5447
-
#362 sajna, amikor a szinész eljátsza az "ürességet", akkor a hangja is ezt tükrözi, de ha valaki csak szinkronizál, elég nehéz ráhangolódnia (itt jön a profizmus) -
#361 feliratok.hu-n nézz körül ha végre magához tér. -
#360 szeretem ezt a sorozatot. ennek hatására keztem hasonlót találni (a főszereplő, Miclael révéen). megtetszett a six feet under is (sírhant művek) a 2.ik évadhoz nem találok feliratot
tud valaki segíteni? -
#359 ráadásul a szinkronhangok elnyomnak minden más háttérhangot is.....szal legjobb az eredeti+felirat -
#358 uez :) nem lett az a tipikus gagyi hangja, csak szimplán nem illik a szerepre -
#357 belenéztem a Viasatos, magyar szinkronban. Meg kell mondanom, rosszabbra számítottam. Egész korrekt. Bár csak én vagyok úgy vele, hogy ezzel a hanggal nem igazán jön át Dexter üressége? Az eredeti hang sokkal.. hogy is mondjam, sokkal inkább közelebb áll a karakteréhez.
De azért nem rossz. -
#356 most nézem az első évadot és nagyon tetszik.....legjobb sorozat -
#355 dexter kicsit más megvilágításban
eredeti asszem 2/2-ből -
#354 Ja az durva volt, váratlan... :D -
Slash89 #353 Ez tényleg óriási volt -
#352 szvsz 1x10-ben, miután lecsapta Pault a serpenyővel:
"Harry's first rule was don't get emotionally involved. I think this is why."
meg hozzá az a sunyi pofa... sztem hatalmas jelenet volt
-
#351 Kösziii! -
#350 emezen nincs, amazon van? -
#349 feliratok.hu, mint mindig. -
#348 Sziasztok!
A második évad első részéhez van már magyar felirat? És ha van hol találom meg? pls segítsetek.. -
Slash89 #347 gondolom ezért írta, hogy előrendelni... -
#346 nincs még lefordítva -
#345 a magyar változatra gondoltam -
#344 amazon? -
#343 könyvre nem tudjátok hol lehet előrendelni? -
Slash89 #342 Mi az első? -
#341 mondja mindenki utanám szépen, lassan, tagoltan:
"I will not kill my sister."
sorozat eddigi második legnagyobb szövege -
#340 jól -
#339 haverok?
ez jó?:)
am.jól láttam hogy Rita fiát az előző évadban más szinész jácotta? -
#338 ismerőseid? -
#337 ne forgasd ki a szavaim az ismerőseim között:P -
#336 egyedülinek? -
#335 vagy:
"És elkapták már az ÁJSZTRÁKKILLŐRT? Megmondjam ki az??" :) -
#334 nézd a jó oldalát, valaki mondja neked majd, hogy fú öcsém, milyen jó sorozat van a viasat3on, az a címe, hogy Dexter és, és, és... erre lehűtöd, és lazán megjegyzed, haver, én már egy éve tudok róla... :) -
#333 nem tudom én valahogy nem örülök hogy majdnem minden sorozatot jácanak itt is így mindenki megismeri eddig egyedülinek reztem magam:D:P -
#332 S2-1~2 letudva... azt hiszem én csak annyi mondok,hogy
ohhh yeaaahhhh -
#331 Első rész teccik, csak az lepett meg, hogy ezek szerint mégis a könyv sztorija lesz a sorozatban is, pedig azt hallottam, hogy a második kötet felhasználásához nem kapták meg az engedélyt. Második részt meló után bezúzom -
ZiP90 #330 http://www.sorozatjunkie.hu/2007/07/24/dexter-itthon-augusztusban/
:)))))) -
#329 vegyétek úgy mintha nem kérdeztem volna semmit:P -
#328 és az első részhez van már?
kössz -
#327 ezer köszönet :) és persze örök hála :) -
#326 dexter s02e02 magyar felirat by toooma -
#325 én is megnéztem a 2x01-et, nagyon durva lesz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!érdekes lesz látni, ahogy saját maga után nyomoz:) -
#324 ugyanezt. bár nincs is mit pofozgatni rajta, szerintem :) -
Bubbax #323 Szóval szeptemberben ugyanezt a két előzetes verziót fogják leadni tutira? Vagy még pofoznak valamit rajtuk?