1120
-
#440 Szerintem most perpill azon a gépen sem fut ami az ajánlott konfig -
#439 Intel Core 2 duo 2,13GHz, NVIDIA 9600GT vel és 4GB DDR2vel futna a gém a gépemen? GTA döcögött közepesen, F1 2011 Fullon, Fifa 12 fullon akad kicsit. -
#438 Ja, aham, értem... vissza vontam mindent amit előbb írtam , az -str paraméter miatt fut, ez akozza a dubla kurzort, de viszont a textúrák kisebb felbontásúak(szerintem legalább 50%-kal) -
#437 Én laptopra raktam fel, és nem akad, de 1-2 patch és sztem stabil lesz az fps, facial qualitytől LOD q-ig a beállításaim: Q Q P P B B
de a GTA4 mediumon sokkal jobban nézett ki és az sem akad, a sok javításnak hála :/ de amúgy eddig tetszik, 1 biztos az emberek kidolgozása 10/10 -
#436 Na akkor van remény ,hogy a C2D-s gépemen fog futni élvezhető sebességgel. -
Boroskóla #435 Látom teljesen egyforma gépünk van akkor nálad is gondolom fut mint a szél,igen az angol tudás nem egy hátrány a játéknál,főleg az elején ahogy néztem ráadásul még a szlenget is nyomják rendesen,ami még meg nehezíti,a szövegek megértését.De amúgy jónak igérkezik.
Nekem egy kicsit olyan mint ha a Mafiát meg a Fahrenheitet keverték volna össze. -
#434 na akkor nálam is menni fog.hurray.
azét kíváncsi leszek mennyire jó az angoltudásom.most kiderül. -
#433 Phenom II X4 3.00GHz. HD4870, meg valami szar ddr2-es 3gb ramok. -
#432 És a géped milyen? -
#431 Nekem megy rendesen, habár hullámzik is az egész és maxon van az AA meg a szűrő is. De a beszéd nagyon ki van dolgozva. Ezt vártam már, hogy rendesen mozogjon az ember pofája. Még kihallgatáshoz nem értem, még csak sima rendőr vagyok, de nekem tetszik. -
#430 Na urak mekkora gépigény? -
sublimaze #429 ott a pont! -
BIZ0906 #428 Hát egy magyarítás jó volna :) Nem kenem az english-t :( pedig ezt tanultam már évek óta bár lehet inkább csak tanították xD Úgy néz ki ideje meg tanulni.
-
#427 Ezt már lehetett tudni ezer éve hogy ilyen lesz.Nem értem miért számitottál másra vagy egyáltalán nem is néztél a game-el kapcsolatban semmit se? -
sublimaze #426 Írták korábban is, hogy ne egy gta-t várj... A játéknak a nyomozás a lényege. -.- -
#425 Rockstar gém féle konzol port -.-" gta4 ugyan ilyen volt, fél évig nem tudtam vele játszani... -
#424 beírtam a parancsokat még mindíg szar, erre hallom fékezésnél vaéami zörög, nézem a kontroller rezgője az, kihúzom és azonnal megjavult a szaggatás mi ez már? -
#423 most teszem fel, de ha tényleg ennyire rossz és unalmas akkor nem érte meg a 13 gb-t :S -
#422 passz, én is csak forumon találtam, még nem próbáltam. -
#421 ezek a parancsok mit csinálnak? -
#420 sajnos túl sokat vártam a játéktól,szerintem még a mai nap folyamán törlöm,1 bűntény megoldása 40 perc duma,20 perc cutscene,és 5 perc tényleges JÁTÉK. bocsássa meg a rs games,de ha filmet akarok nézni,akkor majd filmezek...törlős. -
#419 1. Indítsd a LANlauncher.exe-t
2. Menj az optionsbe
3. A lent látható kitölthető csíkra (command line) írd a következőt:
-str -npd -nonv
Próbáld kim, de szem ugyan az a baja mint a gta4nek amikor kijött pc-re, konzol port... khm. -
#418 L.A. Noire: The Complete Edition v1.0.2393.1 (Eng/Fr/Ger/Ita/Spa)
Nincs hivatalos honosítása. CD Galaxis: "Honosítás: angol nyelvű játék"
-
#417 üdv, egy olyan kérdésem lenne hogy aki megvette a játékot annak is szaggat e mint állat még jobb gépen is? Mielőtt kapnám a savazást hogy köcsög warezos, ha legalba jól megy akkor megvenném. Nekem 2,6mhz quad proci 4gb ram, 650ti és játszhatatlanul szaggat lowon is! -
#416 na kinntvan a gém,amióta megtudtam,hogy jön PC-re,nagyon kezdtem várni a novembert,jobban vártam mint az MW3-at,vagy a BF3-at,szerintem ez egy olyan témájú,hangulatú játék,amilyen még nem volt,kérdésem az,hogy lesz-e magyar felirat,vagy alapból van-e benne? valamennyi angol tudásom van,de mondom ezt a játékot nagy vártam,és magyar felirattal azért jobb játékélményt lehetne kicsavarni az amúgy is jó sztorijú gémből -
sublimaze #415 Túlkomplikálod az egészet az a helyzet. Ebben a játékban nincs semmi innovatív, nincs benne olyan játékelem amit ne láttunk volna ez előtt. Ebből kifolyólag nem is különbözik a többi/korábbi játékoktól(max technikai megvalósításban), csak a körítés más. A te elméleted miszerint ez a játék különösen és kizárólagosan szar újrajátszhatósági szempontból, az egyszerűen hülyeség. -
sublimaze #414 Másodszorra egyik játék sem nagy kaland, akció ide vagy oda. Egy puzzle játék meg főleg nem(ezzel kapcs meg nincsenek tapasztalataid ugye, szal nem is tudsz mivel érvelni), bár ez nagyban függ a fejtörők összetettségétől is. -
#413 Na figyi, akkor még egyszer, de aztán hagyjuk, mert tényleg már off.
