L.A.Noire

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Hát ez nagy kár. Pedig mind az Alan Wake, mind a L.A Noire magyarítása nagyon jó lenne.

Evin
Tévedés. Azt lefordították PC-re, és az lett átültetve. De ez jelenleg csak konzolon van.
Pl ott az Alan Wake, ami már mikor megjelent, és egyelõre úgy néz ki csak én fogom fordítani.
De ezt is megnézem fordítható-e, meg játszani is fogok vele.

zaki
Beszéltünk tavasszal az EA egyik emberével, és mint kiderült annyira macerás és költséges lenne egy magyar fordítást LIVE-ra feltenni, hogy nem éri meg a kiadónak. És amíg ez így marad, maradnak a warezossal mûködõ fordítások. 😞

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

grebber
Hát a magyarítás nagyon fontos dolog valamit valamiért!<#eljen>

Next PC upgrade: 2022

zaki
jah, de csak warezba lehet használni...

kirol
Hát az kár, pedig nem lenne rossz.
Az SH:Homecoming -ot is lefordította valaki box-on.

Evin
1 kezemen meg tudnám számolni, hányan fordítanak konzolra. Ha lesz is, mert ESETLEG megoldható, szerintem karácsonynál elõbb nem lesz.
(Kivéve, ha jön pc-re, de az sem hiszem, hogy idén jönne.)

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

grebber
Magyarítást a népnek<#taps>

Törölt felhasználó
Ez a kihallgatás eléggé elvette most a kedvem a játéktól. Az okés, hogy az angolom nem 100%, de nagyjából értem. Viszont már 20. alkalommal baszom el a kihallgatást, és mindig visszatesz az elejére. Elég lehangoló...
kirol
<#vigyor3>

Fpocok
Soha... kivéve MINDEN EGYES XBOXOS JÁTÉKOT.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Seth
Mert még nem fordult elõ, hogy egy játék elõbb kijött warezban? 😄

PSN ID.: Beegabor

Prince23
L.A.Noire.XboX360.DVD1.RF-iND

kirol
Warezba kijött máris.

Én meg leghamarabb jövõ hét pénteken kapom meg.

Fpocok
mit?

kirol
Na mit láttam. 😞
És már most, 14-én. 😞

Fpocok
Persze mindezek ellenére tetszetõs... jó lenne már valami gondolkoztató játék a PCre is... mert gyakorlatilag a SH1 óta nincs olyan játék, amin 5 percnél többet kellett törnöm a fejem... nem emlékszem ilyenre.

Fpocok
Na megnéztem a videót.
-Az alapötlet jó. Bár nem hiszem, hogy nagyon kapkodni fogják a konzolosok. Mindenesetre van benne potenciál.
-Ahogy látom, nem mertek elmenni a végsõkig... azért mégis csak fogják majd a játékos kezét... pl amikor van valami vizsgálni való, akkor megszólal a kis dallam...
-Ahogy beszélnek, mozognak az izmaik... az tényleg lenyûgözõ... nagy kér, hogy egy normális forgatókönyv írót nem tudtak szeretni: Néhány részen nevetségesek a szövegek... és ez csak 15 perc volt 😄

Azóta ezt a videót is törölték YouTube-on! <#sir> Sebaj, nekem megvan, így töltöm fel viddler-re! <#hehe>

lolSL
õk csinálták a trailereket 😊

De õ is, nem csak a Team Bondi.

TDC Geronimo
Fõleg, hogy nem is õk csinálták... :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Rage47
hát nagyon durva, amit most összehozott a Rockstar 😮
grebber

kirol
Megkérdeztem én is ma. Azt mondták szerdán, de legkésõbb csütörtökön megkapják. 😄
De majd hívnak 20-a elõtt.

Mr Manson
ENG
XBOX360 és PS3

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Milyen nyelveken jelenik meg? csak xboxra elöször?
kirol
Hát?! Szoppantyú ez számunkra! 😄

Mr Manson
Nem jó hir ... hétvégére kellene! 😄

kirol
Csak az a gáz, hogy a 20.-a az pont péntek. Szóval leghamarabb hétfõn kapjuk meg. 😞

MikX
GSnek semmi szavahihetösége, csak találgatnak. Amig nincs hivatalosan bejelentve, addig hiába mond akárki is akármit, az nem hiteles. Az egy dolog, hogy a R* általában késve, de portol pécére.

Anyway... elörendeltem platinumnál, meg megkérdeztem mikor jön, azt mondták 20-a elött tuti nem kapják ök sem meg.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Muttley
fricska a Witcher 2-ért <#idiota>

Just do it :)

Csuhai G
Lehet anyázni a GS-t, de anno mikor olvastam többször állítottak biztosra 1-2 portot, ami végül mindig be is jött. Akkor is mentek ugyanezek a "gameszar kamuzik" körök..

Remélem még mindig szavahihetõek és tényleg lesz PC-re.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

shaddam
A (magyar)gamestar hiszi.Na most mindenki döntsön maga,de én csak röhögök ha elõkerül a téma.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A jó büdös életbe nem portolják

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Mr Manson
Nem hiszem hogy nagyon fejlesztenének PC-re .... sajnos .... sajnos (?) ...

shaddam
A gamestar már ezt is jól megmondta hogy jön az rdr-rel együtt.Eddig úgy néz ki egy korai április elsejei tréfa.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Jah nem tudtam. Tegnap kezdtm el nézegetni a játékot hogy mi is ez. Komolyan.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

grebber
PC-s megjelenésrõl semmiféle szó nincs még eddig.Addig milyen gépigényt akarsz?

???

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Mr Manson
Valamelyik konzol ... 😊

Mokt gépigény van már kiadva?

Mr Manson
Elõrendelve ....

shaddam

shaddam
Csütörtökön új trailer jön.

grebber

Carloska

Carloska

SZilaJMaGGoT
Pc-s részrõl ez a legkisebb probléma sztem... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

MerlinW
Nem bunkóztalak le, félreértés ne essék, csak megemlítettem, hogy nem menõ😊

[merlinw.org]