5447
DexterBanner.jpg
  • Calver
    megelőztél linkel
  • Geeryy
    /nyelvtan on
    egyenlőre vagjuk pl a torat.amit te akartal irni az egyelore es egesz mast jelent.
    /nyelvtan off
    on
    snake oltott a junkie-n en jot mosolyogtam : [link]
  • BlackShadow
    most vagyok túl a 2. részen.. zseniális ez a sorozat :) le a kalappal!!!
  • robotnyk
    hbo, esetleg cool 11 után
  • Trisztin
    elkezdtem ... mármint nézni a pilotot... gondolataim:
    1.rész - kiábrándító, felháborító, szörnyű ...
    2.rész - kiábrándító, felháborító, szörnyű ... mikor jön már le a következő ? :)

Nézem... és tetszik ... olyan elvont módon tetszik... egyenlőre még nincs a TOP5-ben ... de ez még változhat ;)

Szerintetek ezt melyik magyar csatorna merné elkezdeni játszani??
    én max az HBO-ból nézem ki...de azt nem valószínű...
  • Shep
    Na lehet adok még a második résznek is egy esélyt és azután döntök.
  • Maak
    csak nézd...és kapkodd az álladat majd...mer' k. jó
  • Rio81
    erre a kérdésre szerintem ne várj választ a sorozat élvezhetősége érdekében :)
  • Calver
    darabolós alatt nemtom mire gondolsz... Dexter az egész sorozat alatt daraból, szintugy az akinek művét első részben láthattad sőt, az még viccesebb dolgokat is művel...
  • Shep
    Megnéztem az első részt, olyan "érdekes" volt :) Lenne egy kérdésem ez a darabolós végigmegy az egész sorozaton, vagy még 1-2 rész és megoldja az ügyet?
  • mucsácsó
    lol, hát jóvan, erre telik :P :DD
  • Maak
    jóvan...akkor nem én vagyok a hülye...mit agyaltam rajta hogy ez miről beszél vajh...
  • Blasta
    Ja igen, beugrott, az a csokker faszi aki ittasanvezet, vágom.
    Hát nagyon nem az apja, az tény. :)
  • robotnyk
    tárgyalás van, bár is van.
    persze az nem az apja.
  • Blasta
    És igen, rettenetesen szinvonaltalan, dedós irkafirka az egész.
  • Blasta
    Huhh, ez télleg beteg. :))))
    Én most néztem végig a teljes szezont és kurvára nem emléxem tárgyalásra, bárra, apagyilkosságra meg pláne.
  • Rio81
    (mmint hárommal a vége előtti bekezdés, ofkóz)
  • Rio81
    Ez az oldal botrányos. Nem elég, hogy az írások színvonala kb. egy középiskola első osztályú dolgozatével egyenértékű, még iszonyatos módon spoilerezik is. Döntsd el hogy kritikát akarsz írni, vagy ajánlót. Ha utóbbit, ne spoilerezz. Ha előbbit, ne csak annyival minősíts, hogy "húdef.szavót"...

Nem is beszélve arról, amit a második részről írt (utolsó bekezdés).

