5447
-
#282 háááát azért akik10/10-et adtak azok igen elfogultak az nem tetszett igazán hogy a "lagymatag " kezdés után a vége felé túl zsúfolták az epizódokat mozifilmhez túl hosszú sorozathoz meg túl rövid a legfontosabb szálat évadokig kellett volna átszőni és mélyebben belemenni az egyes részekbe 8/10 -
#281 yyyyyyyes ő az akire tippeltem -
#280 most nézetm meg a 7-est de már az 5-nél kiszúrtam hogy valszeg ki lesz a killer a 7-es pedig csak megerősíti a gyanúmat most kezd igazán érdekessé válni a játék -
#279 [link]
-
ZiP90 #278 Azért lett 12 részes, mert kábeles csatornán megy/ment. De sztem, ha csak az Ice Truck killerről szól az egész évad, akkor ennél hosszabb nem nagyon lehet :) -
ZiP90 #277 Azért lett 12 részes, mert kábeles csatornán megy/ment. De sztem, ha csak az Ice Truck killerről szól az egész évad, akkor ennél hosszabb nem nagyon lehetne :) -
#276 retúr repülőjegy, amerikai nagybácsi akinél van net -
#275 Sziasztok
Pár napja néztem csak meg a sorozatot teljesen lenyűgözött mint itt szinte mindnekit. Ami miatt írok az az lenne, hogy szerettem volna felnézni a hivatalos Showtime oldalra de számomra totál érthetetlen módon csak amerikából lehet meglesni az oldalt. Van erre valami megoldásotok? -
#274 egy noob kérdés:
azért lett csak 12 részes, mert az első Dexter könyvből ennyit tudtak kihozni? 2. évad meg a 2. könyv tartalma? (nem olvastam a könyvet.. arra várok h nyáron megjelenjen itthon :)) -
winnie #273 csak az országos sorozatoké - a dexter kábel. akkor fog kezdődni, amikor tavaly is. ugyanabban a hónapban. -
#272 én úgy tudom hogy sorozatok vagy évadjaik mindig augusztus és Szeptember környékén kezdődnek... -
#270 lesz, ez már biztos. hgoy mikor azt nem tudom, keresd meg googleba a hivatalos oldalát! -
luckyboi #269 Én most néztem végig. Hát nagyon kellemes perceket szerzett a sorozat, akármilyen morbid is. Ahogy a mondás tartja: Édes a bosszú. Milyen igaz.
Más : Mikor kezdődik az s02 , ha lesz egyáltalán? -
#268 végeztem.. féltem a végétől, de nem lett olyan nyálas, mint ahogy hittem. Meglepő fordulatban nem volt hiány. Várom a következő évadnyi Dexter gondolatokat :D -
#267 hát ja nem lehet minden tökéletes :) -
#266 Annyira tudtam.. annyiraaa
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A szemét kis doki, ahogy összejött a hugicával már érett a gyanú, hogy ő az. Azért mégiscsak ütött igy is a 8. rész!
Imádom ezt a sorozatot, bár annyira eröltetik ezt a semmit nem érez dolgot, mégis szinte üvölt róla, hogy igenis vannak érzései, nem is kevés. Csak jobban zárkozott, és imádja a gyilkolást. -
#265 nemrossz a sajátkészítésű! nekem tetszik, grat!:)
tegnap óta csengőhangom a main title.. beékelte magát a fejembe a zene ^^ -
#264 saját készítésű... remélem azért van akinek tetszik...
01
02
03
04 -
#263 na végigtoltam az évadot, jó kis sorozat -
#262 azt nem mondta,hogy volt rá lehetőségük ... mellékesen a testvérpár dolog is az utolsó részben derül ki...
Szerintem azok a dolgok,amikről beszélt egyátalán nem spoileresek...bár lehet,hogy azért mert már láttam a sorozatot... -
#261 azért nem tettem, mert 1. mo-n nem fut a sorozat, ezért nem jár "hivatalosan" senki sem az elején .. 2. jó ideje vége a szezonnak sztem aki akarta az már mind látta.. ha meg nem igyvan akkor sorry.. -
Kanál #260 még jó hogy nem szpojlerezel -
#259 ó soz, csak kicsit kellett volna visszaolvasnom :P -
#258 oh.. pedig bőven jó befejezése lett volna :\ nemtom ebből mit lehetne még kihozni.. rita rájön a dologra, és a feka leleplezi ? tuti vmi hasonló amerikai fos vég..
a legjobb az lett volna ha a testvérpár kinyírja debet :) -
Rio81 #257 lesz, idén jön a második szezon... -
#256 ja és a főcímdalát le lehet tölteni vhonnan? :D -
#255 végeztem :D ez qrvajó volt.. le a kalappal :)
we <3 dexter! :)
nem lesz foltyatása ugye? -
#254 5.rész ?
Akkor az eleje tetszett :)ha majdnem a feléig nézted :) Igen,voltak pillanatok,amik kicsit laposak,de én daráltam ezért nálam nem volt cancel ...
5-8ig kevés dolog történik,de a 8.résztől ismét felpörögnek az események ... illetve megemelkedik az egyfőre jútó szexek száma is :)
Ha éppen nincs mit nézned szerintem érdemes befejezni,de persze izlések is pofonok :) -
#253 én az 5. rész környékén azthittem cancelezem.. nem történt semmi extra, de amikor dexter azthitte majdnem lebukott akkor visszatért az élet a sorozatba sztem :) -
#252 köszi ;) -
Kanál #251 slow ride báj Foghat -
Miguel125 #250 Jaja az tényleg nagyon jó téma volt. :)
Engem is érdekelne. :) -
#249 lehet,hogy kultúrbunkóság ...
én a 9-ben elhangzott "Táncolós számot" keresném :) nekem elég lenne előadó és cím is :) thx ;)) -
#248 daráltam...azt hiszem neki állok számolni a napokat a 2. évadig ...
és ahogy mondtam... mostmár TOP5-ben van... 2. hely szerintem igen jó ;)
Aki még nem kezdte el nézni,annak üzenem,hogy itt az ideje ;)12 rész egy hosszabb nap alatt megvan ;) -
Kanál #247 köfipuß -
#246 de -
Kanál #245 valakinek nincs meg a theme? -
#244 Hát a második rész után se nyerte el igazán a tetszésemet, bár annyira nem meglepő, mert én inkább akció párti vagyok. Azt azonban be kell, hogy valljam jól fel van építve a dolog, Dexter karaktere tetszik is de ez nekem kevés ahoz, hogy tovább nézzem, bár azért lehet leszedem a többi részt is :) -
Rio81 #243 én mindig elolvasom, amíg stílusosan fikáz, nincs vele semmi baj, csak nem szabad komolyan venni. márpedig stilusa az van :) -
#242 én olvastam anno pár írást ezzel a névvel, ez már lepereg. elfogadok egy negatív kritkát bármiről, de nem egy olyantól, aki magasról szarik a sorozatokra.
nem igazán értem, miért kell a junkiera egy ilyen arc, van elég szar sorozat, amit a közvélemény direkt (pardon) szembehugyozása nélkül is le lehet húzni.