5447
DexterBanner.jpg
  • BlackShadow
    lehet igazad van :) de akkor is fölösleges téma :) biztos h több mint 18 test volt a vízben, ennyi :D
  • ProGabe #441
    6:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mi az hogy nem akar ölni!!!!!??????:OOOOO
    nem akarom,hogy jófiú legyen,nem akarom hogy "ember váljék a szörnyből"
    én a régi Dextert akarom!
    remélem lesz egy újabb pálfordulat és meg is kapom
  • Hoz_Hun
    Biztos nem volt 100 tetem. Láthattad, hogy Dexter a külön darabokat külön zacsiban dobta be, így egy ember akár 5-6 nejlon tatyóbani is benne lehet. Meg a vérmintás dobozkában sincs még száz, de sztem 50sem.
  • BlackShadow
    az a 'csak' 18 inkább az, hogy amelyik felismerhető állapotban maradt :) a víz alatti képeken látszott h olyan 100 tetem tutkó volt :)
  • Zoli007
    Kinek hogyan.
  • zorden
    aprosag = megolt egy embert... hat, fene tudja :-)
  • lang14
    engem csak az zavar hogy ~18 hullát találnak holott a sorozat elindulása előtt már volt 36 vércseppje [könyvbőltudja]
  • Zoli007
    A gyereket azért akarta megölni, mert egy embert meggyilkolt ráadásul leült érte négy évet. Ha nem vetted volna észre több embernek is élve vágta le a fejét a kenyérszeletelővel, vagy miazistennel.
  • Kmarha
    apróságokért????? Csak sorozatgyilkosokkal végez.. én ezt nem nevezném apróságnak.

A brutális módszer sem túl brutális.. kikötözi hogy megismerje az áldozata sötétebb lelkét, aztán szíven szúrja. Nem kínozza, nem élve darabolja, azonnal megöli.
  • Zoli007
    Bakker, ez valami hatalmas sorozat. A hétvégen megnéztem az első évadot, eszméletlen. Csak azt sajnálom, hogy néha apróságokért öl. Meg ha kinyír valakit, azt mindig olyan brutálisan teszi.
  • tep
  • GregSB
    Anyós idegesítő, remélem hamar talál valami sötét dolgot a múltjában és lehenteli :DD
  • Flamer
    yólenne. :D
  • ProGabe #429
    hát igen,ez bizony hét idézete esélyes :)

a rész megint ütött!
    little sin city feeling;rolling stones;tits,what else you need!? :D

viszont az kifejezetten nem tetszik,hogy
    Dexterből érzelmes,család-centrikus embert akarnak faragni.ráadásul látom magam előtt a jövőt:majd jön valami,amitől az egészet sutba vágja,és megint egy érzelemmentes gyilgológéppé válik :)
  • zorden
    "Yeah, but i think we had different homework assigments" :-)))))))
  • Flamer
    Dexter.S02E05.HDTV.XviD-XOR ?
  • zorden
    mar lent is van :-)
  • Police88
    király! thx
    akkor nem kell annyit várnom a folytatásra
  • zorden
    ma
  • BlackShadow
    ugyemléxem vasárnap, ha nem akkor javítsatok ki :D
  • Police88
    Amerikában a hét melyik napján adják le az új epizódot?
  • BlackShadow
    sztem nem nagyon passzol dexter karakteréhez a magyar hang.. jó a hang, de mégsem :) ismerőseim is így vannak vele.. nem illik rá az a hang

ahol nagyon jó magyar szinkron volt az a csillagkapu vége fele :) (nemtom már mikor volt szinkronváltás..) na azt nagyon jól eltalálták :)
  • sorrow
    Ez különben így van nálam is, ha magyar szinkronnal kezdek el egy sorozatot, gyakran jobbnak találom mint az eredeti angolt. (Bár a Dexter magyar szinkront még nem hallottam)
    Nagyon szerettem a Battlestar Galactica-t, Lost-ot, PB-t is magyarul egészen addig amíg angolul nem kezdtem el nézni. (A Lost-ot már képtelen vagyok magyarul hallgatni)
  • zorden
    "az eredeti full semmilyen :)" Es ebben pont ez a lenyeg! Szerintem! :-)))
  • Laza
    Nemtudom, en nem ereztem tobb erzelmet a magyarban mint az eredetiben.
    Viszont karakteresebb, az eredeti full semmilyen :)
    Izelesek es pofonok.

