Full Drive: UAZ & Full Drive UAZ 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
steam, origin: ACE_hun
Köszönet a segítségért: erieskrisz fórumtársunknak.
Nagyon király game, csak kissé érdekes a hw igénye.
Egyébként koccra ugyanaz, mint a régi magyar fejlesztésû: Screamer 4x4.
Lehet felrakom azt is, most nagyon kedvet kaptam ehez az off-road-ozáshoz.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Viszont mindegy melyik mds-t használom amint a pályát betölti, visszadob winbe.
De innetõl nemis nagyon érdekel uninstall&delete 😞
][ ВАЗ ][
Kijön a starforce-os ellenõrzõ bigyula, majd lök valami olyasmi szöveget, hogy CD-emulátort talált, és hogy rakjam be az eredeti cd-t.
Ilyenkor mit lehet tenni???
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Mindíg kidob a pálya betöltése után..
Bead egy képet a tereprõl,aztán hiba üzenet nélkül kilép....
1.3-as béta peccs meg dopolnenine taiga peccs van rajt.
Esetleg valaki a megoldást???
köszi
ratb
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Most viszont átnéztem azt amit felraktál... azt csinálltad te, aminek magyaritas.rar a neve? Mert az valóban különbõzõ... A telepítõben lévõ, viszont mindd az én fordításomon alapszik... pl.: "Toltes... 😊" ; Idõkülönbség=diff(nálam) stb.
][ ВАЗ ][
ha akarod szolj egy modnak és töröljék az a két hsz (nincs harag)<#eljen>#eljen>
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
][ ВАЗ ][
Ez a fordítás 4 nap alatt készült el nem kis fáradtságos munkával. Szóval, ha valami valaki szerint nem egyezik meg a játékban bemutatott képpel vagy eseménnyel annak csak egy oka, lehet, hogy a fordítás a játék meg nem létével készült el. Mivel ezek nem egyszerû szakszavak pl:dampfer ami lehet a zenészeknél valami hangrezgés-csillapító, a helikopternél rotor korong befogó karom stabilizázor, a kocsinál viszont mechanikus kormány lengéscsillapító . Lehetnek még hiányosságok a mondatokban is ennek oka fordítási lehetetlenségben, mutatkozik meg sajnos a magyar nyelvre lefordítani nem egyszerû feladat, és inkább legyen értelmes, mint szavakból összeállított zagyvaság. Természetesen nem zárkózom el ezen problémák elõl, és ha valaki kulturáltan és közelítõ pontossággal ezeket javítani tudja, kérem az illetõt, hogy tegye, meg és lehetõleg juttassa át hozzám is had, tanuljak én is valamit.Elõre is köszönöm!
Azok megjegyzéseire nem vagyok kíváncsi és szerintem sokan így vannak vele, akik durva modortalan leszólásokkal illetik meg a fordítás végeredményét! Kérem, nem kell leszedni de, ha már megtette, akkor valószínûsíthetem, hogy neki sincs még meg és a játék élvezetének növelése érdekében az illetõ is, kipróbálja. Nem de?!
Na de inkább örüljünk, ami van, ha tetszik, terjesszétek, hogy másoknak is meglegyen.
Itt még külön köszönetet szeretnék mondani Dezzsoke-nek ki az anyag már egy részét lefordítva hozzám, jutatta, majd véglegesítette és eljutatta hozzátok. És külön köszönet illeti meg a szüleimet is kik részt vettek ebben a munkában.
Kellemes szórakozást" a forditást készitete: Mevhis Dezzsoke
idézet vége
énszerinte ha te udsz jobbat csinálni akkor ne sértödj meg inkább csinálj jobbat és azt fogjuk használni a végfelhasználonak az a jó ha választhat minél többböl és ledönti hogy melyik kell neki nyilván amelyik jobb kivitel és többet nyujt
Itt van az eddig megjelen mindhárom magyaritás az Uaz4x4 hez
Hassan B, eltudnád küldeni a magyarításodat???
Rengeteg "helyen" szétnéztem de sehol nem leltem.
Illetve milyen néven is kellene keresnem???
][ ВАЗ ][
->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Uaz4x4 szoba
4x4 jelszó
és akkor lanon 😊
proba
Nem lehet h routered van és nem nyitottad metg a portot ami kell neki? (28015)
Más 5letem nincs
Nekem egy full save kellene a Uaz 4x4-hez tud valaki mondani egy url-t ahonnan letölthetem?
MErteddig nem találtam meg és fontos lenne!
Elõre is köszi!
Még egy kérdésem lenne azokhoz akik játszanak a játékkal. Amióta felraktam az 1.3-as patchet azóta csak úgy tudom a difit bekapcsolni hogyha elõtte üresbe váltok. Nem vezettem még élõben ilyen masinát ezért kérdem hogy ennek így kell-e lennie, mert elég idegesítõ. Amikor nem patcheltem akkor menet közben lehetett váltani.
][ ВАЗ ][
Daemon4.08HE-val felrak a game
crack cd3mds felülir eredeti cd3mds
minden emulácio bekapcs DaemonTools
magyar fájlok bemásol
inditás
bejön a starforce védelem és nem engedi tovább 😞
AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |
Biztosan sikerült segítened, köszi mégegyszer.
ACE: próbálj meg másik mds fájlt, esetleg ezt próbáld meg