egy maximálisan ellenszenves picsa, aki Dexterre hajt, de a 2. részben már nyoma sincs annak, hogy bárhogyan is vonzódna hozzá... -
#190 Na végignéztem, és szvsz kibaszott jó! Számomra az idei év legjobb sorozata vitán felül. A főszereplő telitalálat volt, a mellékszereplők is jók, tetszik a több szálon futó cselekmény, ahol mégsem kötnek össze kényszeresen minden eseményt. A sztori pont a kellő mértékben fordulatos, indig van valami új, váratlan és meglepő esemény, de nincs az a "mostmivan? ezmostki? eztmércsinálta?" érzése sehol az embernek. Néhol persze kicsit el vannak túlozva dolgok (Dexter és kis barátja is sokszor elég elővigyázatlanok, így már rég lebuktak volna) de persze nem lehetett minden aprólékos készülődést megörökíteni, mert akkor elunjuk az életünket. Nagyon jók Dexter belső monológjai és visszaemlékezései, igazi komor és bizarr hangulatot adnak az egésznek.
Az egyetlen komolyabb hiba ami engem zavart az Debra viselkedése az elején, néha ritka nagy "butaliba" benyögései vannak, de később szerencsére belejön :)
Illetve egy dolog nem esett le nekem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most miért is maradt Dexterék igazi apja életben? És a jeges gyilkos miért nem akart vele haverkodni? Elvégre ő is a fia volt nem? -
ZiP90 #189 Huhh, ez a rész (11) naon obab*sz, várom már a feliratot a 12höz!!
Samu, siess!!! -
#188 Most néztem meg a 4. részt és nagyon jó! Nem tudom miért nézem mert nem szeretem az ölős filmeket de ez megfogott talán azért mert érdekel hogy mi lesz ebből az egészből. -
cucumber87 #187 s01ep11-hez hunsub f.hun.... -
#186 megnéztem a 11est, aztán a 12est is. nagyon jó volt ez az évad, bár a drogos simlis agresszív férj a börtönből kavar dolog nem tetszett, a Doakesos szálat nyitva hagyni elég lett volna.
klasszikus, kult-szezon. 8-9 hónap, és újrá nézhetjük. de addig még ezt a szezont elő fogom venni, az is biztos. -
#185 Huh. hát nagyon jó kis évad volt ez. Remélem a 2. is lesz ilyen jó.
És mekkora volt a szezonzáró utolsó jelenete? Az a törvénytelen vigyor az nagyon odaver. -
Rio81 #184 Én meg azon gondolkozom, hogy várjak-e a 12-es feliratra vagy sem :) A metrón hazafelé is a kedvenc sorozatgyilkosom járt a fejemben, rohadtul kíváncsi vagyok a könyvekre, amik alapján készült. -
#183 nha hát akkor majd holnap megnézem tutira ;) -
Rio81 #182 11 alapfoku angol tudással is tökéletesen érthetö angol felirattal... -
Miguel125 #181 ...vagy angol a 12-höz ^^ -
#180 áhh, de jó lenne egy magyar felirat már a 11-hez :) -
Rio81 #179 én most végeztem 11-gyel... überbrutál :) a könyvekre én is kíváncsi lennék... -
#178 Nem volt rossz az évadzáró rész (sőt), bár én másra számítottam... Érdekes volt, na. Mint mindegyik rész ID -
Miguel125 #177 Ha valaki talál angol feliratot lol-os s1e12-höz az post-olja please. -
cucumber87 #176 óóh nincs magyar? nagykár..talán majd 1szer :( -
#175 Jeff Lindsay - Darkly Dreaming Dexter
Jeff Lindsay - Dearly Devoted Dexter
ha találsz beszerzési helyet szólj, torrenten csak audiokönyvet találtam, Bp-n lehet be lehet szerezni egy idegennyelvű könyvesboltba de az sok km út lenne amihez lusta vagyok -
#174 nézd tovább a sorozatot és megtudod... -
#173 nem -
ZiP90 #172 Hmm, nekem a könyvvel kapcsolatban van 1 olyan kérdésem, hogy magyarul kijött-e? -
#171 hm -
cucumber87 #170 yaaaa :D
ok de mondjuk jah :d
1ébként irjátok meg nekem mien könyv alapján készült a sorozat..
azon nyomban beszerzem :D -
ZiP90 #169 #138ban írtam is h. ő az (szidta(to)k is h nem használtam spoilert :D), csak most is leírtam, nemtökmind1? :D -
cucumber87 #168 érdekes h neked 10.nél lett biztos mivel már a 8as végén kiderül :D -
ZiP90 #167 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hmm, mostmár (a 10. rész után) biztos (nekem legalábbis), hogy Deb pasija a "Jeges" :)
Amúgy a végén a látomásában ki az a férfi a padlón akit felszeletel az a másik? A nő az anyja, de akkor a földön az a férje? Vagyis Dexter apja?
De ő meg nemrég halt meg, a 9. részben... Akkor ő ki??? -
Szolnokboy #166 -
#165 húú de várom már, h a kedvenc HUN oldalamra felkerüljön a S01pack.
[tűkön ül]
:P -
cucumber87 #164 és megérkezett a magyar felirat a Dexter - 1x10 - Seeing Red (HDTV-LOL)hez
(feliratokhu)
JUPIIII! :D -
#163 omfg, legközelebb nem ülök le részegen gép elé, azt olvastam h "a jézusos fantomkép Dex szemében" és azon filoztam mikor villant be a hatodik részben Jézus arca ugy h tükrözödött Dex szemében, vááá -
Szolnokboy #162 49:36-nál