5447
-
#442 lehet igazad van :) de akkor is fölösleges téma :) biztos h több mint 18 test volt a vízben, ennyi :D -
#441 6:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mi az hogy nem akar ölni!!!!!??????:OOOOO
nem akarom,hogy jófiú legyen,nem akarom hogy "ember váljék a szörnyből"
én a régi Dextert akarom!
remélem lesz egy újabb pálfordulat és meg is kapom -
Hoz_Hun #440 Biztos nem volt 100 tetem. Láthattad, hogy Dexter a külön darabokat külön zacsiban dobta be, így egy ember akár 5-6 nejlon tatyóbani is benne lehet. Meg a vérmintás dobozkában sincs még száz, de sztem 50sem. -
#439 az a 'csak' 18 inkább az, hogy amelyik felismerhető állapotban maradt :) a víz alatti képeken látszott h olyan 100 tetem tutkó volt :) -
#438 Kinek hogyan. -
zorden #437 aprosag = megolt egy embert... hat, fene tudja :-) -
#436 engem csak az zavar hogy ~18 hullát találnak holott a sorozat elindulása előtt már volt 36 vércseppje [könyvbőltudja] -
#435 A gyereket azért akarta megölni, mert egy embert meggyilkolt ráadásul leült érte négy évet. Ha nem vetted volna észre több embernek is élve vágta le a fejét a kenyérszeletelővel, vagy miazistennel. -
#434 apróságokért????? Csak sorozatgyilkosokkal végez.. én ezt nem nevezném apróságnak.
A brutális módszer sem túl brutális.. kikötözi hogy megismerje az áldozata sötétebb lelkét, aztán szíven szúrja. Nem kínozza, nem élve darabolja, azonnal megöli. -
#433 Bakker, ez valami hatalmas sorozat. A hétvégen megnéztem az első évadot, eszméletlen. Csak azt sajnálom, hogy néha apróságokért öl. Meg ha kinyír valakit, azt mindig olyan brutálisan teszi. -
#432 -
#431 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Anyós idegesítő, remélem hamar talál valami sötét dolgot a múltjában és lehenteli :DD -
#430 yólenne. :D -
#429 hát igen,ez bizony hét idézete esélyes :)
a rész megint ütött!
little sin city feeling;rolling stones;tits,what else you need!? :D
viszont az kifejezetten nem tetszik,hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dexterből érzelmes,család-centrikus embert akarnak faragni.ráadásul látom magam előtt a jövőt:majd jön valami,amitől az egészet sutba vágja,és megint egy érzelemmentes gyilgológéppé válik :) -
zorden #428 "Yeah, but i think we had different homework assigments" :-))))))) -
#427 Dexter.S02E05.HDTV.XviD-XOR ? -
zorden #426 mar lent is van :-) -
#425 király! thx
akkor nem kell annyit várnom a folytatásra -
zorden #424 ma -
#423 ugyemléxem vasárnap, ha nem akkor javítsatok ki :D -
#422 Amerikában a hét melyik napján adják le az új epizódot? -
#421 sztem nem nagyon passzol dexter karakteréhez a magyar hang.. jó a hang, de mégsem :) ismerőseim is így vannak vele.. nem illik rá az a hang
ahol nagyon jó magyar szinkron volt az a csillagkapu vége fele :) (nemtom már mikor volt szinkronváltás..) na azt nagyon jól eltalálták :) -
sorrow #420 Ez különben így van nálam is, ha magyar szinkronnal kezdek el egy sorozatot, gyakran jobbnak találom mint az eredeti angolt. (Bár a Dexter magyar szinkront még nem hallottam)
Nagyon szerettem a Battlestar Galactica-t, Lost-ot, PB-t is magyarul egészen addig amíg angolul nem kezdtem el nézni. (A Lost-ot már képtelen vagyok magyarul hallgatni) -
zorden #419 "az eredeti full semmilyen :)" Es ebben pont ez a lenyeg! Szerintem! :-))) -
#418 Nemtudom, en nem ereztem tobb erzelmet a magyarban mint az eredetiben.
Viszont karakteresebb, az eredeti full semmilyen :)
Izelesek es pofonok.
Most befejeztem az elso evadot ... erdekes hogy csak 12 resz, viszont ebbol a sztori vonalbol nem is lehetett mar tobbet kihozni, jo hogy nem huztak el 24 reszre ... at ment volna unalmasba :)
Jo volt. -
#417 Sztem mind2-nek van egyéni hangulata. De pártolom az eredetit. Ritka azért a jó szinkron. Tudjátok hol nem vettemészre a különbséget? PB-nél!!! Ott szinte nem veszem észre hogy melyik a jobb, szinkron vagy eredeti. Mind2 jó volt a PB-nél. Azt a gárdát, amlyeik csinálja a PB szinkront ki kell tüntetni :) -
#416 szerintem is feliratos yobb. -
#415 dexter hangja magyarul? tényleg jó a magyar szinkron, nem gyagyi, nincsenek félrefordítások benne. De akkor is.. a magyar szinkronhang egy érezlmekkel teli tuskót kreál Dexterből. Amig az eredeti hang olyannyira érzelemtől mentes, hogy az ember háta beleborzong.
És ugye a karakterhez egyértelmű melyik passzol jobban!
szerintem
-
#414 Pf, eddig a Viasaton neztem a reszeket, de most elkezdtem elore nezni feliratosan... ess... ritka dolog ez, de szerintem a magyar szinkron szazszor jobb mint az eredeti, folleg Dexter hangja, sokkal karakteresebb, es ahogyan narralja sajat magat ... egyszeruen jobb :) -
#413 "Oké, ez az első alkalom , amikor bánom, hogy nem én vagyok a nagyobb stréber" -
#412 hm. megnéztem. nope már.
őő. hát ya. egészyóvolt. :D a barátnője anyja elég para.. :D -
#411 nemtudja valaki honnét szeggyem le az s02e04-et? notv-s verziot? mer.. mininova, eztv.. mind fos.. nem yön semmi. trackerrel nics kapcsolat :C -
#410 a 4-es is mekkora rész!volt benne esemény bőven,51 percbe így besüríteni ennyi dolgot!hát grat a készítőknek.és ez azt mutatja,hogy még van ötletük bőven,hiszen ennyi mindent más sorozatban 3 részen át húznak :)
viszont van benne egy rohadt nagy hiba
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha már egyszer kiderítették hogy mindegyik áldozat bűnöző,akkor nehogy már ne jusson a zsaruk eszébe hogy a gyilkos egy közülük!
szerintük egy kisiskolás jutott olyan infókhoz,hogy el tudjon kapni egy nem elítélt gyilkosokat?
Laguerta meg egy mocskos ribanc :D
brit csajszi jó!imádom az akcentusát (Y)
bár minden akcentussal így vagyok,Angel-ét is bírom,de ő valahogy nem az esetem :D -
#409 ja :D az angol macát bírom :D -
#408 megnéztem a 3-mast.. :D nekem teccet.. :D
főleg a vége. :D a kis szöszi tyúl yókis féltékeny lett :D haha. rákért erőltette a gyűlést :DD -
Hoz_Hun #407 Jó a banner, tetszik. :) -
#406 4. rész fordítása? még nincs? -
#405 megnéztem én is, szerintem sokkal jobb rész volt mint a multheti. -
#404 ERz jó rész volt:D -
#403 szóltam a modiknak!