5447
-
#161 időben mikor volt az? (perc:másodperc-re belőve kb) baromira nem ugrik be -
Szolnokboy #160 Szerk.:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Jézusos fantomkép Dex szemével enyhén brutál volt
-
Szolnokboy #159 Most végeztem a 6. résszel, mekkora király sorozat ez ! Kár hogy alig van időm nézni
-
#158 "Harry's first rule was don't get emotionally involved. I think this is why."
csak gondoltam megemlítem a sorozat - szerintem - legnagyobb szövegét -
#157 gatyámba élvezek a gyönyörűségtől
ha tudtok eléggé angolul, nézzétek 1x11-et. azonnal. -
#156 hm, azt hallottam, hogy nagyon nagy a 11. vége :)
hú...de jó lenne, ha lenne felirat...már alig bírom énis, hogy ne nézzem a már meglevő 10-11. részt :( -
Miguel125 #155 Én most néztem meg a 10.-11. részt angol felirattal mert nem bírtam megvárni a magyart...hááát...aztajóqrv@életbe shit fuck mekkorák voltak!!!
Isten a sorozat ISTEN!!! -
#154 remélem csak napok kérdése a magyar is ...
kár hogy most 12 után vége és csak ősszel lesz 2. évad, nehéz lesz kibírni, de állítólag a 11-es nagyon nagyot üt! -
#153 heh...hát azt a kritikát egy looser íratta :D ennyi esze van, ő sem tudja mit pofázik össze vissza...nézze csak az agyonhypeolt pb-jét...kész, nc..
viszont van angol felirat a 11. részhez :) -
Szolnokboy #152 olvastam :D bár ugy látom, a többi kommentelő ott ugyanolyan setét mint a kritikus. dehát legalább van közönsége -
#151 én meg írtam egy nem túl aranyos kritikust lehúzó kritikát, ugyanis a barátunk olyan bakikat ejtett hogy azt öröm nézni... -
#150 ez de gáz...pff -
#149 nc. -
Szolnokboy #148 aranyos lehúzó kritika
http://kispad.hu/muvhaz/200611/dexter.html -
#147 1x10 is aranyos, 1x11-et is elkezdtem nézni délután de dolgom volt így abbamaradt, majd befejezem vmikor...
btw, látta innen vki Jeremiah c. posztapok sorozatot? megláttam Rita ügyvédjének a pofáját, azonnal beugrott Jeremiah, ott ő volt Kurdy, az egyik főszereplő -
#146 nah, van angol felirat az 1x10-hez is már :) -
#145 jó rész volt az :)
nha, most szedtem le a 11.-et is...
de úgy megnézném most a 10-est is, de nem merek felirat nélkül belekezdeni =/ -
#144 uff, ez a 9-es is komoly rész volt... -
Red Fox #143 sziasztok,
a 10-dik részhez találtam olasz feliratot a www.italiansubs.net -en és feltöltöttem a feliratokra.
Remélem, hogy gyorsan kikerül és tudja valaki fordítani, az időzítés az jó. -
#142 feliratok.hu -
Razor91 #141 pls angol feliraatot 9ikhez -
ZiP90 #140 Oké, bocs, legközelebb abba rakom :( -
#139 ha valaki még nem látta az aktuális részt, annak is azonnal le fog esni hogy kiről beszélsz és mit, szal az ilyet spoilerbe már... -
ZiP90 #138 Ez a sorozat 1re csak jobb lesz
Hát igen, a pasija nem kicsit gyanús -
#137 angol feliratok végén van egy ilyen:
www.ydy.com/bbs
ha tudsz sárgául keress ott, én nem találtam -
Razor91 #136 tudna vki linkelni egy ANGOL feliratot a 9. részhez? előre is kösz -
#135 a hosszupuskán a s01e08-hoz is van már sub! ;) -
#134 egen...nekem is volt egy ilyen érzésem, olyan sunyi feje is van meg ahogy a 7-ben beszélt...na majd mindjárt sasolom a 8. részt... -
#133 bocs, nem jól fejeztem ki magam... a 8. rész előtt álltam... most már utána... lottóznom kellene -
#132 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha a 8. résznél tartassz akkor tudnod kéne h igazad van -
#131 még csak a 8. résznél tartok, de van egy sejtésem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dexter húgának a pasija, a művégtag-gyártó fickó naaagyon gyanús nekem :) -
#130 azt hiszem ez a sorozat tényleg nagyon betalált...egyszerűen egyre jobb lesz...7 rész végén azért csak kiderült hogy ismét igaza volt Dexnek :D -
#129 éljen :) -
ZiP90 #128 már van 8ashoz felirat a hosszupuskán! :) -
cucumber87 #127 na 08 is hamarosan jön magyarul :P(talán még ma..) -
#126 jah
-
cucumber87 #125 Magyar felirat a 07hez a feliratok-on :D végre.... -
Miguel125 #124 Hát nem tudom... :S Nagyon lassan jön a s1e07 felirata... :( -
#123 elvileg már egy hete... G4B! ha tudod, rakd fel valahova a félkész ferdítést, valaki befejezi biztos! Thx. -
#122 elküldtem mégegyszer, de ha kell mondassz email címet és oda is ellököm