1570
  • Hassan B
    Nos, felmerült a dolog, hogy házigazda lehetnék ebben a topicban és ezt itt jelezni kell, ezért várom a véleményeket...
  • Vlala #541
    Ebből a stílusból fogj vissza. Ez egy internetes fórum, nem kocsma.

• totya4
    Dedósoknak lehetne külön topikot nyitni nem? pl "UAZ 4x4 dedó"
  • Hassan B
    Akkor hagyd ezt a játékot, és menj kirakózni, vagy legozni...
  • erieskrisz
    jah egyebkent mar lettoltotem ujra a jatekot es foltelapitettem csak mihejst betolti a palyat ki is lep a jatekbol ugyhogy sokk huho semmiert
  • erieskrisz
    hulyegyerek ezen ne nevesel mert nem viccnek szantama masik fele meg az hogy hiaba irod le hogy mit kell csinalni ha en kiirtam lemezre a jatekot es az mds fileket meg kitoroltem mivel atkonvertaltam iso ra az egesz jatekot es ugy probaltam daemon toolsal feltelepiteni cd rol kis paraszt mivel meg eletemben nem telepitettem gamet daemon toolsal fingom nem volt mit hogy merre es miert egyebkent ahhonan leszedtem a jatekot kb 9 ember irta hogy adjanak tobb infot mert senkinek nem mukodott ha nem hiszed nezd meg ezt a linket:http://wanadoo.atw.hu/?p=jatekok&search=uaz+4x4 nah szoval nem lehet mindenki ojan nagyokos mint te kivancsi lennek ha azt mondanam neked hogy burkolj ki 1 lakast diagonalba mit valasszolna ra te ebben vagy profi mas meg masban es nem ertem miert kell fasszopozni meg stb szoval az iq tesztet szerintem az ijen embereknel kene megcsinalni mint te vagy
  • Vlala #536
    Sebaj, majd a Te védelmedre is toborzunk embereket a gumiban. Négyszer vagy ötször le lett neki írva, hogy mit csináljon. A #473-asnál tagoltabban már csak a "fogd meg bal kézzel az egeret" metódussal lehet elmagyarázni, de akkor meg "ne nézé hüjének mer mekkereslek ferrúglak" lenne a válasz.

Off vége, a bajkáli éjszakai EP-vadászat nagy királyság, és 2100-at lehet kapni érte, ami tuningra sem rossz pénz. Az első ep-ig szinte magyar autópálya-minőségű út vezet, utána már csak egy "fél kettes" lejtőzés, és ott vagy a második, és egyben utolsó pontnál. másfél percet adtam a gépnek, gondolom, a többiek nem vállalták be a lejtőt :)
  • Ombika
    Figyeljetek erieskrisz mit irt,nagoyn nevettem!!
    "figyelje kiscsako ne fasszopzal csak szemtol szemben a masikkal ha megkerhetlek mondom a cimem bp 8ker nagyfuvaros utca 7 na gyere ide fasszopozni ha akkarsz vagy ha mersz"

IQ szinteden se lepodok meg!!
  • Vlala #534
    Off. Sajna nem elérhető, ha megvan Neked, átlőnéd mailben?
  • erieskrisz
    csa ombika itt vagy
  • Endiman
    tudna valaki esetleg pénzkódot hozzá?
  • ragodani
    Kibaszott jó game szerintem! A végefelé nagy szopások vannak már :D
  • Hassan B
    Mit parancsol, uram? Büntetőpontot, vagy bann-t?
  • Sarapetike
  • Ombika
    WAREZ tilos mindenhol !!!!!!! :)
  • Mojlepque
    Vki nem tudna küldeni egy normális link-et, ahol lelehetne tölteni, pl vmi torrentos, vagy bármi más, ami lehetőleg műxik is?
    Csak mert én találtam egy pár torrentosat de egyik sem tölt
  • Hassan B
    Vagy a házigazda... =)
    Egyébként elég lesz az is, ha mondasz olyan dolgokat, amit esetleg nem tudnék és azt is beírom...
  • bulba
    Már folyamatban van
    De sztem csinálj egyet te is és legfeljebb kirakják mind2-t és amelyik jobb az marad, vagy mind2 :)
  • Teflon Mike
    Sztetek írjak faqot? kiteszik a modi bácsik?
  • Ombika
    Gratula a kitartashoz ,hadd ne mondjam en mit mondtam volna neki!! :)
  • bulba
    OFF:
    Az igazi fanoknak: ragasztható papírmodell itt
  • Vlala #521
    Harmadik pálya. Kezdek belejönni :)
  • Sarapetike
    olvasni éppen tud de egy kicsit sem ért az ilyesmihez felvettem msn-re és kiderült hogy mit szurt el analfabéta:) ez van de mikor már majdnem sikerült el kellet mennie mert War-ja lessz lol War sof2 :/ nem semmi játékos lehet majd holnap folytatom talán sikerül :)
    de nem semmi há ki mihez ért na de ennyire ....
  • Volo
    nekem 2 napja sikerült! köszi a segítséget! nem olyan ördöngőség!
  • Hassan B
    Igen láttam, az a hsz nem is neked, meg a hozzád hasonló segítőkész embereknek szólt... :)
  • bulba
    Elég a 3. hely is de úgy kevesebb lóvét kapsz
  • Teflon Mike
    én már le írtam eccer hogyan kell elíndítani (egy kisseb faqot csináltam) #437
  • zozyk
    Amugy olyan kérdésem lenne azokhoz akik már játszanak vele.
    Muszály mindenhol elsönek lenni?
    Bár ugy vettem észre,hogy nem,de miröl maradok le,ha lesz 1-2 második helyem?
  • Ombika
    JEzusom ekkora degeneralt f......xopot ,mint te vagy erieskrisz meg a fold nem hordott a hatan!Neked fogyatekosok kozott lenne a helyed,de ott is kiutalnanak szerintem!! MAx 12 eves lehetsz es az a baj,hogy egyre tobb ilyen vad.....rom van itt a forumon!! :((
    Ha nem hagyod abba kapsz mindjart jopar buntetest!!!
    Szerintem ne irjatok neki,mert olvasni se tud!!! :((
  • Hassan B
    A sok gyökér kicsit visszafoghatná magát...
    Ez itt nem chat, egy hsz-ben kérdezzétek meg azt, amit tudni szeretnétek. Aztán várjatok, hogy válaszoljon valami hozzáértő "prof". Lehet, hogy 5 perc múlva választ kapsz, lehet hogy két nap múlva se, de NE IROGASD BE HATEZERSZER!!!

Köszönöm!
  • erieskrisz
    hat az a gaz hogy zold szinu es megse mukszik
  • Sarapetike
    oan béna vagy hogy neked azért is segitek mond az msn cimed privátban
  • erieskrisz
    es ez a legujabb daemon tools vagyis azt irtak ehez a gamehez ez kell
  • Sarapetike
    a deamon toolsz ban kapcsold be az emulálást (all on) és zöld szinü lesz !!!!
  • erieskrisz
    csak ennyit ir plz vait azt kessz
  • erieskrisz
    azzal is probaltam es semmi
  • erieskrisz
    na mert hogy most ez nem vallasz arra amit kerdeztem
  • Sarapetike
    akkor katt a setup-ra
  • erieskrisz
    1 es lemez tartalma autorun setup amkmik alkalmazasok utana van 1 setup bin file van 1 autorun dat file es telepitesi infok ennyi
  • Sarapetike
    na figyelj ide szerintem te ne játsz evvel a játékal