5447
-
#522 -
#521 3. könyv is van/lesz :) amúgy a 2. évad már nagyon elüt a könyvtől
reméljük lesz 3. évad :D bár sztem túl sokat már nem lehet kihozni belőle, de ezért nem én vagyok az író :P -
#520 Igen, de a 2. évadban szerepel valaki, aki folyamatosan bíztatja Dextert, hogy szakítson a régi önmagával, és vegye saját kezébe az irányítást. Szvsz ezért tökéletesen korrekt volt a megoldás amit kieszelt :) -
#519 úgy tudom már a 2-ik évad is csak nyomokban követi a könyvet
minden sorozatra elmondható,hogy korrekt nézettség = folytatás.erre is... -
#518 két részes volt a könyv, amiből készült szóval nem biztos. de lehet h az írók maguk találnak ki egy sztorit az esetleges 3. évadra. -
#517 Húúúú... Lesz még majd több évad? -
#516 Hát 10 részt nem is kell adni neki, mivel 5 rész van az Évadból... -
#515 Nem adok 10 részt és a nigga nyomozót kipurcantja Dexikénk :)
Sztem nemsokára felrúgja a szabályokat,és a jókat is elteszi láb alól,ez lesz a csavar ;) -
zorden #514 Ugyanazt nezzuk. Igen, a nyilt szini eloadas nagyon parades volt, ambar egyaltalan nem dexteres. Eddig altalaban megprobalt eszrevetlen maradni, nem hagyott szemtanut, senkit, aki kicsit is lathatta masmilyennek (jo, erre is van kivetel). Doaks eddig osztonosen szaglaszott utana, most mar szemelyes bosszu is vezerli, ami egy ilyen karakteru urgenel eleg veszelyes lehet. A csapat elott hiteltelenne tette, ez rendben van, de ennek biztos, hogy lesz meg folytatasa. -
#513 Brazil szappan operákra hajaz a tény felismerése hogy Dexternek van egy báttya
Sztem egy CT-t bevállalhatna hősünk,kicsit parkinzonkóros szegény.
De jó volt ez a rész,nem tagadom. -
#512 Mi ugyanazt a sorozatot nézzük? :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Éppenhogy finoman Dexteres volt, hiszen így az egész labor szeme előtt áldozatként tűnt fel, miközben Doakes -akit ugye egyéb ügyei kapcsán eddigis kissé labilisnak tartottak- vádaskodásait ezzel teljesen ellehetetlenítette mások szemében. Bármi is történik ezután, Dexternek a kezében lesz az "ez egy pszichopata, miért hinnénk el bármit is amit mond?" kártya. Ellenségként pedig nem most szerezte meg a hadnagyot, az már gyűlölte egy jó ideje elég vehemensen... -
#511 már az első évad végén is meglepő volt , ahogy a nyakánál fogva nekivágta a konténernek......ez meg pláne :)
Go Dex :) -
zorden #510 Es szerzett maganak egy bulldogszeru ellenseget. Nem volt eleg finoman dexteres, de a fejelesre dobtam egy hatast :-) -
#509 xD -
#508 ^^ -
#507 .....mert Lara Croft-tá is át tud alakulni -
#506 én is... -
#505 vanfelirat. magyar. -
#504 Mármint a kezdetektől. -
#503 Nemtom mért, de Ritát pártolom. -
#502 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jobban megnézve úgy látom, hogy az első pasas, aki megkéseli, az az a csávó, akit a bárban összevert (de nem ölt meg), aki viszont az ő anyját ölte meg... A promo végén pedig beindul a láncfűrész... És az anyját mivel ölte meg a faszi??
Úgyhogy sejtésem szerint nem Doaks kerül az asztalra , de ami késik nem múlik
na jóccakát -
#501 Ááá gyerekek, ottvolt ez a rész, de a KÖVETKEZŐ RÉSZ még ütősebb lesz
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gyanús, hogy Doaks-nak reszeltek -
#500 Hoop Houset ki is hagytam:)
My Name is Earl az jó?
Amúgy tetszik a 2. évad. Nagyon jól folytatják, csak az első széria az izgibb volt.:) -
#499 Nem értek egyet veled, szerintem kimondottan jó a 2. évad, tetszik, hogy a készítők nem ragadtak le az alapkoncepciónál, hanem készek változtatni méghozzá merészen. A Dexter egyébként is inkább a hangulatra épít mint az akcióra és hangulata az van a második évadnak is, nem is kevés :)
Sorozatok amiket most nézek:
House
Dexter
NCIS
My Name Is Earl
Plusz van még pár, amiket alkalmanként ha rámjön akkor letöltöm a részeket és megnézem (Eureka, Scrubs, CSI) -
#498 Nézd meg a 2/7-et, kezdenek már bedurvulni a dolgok, jó lesz ez :D Bár kétségtelen hogy 2-3 része nem sok minden történt a 2. évadban. -
#497 Hát most mit mondjak nekem a sorozat imádat a LOST-al kezdődöt.
Amiket nézek:
1: LOST, Prison Break, Dexter
2: Supernatural, Jericho
3: Heroes
4:Sopranos
Néztem még:Black Donnellys, Driver (csak lefújták őket:( )
Akkor amiket már lezártak de tetszet: Tilt,
-
#496 kicsit off, de kiváncsi vagyok, mely sorozatokat szeretitek még
őszintén szolva mindig is utáltam a sorozotaokat. (tehát előitéleteim voltak)
nekem a sorozat imádat a sopranos-al kezdődött, aztán Dex, és M.C. Hall után nyomozva Six Feet Under
Nektek? -
#495 ááá, csak hozzászoktál a jóhoz:D -
Hoz_Hun #494 Hát én pont forditva vagyok ezzel. Lillát bírom Ritát nem annyira. A sorozat maga szerintem hozza az első évad szintjét. -
#493 2/6.:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem szeretem Lilát. Sőt utálom. Sokkal jobban szertem Ritát. Jó részek ezek viszont az első évedtól "rosszabb". 3. évadot nem kérek:) Így is ez a második azért nem olyan jó mert nincs mit már kihozni ebből a sorozatból. AZ első évad az 10ből 19et érdemel:)A 2. pedig 10ből 8,9 eddig... -
#492 lol:) -
#491 mert itt még nem volt
-
#490 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!LOÁL :D -
#489 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!stáblista -
#488 Mi a vége? -
#487 még csak angol van, nem végeztek a fordítással egyelőre. -
gomes888 #486 Sziasztok ncisn valakinek magyar felirat a 2ik évad 7ik részéhez azaz a leguabbrol? -
#485 sok-sok részt , minőségromlás nélkül :) -
#484 Dexter a kedvenc sorozatszereplőm, mert mindig használja a fejét!
:)
Nekem nagyon bejön ez a második évad, kissé furán vette volna ki magát, ha továbbra is vég nélkül henteli a sorozatgyilkosokat(akármennyire miami mégsem teremnek tucatszámra a bokorban). Izgalmas, humoros és még nem is túl klisés, mit akarhatnánk még?:) -
#483 I OWN YOU!