1120
  • Evin
    Először meg kellene jelennie, meg fordíthatóvá kellene tenni, és akkor sem egy emberes meló lesz. Ahogy hallom, hozzávetőlegesen valami 260000 sornyi szöveg van, és nem 1-2 rövid mondat lehet. Kb olyan GTA4 méretű anyagra lehet számítani.

Neki én speciel nem javasolnám, hogy elkezdje a sok másik függőben levő dolga mellett, pláne, hogy ez milyen "nagy" anyag.
  • SZilaJMaGGoT
    Úgy értem nem voltam biztos benne és nem akartam hülyeséget írni. :D
  • SZilaJMaGGoT
    Én is így emlékeztem, de nem akartam hülyeséget írni.
  • SZilaJMaGGoT
    Nekem angolul is igazi lesz... :D
  • TaRka0107
    A hivatalos oldalon fent van hogy jön PC-re.
  • grebber
    Remélem hogy utolsópróféta ezt is bevállalja majd hiszen magyarul lesz az igazi.
  • Reg5
    Azt másik csapat készíti.
  • SZilaJMaGGoT
    Valami hivatalos megerősítés afelől, hogy temethetjük a pc verziót?
  • Mr Manson
    Már rég lecsengett ... sajnos. Nagyott durant, de ennyi ... a banda meg a csőd szélén.
  • TaRka0107
    Nagyon várom már én is, srácok! Pontos időpont van már, hogy mikor jön ki?:)
  • kirol
    Hát igen, időnként tök jó lett volna egy-egy új eset.
  • Bil Ur Sag
    Jogos kérdés, de ezek szerint lDavid egészen jól van informálva a kérdésben, mert meg is válaszolta azt. Mondjuk én sajnálnám a dolgot, mert klassz játékot hoztak nekünk össze a srácok.
  • ldavid
    szerintem csak azt adták ki DLC-ként, ami már kész volt, a fejlesztők már nem hiszem, hogy foglalkoznak a játékkal
    nemrég volt olyan hír, hogy otthagyták a Rockstart, és idő közben megromlott a viszonyuk
  • kirol
    Az amúgy miért van, hogy már kijött az utolsó DLC is a játékhoz?
    Miért nem csinálnak hozzá mondjuk 2 hónap múlva is egyet?
  • Bil Ur Sag
    Valóban! Most vittem végig a napokban és tényleg sokan fogják a hajukat tépni. Erős angol tudás kell hozzá ez tény. A másik pedig hogy itt a részletek valóban a "felszín alatt" rejlenek. De hozzá teszem, egy klassz játékot fogtok kapni, melynek szerintem! minden perce izgalmas és érdekfeszítő. Ha pedig a DLC-kel együtt fogjátok megkapni, az maga lesz a kánaán. Klassz játék! Jöhetne több is ilyenből.
  • ldavid
    :)
  • MikX
    Jaja, nekem is bejött, de már el is cseréltem, nem lenne most nagyon kedvem ujra végigtolni. Leginkább a franko borito miatt sajnálom. Lehet beszerzem majd késöbb, ha majd egy rakás dlc kijön valami bundle cuccban. Kicsit lehuzásnak találom a 4-5fontokat 1-1esetért.
  • BIZ0906
    Facén is kiírták :)
  • Rage47
    bírom, mikor magán röhög vki...
  • MerlinW
    Sebaj, így is baromi vicces volt.
  • grebber
    De kellett volna.
  • Evin
    A GTA4 fényében teljesen várható volt. (Ezzel nem azt mondom, hogy kezdettől 100%-ra lehetett venni bejelentés nélkül.)

grebber
    Nem akartál abba a mondatba eredetileg egy kérdőjelet is csempészni?
  • grebber
    Magyarítás van már, mert anélkül ez nehézkes lesz de nagyon!
  • elitehun
    XDXD okosok XDXD
    hogyne okosok...

lwb: Hát ja sztem amerikában ezért sem kimagaslóak az eladások....
  • Shep
    Nem kell nagyon belelovalni magad szeptemberben itt a világvége. :) (nem én találtam ki, okosok mondják :))
  • mike01010101
    Jó hir! Úgy éreztem idén már csak a Skyrim vár rám, de most már ugyanott van a listámon az LANoire is.
  • ratgab
    Én is örülök neki! Jah és totál meglepett!
  • Prince23
    sztem meg 2011 legjobb híre :S

hát erre legtöbbünk nem igen számított.
  • ldavid
    nem tudom jó jel-e, de a leeeds-iek sem csináltak még ezelőtt PC portot
  • Snexi
    nem igazán,nem sokat játszom,amivel meg igen azt meg megveszem
  • Reg5
    Magadból indulsz ki, igaz?
  • Evin
    Ha adsz hozzá programot, szerintem nem lenne lehetetlen dolog.
    De jelenleg nem fordítható.
  • Snexi
    jó lesz lewarezolni,igaz?
  • szapor
    Hát őszre csináljanak hozzá magyarosítást már... :)
  • lwb
    Arra azért mindenki figyeljen ilyen 0-day buy meg ilyesmi előtt, hogy ez nem GTA. Ez egy nyomozós játék, ahol a vezetés és a lövöldözés másodlagos finoman szólva. Nagyrészt át is ugorhatóak, teljesen opcionálisak.
    Aki nem szeret arcmimikából olvasgatni és nem nagyon top angolból, az inkább bele se kezdjen.

Rockstar =/= GTA.

(Én megvettem PS3-on és nagyon tetszik, csak azért szólok, mert sokan csalódtak.)
  • Reg5
    Lejjeb már linkelték 2-szer is :)
  • MerlinW
    L.A. Noire Is Coming for PC this Fall

Rockstar weboldal
  • morzsi555

Jól láttam, hogy autóvezetésnél úgy van elhelyezve a kamera, mint a gta 4-nél? Mert azt rühellem.
  • Bence94
    ááá nap legjobb híre! 0 day buy lesz az 110 %!
  • Fpocok
    Amúgy meg