5447
DexterBanner.jpg
  • ChevyG #522
  • BlackShadow
    3. könyv is van/lesz :) amúgy a 2. évad már nagyon elüt a könyvtől
    reméljük lesz 3. évad :D bár sztem túl sokat már nem lehet kihozni belőle, de ezért nem én vagyok az író :P
  • Cuchulainn
    Igen, de a 2. évadban szerepel valaki, aki folyamatosan bíztatja Dextert, hogy szakítson a régi önmagával, és vegye saját kezébe az irányítást. Szvsz ezért tökéletesen korrekt volt a megoldás amit kieszelt :)
  • ProGabe #519
    úgy tudom már a 2-ik évad is csak nyomokban követi a könyvet

minden sorozatra elmondható,hogy korrekt nézettség = folytatás.erre is...
  • Szolnokboy1
    két részes volt a könyv, amiből készült szóval nem biztos. de lehet h az írók maguk találnak ki egy sztorit az esetleges 3. évadra.
  • AntiHero
    Húúúú... Lesz még majd több évad?
  • cassoneitaly
    Hát 10 részt nem is kell adni neki, mivel 5 rész van az Évadból...
  • Winz
    Nem adok 10 részt és a nigga nyomozót kipurcantja Dexikénk :)
    Sztem nemsokára felrúgja a szabályokat,és a jókat is elteszi láb alól,ez lesz a csavar ;)
  • zorden
    Ugyanazt nezzuk. Igen, a nyilt szini eloadas nagyon parades volt, ambar egyaltalan nem dexteres. Eddig altalaban megprobalt eszrevetlen maradni, nem hagyott szemtanut, senkit, aki kicsit is lathatta masmilyennek (jo, erre is van kivetel). Doaks eddig osztonosen szaglaszott utana, most mar szemelyes bosszu is vezerli, ami egy ilyen karakteru urgenel eleg veszelyes lehet. A csapat elott hiteltelenne tette, ez rendben van, de ennek biztos, hogy lesz meg folytatasa.
  • Winz
    Brazil szappan operákra hajaz a tény felismerése hogy Dexternek van egy báttya
    Sztem egy CT-t bevállalhatna hősünk,kicsit parkinzonkóros szegény.
    De jó volt ez a rész,nem tagadom.
  • Cuchulainn
    Mi ugyanazt a sorozatot nézzük? :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Éppenhogy finoman Dexteres volt, hiszen így az egész labor szeme előtt áldozatként tűnt fel, miközben Doakes -akit ugye egyéb ügyei kapcsán eddigis kissé labilisnak tartottak- vádaskodásait ezzel teljesen ellehetetlenítette mások szemében. Bármi is történik ezután, Dexternek a kezében lesz az "ez egy pszichopata, miért hinnénk el bármit is amit mond?" kártya. Ellenségként pedig nem most szerezte meg a hadnagyot, az már gyűlölte egy jó ideje elég vehemensen...
  • tep
    már az első évad végén is meglepő volt , ahogy a nyakánál fogva nekivágta a konténernek......ez meg pláne :)

Go Dex :)
  • zorden
    Es szerzett maganak egy bulldogszeru ellenseget. Nem volt eleg finoman dexteres, de a fejelesre dobtam egy hatast :-)
  • ffxi
    xD
  • AntiHero
    ^^
  • tep
    .....mert Lara Croft-tá is át tud alakulni
  • AntiHero
    én is...
  • Flamer
    vanfelirat. magyar.
  • ffxi
    Mármint a kezdetektől.
  • ffxi
    Nemtom mért, de Ritát pártolom.
  • cassoneitaly
    Jobban megnézve úgy látom, hogy az első pasas, aki megkéseli, az az a csávó, akit a bárban összevert (de nem ölt meg), aki viszont az ő anyját ölte meg... A promo végén pedig beindul a láncfűrész... És az anyját mivel ölte meg a faszi??
    Úgyhogy sejtésem szerint nem Doaks kerül az asztalra , de ami késik nem múlik
    na jóccakát
  • cassoneitaly
    Ááá gyerekek, ottvolt ez a rész, de a KÖVETKEZŐ RÉSZ még ütősebb lesz
    Gyanús, hogy Doaks-nak reszeltek
  • AntiHero
    Hoop Houset ki is hagytam:)

My Name is Earl az jó?

Amúgy tetszik a 2. évad. Nagyon jól folytatják, csak az első széria az izgibb volt.:)
  • Cuchulainn
    Nem értek egyet veled, szerintem kimondottan jó a 2. évad, tetszik, hogy a készítők nem ragadtak le az alapkoncepciónál, hanem készek változtatni méghozzá merészen. A Dexter egyébként is inkább a hangulatra épít mint az akcióra és hangulata az van a második évadnak is, nem is kevés :)

Sorozatok amiket most nézek:
    House
    Dexter
    NCIS
    My Name Is Earl

Plusz van még pár, amiket alkalmanként ha rámjön akkor letöltöm a részeket és megnézem (Eureka, Scrubs, CSI)
  • GregSB
    Nézd meg a 2/7-et, kezdenek már bedurvulni a dolgok, jó lesz ez :D Bár kétségtelen hogy 2-3 része nem sok minden történt a 2. évadban.
  • AntiHero
    Hát most mit mondjak nekem a sorozat imádat a LOST-al kezdődöt.

Amiket nézek:
    1: LOST, Prison Break, Dexter
    2: Supernatural, Jericho
    3: Heroes
    4:Sopranos

Néztem még:Black Donnellys, Driver (csak lefújták őket:( )
    Akkor amiket már lezártak de tetszet: Tilt,
  • ChevyG #496
    kicsit off, de kiváncsi vagyok, mely sorozatokat szeretitek még
    őszintén szolva mindig is utáltam a sorozotaokat. (tehát előitéleteim voltak)
    nekem a sorozat imádat a sopranos-al kezdődött, aztán Dex, és M.C. Hall után nyomozva Six Feet Under

Nektek?
  • ChevyG #495
    ááá, csak hozzászoktál a jóhoz:D
  • Hoz_Hun
    Hát én pont forditva vagyok ezzel. Lillát bírom Ritát nem annyira. A sorozat maga szerintem hozza az első évad szintjét.
  • AntiHero
    2/6.:

Nem szeretem Lilát. Sőt utálom. Sokkal jobban szertem Ritát. Jó részek ezek viszont az első évedtól "rosszabb". 3. évadot nem kérek:) Így is ez a második azért nem olyan jó mert nincs mit már kihozni ebből a sorozatból. AZ első évad az 10ből 19et érdemel:)A 2. pedig 10ből 8,9 eddig...
  • macselek #492
    lol:)
  • ProGabe #491
    mert itt még nem volt

• Flamer
  • AntiHero
  • Winz
    Mi a vége?
  • robotnyk
    még csak angol van, nem végeztek a fordítással egyelőre.
  • gomes888
    Sziasztok ncisn valakinek magyar felirat a 2ik évad 7ik részéhez azaz a leguabbrol?
  • tep
    sok-sok részt , minőségromlás nélkül :)
  • Cuchulainn
    Dexter a kedvenc sorozatszereplőm, mert mindig használja a fejét!
    :)
    Nekem nagyon bejön ez a második évad, kissé furán vette volna ki magát, ha továbbra is vég nélkül henteli a sorozatgyilkosokat(akármennyire miami mégsem teremnek tucatszámra a bokorban). Izgalmas, humoros és még nem is túl klisés, mit akarhatnánk még?:)
  • BlackShadow
    I OWN YOU!