1120
-
#160 Mert még nem fordult elő, hogy egy játék előbb kijött warezban? :D -
#159 L.A.Noire.XboX360.DVD1.RF-iND -
#158 Warezba kijött máris.
Én meg leghamarabb jövő hét pénteken kapom meg. -
#157 mit? -
#156 Na mit láttam. :(
És már most, 14-én. :( -
#155 Persze mindezek ellenére tetszetős... jó lenne már valami gondolkoztató játék a PCre is... mert gyakorlatilag a SH1 óta nincs olyan játék, amin 5 percnél többet kellett törnöm a fejem... nem emlékszem ilyenre. -
#154 Na megnéztem a videót.
-Az alapötlet jó. Bár nem hiszem, hogy nagyon kapkodni fogják a konzolosok. Mindenesetre van benne potenciál.
-Ahogy látom, nem mertek elmenni a végsőkig... azért mégis csak fogják majd a játékos kezét... pl amikor van valami vizsgálni való, akkor megszólal a kis dallam...
-Ahogy beszélnek, mozognak az izmaik... az tényleg lenyűgöző... nagy kér, hogy egy normális forgatókönyv írót nem tudtak szeretni: Néhány részen nevetségesek a szövegek... és ez csak 15 perc volt :D -
Csokis #153 Fel is tettem! -
Csokis #152 Azóta ezt a videót is törölték YouTube-on! Sebaj, nekem megvan, így töltöm fel viddler-re! -
#151 ők csinálták a trailereket :) -
Csokis #150 De ő is, nem csak a Team Bondi. -
#149 Főleg, hogy nem is ők csinálták... :p -
#148 hát nagyon durva, amit most összehozott a Rockstar :O -
#147 Első 1/4-ed óra -
#146 Megkérdeztem én is ma. Azt mondták szerdán, de legkésőbb csütörtökön megkapják. :D
De majd hívnak 20-a előtt. -
#145 ENG
XBOX360 és PS3 -
Qwertino #144 Milyen nyelveken jelenik meg? csak xboxra elöször? -
#143 Hát?! Szoppantyú ez számunkra! :D -
#142 Nem jó hir ... hétvégére kellene! :D -
#141 Csak az a gáz, hogy a 20.-a az pont péntek. Szóval leghamarabb hétfőn kapjuk meg. :( -
#140 GSnek semmi szavahihetösége, csak találgatnak. Amig nincs hivatalosan bejelentve, addig hiába mond akárki is akármit, az nem hiteles. Az egy dolog, hogy a R* általában késve, de portol pécére.
Anyway... elörendeltem platinumnál, meg megkérdeztem mikor jön, azt mondták 20-a elött tuti nem kapják ök sem meg. -
#139 fricska a Witcher 2-ért -
#138 Lehet anyázni a GS-t, de anno mikor olvastam többször állítottak biztosra 1-2 portot, ami végül mindig be is jött. Akkor is mentek ugyanezek a "gameszar kamuzik" körök..
Remélem még mindig szavahihetőek és tényleg lesz PC-re. -
#137 A (magyar)gamestar hiszi.Na most mindenki döntsön maga,de én csak röhögök ha előkerül a téma.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A jó büdös életbe nem portolják -
#136 Nem hiszem hogy nagyon fejlesztenének PC-re .... sajnos .... sajnos (?) ... -
#135 A gamestar már ezt is jól megmondta hogy jön az rdr-rel együtt.Eddig úgy néz ki egy korai április elsejei tréfa. -
janihunk #134 Jah nem tudtam. Tegnap kezdtm el nézegetni a játékot hogy mi is ez. Komolyan. -
#133 PC-s megjelenésről semmiféle szó nincs még eddig.Addig milyen gépigényt akarsz? -
janihunk #132 ??? -
#131 Valamelyik konzol ... :) -
janihunk #130 Mokt gépigény van már kiadva? -
#129 Előrendelve .... -
#128 -
#127 Csütörtökön új trailer jön. -
#126 Új képek! -
-
-
#123 Pc-s részről ez a legkisebb probléma sztem... :D -
DemonHunterW #122 A Rockstar nem tervez gyűjtői kiadást az L.A. Noire-hoz! -
#121 Nem bunkóztalak le, félreértés ne essék, csak megemlítettem, hogy nem menő:)