1570
  • erieskrisz
    te lama az f meghajtot nemismeri fel a windovs amit daemon toolsal csinaltam be akkarom mountolni az 1 es cd rol a bin filet erre daemon tools kiirja pliz vait es nem tortenik semmi akkor megkeresem sajatgepen az f meghajtot rabokok a tulajdonsagokra es a bin file benne van de amikor inditani akkarom akkor azt mondja windovs hogy a lemez serult vagy nem kompatibilis a rendszerel nnah erre mondj valamit lecike
  • Sarapetike
  • Sarapetike
    neked bin file-k vannak?
  • Sarapetike
    te láma azért nem ismeri fel mert elmondtam hogy a crack mappában lévö 3cd mns -t másold oda az eredeti 3 cd mds helyére és akkor mountold be ujra a deamon toolsal és kész enyi az egyész most irtam le harmadszor
  • erieskrisz
    nah mivan erre senki nem mond semmit megalt a tudomany vagy mi van
  • erieskrisz
    ne arra hogy irni nem tud vagy olvasni koszike
  • erieskrisz
    hello olvasd el mit irtam es arra valaszolj plz
  • erieskrisz
    mertmar az ideg szet b......sz
  • Alexease
    Nem azzal van baj, hogy ha valakinek csak 1 eve van szamitogepe, hanem altalaban azzal, hogy meghazudtolva a korat, nem tud ertelmesen fogalmazni es irni - es persze mindenekelott olvasni;) Persze, ez az elgepelesekre nem vonatkozik:D
  • erieskrisz
    na ere tud mondani valaki valamit plz
  • Alexease
    Egy alapveto IQ-teszt kellene regisztraciokor, azonnal megcsappanna a letszam;) Neha csak azert nemmerek beszolni vagy rohogni, mert lehet hogy nem hulye, hanem csak egyszeruen fogyatekos az illeto;)
  • erieskrisz
    hat lehet en is lama vagyok de bocsika kb 1 eve van szamitogepem es 27 eves vagyok es lehet neked 10 eve van geped es nyilvan sokkal tobet tudsz mint en
  • erieskrisz
    tehat csinaltam 1 f meghajtot daemon toolsal bemountolom a bin filet erre kiirja plz vait es nem tortenik semmi sajatgepben megkeresem f meghajtot es akkor azt mondja a windoz hogy vagy serult vagy nem kompatibiélisd a rendszerel
  • Sarapetike
    me pancser vagy le irtam má kétszer hohy mit kell csinálni olvasss már értelmessen más is leirta azt is olvad el
  • Sarapetike
    De igazad van !!!ezek a forumok ugy ezért jönnek létre hogy segitsünk egymásnak deeeeee istenem vannak lámák is akiknek egyszerüen hiába probálsz segiteni ez van !! én mondjuk a regisztrácionál kötelezövé tenném az életkor megadását monjuk nem nehéz kijászani :/
  • szurop
    DeDe.
  • erieskrisz
    nah figyu skacok erre lokjetek valamit nekem plz a windovs nem ismeri fel a lemezt a mit bemountoltam azt irja ki vagy serult vagy nem kompatibilis a rendszerel
  • Ombika
    CSak azt nem ertem meg, hogy az ilyen idiotaknak,hogy van erőtök segiteni ???

De most nicns igazam?
  • Sarapetike
  • Ombika
    B.....dmeg azt te lama, nemhiaba nem irod ki,hogy hany eves vagy,ha ekkora balfasz vagy ,akkor menj a homokozoba mikor esik az eso es jatsz ott!!!! Jezusom,mennyire feltudom magam baxni az ilyen idi......kon!!! :(
  • Sarapetike

ime
  • Sarapetike
    de lelehet csak rá kell kattintani a letöltésre
  • erieskrisz
    adok msn cimet azon at tudom kuldeni csak vegyel fol [email protected]
  • Sarapetike

neked nem igy néz ki ???
  • Djemba
    nemlehet leszedni a magyarosítást az oldalról valaki tegye be ha lehetséges ide!!!!!
  • erieskrisz
    akko telepitek 4 szere is lol
  • erieskrisz
    huha jo hulye vagyok sorry
  • erieskrisz
    haaaaaaat en alap telepitem a gamet nem daemon toolsal akkor az itt a gaz sracok ?
  • Sarapetike
    de csak neked csak ma telepisd fel a játékot aztán tedd fel az 1.3 pecset aztán a a 3 cd mds file-t mensd el valahová aztán a crack mappában lévöt mds-t tedd a 3cd mdf file mellé ha megkérdezi ird felül aztán ujra mountold be a immmár a crackolt 3 cd eés játsz
  • zozyk
    Nagyon 1szerü.
    Bemountolod az "eredeti" cd ket.
    Feltelepited a játékot.
    Felteszed a patch-et.
    Ráteszed a magyaritást.
    A crack *.mds-t bemásolod az "eredetire".
    Daemon ba bekapcsolod az összes védelem emulálást.
    Mountolod a 3as (crack) cd-t.
    Játszol,örülsz. :)
    Fizetsz egy sört nekem :P
  • erieskrisz
    feltelepitem a felrakom a patcet meg a magyarositast utana mekcrackellem es utana mds filet bemountolom demon toolsal jol csinalom vagy nem
  • Sarapetike
    idefigyelj ujreg olvasni tudsz ha nem akkor szolj anyunak ulvassa le neked az utobbi 10 hsz-t és akkor talán sikerülni fog
  • erieskrisz
    kezdjuk ellejetol lecike
  • erieskrisz
    ooooooooooooo pill ezt mostmar nem ertem
  • erieskrisz
    nah akkor tud valaki segiteni mert mar 3 szora telepitem fel ezt a szart de ha meg a jatek is szar lesz akkor fejbe is lovom magam
  • Sarapetike
    ahova akarod oda meted az aeredetit csak ne feljesd el énekem nem sikerült a telepités a crackos mds-el de nem is ez a lényegamikor odamásoltad a crack mds-t a mdf mellé ujra be kell montolni a deamon tools-al és má kész is
  • zozyk
    Hozzáteszem,mielött megköveztek érte. :)
    Nemhogy csak fel lehet telepiteni,de játszani is lehet vele...
    Ugyis tudom hogy az jött volna hogy feltelepül,de nem indul el. :)
  • erieskrisz
    felrakom a petcshet felrakom a cracket meg minden szart es nem birom mountolni
  • erieskrisz
    mert mindent megcsinaltam es nem ez a elso jatek amit crackellek de nekem az istenert sem akkar elindulni
  • erieskrisz
    es hova mentsem el az eredeti mds filet