Full Drive: UAZ & Full Drive UAZ 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi történt?

Az illetékes esetleg megfontolhatná a fenti banner linkjének törlését, cseréjét. Ha jól látom, sértõdés tényállásának fennforgása valószínûsíthetõ... <#ejnye1>

Gyertek jáccani Fingu-val nyomjuk jól.

steam, origin: ACE_hun

mycso
Na sikerült, még szerencse, hogy csak uninstall volt delete nem.
Köszönet a segítségért: erieskrisz fórumtársunknak.

Nagyon király game, csak kissé érdekes a hw igénye.

Egyébként koccra ugyanaz, mint a régi magyar fejlesztésû: Screamer 4x4.
Lehet felrakom azt is, most nagyon kedvet kaptam ehez az off-road-ozáshoz.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

mycso
Nem azzal van a baj, elvileg most letöltöttem a 4.03 helyett a 4.08-as daemontoolsot --> ezzel újraraktam és elis indult.
Viszont mindegy melyik mds-t használom amint a pályát betölti, visszadob winbe.

De innetõl nemis nagyon érdekel uninstall&delete 😞

Hassan B
Le kell tölteni a módosított *.mds-t... Bulba FAQ-jában megtalálod...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

mycso
Hali,nekem elsem indul a game. 😞
Kijön a starforce-os ellenõrzõ bigyula, majd lök valami olyasmi szöveget, hogy CD-emulátort talált, és hogy rakjam be az eredeti cd-t.

Ilyenkor mit lehet tenni???

erieskrisz
szia nekem is ez volt sokaig a problemam es ez ugy oldodot meg hogy a 3cd t csak a crackas mds filevel raktam fell probald meg ugy

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Hi!

Mindíg kidob a pálya betöltése után..
Bead egy képet a tereprõl,aztán hiba üzenet nélkül kilép....

1.3-as béta peccs meg dopolnenine taiga peccs van rajt.

Esetleg valaki a megoldást???

köszi
ratb
Na, akkor szent a béke? Menjetek inkább terepezni, jobb a sarat dagasztani, mint egymásra dobálni. 😊

Sarapetike
nem egyiket sem én csináltam a másik kettö magyaritás töltögetös (buta állatos)olalrol van

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Hassan B
NAh figy...kicsit felkaptam a vizet....
Most viszont átnéztem azt amit felraktál... azt csinálltad te, aminek magyaritas.rar a neve? Mert az valóban különbõzõ... A telepítõben lévõ, viszont mindd az én fordításomon alapszik... pl.: "Toltes... 😊" ; Idõkülönbség=diff(nálam) stb.

Sarapetike
sajnálom nem kellet volna ide kitennem 😞
ha akarod szolj egy modnak és töröljék az a két hsz (nincs harag)<#eljen>

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Hassan B
A probléma csak az, hogy felismerem a saját fordításomat benne, mert nem mindent szószerint fordítottam... Egyébként meg azt csinállsz amit akarsz...szarok rá....

Sarapetike
ezt most hogy érted? azért tettem közzé mert nem mindeni tud hozzáférni ahoz a helyhez ahonnan ez nekem van egyépként a te magyaritásoddal együtt ez a 3. idézem azt aki ez a magyaritást csinálta"
Ez a fordítás 4 nap alatt készült el nem kis fáradtságos munkával. Szóval, ha valami valaki szerint nem egyezik meg a játékban bemutatott képpel vagy eseménnyel annak csak egy oka, lehet, hogy a fordítás a játék meg nem létével készült el. Mivel ezek nem egyszerû szakszavak pl:dampfer ami lehet a zenészeknél valami hangrezgés-csillapító, a helikopternél rotor korong befogó karom stabilizázor, a kocsinál viszont mechanikus kormány lengéscsillapító . Lehetnek még hiányosságok a mondatokban is ennek oka fordítási lehetetlenségben, mutatkozik meg sajnos a magyar nyelvre lefordítani nem egyszerû feladat, és inkább legyen értelmes, mint szavakból összeállított zagyvaság. Természetesen nem zárkózom el ezen problémák elõl, és ha valaki kulturáltan és közelítõ pontossággal ezeket javítani tudja, kérem az illetõt, hogy tegye, meg és lehetõleg juttassa át hozzám is had, tanuljak én is valamit.Elõre is köszönöm!
Azok megjegyzéseire nem vagyok kíváncsi és szerintem sokan így vannak vele, akik durva modortalan leszólásokkal illetik meg a fordítás végeredményét! Kérem, nem kell leszedni de, ha már megtette, akkor valószínûsíthetem, hogy neki sincs még meg és a játék élvezetének növelése érdekében az illetõ is, kipróbálja. Nem de?!
Na de inkább örüljünk, ami van, ha tetszik, terjesszétek, hogy másoknak is meglegyen.

Itt még külön köszönetet szeretnék mondani Dezzsoke-nek ki az anyag már egy részét lefordítva hozzám, jutatta, majd véglegesítette és eljutatta hozzátok. És külön köszönet illeti meg a szüleimet is kik részt vettek ebben a munkában.

