5447
-
lampard99 #602 uh mikor jön a köv. rész? -
#601 durvadurvadurva!!!!! -
#600 jó poén Dexter álma az elején (bevitte a munkahelyre a házifeladatát) -
forgoszek66 #599 Már én is megtaláltam egy másik oldalon.
Azért kösz.
Ma már nem nézem meg majd holnap. -
#598 áá van már felirat...köszi -
lampard99 #597 thx -
gabr #596 http://www.opensubtitles.com/hu/subtitles/3164640/dexter-hu -
forgoszek66 #595 A 2. évas 9. részének a felirata mikor lesz meg? Nem tudok anolul csak a bit. -
CUCLI #594 igencsak bünti volt ez a rész O_O
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!doakes szarban van -
#593 atttttya világ -
#592 még mindig nem tértem magamhoz
ÚRISTEN -
#591 :D -
#590 ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚRRRRRRRRIIIIIIIISSSSSSTEEEEEEEEEEEENNNNNNNNN
MI EZ URISTEN MI EZ
hat alig birok mozogni -
#589 olléé.. hát ez a rész bazeg :D
végén mondtam magamban, h ne merjétek itt abbahagyni, ne legyen vége .. erre vége :D -
#588 ez így van,de ez csak féligazság.nem véletlenül írtam le.nézek más kábeles sorozatot is,de azokban ezt nem érzem ennyire... -
gabr #587 Igen, mivel csak 12 részes... -
#586 Zseniálisan jó lett, kíváncsi leszek a konklúzióra, ezek után nagyon ütősnek kell lennie, hogy felülmúlja :) -
#585 hála a kábeles csatornának. igaz csak feleannyi rész, mint networkön de nincs idegesítő visszatekintő rész, filler epizód. -
#584 ez bizony eszméletlenül ütős részre sikeredett.már írtam egyszer,de jó leírni:végre egy sorozat,amiben egy rész alatt annyi minden történik,mint a többiben 3-5 részben együttvéve! -
#583 Aztat nemértsük tisztán:) -
gabr #582 Van már, angol! -
#581 köszi::) SPOILER is van a világon.
Annyira nem baj, de azért mégis.
FELIRATOT AKAROK! -
gabr #580 Van már 2/10 promo, nézd meg! -
#579 Az igazi para csak most fog kezdődni :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Doakes mostmár tutira tudja hogy ki ő valójában. Mit csináljon vele? Ölje meg? A legfőbb gyanusítottat?
A másik para meg hogy 4 FBI-os áll kint a háza előtt, akik azt hiszik bent van a lakásában. Már rég haza kellett volna érnie és van egy golyó a lábában... Mondom most jönnek csak az igazi parák :) -
#578 lol kösz eddig abban a hitben éltem h hétfőn adják még multhéten meg is lepődtem h miért van kint xD thx -
gabr #577 Miért lenne kamú? Kint vasárnap este mennek a részek, azaz nálunk hétfő hajnalban már tölthető! -
#576 nah , mégiscsak a hajóval akarta elvinni a darabokat :P
naon parás volt ez a rész Dexternek (s209) -
#575 én elinditottam a letöltést
nem hiszem h kamu lenne (túl sok van ahoz) -
#574 Ezek kamuk?
http://www.torrentz.com/ff46a3569c6917b51526d5e3a353d93cf073d77b
http://www.torrentz.com/972a37b5774701ed90641052b146e59b72c2c125
mert legutóbb mintha hamarabb lett volna fent a neten a szokásosnál -
amdrula #573 Jaja, nagyon jó volt :D. -
#572 Woaw!:) Mekkora rész volt. (2/8. rész)
Ennyi dolog egyszerre.
-
#571 nézzél Nip/Tuck-ot.az emberhúst nem eszik meg,rá kell kötözni egy kis marhát is,úgy már bepuszilják,mint a disznó :)
részletek a holnapi részből:
1 perc 8 mp - Dexter
1 perc 38 mp - Doakes -
#570 egyenlőre az ice-truck killer darabol fel, Te azt akartad írni, hogy egyelőre
egyébként a 3. könyv rövid ismertetője alapján a Dark Defender, már volt a 2. könyvben is, de nem olvastam egyiket se tehát nem tudom mennyire áll közel a sorozat az írott verzióhoz -
Jogurtosz #569 A második évad már nem a könyv szerint megy, vagy legfeljebb csak kis mértékben tudtommal. -
#568 milyen igaz :) -
#567 ott áll a ház az everglades közepén, bárhol beledobja a vízbe ami maradt belőle, az aligátorok hálásak lesznek érte. -
gabr #566 "remélem nem csak két évad van...:)"
Egyenlőre csak kettő van, de pár hónapja jelent meg a harmadik könyv, szóval miért ne filmesítenék meg azt is? -
#565 ...hát , a hajóhoz már nem viheti a kamerák miatt... -
#564 előb-utobb...:) -
#563 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintetek megtalálják Jimenez darabkáit?