1120
  • ldavid
    azért volt pár ami nem jelent meg, pl. Midnight Club-ok
    RDR annyiból esélyesebb, hogy a Rockstar North keze is benne van, és tőlük eddig szinte minden nagy cím kijött idővel PC-re is
  • Reg5
    Valamelyik Mindnight Club volt PC-re. Legalábbis emlékszem, hogy játszottam a demójával sok-sok éve.
  • lolSL
    úgy látom elég sok csillag van a neved mellett, tapasztalhattad hogy a boltok infóira, dátumaira semmi értelme hagyatkozni, csak kell a vevő. ők se tudnak meg semmit előbb mint ahogy a kiadó azt nyilvánosan közli.

Az RDR fejleszőinek eddigi játékai nem pl jöttek ki pcre, a midnight club sorozat nagyja és az RDR 1. része se.
    Az LA noire fejlesztőinek a honlapján meg világosan le van írva hogy csak konzolra fejlesztenek, korábban is csak egy ps2-es játékon dolgoztak tapasztalatuk sincs, ha meg álláshírdetések lettek volna akkor arról hallottunk volna.
    A gamestar kamuzott, a boltok meg tévednek.
  • MerlinW
    Sosem olvastam GS-t, kizárólag külföldi infókat olvasok. Egyébként több európai webáruház kínálatában megtalálható a RDR előrendelhető PC-s verziója. Mind német, spanyol, szlovák, szerb, stb áruházakban. Példa.

A másik, hogy mondj nekem egy R+ játékot, ami nem jelent meg PC-re. Illetve mond egy R+ játékot, ami be volt jelentve PC-re az utolsó 1-2 hónapig.
  • shaddam
    Ja a magyar gs agymenésére alapozol.
  • Muttley
    úgy legyen :)
  • MerlinW
    Nekem a videókból nem az jön le, hogy a történettel gond lenne:) Na meg, R+ nem igen adott még nekünk sablonsztorit.
  • MerlinW
    Mire megjelenik PC-re nagyjából ott is lesz 1 év difi.
  • Muttley
    #68 és 70
    én egy picit tartok tőle, hogy erre fektetnek csak hangsúlyt és a történeti szál lagymatag lesz.
    Plusz manapság divatos (nekem pfujj) gombra/ billentyűzetre osztott quick-time elemek sem lesznek benne
    sirály a motionscan, csak az a furcsa ragadós folyadék..
    na, az fog gyorsan "elpárologni", értem úgy, h a jót könnyű megszokni és jönnek játék többi elemei
    nekem anno ilyen volt Resi 5,
    'könnyek közt' váltam meg tőle, de eladtam, mert csak 1 dolog az eyecandy graf
    na, de legyünk derülátóak
    JÓÓÓÓÓÓ lesz ez :o)
  • shaddam
    RDR?
  • The Protector
    és azt kifizeted h furcsa ragadós folyadék lepte el a billentyűzetet a linkelt videód láttán:)XD

Ez már futurisztikus amit a mimikával műveltek.
  • kirol
    Brutális az biztos.
  • MerlinW
    Mafia is dead:) Az beszédmimika valami fenomenális lett..

Ha lesz PC-re, akkor valszeg Rockstar stratégia szerint, azaz megjelenés után egy évvel. Ez így van GTA3 óta minden játékuknál. Ez egy üzletileg okos húzás, hülyék lennének változtatni rajta.
  • Muttley
    Itt van nagyban:

motionscan állat, tárgyak részletessége szép, az egésznek a grafja viszont olyan plasztikus, a sztoriján áll vagy bukik minden
    osztom én is: 1x kijátsz oszt' hello ;)
  • shaddam
    Meggyőzött.Erősen gondolkodom hogy elő is rendelem.
  • kirol
    Heavy Rain-ben is tudtam a végét, mégis végigjátszottam kétszer.
  • Fpocok
    Amúgy jól néz ki, csak az a baj, ha egyszer végigvitted, onnan tudod mi lesz a vége. (Tudom, hogy szinte mindegyik ilyen, de itt pont az lenne a lényeg, hogy megtaláld.)
  • Fpocok
    Tudtommal van konzolos fórum is, nem?
  • kirol
    Kellemesnek ígérkezik!
  • TDC Geronimo
    Államat ki kellett volna támasztani előtte, miért nem szóltál? -.-
  • DemonHunterW
    L.A. Noire - Az első gameplay videó!
  • Csillagf3nyke
    L.A. Noire - Hivatalos bejelentés, hivatalos trailerrel!
  • ldavid
    lineáris lesz, kicsit kalandjáték szerű, jegyzetelős, nyomozós
  • zaki
    arra én is kíváncsi vagyok, mert szépek ezek az animációk, de nem hiszem hogy abból fog állni a játék, hogy beszélgetni kell majd :D
    mivel rockstar, sandbox féle játék lesz, hasonló, mint a mafia. legalábbis gondolom.
  • Rage47
    én sem
  • bertino
    megkapjuk pc-re ezt is jobb esetben min. 1 evvel kesobb
  • kirol
    A videók gyönyörűek, de a játékmenet az milyen? Olyan GTA szerű mászkálós?
    Erről még nem láttam videót.
  • Prince23
    Hölgyeim és uraim, meg van a dátum! + egy videó

Dátumozva
  • SZilaJMaGGoT
    Elvileg nem, de én bízom benne, hogy csak úgy mint a többi rockstar játék megkésve, de azért jönni fog pc-re... :)
  • Evin
    Oda az van írva, hogy Xbox360 és PS3. Ezek szerint nem lesz egyelőre PC-re?
  • Prince23
    Képek
  • ldavid

• Bence94
    ettől az előzetestől besz@rtam komolyan...csak legyen pc-re...
  • bertino
  • TDC Geronimo
    Büntet. Ilyen élethű mimikát játékba még nem láttam.
  • Seth
    Durva a szájmozgás, végre sikerült élethűre megcsinálni
  • ldavid
    jól néz ki

PC-re lesz-e vajon?
  • bertino
    hm.
  • akyyy
    bertinos fail
  • akyyy