1120
-
ldavid #80 azért volt pár ami nem jelent meg, pl. Midnight Club-ok
RDR annyiból esélyesebb, hogy a Rockstar North keze is benne van, és tőlük eddig szinte minden nagy cím kijött idővel PC-re is -
Reg5 #79 Valamelyik Mindnight Club volt PC-re. Legalábbis emlékszem, hogy játszottam a demójával sok-sok éve. -
#78 úgy látom elég sok csillag van a neved mellett, tapasztalhattad hogy a boltok infóira, dátumaira semmi értelme hagyatkozni, csak kell a vevő. ők se tudnak meg semmit előbb mint ahogy a kiadó azt nyilvánosan közli.
Az RDR fejleszőinek eddigi játékai nem pl jöttek ki pcre, a midnight club sorozat nagyja és az RDR 1. része se.
Az LA noire fejlesztőinek a honlapján meg világosan le van írva hogy csak konzolra fejlesztenek, korábban is csak egy ps2-es játékon dolgoztak tapasztalatuk sincs, ha meg álláshírdetések lettek volna akkor arról hallottunk volna.
A gamestar kamuzott, a boltok meg tévednek. -
#77 Sosem olvastam GS-t, kizárólag külföldi infókat olvasok. Egyébként több európai webáruház kínálatában megtalálható a RDR előrendelhető PC-s verziója. Mind német, spanyol, szlovák, szerb, stb áruházakban. Példa.
A másik, hogy mondj nekem egy R+ játékot, ami nem jelent meg PC-re. Illetve mond egy R+ játékot, ami be volt jelentve PC-re az utolsó 1-2 hónapig. -
#76 Ja a magyar gs agymenésére alapozol. -
#75 úgy legyen :)
-
#74 Nekem a videókból nem az jön le, hogy a történettel gond lenne:) Na meg, R+ nem igen adott még nekünk sablonsztorit. -
#73 Mire megjelenik PC-re nagyjából ott is lesz 1 év difi. -
#72 #68 és 70
én egy picit tartok tőle, hogy erre fektetnek csak hangsúlyt és a történeti szál lagymatag lesz.
Plusz manapság divatos (nekem pfujj) gombra/ billentyűzetre osztott quick-time elemek sem lesznek benne
sirály a motionscan, csak az a furcsa ragadós folyadék..
na, az fog gyorsan "elpárologni", értem úgy, h a jót könnyű megszokni és jönnek játék többi elemei
nekem anno ilyen volt Resi 5,
'könnyek közt' váltam meg tőle, de eladtam, mert csak 1 dolog az eyecandy graf
na, de legyünk derülátóak
JÓÓÓÓÓÓ lesz ez :o) -
#71 RDR? -
#70 és azt kifizeted h furcsa ragadós folyadék lepte el a billentyűzetet a linkelt videód láttán:)XD
Ez már futurisztikus amit a mimikával műveltek. -
#69 Brutális az biztos. -
#68 Mafia is dead:) Az beszédmimika valami fenomenális lett..
Ha lesz PC-re, akkor valszeg Rockstar stratégia szerint, azaz megjelenés után egy évvel. Ez így van GTA3 óta minden játékuknál. Ez egy üzletileg okos húzás, hülyék lennének változtatni rajta. -
#67 Itt van nagyban:
motionscan állat, tárgyak részletessége szép, az egésznek a grafja viszont olyan plasztikus, a sztoriján áll vagy bukik minden
osztom én is: 1x kijátsz oszt' hello ;) -
#66 Meggyőzött.Erősen gondolkodom hogy elő is rendelem. -
#65 Heavy Rain-ben is tudtam a végét, mégis végigjátszottam kétszer. -
#64 Amúgy jól néz ki, csak az a baj, ha egyszer végigvitted, onnan tudod mi lesz a vége. (Tudom, hogy szinte mindegyik ilyen, de itt pont az lenne a lényeg, hogy megtaláld.) -
#63 Tudtommal van konzolos fórum is, nem? -
#62 Kellemesnek ígérkezik! -
#61 Államat ki kellett volna támasztani előtte, miért nem szóltál? -.- -
DemonHunterW #60 L.A. Noire - Az első gameplay videó! -
Csillagf3nyke #59 L.A. Noire - Hivatalos bejelentés, hivatalos trailerrel! -
ldavid #58 lineáris lesz, kicsit kalandjáték szerű, jegyzetelős, nyomozós -
#57 arra én is kíváncsi vagyok, mert szépek ezek az animációk, de nem hiszem hogy abból fog állni a játék, hogy beszélgetni kell majd :D
mivel rockstar, sandbox féle játék lesz, hasonló, mint a mafia. legalábbis gondolom. -
#56 én sem -
#55 megkapjuk pc-re ezt is jobb esetben min. 1 evvel kesobb -
#54 A videók gyönyörűek, de a játékmenet az milyen? Olyan GTA szerű mászkálós?
Erről még nem láttam videót. -
#53 Hölgyeim és uraim, meg van a dátum! + egy videó
Dátumozva -
#52 Elvileg nem, de én bízom benne, hogy csak úgy mint a többi rockstar játék megkésve, de azért jönni fog pc-re... :) -
#51 Oda az van írva, hogy Xbox360 és PS3. Ezek szerint nem lesz egyelőre PC-re? -
#50 Képek -
ldavid #49
-
#48 ettől az előzetestől besz@rtam komolyan...csak legyen pc-re... -
#47 -
#46 Büntet. Ilyen élethű mimikát játékba még nem láttam. -
#45 Durva a szájmozgás, végre sikerült élethűre megcsinálni -
ldavid #44 jól néz ki
PC-re lesz-e vajon? -
#43 hm. -
#42 bertinos fail -