5447
-
#642 Tudod...Miami...nagy forróság..jóhogy mindenki Hawaii-ingben kószál! -
#641 Azt észrevettétek már, hogy a szereplők, mindig ugyanabban a ruhában vannak? :D Sztine csak a szine változik a ruháknak :D -
#640 töltés alatt a 11&12
Letöltöttem a Dexter OST-t de az a szám amit kerestem nem volt közte; amikor Lila-val fetreng dexter mindíg azt a (spanyol) zenét szokták benyomni pl amikor beszöknek egy vadidegen házába. Nem tudja vki melyik az a szám? -
#639 ha jól emlékszem már az első részek egyikében mutatták a hajó nevét. :) -
#638 Zsír volt a két utolsó rész is :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Irónikus volt hogy Leilat Párizsban ölte meg, pláne egy olyan apartmanban ahonnan csodaszép panoráma látszott a városból :)
Egyébként már biztos észre lehetett venni korábbi részekben, de én csak most figyeltem fel rá az utolsó részben hogy mi Dexter hajójának neve: Slice of Life. Ez is mekkora poén :D -
#637 így kell működnie egy sorozatnak évadról évadra anélkül, hogy a falat kapard az évad végén a cliffhanger miatt. ha jön a harmadik évad, szabadon mehet bármerre. -
#636 Én sztem szépen megvárogatom a magyar feliratokat és eggyüt megnézem.:) -
#635 Jah nekemse. Kicsit más lett a vége mint amire számítottam, de az évad jellegéhez tökéletesen illik.) -
#634 hát sajnos volt rész amit nem értettem többszöri visszatekerés után sem, és majd megnézem mégegyszer.
nem lövök le semmit, de ötletem sincs mivel folytatják majd a sorozatot. -
#633 11. rész fincsi, érdekes lesz a vége megint mint az első évadnak ugy érzem:D -
#632 OMG!!! most néztem meg a 9. részt! Készen vagyok! Ilyen nincs, ez a sorozat egy uniqum! Vagy negyed órán keresztül csak bazeg-eztem.. a szobatársam már kikészült tőlem!
Hol a következő rész?! Keeellll!
Szerk.: áááhh és még nincs felirat a 10. részheeez! Nem érdekel, megnézem angolul... -
#631 URISTENMILESZITT
töltöm, ez a két rész lesz csak? hát úristen -
cooldoc #630 Nem fake...BitMeTV-re rakták fel. A feltöltő leírta, hogy a haverja - állítólag - a Showtime-nál dolgozik, úgy szivárgott ki. Én már seedelem is vissza. Több magyar oldalon is fent van. Pld. a "Sorozatos"-on és az "aszfaltos"-on. -
#629 Vááá!! Én is töltöm, remékem nem fake... -
#628 :_D -
#627 Én már töltöm is épp:D -
#626 Állítólag kiszivárgott a 11 és a 12 rész :S -
#625 Használjatok SPOILERT pls!!!
Ne merek beleolvasni a totyikba:D -
#624 most Angel lesz szarban, mert a ribanc úgy állítja be, hogy bedrogozta, és megerőszakolta. az is egy érdekes szál most. -
#623 para :DD Dex öljön le mindenkit. és kész :D -
gabr #622 Dexter "Left Turn Ahead" 2.11 Promo
http://www.youtube.com/watch?v=FjUQ8Tq3Sa4 -
#621 sztem Doakes fogja elvinni a sarat, de Dex segít majd neki eltünni
persze az is lehet még, hogy Debra és ezért ilyen hangsúlyos az ő romantikus élete:)
[én egyébként azt várom már, hogy mikor derül ki Rita, vagy Deb számára, és, hogy hoygan reagálják majd le -bár lehet ez sose fog megtörténni-, viszont az 90% szvsz, hogy Lila meg fogja tudni -bár az annyira nem érdekes már, mivel ő maga is egy "szörnyeteg"-, de sírba viszi magával az infót - talán a végén róla hiszik majd, hogy a BHB:)] -
#620 hm, tényleg nem tudom elképzelni, ebből hogy másznak ki. Mármint Dextert még talán eltudom képzelni, de nem hiszem, hogy csak úgy megöli Doakest, de ha nem ő teszi meg akkor a villamosszék, és akkor szintén az ő lelkén szárad. tényleg nemtudom mit csinálnak az írók a következő pár részben -
#619 Egyre jobb lesz, most már nagyon kíváncsi vagyok a végére mit találnak még ki!
-
#618 huhh , már csak két rész van hátra -
#617 énmeg a szájába raknám :DDd -
#616 Egyetértek, én is a falra mászok tőle. -
#615 én imádom azt a "baltával faragott" britt akcentusát, de télleg :) -
#614 Elképesztő, hogy mennyire idegesítően beszél ez a Lila. Rohadtúl idegesít a hanghordozása, az echte angol akcentusa, meg a fogalmazása is. :/
Mondjuk Rita-t meg a totál átlagossága miatt nem szeretem :D -
#613 2x10
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hehh, mekkora, hogy Doakes-nál és Dexternél is elszakadt a cérna a végére:), a két tökös gyerek... -
cucumber87 #612 ha a 10eshez kikerülne magyar dobjatok majd ide 1 linket. köszi ;) -
#611 26-án volt fennt a 9-es rész , 28-án meg már volt felirat is (magyar)
sztem ez elfogadható.....
én 2x nézem meg (1x angol - 1x magyar felirattal) -
#610 OMFG!
NA ez Dexter volt.:) 2s/9.rész
10ből 11:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogy oldja meg az ügyet Dex? Sztem eljátsza azt hogy Dokes elrabolta. Vagy passz:)
Remélem lesz minél hamarabb felirat a 10. részhez(ami hétfőn megy le):)
és nem kel 3-5 napot a feliratra várni:(
A youtubon már van pár részlet a 10. részből akit érdekel. -
#609 féljé -
#608 Félek. :| -
#607 anyátok! :D ez nagyon para rész volt. mármint a 9-es :D nagyon ütős :D -
ggeerryy #606 Szerintem veri az összes sorozatot! nagyon ki van találva az egész!!!! -
#605 2007. 11. 30. 23:32 :: hunsub -
#604 Ez eszméletlenül jó rész volt skacok!!!!
-
gabr #603 Hétfőn