5447
DexterBanner.jpg
  • Calver
    én se látom, lehet vmi gáz volt levéllel. mindjárt ellököm mégegyszer
  • Halfer
    elvileg G4B készíti már :)

Calver, nem találom, hol az időzített felirat?
  • cucumber87
    8.?? még a 7.hez sincs hunsub :S vagy tévedek?
  • Calver
    nem poénból írtam h előtte nézd meg a 8. részt...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Dexter ott a Sean Ellis álnevet használja
  • sorrow

Még nem láttam a 8. részt de olvastam az Amerikai Pszicho könyvet így egyértelműen sok a hasonlóság Bateman és Dexter között. (A film csak a felszínt karcolgatta.)
  • Calver
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    rákattantam erre a 8. részre... legdurvább rész amikor épp nekiáll feldarabolni az agyturkászt, kezében a cucc, folyik a vér és a háttérben kellemes, romantikus zene... tiszta Slither, ott volt egy ilyen poén a fináléban
  • Calver
    az hogy lehagytam egy ékezetet...
    a hozzászólás így szólt volna:
    "fordítók, mindjárt felhajítom feliratok.hu-ra 8. rész időzítését, találtam egy lengyel feliratot"
    szóval aki akarja, annak már csak fordítani kell, időzítés megvan
    btw, aki látta nyolcadik részt már az hesszeljen ide, érteni fogja miért
  • Calver
    vááá 8. rész felirat gyorsan a népnek. anyád. asszem leesett az állam. bazdmeg. ezt nézze meg mindenki. gyorsan. nagyon. ajókur...
  • McHaals
    és a 7. résszel mi a helyzet?
  • Calver
    fordítok, mindjárt felhajítom feliratok.hu-ra 8. rész időzítését, találtam egy lengyel feliratot
  • McHaals
    basszus, nem tudtam honnan ismerős a név!!! hát persze....
  • sorrow

Eddig 6 részt láttam ebböl tegnap este zsinórba 4-et (megfogott na...)

Vajon a Patrick Bateman (Amerikai Pszicho) álnév (Matuska Számítógépén) véletlen???

SZvSz van néhány hasonló jellemábrázolási aspektus, viselkedésforma vagy a monologizálás ami párhuzamot von a két serial killer között.

• mucsácsó
    igen, elkezdte, feliratozok én is, és gyakran nézem a feliratos site-okat, aztán láttam az elkezdett feliratoknál... :)

amúgy jó, okés, én csak említettem, szóval nem mondtam, hogy szarabb a dex.. :)
    szvsz azért nem üti a őket, de azért lazán nyomaiban van a két sorinak...főleg a PB-nek, ami talán a 2. szezonja miatt már annyira nem is jó...
    de Heroes-t...na azt semmi sori nem veri ;)
    egyébként Dexter rula, és az a jó, hogy tutira lesz 2. évad, szóval attól nem kell félnünk, hogy nem lesz majd :)
  • Miguel125
    Elkezdte G4B! ? Ez nagyon jó hír!!! :) Lehet, hogy nem egy PB vagy Heroes, talán mert nem hypeolták annyira agyon, de szvsz üti mindkettő fentebb említett népszerű sorozatot!!!
  • mucsácsó
    hm...nekem meg nem szólsz erről...ejnye :D
    amúgy az 1x07-et már tegnap elkezdte G4B!, szóval az foglalva van már :)
    de köztudott, hogy már az 1x09-nél tartunk tegnap óta...
    csak itt az a gáz tudod, hogy nincsen angol felirat hozzá, csak nagyon lassan készítenek :(
    szóval ez az emberek szemében nem egy pb, vagy heroes, hogy pár órán belül csinálnak is rögtön angol feliratot hozzá...dehát ez van, örüljünk hogy egyáltán tudjuk nézni magyar felirattal =/
    de azért nem lenne rossz ötlet :)
  • Halfer
    Valaki elkezdte fordítani a többi epizódot? Elgondolkoztam azon, hogy megcsinálom, de egyszerre nem szeretnék senkivel (feleslegesen) dolgozni.
  • ZiP90
    ÁÁh, ez naon jóó rész volt :) Végre vmi fejlődés a történetben, én már megijedtem h. baja lesz Dexnek :D

