1120
  • Fpocok
    Múltkor a gamestaron volt egy DE3as videó, ahol mutatták a pc feature öket és mutatták, hogy egér irányítás, meg átbindelés...
  • Reg5
    Ezek szerint tényleg jön PC-re.
  • TDC Geronimo
    Ezeket én se értem minek írják bele. Ez nemhogy említésre se méltó, de egyenesen ultragáz.
  • lolSL
    L.A. Noire's robust feature customization includes keyboard remapping

lolol
  • TDC Geronimo
    Hát mindenre számítottam volna, de erre nem.

Késői áprilisi tréfa? :D
    Az új South Park részben ment a fika a játéknak :)
  • zaki
    nem kötekedni akarok, de marha nehéz a googleben rákeresni...
    http://www.gamesradar.com/f/la-noire-five-star-walkthrough-and-newspaper-guide/a-2011052012472709017
    http://www.xbox360achievements.org/forum/showthread.php?t=311447
  • Mr Manson
    A megoldás számodra!
  • Evin
    Youtube->la noire walktrough?
  • kovigabi911
    Sziasztok nekem az lenne a problémám hogy elakadtam a játékba már az elején az utcai ügyek meg vannak és most kezdtem el az első ügyemet!!!!!!!! Aki tud az legyen szives segiteni vagy ha tud akkor végigjátszást mutatni!!!!!
    Köszönöm!!!!
  • MikX
    No, letoltam, nagyon franko, egy második végigjátszás mindenképpen lesz valamikor, annak ellenére, hogy elöször üt igazán. Nagyon az sem zavart, hogy tudtam, hogy mindenképp elkapom a tetteseket, ennek ellenére fordulatos, érdekes és ötletes.
  • Mr Manson
    mint az RDR-t és az se volt és nem is lesz ... :(
  • Danryu82
    Erre a játékra én is kíváncsi vagyok, ha lesz PC-n. Remélem lesz.
  • syberia2
    de már beígérték valahol:S
  • Mr Manson
    Nem lesz PC!
  • Fpocok
    A Duke Nukem Foreverrel egy időben... a fenébe... akkor nem tudom.
  • syberia2
    PCre mikor jön?:)
  • gergou
    Ott még nem tartok, de jó hallani, hogy a vége felé is tartja a szinvonalát a játék :) Igazából itt érzem jó sok év óta először, hogy egyre jobban tetszik, ahogy haladok előre benne, és ráadásul nem nevezhető egy rövid játéknak :)
  • TDC Geronimo
    Arsonos résznél vagy már? Ott az utolsó 3 ügy és a befejezés az...döbbenetes.
  • gergou
    Ugyan még nem értem a végére, de számomra ez az eddigi legjobb játék ezen a 'konzol generáción'. Megdöbbentően minőségi alkotás :)
  • gergou
    Á, értem. Volt itt egy ügy, amit nem igazán értek, itt a végén választási lehetőség nem volt, de az általam gyanúsnak vélt egyén a nyomokkal együtt nem került kikérdezésre, hanem valaki más vitte el a 'balhét'. Na sebaj :)
    (remélem ez nem volt spoileres).
  • Seth
    Nemigazán, az ügyek 99%-a ugyanúgy végződik. 1-2 van ahol te választhatod meg a 2 gyanúsított közül ki a bűnös és akkor azt csukják le. Sztoriban az égvilágon semmi jelentősége nem lesz
  • gergou
    Azt jól gondolom, hogy szinte az összes ügy vége másképp alakúlhat a cselekedeteinktől függően?
  • Voltan
    Fagyás nálam sem volt még, meg eredeti a játék is, bár ez elvileg boxon nem jelent semmit...
    No mindegy, a játékról annyit, hogy ilyen még nem volt, tényleg nem. Rockstar ugyan, de szakítottak az eddigi hagyományokkal, ez inkább kalandjáték, mint akció. Viszont valóban rendkívül egyedi. A hangulat elképesztően jó, olyan az egész mintha egy filben lennél a főszereplő. Amit meg a karakterek arcával, mimikájával csináltak, az valami egészen példa nélküli, és álleesősen kegyetlenül jó.

Angolul nem árt, ha nagyon penge az ember, mert anélkül nem sokat ér a dolog. A színészi játék is zseniális, hozta a formáját a Rockstar. Jó, hogy kicsit kilépnek az utóbi időben a GTA védelmező ernyője alól, mert a Red Dead is kurvára jó volt. Nagyon remélem, hogy jönnek PC-re is ezek a gyöngyszemek. Grat, Rockstar, megint megcsináltad! Csak most már prezentálj PC-re is, plíz.
  • Seth
    Igen, de a vége felé közeledve egyre kevesebb, vagy csak már tudat alatt ignoráltam :D
    Fagyás nálam 1x sem volt.
    Igen :(
    Sőt kétszer úgy kifagyott, hogy csak áramtalanítás segített.
  • Voltan
    Akik Boxon viszik, azok találkoztak elég komoly frame rate eséssel időnként?
  • MikX
    Jah, autok borzalmas fizikájától eltekintve nagyonjó. Végülis az sem annyira gáz, meg legtöbbször ki is lehet hagyni. Akció idáig épp elég volt(the set up-nál járok), ahoz képest hogy nem erre van kihegyezve, a gta fedezékrendszerével itt sincs baj.
  • dezsolti78
    Nyugodtan nekiugorhatsz. Nincsenek olyan magasröptű beszélgetések, nem kell félni tőle,de a jó angoltudás nem hátrány...
  • kill3r21
    közepes angollal érdemes ennek a játéknak nekiugrani?
  • Totti5
    Ebben nyomozni kell, GTAban meg mindig lőni. Ha a rattata nem unalmas, akkor ennek sem kell annak lennie, már aki érti is és nem rattatát szerente minden sarkon.
  • MikX
    Jah, úgy gondoltam az elején, hogy unalmas lesz állandóan szinte ugyanazokat a procedúrákat végigcsinálni, de a háttértörténetek, a karakterek motivációinak felfedezése, a fordulatok és úgy minden sokszínűsége miatt nem is tűnik fel, és visz a történet egyre mélyebbre.
  • gergou
    Szerintem nagyon jól sikerült ez a játék, ennyire a legapróbb részletekig kivitelezett várost játékban még nem láttam... Mindemellett írtó hosszú a story, s folyamatosan hozza a "minőségi" érzést :)
  • a.carkey
    Bírom, hogy egy "kalandjátékról", csak azért mert lehet benne autózni, van térkép, blabla már GTA klónt kiáltanak ki előre, majd csalódnak, ha nem az, mégha Rockstarnak rockstar is ...ű

Szerintem teljesen rendben van. Egy dolog zavart az elején, hogy hihetetlenül túl jó minőségűre tervezték a hangot és túl sterilre sikeredett.
  • Seth
    Nem lehet
  • Rodman6
    A játékban lehet használni tömegközlekedési eszközöket? Vagy itt is dísznek vannak?
  • Mr Manson
    Igy helyes ...
  • visa81
    hmm, ez gyorsan jött...

http://4gamers.postr.hu/la-noire-itt-az-elso-javitas

• shaddam
    És ezt így idehányva már nem is sajnálod hogy nincs pc-re mi?
  • Totti5
    Negatív
    L-i-n-e-á-r-i-s!

"ugyanis a játékra nem igaz az, hogy egyértelműen sandbox játék lenne"

Ennek meg ki mondta hogy sandbox lesz?