1570
-
#22 ablak van csak betörve, remélem nem csak NFSUG szintű törés lesz benne
-
Hornamil #21 Erről a képről a Flashpoint jut eszembe, csak ez szebb.
Királ. -
#20 jónak nézz ki!! -
Vlala #19 Fav+ egyből!
Proview: (ez off, minibetű)A screamert nem feltétlenül kellett időre játszani, én néha-néha még mindig előveszem egy kis hegymászásra... a baj, hogy minden pályát kívülről ismerek -
#18 ArmA -
#17 -
#16 Volt egy másik ilyesmi játék,az is orosz,vmi expeditionos:)Abból csak képet láttam,de faszájosan ézett ki.Ilyen nagyon hosszú terepen kellett végigmenni oroszország területén -
#15 hnz, egy degzály. -
#14 arra vagyok kíváncsi hogy törés lesz-e...reméljük
meg aztán mod-támogatás is jól jönne:D -
#13 -
Szabi1991 #12 kira a grafika , ha jó a fizika is akkor tuti leszedem :P -
#11 f*sza -
#10 fu de nájsz -
Emmegki #9 2206 rulz! -
#8 http://uaz.uw.hu/gallery/type/patriot/felso.jpg
Brezsnyev is ezzel furikázott volna!
Különben bármennyire is régiek a GAZ és az UAZ a kedvenc kocsim! -
#7 nekem nem tetszik h ennyire csilivili. a flatout 2-ben is soknak találtam néha ezt a mosódásos-csillogós cuccot -
#6 hmm, nemtűnik rossznak...ha realitásban megközelíti a magyar screamer 4x4et, akkor elég über lehet majd -
#5 királyul néz ki, majd kipróbálom ha kijött :) -
#4 LoL, ez a Call of Juarez engine :)
+fav
Remélem a fizikát eltalálják, és lesz szép nagy szabadonfurikázható tajga ;) -
#3 Volt egyszer egy Screamer 4x4, az ugrott be róla . Az azért nem jött be nekem, mert időre ment minden; bár gondolom az ilyen versenyek általában így mennek -
#2 LOL! Tisztára mintha az Oblivion-ban nyomulna a kocsi. :D
-
#1 Az Avalon Style Entertainment fejlesztőcsapata egy érdekes terepjárókon alapuló autóverseny programmal próbálja meg felkelteni az érdeklődést az orosz UAZ iránt. Az 1C gondozásában megjelenő játékról most sikerült néhány információt és képet szereznünk :)
A játékban az ismertebb UAZ típusokkal versenyezhetünk majd, így lehetőségünk nyílik kipróbálni a Hunter, a Patriot, a Patriot Pick-Up és a 2206-ost is, amelyeket kedvünkre tunningolhatunk is majd. A versenyek helyszine pedig a Bajkálban, a Tajgán, Kamcsatkán és Kareliján lesznek.
A játék alapjául szolgáló grafikát és fizikát a Techland által fejlesztett Chrome engine szolgáltatja majd.
Csak reménykedni tudunk benne, hogy az 1C rászánja magát a játék hazai és európai forgalmazására is.
Forrás: HSW
Autók:
УАЗ Hunter (UAZ Hunter)
УАЗ 2206 (UAZ 2206)
УАЗ Patriot (UAZ Patriot)
Patriot pickup
Terepjárókat egyébként tuningolni is lehet majd...
+ Ingame képek