1120
-
Ulthane #240 L.A. Noire teszt magyarul
Annyira mégsem eszik forrón a kását? :) -
Sir Cryalot #239 Kell a faxak konzolbuild -
#238 Hát igen.
Btw. Egy nagy baromság ez a játékosok-konzolosok dolog. Akkor legyen már külön ps, box, zöld, kék, jobb, bal totyik. -
#237 ... vagy nem ... nem sok esély van rá. -
#236 Azért mert Rockstar game. Majd jön PCre is. -
#235 elavult a lanoár -
bgabor #234 Nekem azt magyarázza el légyszi valaki, hogy ha egyszer ez a játék konzol only, akkor mi a tetves fenét keres a PC topikban(játékosok fóruma)? -
#233 Engem felhivtak, hogy a poszterek késnek, de majd küldik. Bár engem sem érdekel annyira.
sok idöm nem volt kiprobálni, de egész jonak tünik a játék, kérdés hogy nem-e lesz monoton késöbb. -
#232 Elvileg nemsokára meg lehet őket venni PSN-en. Illetve június végén is jön egy case-es DLC: N'icholson Electroplating' Arson Case címmel. -
#231 Kedden lesz Store, akkor tudod aktiválni. -
balays82 #230 PSN már van, de úgy látom, ezeknek a DLC-knek az aktiváláshoz szükség lenne a Store-ra is, ami viszont valóban nincs még. -
#229 Örülök neki! :D -
#228 Aki Xbox-on játszik, az tudja. -
#227 Akkor jó. Kár, hogy nem az a 2 DLC az, ami sztorit tartalmaz.
Bár most tökmindegy, milyen DLC, ha úgy se tudjuk használni, mert nincs PSN. -
balays82 #226 Poszter nekem sincs, de a két DLC stimmel, amiket írtál (új küldetések), azokról nem is volt szó. -
doggy90 #225 irjak a honlapon, hogy milyen dlc-ket adnak. -
#224 Na meg posztert sem kaptam. Nem mintha érdekelne, csak azt ígérték. -
#223 Pedig elvileg ezek lennének a DLC-k. -
#222 Szóval semmi ilyen:
L.A. Noire: A Slip of the Tongue (május 20.)
L.A. Noire: The Naked City (május 20.)
-
#221 Aki platinumból rendelte az mit kapott?
Én ugye a játékot magát meg 2 ruha DLC-t.
-
#220 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van még egy helyszíned, először menj el oda, és majd ott kapod az infót, hogy a hobo felbukkant a híd alatt. -
#219 Egy eros angol nem art hozza, illetve akit a tortenet figyelese, alakulasa jobban lekot a lovodozesnel az sem hatrany. AZ utobbi inkabb vagyok, meg szerencse, hogy be-be dobnak neha egy-ket utcai lovoldet, illetve aki arra gerjed, hogy celtalanul furakozzon egy bazi nagy varosban az is megteheti. -
#218 Bar meg elegge az elejen vagyok, de nekem kicsit mar most uncsi felvenni a 20. bogret az asztalrol es korbeforgatni gyanus-e vagy sem :) Mindesetre nehol annyira reszletes a kornyezet, hogy beszaras el se hiszem, hogy a box tolja. Az a baj, hogy nagyon le van korlatozva a lehetosegek szama, egy-egy esetnel, total meg vagy vezetve mindig, mert a tobbi csak korites amirol nincs video, illetve kidolgozva.
Mondjuk lehetne egy uj standard az arcmimika minden jateknal, de valahogy nincs egy szinten minden szereplonel az osszkep, nemely benan nez ki, mint a regi vietnam jatekbam amikor egy kep volt rahuzva az arcra, de nehol eszeveszett reszletesnek tunik, foleg az oreg rancos paliknal :) -
mistermiskolcz #217 Valaki tudna segíteni?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Annál az esetnél vagyok,ahol egy hajléktalan a gyanúsított.Elmegyek a híd alatti hajléktalan telepre,bejárom az egészet,de sehol sem találom azt a hobot,akit keresek. -
tordi #216 Én mondjuk lexarom, hogy lopod vagy megveszed a játékot. Mindenesetre legalább a megjelenést megvárhatnád a sziporkáiddal, finnyázásoddal, és ne lökd itt a hülye dumát arról, hogy ami tetszik azt megveszed eredetiben is -egy kicsivel több szerénységet, majom úr -
#215 De. :D -
#214 Itt nem futottál bele spoilerekbe? -
#213 jaja.és pont az én ragadós folyadékomat említetted meg:) -
#212 vmit érezni lehetett már február 15-én :) -
#211 Megnéztem GT-s reviewet.
-Néhány jelenetnél túl tiszta a szinkronhang. Se háttérzaj és erősen lehet hallani, hogy műteremben vették fel... miközben az utcán vannak.
-A hazugságokra nagyon erősen rájátszanak, hogy a leghülyébb 10 éves is lássa.
-Na ilyet sem láttam még... ha jól értem, ha van egy akciórész, amit nem tudsz megcsinálni pl sokadszorra... akkor ki lehet hagyni? WTF? -
#210 akkor ennek is lesz rendes kiadása, mint a Mafiának?:) -
#209 Majd pénzért benne lesz ... -
#208 Van ps3 exkluzív DLC is, de most olvastam, hogy egy rakat "ügy" kimaradt a teljes játékból... -
#207 Ha jól tudom előrendelések mellé jár a 2 DLC ... -
#206 Igen, a megjelenés napján már elérhetőek lesznek -
#205 L.A. Noire (május 20.)
L.A. Noire: A Slip of the Tongue (május 20.)
L.A. Noire: The Naked City (május 20.)
Mi ez az utóbbi kettő? DLC? -
#204 Ingyé van... -
#203 Minek töltesz le olyat amit nem is ismersz? -
janihunk #202 Hát ha ezt hamarabb tudom megmarad egy lemezem:D -
#201 Ez nem GTA-klón, nem is a Rockstar csinálta, ők csak kiadták. Ez egy detektív-szimulátor, aki GTA-ra készül, az inkább bele se kezdjen. Van egy-két lövöldözés a játékban meg üldözés, de ezek nagy része opcionális. Az A-ból B-be hajtást meg végre egy az egyben a társunkra bízhatjuk.
Ez agyalós, nyomozós játék. Inkább a régi point and click kalandokhoz van köze, mint a GTA-hoz.