5447
-
#562 uhh, a 8as is nagyon izgalmas volt!
remélem nem csak két évad van...:) -
#561 nem is mind 60 perces.. -
#560 végre van új fordítás.... -
#559 Ő nem tudhatja hogy amiatt...
Megmagyarázni lehet hogy nehéz lesz, dehát nem minden papsajt...:D -
#558 az úgy jogos ha be könyvjelezve van nem kétlem :) De amig vársz rá te is megtalálod. No de ne inditsunk off lavinát :D látom sikerült találni, jó Dexterezést! -
Harkat 89 #557 És igazad van, nem vitázok veled, csak én ugy vagyok vele, ha már valaki talált egy jó helyet ahonan gyorsan jönek dolgok, és ingyenesek,
akor azt ossza meg másokal igy segitve nekik, hogy ne keljen keresni, még ha csak percekbe is telik:) -
Harkat 89 #556 Akor hogy ne legyek a szemetekbe lúzer, tessék az olyanoknak mint én egy link. Erre gondoltam:)
http://www.freeweb.hu/fgab/dexter/dexter01.php -
#555 már bocsánat, de jobban szeretjük, ha a forumot megtaláló megprobálja kicsit jobban használni a netet. Mert hogy úgyanannyi időbe tellik nekünk is megtalálni (talán csak a gyakorlat révén pár másodperccel kevesebbe), mint neked. Viszont ha mi keressük, akkor már mi keressük a következő és következő és következő embernek is. Gondolhatod hogy mi lenne az egész vége.
De szivesen segítünk. Beirtuk hogy isohunt, mert hogy ismerjük. Te beirod a böngészödbe hogy www.isohunt.com, és ott a keresőbe meg hogy dexter. Azt már te is eldönheted melyiket fogod szeretni és letölteni.
De a google is csak annyiba áll hogy beirod a böngészőbe, hogy www.google.com, azt a keresőbe hogy "Dexter torrent". Azt keresgélsz. Mi is pontosan úgyan ezt csinálnánk.
De látod, még igy is sikerült annyi időt elvenned az életemből, amennyi idő alatt megkereshettem volna a számodra szükséges linket. De merek nagyot álmodni, és remélni, hogy te is meg még páran majd tanulnak eme sorokból, és tényleg nem lesznek lusták megtanulni kezelni ezt a mai világban már nélkülözhetetlen, internetnek nevezett szörnyüséget!
Igazán, sok sikert! -
Harkat 89 #554 kösz, de jobban szeretem ha pontos linkeket adnak:) -
CUCLI #553 a zinternetrű. www.isohunt.com pl. de google a barátod :) -
Harkat 89 #552 Hello. Azt szeretném megkérdezni honan tudom leszedni az első évadot? -
zorden #551 Mondtam en, az ormester csak meg megszallottabb lett a nyilvanos megalaztatas utan... A kesztyu sztem nem egyertelmu bizonyitek arra, hogy nem gyanusitott... de teny, tul kezenfekvo lenne, ha meggyanusitanak, bar eppen ezert lehet csavar, ha megis :-))
PS: Az ormesternek sztem van annyi esze, hogy nem meseli el, hogyan es honnan szerezte a mintakat, leven torvenytelen volt a dolog. Inkabb majd o fog jatszni egy picit Dexterrel. -
#550 biztosan nem tudja. a gumikesztyüs kéz elárulja, hogy nem ő a gyanusított. -
#549 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, ez logikusan hangzik, de akkor csak egy bibi van: miért mondja a testvérének Dex amikor beviszik őt az öltönyös emberkék, hogy "sajnálom" olyan fejjel, mintha vége lenne mindennek. Lehet akkor még nem tudja hogy csak segíteni hívják be, de utánna necces lesz ezt kimagyarázni Debrahnak :D -
#548 még nem néztme meg a 2.08-at. :C -
#547 ezek szerint már a következő részben rávarrják Doakesra az egészet. -
#546 egyre izgalmasabb -
#545 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mikor a végén Dexternek odaadják a bizonyítékot, akkor látszik, hogy gumikesztyű van rajta, tehát valszeg mint szakértőnek kell megvizsgálnia a vért ergo sztem bemártotta Doakes-t :P -
gabr #544 elég vak lehetsz, ha a 2/8-ban nem láttad!!!!! -
#543 yaya. mocsok. :D de szerintem Dex sejti. :D a lámpa.. :D vagy nemtudom. :D remélem sejti.
a promo meg igencsak para. :D
de..SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!valaki mintha aztirta volna hogy láncossal vág össze valakit. de nem láttam senkit. :| se a promoba. -
#542 ÉN lilára verném a fejét lilanak:) -
#541 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez a rész.. nameg a következő :D
mivel még van hátra 5(?) rész (min. 3) így nem bukhat le dexter, hisz akkor miről szólna a többi? átmenne prison breakbe? :D
ennyire tuti sorozatot rég láttam :) -
#540 ez a lila egy genyó :| -
#539 :S
ÁÁÁ de messze van a hétfő. -
CUCLI #538 bazzz O_O -
#537 én nem tom^^ -
gabr #536 Amúgy lesz harmadik évad, mert három könyv is jelent meg... ami arról fog szólni, hogy... :) mindenki el tudja olvasni http://www.randomhouse.com/doubleday/catalog/display.pperl?isbn=9780385518338 -
gabr #535 2/9 promo
csak az nézze meg aki már látta a 2/8-at!!!
http://www.youtube.com/watch?v=DNAOGgfU9TI
-
#534 2/8:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugye mostmár 100%-ig biztos az FBI hogy az egyik miamis rendőr a tettes, ebből kiindulva két lehetséges kimenetelt tudok elképzelni: Dex valahogy kiügyeskedi hogy Doaks legyen a gyanúsított (amúgy is elég sok baj volt vele a közelmúltban, mostmár nála vannak a vérminták - hogy bizonyítja hogy az Dexteré?)), vagy rájönnek hogy Dex volt, lecsukják és vége a sorozatnak :D (ami nem lehetetlen, sok sorozat csak 2 évadot élt meg) -
#533 felirat ugyse lesz :D -
#532 2/8 naggyon durva volt. Aki teheti ne nézze meg hamar, hagyja a hét vége felé. Én most néztem meg és annyi minden beindult benne és olyan vége van hogy nem tudom hogy fogom kibírni jövő hétfőig :S -
#531 kay. aszittem. mer a 2/8 a legujabb :D -
#530 nem -
#529 nem 2/8 ?:o -
#528 " ki gondolta már az első beszélgetés után, hogy a csajnak ki van mind a 4 kereke"
Én pl már mikor megláttam láttam rajtan hogy egy hülye uralkodó k*rva:) -
#527 Összeillenek valahol:D -
#526 én meg egyre jobban bírom :-) Most komolyan, ki gondolta már az első beszélgetés után, hogy a csajnak ki van mind a 4 kereke. Azonnal látszott, hogy nem stimmol nála valami. Ráadásul kurva jól néz ki :D
Kiváncsi vagyok mit hoznak ki belőle a végén. -
Hoz_Hun #525 Hát mostmár én is egyre kevésbé pártolom Lilát. Az egy pszichopata. -
#524 2/7:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Még mindig utálom Lilát...Remélem Dexter majd megöli:) -
zorden #523 Abban igazad van, hogy jo lenne, ha nem nyujtanak el. Persze, kiabalnank folytatasert, de egyszer egy sorozatot abba lehetne hagyni a csucson is, nem? :-) (persze h nem, mert nezettseg, bevetel, stb... :-))