Kellemes szórakozást" a forditást készitete: Mevhis Dezzsoke
idézet vége
énszerinte ha te udsz jobbat csinálni akkor ne sértödj meg inkább csinálj jobbat és azt fogjuk használni a végfelhasználonak az a jó ha választhat minél többböl és ledönti hogy melyik kell neki nyilván amelyik jobb kivitel és többet nyujt
Itt van az eddig megjelen mindhárom magyaritás az Uaz4x4 hez

mycso
Nemszóltam, illetve nem kérdeztem semmit.
Hassan B, eltudnád küldeni a magyarításodat???

mycso
Hali, valaki segítene /privibe/, hogy merre találom ezt a gamet???
Rengeteg "helyen" szétnéztem de sehol nem leltem.
Illetve milyen néven is kellene keresnem???

Hassan B
Köszönöm, hogy ennyire értékelitek más munkáját...az a magyarítás, igaz továbbfejleszteve, de azzal az alappal készült amit én csinálltam. Bassza meg az köcsög cigáany aki lemásolta. Remélem elbasz a metró, vagy minimum a villamos...

Sarapetike
Ïîëíûé Ïðèâîä - ÓÀÇ 4õ4\Data\profiles\ itt vannak a mentések

Sarapetike
Az a helyzet hogy nem az én munkám (hogyis lenne) de van egy kis bibi a telepitö az valami demo verzió mikor leinditod akkor kiválasztod a telepitö nyelvet ez angol nyom egy ok aztán irja ki hogy ez valami demo arra is egy ok azután next azután a I Agree és most jönne hogy kiválasztod a játék könyvtárát na itt csinálj neki egy ujj mappát és telepicsd mikor kész akkor keresd meg a mappát ahová telepiteted a MAGYARITÁST.....1C\Ïîëíûé Ïðèâîä - ÓÀÇ 4õ4\Data\és amit ebben találszazt másod be a játék data könyvtárába.És ha ugymond normálisan telepitetem nekem nem történt semmi de igy müködött

hova teszi a mentéseket?

->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro

Endiman
köszi szépen! <#worship>

Sarapetike

Bocsi. Csak most néztem a forumot, mert tegnap LAN volt és ott ment. <#vigyor5> De nem rossz ötlet. Csak sajna én meg hétvégén dolgozom még vagy 2 héten át. <#rinya> De ha gondolod priviben cseréljünk msn-t és meg beszéljük.

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

Milyen gépigénye van. Nekem egy Sempron 3000+ om van 1gb-os ddr memó meg radeon 9600

->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro

bulba
megvan köszi

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Sarapetike
name Uaz4x4 passs 4x4

bulba
Network name-hez mit írjak? nework password?

Sarapetike
esetleg hamachi ?
Uaz4x4 szoba
4x4 jelszó
és akkor lanon 😊
proba

Sarapetike
igen ez lehet a gyári szerver ezt már nekem nem is leátja zoval akkor hiába van az az opcio hogx internetes játék létrehozása 😞

bulba
83.222.194.31 -csak ezt látja a game ez is inaktív 😞

Sarapetike
nem simán megy a net megprobálom kikapcsolom a tüzfalat

bulba
nem, legalábbis nem találtam meg a módját
Nem lehet h routered van és nem nyitottad metg a portot ami kell neki? (28015)

Sarapetike
81.183.61.201 ip alapján lehet?

bulba
MOst próbálok joinolni de csak 1 servert lát az sem elérhetõ

Sarapetike
csináltam egy szervert akinek van kedve sarat turni az tegyen egy probát 😊

Hassan B
Lehet, hogy *.mds hiba, próbálj keresni egy másikat....

bulba
Próbáld meg feltenni az 1.3as patchet innen
Más 5letem nincs

Tufa
tapasztalt már vki olyat hogy a játék a fõmenü elött kilép? nincs ötletem hogy kéne elinditani

deestroy
Felezõ naggyon király!

bulba
Igen ez a patch egyik újítása az online play mellett, viszont 2 és 4 kerékmeghajtás közt tudsz váltani menetközben is

bulba

Hali!
Nekem egy full save kellene a Uaz 4x4-hez tud valaki mondani egy url-t ahonnan letölthetem?
MErteddig nem találtam meg és fontos lenne!
Elõre is köszi!
HAYES
Hali!

Még egy kérdésem lenne azokhoz akik játszanak a játékkal. Amióta felraktam az 1.3-as patchet azóta csak úgy tudom a difit bekapcsolni hogyha elõtte üresbe váltok. Nem vezettem még élõben ilyen masinát ezért kérdem hogy ennek így kell-e lennie, mert elég idegesítõ. Amikor nem patcheltem akkor menet közben lehetett váltani.

Hassan B
De lehetne, csakra elkezdem. mostanában nem érek rá.... Majd holnaptól új

bulba
Próbáld meg unmountolni majd ujra berakni az mds fájlt daemon-toolsba, ha akkor sem jó próbáld meg feltelepíteni a legújkabb SPTD drivert pl innen hátha ez segít

Endiman
nem lehetne folytatni az illetékesnek a játék magyarítását?

srácok, én felraktam a köv. eljárással!
Daemon4.08HE-val felrak a game
crack cd3mds felülir eredeti cd3mds
minden emulácio bekapcs DaemonTools
magyar fájlok bemásol
inditás

bejön a starforce védelem és nem engedi tovább 😞

AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |

Köszi, kiprószálom, de lehet csak holnap.
Biztosan sikerült segítened, köszi mégegyszer.

bulba
Me Ga innen töltsd le a részleges save game-t és bocsi az elõzõ kommentben a rosz linkért
ACE: próbálj meg másik mds fájlt, esetleg ezt próbáld meg