1570
  • Vlala #702
    Mi történt?
  • Me Ga
    Az illetékes esetleg megfontolhatná a fenti banner linkjének törlését, cseréjét. Ha jól látom, sértődés tényállásának fennforgása valószínűsíthető...
  • ACE
    Gyertek jáccani Fingu-val nyomjuk jól.
  • mycso
    Na sikerült, még szerencse, hogy csak uninstall volt delete nem.
    Köszönet a segítségért: erieskrisz fórumtársunknak.

Nagyon király game, csak kissé érdekes a hw igénye.

Egyébként koccra ugyanaz, mint a régi magyar fejlesztésű: Screamer 4x4.
    Lehet felrakom azt is, most nagyon kedvet kaptam ehez az off-road-ozáshoz.
  • mycso
    Nem azzal van a baj, elvileg most letöltöttem a 4.03 helyett a 4.08-as daemontoolsot --> ezzel újraraktam és elis indult.
    Viszont mindegy melyik mds-t használom amint a pályát betölti, visszadob winbe.

De innetől nemis nagyon érdekel uninstall&delete :(
  • Hassan B
    Le kell tölteni a módosított *.mds-t... Bulba FAQ-jában megtalálod...
  • mycso
    Hali,nekem elsem indul a game. :(
    Kijön a starforce-os ellenőrző bigyula, majd lök valami olyasmi szöveget, hogy CD-emulátort talált, és hogy rakjam be az eredeti cd-t.

Ilyenkor mit lehet tenni???

• erieskrisz
    szia nekem is ez volt sokaig a problemam es ez ugy oldodot meg hogy a 3cd t csak a crackas mds filevel raktam fell probald meg ugy
  • ratb
    Hi!

Mindíg kidob a pálya betöltése után..
    Bead egy képet a terepről,aztán hiba üzenet nélkül kilép....

1.3-as béta peccs meg dopolnenine taiga peccs van rajt.

Esetleg valaki a megoldást???

köszi
    ratb
  • Vlala #693
    Na, akkor szent a béke? Menjetek inkább terepezni, jobb a sarat dagasztani, mint egymásra dobálni. :)
  • Sarapetike
    nem egyiket sem én csináltam a másik kettö magyaritás töltögetös (buta állatos)olalrol van
  • Hassan B
    NAh figy...kicsit felkaptam a vizet....
    Most viszont átnéztem azt amit felraktál... azt csinálltad te, aminek magyaritas.rar a neve? Mert az valóban különbőző... A telepítőben lévő, viszont mindd az én fordításomon alapszik... pl.: "Toltes... :)" ; Időkülönbség=diff(nálam) stb.
  • Sarapetike
    sajnálom nem kellet volna ide kitennem :(
    ha akarod szolj egy modnak és töröljék az a két hsz (nincs harag)
  • Hassan B
    A probléma csak az, hogy felismerem a saját fordításomat benne, mert nem mindent szószerint fordítottam... Egyébként meg azt csinállsz amit akarsz...szarok rá....
  • Sarapetike
    ezt most hogy érted? azért tettem közzé mert nem mindeni tud hozzáférni ahoz a helyhez ahonnan ez nekem van egyépként a te magyaritásoddal együtt ez a 3. idézem azt aki ez a magyaritást csinálta"
    Ez a fordítás 4 nap alatt készült el nem kis fáradtságos munkával. Szóval, ha valami valaki szerint nem egyezik meg a játékban bemutatott képpel vagy eseménnyel annak csak egy oka, lehet, hogy a fordítás a játék meg nem létével készült el. Mivel ezek nem egyszerű szakszavak pl:dampfer ami lehet a zenészeknél valami hangrezgés-csillapító, a helikopternél rotor korong befogó karom stabilizázor, a kocsinál viszont mechanikus kormány lengéscsillapító . Lehetnek még hiányosságok a mondatokban is ennek oka fordítási lehetetlenségben, mutatkozik meg sajnos a magyar nyelvre lefordítani nem egyszerű feladat, és inkább legyen értelmes, mint szavakból összeállított zagyvaság. Természetesen nem zárkózom el ezen problémák elől, és ha valaki kulturáltan és közelítő pontossággal ezeket javítani tudja, kérem az illetőt, hogy tegye, meg és lehetőleg juttassa át hozzám is had, tanuljak én is valamit.Előre is köszönöm!
    Azok megjegyzéseire nem vagyok kíváncsi és szerintem sokan így vannak vele, akik durva modortalan leszólásokkal illetik meg a fordítás végeredményét! Kérem, nem kell leszedni de, ha már megtette, akkor valószínűsíthetem, hogy neki sincs még meg és a játék élvezetének növelése érdekében az illető is, kipróbálja. Nem de?!
    Na de inkább örüljünk, ami van, ha tetszik, terjesszétek, hogy másoknak is meglegyen.

