1120
-
sublimaze #400 Kissé szarul raktam a zárójelet, de azért remélem így is érthető... :D -
sublimaze #399 Tudom mi a lényege ennek tudatában írtam amit írtam. Ez a lényege kábé a point and click kalandoknak is amiknek (pár újragenerálódó) puzzle-t leszámítva ugyanez a veszte... Ennyi erővel egy filmet sem nézek újra ha már egyszer láttam. Érted. Nem tudom mért vársz el ettől a játéktól többet mint más játékoktól csak azért mert nyomozni kell benne... :) -
#398 Az a baj, hogy itt az lesz a lényeg, hogy a sok közül kitaláld, melyik a jó. Na most ha egyszer megvan, akkor azután nem nagyon sokat ér a játék. Én már akkor mondtam ezt, amikor jöttek az infók a játékról. Ez lesz a veszte. -
sublimaze #397 Ha nem lenne erőltetett, rinyáltak volna az emberek, hogy milyen nehéz... :D -
#396 De itt tényleg erőltetett lesz, ahogy fpocok mondja, szóval biztos lehet majd látni, meg angol tudás nagyon kell hozzá:D (de gondolom ezt is tudja mindenki) -
sublimaze #395 "Amúgy az a baj vele, hogy egyszer végig tolod és tudsz mindent."
A legtöbb játékkal ez a "baj"(igen azért idézőjelbe, mert azért mindent nem hiszem, hogy megjegyez az ember, ha mégis az idő múltával úgy is elő lehet venni, ha jó). :) -
gregtom6 #394 Hát én még a valóságban se tudtam emberek arcáról leolvasni, ha hazudnak, úgyh majd ennek utána kell olvasni xD -
#393 Szerintem akik idejárnak, pontosan tudják. Nem azért mondom, hogy leszójjalak, csak mondom.
Amúgy az a baj vele, hogy egyszer végig tolod és tudsz mindent. Meg állítólag olyan mimikát nyomnak, hogy az már nagyon erőltetett. Szóval egyből ki lehet találni. -
#392 Szerintem ez az L.A. Noire nem mindennapi lesz. Hősök c. filmből is van benne a csávó, meg még más sorozatokból is, az ő mimikájukat vették fel, és így lehet majd leolvasni az arcukról hogy hazudnak -e. De gondolom tudtátok már ezt, így szerintem ez nem egy mindennapi játék lesz. -
gregtom6 #391 Igen, azok nekem is. De van egy maréknyi olyan színvonalú indie játék. -
Santata #390 Hát nekem a Braid története kifejezetten tetszett, a Limbo-é is jó volt (főleg a vége, meg az egész, hogy elgondolkodtató, és sok szempontból értelmezhető) -
gregtom6 #389 Tudom, h mit jelent az indie:)
De ettől függetlenül a történet sokszor alulmarad az ilyenekben.
RPG-vel nem igazán játszok, szóval az ilyen több oldalas kis szöveges történet a játék mellé nem túl jó megoldás. -
#388 Majdnem.
Nem azért indiek, mert egyedi ötleteket találnak ki, ami nem kell senkinek.
Hanem azért találnak ki egyedi ötleteket, mert kevés a pénz, grafika nem nagy szám, ezért máshol kell brillirozniuk. -
gregtom6 #387 Igen, azok nem véletlenül indie játékok :)
Az a gond velük, h általában az erős történet hiányzik belőlük, én meg leginkább azokat élvezem. -
gregtom6 #386 De az összes fantáziára elég egy 3D-s tér, melyben wasd-vel tudsz mozogni :)
Ezenkívül nem tudom, mi lehet olyan, ami nincs megvalósítva. Nehezen lehet igazán klisémentes játékot kitalálni. -
#385 khmm khmm indie játékok khmm khmm -
#384 Gyenge a fantáziád :) -
gregtom6 #383 Hát én speciel nem nagyon tudok elképzelni nagyon új dolgot a mostani játékvilágban, mert már minden lényegesre volt példa. -
#382 Azok nekem mindig megsérültek és 6x kellett elhozni egy játékot mire minden klappolt :) -
#381 Pedig sokkal eredetibbek voltak. Most már mindegyik egykaptafára készül, csak a grafika változik. -
#380 Hát mindig vannak kivételek, nincs ezzel gond. Én is élvezem a mostani játékokat is de míg ezek többségére már szinte hónapok múlva sem emlékszel a régieket a mai napig szinte mindenki vissza tudja idézni legyen az akció,kaland, RPG vagy bármilyen más stílusú játék. Persze ebben nyilván az is benne van ,hogy régen még volt új a Nap alatt ma viszont mikor a cél már csak egyértelműen a profit maximalizálás nem igazán találkozni túl sok újítással. Ami persze érthető is, mert amíg a népek megvesznek a 100. COD rókabőrből is huszon milliót, addig minek is erőlködnének. -
Santata #379 Hát még a 400kb-os régi 8inch-es floppyra. -
gregtom6 #378 Mindenki ezzel jön, de nem tudom, mivel lehettek azok jobbak a mostaniaktól. Maximum nagyobb újdonság volt a virtuális térben szambázás.
Én Commodore 64-el kezdtem, játszottam NES-en is, de nem élveztem azokat a játékokat jobban, mint a mostaniakat. -
#377 -
Look at the cat #376 az biztos!!! mekkora igazság! -
#375 Ja, csak sokszor a 14 giga nem ér fel egy 1,44-es lemezen futó játékkal. Ez itt a gond. -
#374 Már minden játék ennyi, hozzá kell szokni sajnos. Régen még a 700mb volt sok, aztán a 4gb, aztán 8, most meg 14:D -
Look at the cat #373 14gb istenkém már megint!!!! -
#372 APA KEZDŐDIK! -
Lbaxta #371 OFF -
#370 Nem hihetetlen, de van még egy mondat előtte. -
#369 Annyira hihetetlen ha azt mondom igen? -
galex6 #368 lesz 30 perces kipróbálható verzió onlive-on? -
RYO21 #367 Ha jól számoltam, akkor ma du 6tól már tohatjuk a játékot onlive-on. -
#366 Nekem csak egy illegális szoftverem van, az is a tanfolyamom miatt kell(ett). -
#365 Nem itt warezolunk, csináltam neki külön topikot. Szóval nem kell pofáznod! Gondolom neked minden eredeti a gépeden! -
Look at the cat #364 én lewarezolom mivel már támogattam elég sok pénzel rockstart és gta 5 is tuti vétel -
xido #363 Bár az RDR-re is ezt írhatnád:) -
#362 Ezaz warezoljátok ezerrel nemhogy örülnétek a kivételes alkalomnak hogy jön pcre... A gta5 miatti esetleges sírásokat várom már..... -
balika16 #361 FAke ez a la noire clone verzió! Már rég fent lenne, ha igazi lenne!