1120
-
#320 Először meg kellene jelennie, meg fordíthatóvá kellene tenni, és akkor sem egy emberes meló lesz. Ahogy hallom, hozzávetőlegesen valami 260000 sornyi szöveg van, és nem 1-2 rövid mondat lehet. Kb olyan GTA4 méretű anyagra lehet számítani.
Neki én speciel nem javasolnám, hogy elkezdje a sok másik függőben levő dolga mellett, pláne, hogy ez milyen "nagy" anyag. -
#319 Úgy értem nem voltam biztos benne és nem akartam hülyeséget írni. :D -
#318 Én is így emlékeztem, de nem akartam hülyeséget írni. -
#317 Nekem angolul is igazi lesz... :D -
#316 A hivatalos oldalon fent van hogy jön PC-re. -
#315 Remélem hogy utolsópróféta ezt is bevállalja majd hiszen magyarul lesz az igazi. -
Reg5 #314 Azt másik csapat készíti. -
#313 Valami hivatalos megerősítés afelől, hogy temethetjük a pc verziót? -
#312 Már rég lecsengett ... sajnos. Nagyott durant, de ennyi ... a banda meg a csőd szélén. -
#311 Nagyon várom már én is, srácok! Pontos időpont van már, hogy mikor jön ki?:) -
#310 Hát igen, időnként tök jó lett volna egy-egy új eset. -
#309 Jogos kérdés, de ezek szerint lDavid egészen jól van informálva a kérdésben, mert meg is válaszolta azt. Mondjuk én sajnálnám a dolgot, mert klassz játékot hoztak nekünk össze a srácok. -
ldavid #308 szerintem csak azt adták ki DLC-ként, ami már kész volt, a fejlesztők már nem hiszem, hogy foglalkoznak a játékkal
nemrég volt olyan hír, hogy otthagyták a Rockstart, és idő közben megromlott a viszonyuk -
#307 Az amúgy miért van, hogy már kijött az utolsó DLC is a játékhoz?
Miért nem csinálnak hozzá mondjuk 2 hónap múlva is egyet? -
#306 Valóban! Most vittem végig a napokban és tényleg sokan fogják a hajukat tépni. Erős angol tudás kell hozzá ez tény. A másik pedig hogy itt a részletek valóban a "felszín alatt" rejlenek. De hozzá teszem, egy klassz játékot fogtok kapni, melynek szerintem! minden perce izgalmas és érdekfeszítő. Ha pedig a DLC-kel együtt fogjátok megkapni, az maga lesz a kánaán. Klassz játék! Jöhetne több is ilyenből. -
ldavid #305 :)
-
#304 Jaja, nekem is bejött, de már el is cseréltem, nem lenne most nagyon kedvem ujra végigtolni. Leginkább a franko borito miatt sajnálom. Lehet beszerzem majd késöbb, ha majd egy rakás dlc kijön valami bundle cuccban. Kicsit lehuzásnak találom a 4-5fontokat 1-1esetért. -
BIZ0906 #303 Facén is kiírták :) -
#302 bírom, mikor magán röhög vki... -
#301 Sebaj, így is baromi vicces volt. -
#300 De kellett volna. -
#299 A GTA4 fényében teljesen várható volt. (Ezzel nem azt mondom, hogy kezdettől 100%-ra lehetett venni bejelentés nélkül.)
grebber
Nem akartál abba a mondatba eredetileg egy kérdőjelet is csempészni? -
#298 Magyarítás van már, mert anélkül ez nehézkes lesz de nagyon! -
#297 XDXD okosok XDXD
hogyne okosok...
lwb: Hát ja sztem amerikában ezért sem kimagaslóak az eladások.... -
#296 Nem kell nagyon belelovalni magad szeptemberben itt a világvége. :) (nem én találtam ki, okosok mondják :)) -
mike01010101 #295 Jó hir! Úgy éreztem idén már csak a Skyrim vár rám, de most már ugyanott van a listámon az LANoire is. -
ratgab #294 Én is örülök neki! Jah és totál meglepett! -
#293 sztem meg 2011 legjobb híre :S
hát erre legtöbbünk nem igen számított. -
ldavid #292 nem tudom jó jel-e, de a leeeds-iek sem csináltak még ezelőtt PC portot -
#291 nem igazán,nem sokat játszom,amivel meg igen azt meg megveszem -
Reg5 #290 Magadból indulsz ki, igaz? -
#289 Ha adsz hozzá programot, szerintem nem lenne lehetetlen dolog.
De jelenleg nem fordítható. -
#288 jó lesz lewarezolni,igaz? -
szapor #287 Hát őszre csináljanak hozzá magyarosítást már... :) -
#286 Arra azért mindenki figyeljen ilyen 0-day buy meg ilyesmi előtt, hogy ez nem GTA. Ez egy nyomozós játék, ahol a vezetés és a lövöldözés másodlagos finoman szólva. Nagyrészt át is ugorhatóak, teljesen opcionálisak.
Aki nem szeret arcmimikából olvasgatni és nem nagyon top angolból, az inkább bele se kezdjen.
Rockstar =/= GTA.
(Én megvettem PS3-on és nagyon tetszik, csak azért szólok, mert sokan csalódtak.) -
Reg5 #285 Lejjeb már linkelték 2-szer is :) -
#284 L.A. Noire Is Coming for PC this Fall
Rockstar weboldal -
morzsi555 #283
Jól láttam, hogy autóvezetésnél úgy van elhelyezve a kamera, mint a gta 4-nél? Mert azt rühellem. -
#282 ááá nap legjobb híre! 0 day buy lesz az 110 %! -
#281 Amúgy meg