Ember, egy sorozatot nézünk mi egyáltalán?
  • levi121212
    Új Dexter Blog, nem is rossz ;) itt
  • Blasta
    Ácsi! :)
    Az ominózus jelent a sorozat legelső részében volt, mikor még szinte alig tudunk vmit Dexter jelleméből, viselkedéséről...
  • szacsi
    a későbbi részekben tucatnyi információ kerül a kezébe, ami alapján segíthetné a kollégáit, de nem teszi, mert...
    ergo te nem figyelsz ((:
  • Blasta
    Ok, ez igaz.
  • robotnyk
    nem az a célja, hogy a rácsok mögé dugja.
  • Blasta
    Arról nemis beszélve, hogy már jóval előbb felírhatta volna a rendszámot, pláne ha esetleg az eset után tovább követte volna, akkor is lazán feljegyezhette volna, nem világít a reflektor a szemébe...
    Nincs bajom a sorozattal egyelőre, de az ilyen triviális dolgok úgy kizökkentenek. Amcsi odanemfigyelés.
  • Blasta
    Jajjmár. Annyira triviális.
    -Követi tovább ugyan úgy és menet közben hívja a kollégákat mobilon, lezárják a kerületet, feltartóztatnak minden ilyen autót, helikopterek lepik el a levegőt, stb...
    -Nem követi tovább a csávót, mert nincs kedve és nemis rendőr, de azért még hívja a kollégákat mobilon, lezárják a kerületet, feltartóztatnak minden ilyen autót, helikopterek lepik el a levegőt, stb...
  • robotnyk
    mert ő nem rendőr, nincs fegyvere. nyilván csak úgy zsebből nem volt nála egy adag altató sem, mégis hogy kapta volna el?
  • Blasta
    Szorri, hogy nemteccésem nyilvánitom, de annyira felidegelnek ezek a dolgok:

Szal az első epizódban követi ugye a hűtőkocsit, majd a sofőr kiszúrja Dextert, megfordul szép lassan, nyugodtan, majd elhaladva mellette rádobja azt a fejet a kocsira.
    KÖNYÖRGÖM!!! ÉS UTÁNA MI TÖRTÉNT????

Tipikus amcsi lámaság, a részletekre b@sznak odafigyelni (tisztelet a kiv-nek).
    Mégis, mi történt utána? Dexter miután felvette a fejet, káromkodva merengett a szép lassan távozó teherautó után, aztán megvárta míg az eltűnik és hívta a kollégákat?????
    Miért nem ment utána, miért nem kapcsolta le???? Egyértelmű bizonyíték volt a kezében (a fej), a gyanusított pedig ott megy előtte kb. 25km/h-val.
    Ultra-idegesítő...
  • Calver
    évadzáró letudva, milyen morbid volt már a legvégén az "ünneplés", ááá
  • ZiP90
    OFF

Én sem vok benne biztos, de azért reménykedni szabad :) ha 4Mbites lesz vagy 6, az is elég :D
  • Geeryy
    /off/
    Te bizol a t-online 2-->8-ba ? :D szerintem ne eld bele magad.
  • bauer15
    :(
    kössz
  • zaki
    Nyáron. Tavasszal kezdik majd forgatni. Legalábbis ezt olvastam a feliratok.hu-n.
  • bauer15
    télleg jó volt és lehet már tudni mikor jön a 2.évad?
  • ZiP90
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem is tudom... jó rész volt... kiszámíthatatlan... de én sajnálom a bátyját ... De legalább a vége jó

Az már biztos, h. nézni fogom a 2. évadot, és sztem az is, h. amikor a T-Online megemeli 8Mbitesre a netemet, az egészet leszedem HDban!
    Aztán meg szerzek Blue-Ray lemezt... nah jó az még nem biztos
  • mucsácsó
    nincs mit! :)
    megnéztem épp én is...kegggggyetlen rész!!!! akkora fordulatok vannak, meg a végén is jókis lezáró rész...nagyon nagyon jól összerakták!! ;)

WE LOVE DEXTER! ;)
  • ZiP90
    Véégre, akkor meek és megnézem... 1 óra múlva :) Kösz az infót!
  • mucsácsó
    hát meg is leptek! ;)
    Dexter 1x12 magyar sub a feliratok.hu-n!!! :)
    Kellemes Ünnepeket! :)
  • bauer15
    meglephettek volna minket egy 12 részhez lévő felirattal
  • ZiP90
    Hmm, okés, lehet h. télleg ez, de annak mi az oka h. a kábeles sorik 10-15 részesek? (tudom h ez nem idevágó, de akkoris...) :D
  • robotnyk
    sokkal egyszerűbb az oka. a Dexter a Showtimeon megy, ami egy kábeles csatorna, és a kábeles sorozatok (pl nip/tuck, the shield, weeds) általában 10-15 részesek.