Itt még külön köszönetet szeretnék mondani Dezzsoke-nek ki az anyag már egy részét lefordítva hozzám, jutatta, majd véglegesítette és eljutatta hozzátok. És külön köszönet illeti meg a szüleimet is kik részt vettek ebben a munkában.

Kellemes szórakozást" a forditást készitete: Mevhis Dezzsoke
    idézet vége
    énszerinte ha te udsz jobbat csinálni akkor ne sértödj meg inkább csinálj jobbat és azt fogjuk használni a végfelhasználonak az a jó ha választhat minél többböl és ledönti hogy melyik kell neki nyilván amelyik jobb kivitel és többet nyujt
    Itt van az eddig megjelen mindhárom magyaritás az Uaz4x4 hez
  • mycso
    Nemszóltam, illetve nem kérdeztem semmit.
    Hassan B, eltudnád küldeni a magyarításodat???
  • mycso
    Hali, valaki segítene /privibe/, hogy merre találom ezt a gamet???
    Rengeteg "helyen" szétnéztem de sehol nem leltem.
    Illetve milyen néven is kellene keresnem???
  • Hassan B
    Köszönöm, hogy ennyire értékelitek más munkáját...az a magyarítás, igaz továbbfejleszteve, de azzal az alappal készült amit én csinálltam. Bassza meg az köcsög cigáany aki lemásolta. Remélem elbasz a metró, vagy minimum a villamos...
  • Sarapetike
    Ïîëíűé Ïðèâîä - ÓÀÇ 4ő4\Data\profiles\ itt vannak a mentések
  • Sarapetike
    Az a helyzet hogy nem az én munkám (hogyis lenne) de van egy kis bibi a telepitö az valami demo verzió mikor leinditod akkor kiválasztod a telepitö nyelvet ez angol nyom egy ok aztán irja ki hogy ez valami demo arra is egy ok azután next azután a I Agree és most jönne hogy kiválasztod a játék könyvtárát na itt csinálj neki egy ujj mappát és telepicsd mikor kész akkor keresd meg a mappát ahová telepiteted a MAGYARITÁST.....1C\Ïîëíűé Ïðèâîä - ÓÀÇ 4ő4\Data\és amit ebben találszazt másod be a játék data könyvtárába.És ha ugymond normálisan telepitetem nekem nem történt semmi de igy müködött
  • Vakeraka
    hova teszi a mentéseket?
  • Endiman
    köszi szépen!
  • Sarapetike
    95% magyaritás :)
  • gplay
    Bocsi. Csak most néztem a forumot, mert tegnap LAN volt és ott ment. De nem rossz ötlet. Csak sajna én meg hétvégén dolgozom még vagy 2 héten át. De ha gondolod priviben cseréljünk msn-t és meg beszéljük.
  • Vakeraka
    Milyen gépigénye van. Nekem egy Sempron 3000+ om van 1gb-os ddr memó meg radeon 9600
  • bulba
    megvan köszi
  • Sarapetike
    name Uaz4x4 passs 4x4
  • bulba
    Network name-hez mit írjak? nework password?
  • Sarapetike
    esetleg hamachi ?
    Uaz4x4 szoba
    4x4 jelszó
    és akkor lanon :)
    proba
  • Sarapetike
    igen ez lehet a gyári szerver ezt már nekem nem is leátja zoval akkor hiába van az az opcio hogx internetes játék létrehozása :(
  • bulba
    83.222.194.31 -csak ezt látja a game ez is inaktív :(
  • Sarapetike
    nem simán megy a net megprobálom kikapcsolom a tüzfalat
  • bulba
    nem, legalábbis nem találtam meg a módját
    Nem lehet h routered van és nem nyitottad metg a portot ami kell neki? (28015)
  • Sarapetike
    81.183.61.201 ip alapján lehet?
  • bulba
    MOst próbálok joinolni de csak 1 servert lát az sem elérhető
  • Sarapetike
    csináltam egy szervert akinek van kedve sarat turni az tegyen egy probát :)
  • Hassan B
    Lehet, hogy *.mds hiba, próbálj keresni egy másikat....
  • bulba
    Próbáld meg feltenni az 1.3as patchet innen
    Más 5letem nincs
  • Tufa
    tapasztalt már vki olyat hogy a játék a főmenü elött kilép? nincs ötletem hogy kéne elinditani
  • deestroy
    Felező naggyon király!