Most befejeztem az elso evadot ... erdekes hogy csak 12 resz, viszont ebbol a sztori vonalbol nem is lehetett mar tobbet kihozni, jo hogy nem huztak el 24 reszre ... at ment volna unalmasba :)
    Jo volt.
  • ffxi
    Sztem mind2-nek van egyéni hangulata. De pártolom az eredetit. Ritka azért a jó szinkron. Tudjátok hol nem vettemészre a különbséget? PB-nél!!! Ott szinte nem veszem észre hogy melyik a jobb, szinkron vagy eredeti. Mind2 jó volt a PB-nél. Azt a gárdát, amlyeik csinálja a PB szinkront ki kell tüntetni :)
  • Flamer
    szerintem is feliratos yobb.
  • Kmarha
    dexter hangja magyarul? tényleg jó a magyar szinkron, nem gyagyi, nincsenek félrefordítások benne. De akkor is.. a magyar szinkronhang egy érezlmekkel teli tuskót kreál Dexterből. Amig az eredeti hang olyannyira érzelemtől mentes, hogy az ember háta beleborzong.

És ugye a karakterhez egyértelmű melyik passzol jobban!

szerintem
  • Laza
    Pf, eddig a Viasaton neztem a reszeket, de most elkezdtem elore nezni feliratosan... ess... ritka dolog ez, de szerintem a magyar szinkron szazszor jobb mint az eredeti, folleg Dexter hangja, sokkal karakteresebb, es ahogyan narralja sajat magat ... egyszeruen jobb :)
  • tep
    "Oké, ez az első alkalom , amikor bánom, hogy nem én vagyok a nagyobb stréber"
  • Flamer
    hm. megnéztem. nope már.

őő. hát ya. egészyóvolt. :D a barátnője anyja elég para.. :D
  • Flamer
    nemtudja valaki honnét szeggyem le az s02e04-et? notv-s verziot? mer.. mininova, eztv.. mind fos.. nem yön semmi. trackerrel nics kapcsolat :C
  • ProGabe #410
    a 4-es is mekkora rész!volt benne esemény bőven,51 percbe így besüríteni ennyi dolgot!hát grat a készítőknek.és ez azt mutatja,hogy még van ötletük bőven,hiszen ennyi mindent más sorozatban 3 részen át húznak :)

viszont van benne egy rohadt nagy hiba
    ha már egyszer kiderítették hogy mindegyik áldozat bűnöző,akkor nehogy már ne jusson a zsaruk eszébe hogy a gyilkos egy közülük!
    szerintük egy kisiskolás jutott olyan infókhoz,hogy el tudjon kapni egy nem elítélt gyilkosokat?
    Laguerta meg egy mocskos ribanc :D
    brit csajszi jó!imádom az akcentusát (Y)
    bár minden akcentussal így vagyok,Angel-ét is bírom,de ő valahogy nem az esetem :D
  • Szolnokboy1
    ja :D az angol macát bírom :D
  • Flamer
    megnéztem a 3-mast.. :D nekem teccet.. :D
    főleg a vége. :D a kis szöszi tyúl yókis féltékeny lett :D haha. rákért erőltette a gyűlést :DD
  • Hoz_Hun
    Jó a banner, tetszik. :)
  • tep
    4. rész fordítása? még nincs?
  • Szolnokboy1
    megnéztem én is, szerintem sokkal jobb rész volt mint a multheti.
  • Attila8805
    ERz jó rész volt:D
  • Szolnokboy1
    szóltam a modiknak!