Jah, a fánkos naon kira :D
  • Miguel125
    No more donuts for Masuka :D

Ez mekkora beszólás... :D
  • cucumber87
    hurray!
  • Miguel125
    Dexter.S01E06.HDTV.XviD-LOL felirat itt
  • Calver
    audio book-ként találkoztam velük, de ebookként sehol semmi
  • tesó07
    A 6. részhez senki se készít feliratot?
  • robotnyk
    az alapművekkel, Jeff Lindsay két könyvével nem találkozott valaki ebook formátumban?
  • Maak
    juhuuu:D
  • Miguel125
    dexter.s01e05.hdtv.xvid-notv.[VTV]felirat itt
  • threeman
    na van végre angol felirat 5-öshöz. alakul...
  • newil
    Hát nemrég kezdtem el nézni Dextert,de rögtön megragadott a sorozat stílusa.Szerencse,hogy én nemvagyok ilyen igazságosztó típus,de áttudom érezni amit Dexter.Gondolom ezt a sorozatot nemigen fogja bármely magyar tévétársaság berendelni.Pedig jó lenne...
  • mucsácsó
    jha, jó lenne felirat az e05-höz =/
  • ZiP90
    Jah, már nekem is megvan :) Csak kéne felirat, meg az 5öshöz... 1ébként nekem már reggel 6 óta ott van a gépemen a 6. epizód ;)
  • Miguel125
    Dexter S01E06 HDTV XviD-LOL [eztv] már tölthető ! ;)

Jó lenne már az e05-höz felirat... :S
  • ZiP90
    Nem azzal van gond, h nem tudom eldönteni meik verziót töltsem (ha letöltöm és nem hozzá készül felirat, hát letöltöm a másikat :D torrentről kb. fél óra ;)) hanem én már nézni akarom!! :D

1ébként feliratok.hu-n a 4. ep. is fordítás alatt van, de a hosszupsukán már rég fennvan az is magyarban, szal azt kell figyelni :)
  • Miguel125
    Feliratok kicsit nehézkesen készülnek mert remélhetőleg csak ideiglenesen, de nem annyira felkapott sorozat még mint pl. a Prison Break vagy a Lost ezért nem fektetnek akkora energiákat a fordításba. Amúgy nyugodtan töltsd csak le a NoTV-s változatot, ahhoz szinte biztos, hogy lesz felirat...előbb vagy utóbb. ;)
  • ZiP90
    Az jó! :) Az lenne az igazán jó, ha kijönne Mo.-n is, az első évad, persze :)

1ébként kb. mikorra szokott elkészülni az új részhez a magyar felirat?
    Mert már nagyon érdekel a folytatás, és amíg nincs hozzá felirat, se le nem töltöm, se meg nem nézem :(
  • Miguel125
    "VAN ISTEN És meglátogatta Showtime-ékat. Aztán gyorsan rájuk is parancsolt, hogy az évad eddigi könnyedén top5-ben elhelyzekedő sorozatát mégse hagyják már lógva, mert ő is nézné. Azaz a Showtime belenyúlt egy tuti minőségi sorozatba, ami országoson nem is mehetne, de ki a fenét érdekel.

A lényeg: Dexter második évad megrendelve!
  • threeman
    helyes. már van valami portugál felirat az új részhez, szal időzítéssel nem kell bohóckodni, remélem hamar kijön az angol felirat..
  • Calver
    szerintem meg...
  • quack
    jeee, berendelték a 2. évadot
  • Szolnokboy
    de azt már nem tom módosítani nem vagyok házigazda :P
  • threeman
    szerintem ahova beírtad, hogy "avagy sorozat a sorozatgyilkos gyilkos sorozatgyilkosról", oda beraksz egy ilyet: (IMG)http://dexter-fansite.extra.hu/DEXTER.jpg(/IMG) csak sima zárójel helyett szögletes [img] [/im]
    de nemtom pontosan, énse csináltam ilyet még sose
  • Szolnokboy
    akkor nekem kéne beraknom ? berakom,csak mondjátok meg hogyan kell :P