Ez a játék, olyan (szerintem), mint mondjuk egy columbo vagy poirot film (ezeket hozom fel, mert ezeket szeretem). Na most ha tudom ki a gyilkos, akkor másodszorra már nem nagy kaland.
De pl mass effectben nem ez a lényeg, ott az akció meg minden. -
sublimaze #412 Én is ezt ecseteltem. Fpocok szerint az L.A. Noire az egyetlen újrajátszatatlan cím, mert a feladatok lényegüket vesztik miután egyszer megcsináltad. Ez pedig igaz szinte az összes játékra, attól függ, hogy újrajátszod e vagy sem, hogy mennyire jön be. Az, hogy tudom melyik bizonyíték mire jó, vagy azt tudom mikor melyik sarokból mi ugrik elő, a lényegen nem változtat... -
gregtom6 #411 Még a Silent Hill 2-t és 3-at fogom hamarosan újra végigjátszani, ha lesz időm. -
gregtom6 #410 Half-Life akármelyik része, Portal 2...például
Az HL-ot 3x vittem végig, a HL2-nek bizonyos részeit többször, a kiegészítőket (mindkettőt) kétszer. -
#409 Én a Mass Effecttel vagyok úgy, hogy minek játszam újra? tudok mindent, megcsináltam max jóra az egészet, kivesézve. Ha újra megyek, akár más csőjátéknál ugyanazt kapom. Persze ott a lehetőség hogy másképp csináljam, de minek, ha tudom hogy a legjobb?
Remélem ezzel megkavartam a dolgokat. De most tényleg: miért baj, ha tudod mi volt? Úgy értem mondjon valaki egy régi nagy címet, ami minden alkalommal más. Amit érdemes többször is végig vinni, annak ellenére hogy tudok minden scriptelt jelenetet. Persze erre tudom a választ és már meg is van így az L.A. Noire-ra is a válasz. Főkép, aki szereti a krimit és a kort, amiben játszódik. -
gregtom6 #408 És mi az a puzzle, ami számodra tetszett?
Mellesleg Portal 1 a története miatt, Portal 2 a története és nehézsége miatt jó. Mert azért a 2 jócskán több gondolkodós részt tartalmazott. Az első részen én is átszaladtam, de a 2-vel a közepétől jócskán meg kellett állni gondolkodni. -
sublimaze #407 Ha nincs viszonyítási alapod akkor fölösleges is ezen vitatkozni. Te majd egyszer játszod végig(vagy egyszer sem) azt kalap-kabát... :) -
#406 PnC el NEM JÁTSZOTTAM SOHA. MERT NEM ÉRDEKEL :D
Portallal meg csak az első részt toltam le 3 óra alatt. Nagyon gyenge volt. Többször hozzá sem fogok érni. -
sublimaze #405 Ezek szerint nem játszottál még egy point n click-el sem... :D De hogy közismertebb puzzle-nél maradjunk: Portal(az ügyességi részeket leszámítva, ami ebben is van, pl üldözni kell valakit). Kissé túlkomplikálod az egészet. -
#404 Most kb egy olyan játékot sem tudnék mondani, ami hasonlít erre ebben, nem hogy 90%-nyit. -
#403 Nagyon minimális angoltudás + szótárral (google fordító) van esély rá, hogy esetleg végigvigyem, élvezzem...
vagy neki se álljak, mert esélytelen? -
sublimaze #402 Nah hát a játékok 90%-át a te elméleted szerint nincs értelme másodszorra végig tolni... Erre próbáltam rávilágítani a filmes hasonlattal is többek között... -
#401 Filmet azért nézek, hogy kikapcsolódhassak.
Játékkal meg azért játszok, hogy megdolgoztassam kicsit agyamat. Na most van egy játék, ahol van puzzle. Ami főleg puzzlekból áll. Amit ezzel hírdetnek. Na ha most ezeket tudom, akkor nincs semmi értelme másodszorra végigtolni.