5447
-
#482 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szépen eltávolította Doakes-t az útból -
#481 a karakterfejlődést vhogy be kellett mutatni:) sztem így is nagyon tuti sorozat :D csak le ne bukjon 2. évad végére mert megőrülök :D -
#480 Jah attól énis lehidaltam:DD Meg azon a fejen utánna nálla:D
Amugy téynleg kicsit lelkizősebb inkább mint pörgős, de ezis jó csak kicsit más mint az első. De legalább nincs az a rétestészta nyujtás feelingje mint sok sorozatnak:) -
#479 Szerintem a második évad kicsit lagymatagabb az elsőhöz képest. Nem rosszabb, ugyanúgy megvannak benne a szarkasztikus beszólások meg poénok ami miatt imádom a sorozatot, a kerettörténet viszont nem olyan izgi.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ice truck killer vs Bay harbour butcher + dex identitáskeresése...
Bár most a 7.rész után már kezd ez is bedurvulni :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor Dex lefejelte Doakes-t azt hittem lehidalok :)) -
#478 haha :DD és még csak most kezdődik a Lila stuff :D -
#477 szerintem is. Lila-val meg még jobb :) -
#476 Ja:D Szerintem...:) -
#475 Ja kérdés:)
2. évad van olyan jó mint az első? -
#474 MA befejeztem az első évadot.
Nem tok mit mondani. O.M.F.G. :D így lezárni a történetet ilyen csavart belerakni. ISTENI volt. Komolyan mondom nagyon tetszett.
Nem tom hogy folytátaják ezek után a sorozatot. Remélem jól...
MA valszeg belenézek a 2. évadba is:) -
mazsola111 #473 És felirattal sem tom sehonnan megszerezni? Én nem bírom kipéntekig -
#472 van már s02e07 is -
#471 1x11 a legújabb magyar szinkronnal. Tegnap jött ki pár verzió belőle. Jövőhéten lesz csak 1x12 szvsz. -
mazsola111 #470 de nem találom sehol sem :( Nekem jó magyar szinkronnal is, sőt :). De gőzöm nincs róla meik oldalon keressem :( -
#469 Ha feliratosan kell akkor torrentezd le. -
mazsola111 #468 Sziasztok!
Please help me :( Honnan tom az első évad asszem 12-ik részét letölteni?? A pénteki rész után meg bolondulok ha péntekig várnom kell arra, hogy meg tudjam mi fog történni :(:(:( -
#467 Első évad befejező része atom jó lesz, én ien jót még nem láttam -
#466 Hmmm.. MA kezdtem el a sorozatot nézni. Aszittem szar nyomozós...minden ügyet megoldós...szuperhekusos lesz:)
Ehhez képest kellemeset csalódtam.
4 részt néztem eddig és nagyon izgalmas.
Tetszik ahogy játszadozik a gyilkos Dexterrel.
Újjabb sorozat a kedvencek között. -
#465 első évadról van szó.no para -
#464 -
CUCLI #463 wtf? kit darabol? -
#462 Egyébként én este mindig felveszem,reggel nézem meg,de még tekerve a videót is brutál hosszú reklámokkal van megszakítva :jajj
Én a második reklámnál feladnám simán. -
#461 Kicsit elszomorít,hogy feldarabolja a csajeszt.
De tán ettől még brutálisabb lesz Dexikénk,és több részen át kínozza a darabolós gyilkost :nyami -
#460 ya az a rész is ütött. csomo poén volt most. :D
de ez nagyon meglepett.. rákér monta el neki.. mértnem hazudott? omfg. :C -
#459 már van
(jó volt ez a rész is)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Biztosítanom kell Lundynak,hogy elkapja az emberét amint rájöttem, miként semmisíthetem meg a kikötős felvételeket és hogy hogy rendezhetem az életemet a barátnőmmel.Utána talán még megoldom a világszintű éhezést,mert a dolgok ennél rosszabbra már nem nagyon fordulhatnak" -
#458 a 6.részhez. -
#457 hun sub lehet találni vhol? -
zorden #456 opensubtitles.org (neha van benne hiba, hasznalhato) -
#455 Sajna. Nem baj, akkor jó lesz eng srt-vel is -
#454 akkor nincs. ennyi. -
#453 Van már magyar felirat valahol a legutóbbi részhez? mert én nem találok... -
#452 Te is viszolyognál annyi vértől ha úgy jártál volna mint ő. -
#451 két részből még nem értheted igazán mit miért tesz.....szerintem :) -
#450 Nah már láttam két részt,nem is rossz.
De annál a vériszonyos résznél adtam volna neki egy sallert,már annyira idegesített a vergődése. -
#449 aha -
#448 1. Megtiszteltél, hogy 2x is megemlítettél.
2. Hát nem tudom, elég szubjektív. Megölni valakit azért mert rávezetett valakit az öngyilkosságra, diszkutábilis.
3. Nem kérdeztem semmit. Konstatáltam. -
#447 1. mind rászolgált
2. brutálisan humánus:)
3. Zoli007 hüjeségeket kérdez
4. minden gyilkosság brutális
5.->3.
6. 1 zsák nemegyenlő 1 áldozattal (gyengébbek kedvéért= egy áldozat több zsákban is lehet)
7. "apró dolgokért ölt" -kevered a Jegessel (Ice truck Killer) -
#446 ya mellesleg én nem láttam xor relaset :D -
#445 nagyon úgy tűnik h ez(ek) a xor-os arc(ok) nem értik a dolgukat, mert folyton jön melléjük egy proper :) szal sztem megéri várni 1-2 napot míg letisztázódik. ha felirat kell akkor úgy is ráérsz :) -
#444 Dexter - 2x06 - Dex, Lies & Videotape (HDTV-NoTV) 07. 11. 05. Angol
gondolom akkor a magyar is ehhez lesz.
[ #444 ] -
#443 Szeretném tudni, hogy dexter s02ep06 melyik rílezhez lesz a felirat? NoTV vagy Xor féle rílízhez lesz, akkor a megfelelőt szedem le. Köszi!