L.A.Noire
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szerintem
Mondjuk lehetne egy uj standard az arcmimika minden jateknal, de valahogy nincs egy szinten minden szereplonel az osszkep, nemely benan nez ki, mint a regi vietnam jatekbam amikor egy kep volt rahuzva az arcra, de nehol eszeveszett reszletesnek tunik, foleg az oreg rancos paliknal 😊
szerintem
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Just do it :)
-Néhány jelenetnél túl tiszta a szinkronhang. Se háttérzaj és erõsen lehet hallani, hogy mûteremben vették fel... miközben az utcán vannak.
-A hazugságokra nagyon erõsen rájátszanak, hogy a leghülyébb 10 éves is lássa.
-Na ilyet sem láttam még... ha jól értem, ha van egy akciórész, amit nem tudsz megcsinálni pl sokadszorra... akkor ki lehet hagyni? WTF?
Parasite Eve 2, best game EVER!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
L.A. Noire: A Slip of the Tongue (május 20.)
L.A. Noire: The Naked City (május 20.)
Mi ez az utóbbi kettõ? DLC?
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Ez agyalós, nyomozós játék. Inkább a régi point and click kalandokhoz van köze, mint a GTA-hoz.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Úgyhogy fordítás a legjobb esetben is csak év vége fele lehet, talán.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Persze igyekeztem is kerülni õket 😊
Sorry, ha spoilert írtam, szerintem ezzel nem árultam el élményromboló dolgot. Ha mégis, akkor bocs.
A warezmajomkodásról meg annyit, hogy ami játék nagyon bejön azt én is megveszem. Ez tetszik, de annyira nem hogy pénzt adjak érte.
De írt, mivel írt a történetrõl... és ennél a játéknál a történet minden.
Ez pont így van ahogy mondod.
Nekem máris az elején nehézséget okozott a kihallgatás.
Pedig játszani fogom,max majd benézek ide és megkérdezlek titeket ha valahol elvesztettem a fonalat.
Különben sem irt egy fél db olyat ami spoiler lenne!
Next PC upgrade: 2022
Az arcmimika tényleg rendben van, csak nekem a gyenge angoltudás miatt a feliratot is figyelnem kell, néha nem tudok csekkolni az arcokat 😞
Mr Manson
Ezt beszéltem is egy konzolossal, hogy most a fordítás a warez fele húz néhány embert. Ha csak hivatalos formában, eredeti játékkal lehetne használni õket,pl LIVE-ról, biztos a másik irányba billenne a mérce. Mert biztos van olyan, aki azért Flash-eltet, hogy bizonyos játékokhoz használni tudjon fordítást.
Azt tudja valaki mi ebben 3 lemez? Mármint olyan sok az adat, hogy 3 lemezre fért, vagy azokon vmi extra van?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Aki nem NAGYON jól angolul, az inkább bele se kezdjen sztem.
Néha elgondolkodom én is, érdemes súlyos tízezreket kiadni játékért amikor warez néha több ...