Full Drive: UAZ & Full Drive UAZ 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csm
2-300 Ft??? ecsém csõdbe jut az állam! 😄

BMW 325 iX Rallye Car :)

Alexease
Attol fuggetlenul van meg egy-ket lehetoseg😉

- Mivel Torrent Seed ki tudja mikor lesz, ezert erdemes elkezdeni letoltogetni innen, lassan, de biztosan😉 Lehet, hogy meg 3-4 het mulva is torrent linket fogsz keregetni, addig is lejon innen😉

- Van par Magyar warez site (foleg SMS web). Keress meg egyet, ajanld be nekik ezeket a linket, toltsek le, es tegyek fel az oldalukra😉 Bar az meg 2-300 Ft-ba fog kerulni, de meg mindig jobb, mint hetekig kuzdeni😉
csm
madafaka, kabelnetem van 😞

Alexease
So'sem probaltam, DSL-em van😉
Hassan B
Igen, de azoknak a programoknak a 99%-a használlhatatlan...

][ ВАЗ ][

Alexease
Ha DSL-ed van, akkor kikapcs/bekapcs vagy Disconnect/Connect😉 Ha kabelnet, akkor gaz... De akkor meg lehet talalni valami Rapidshare tuningolo cuccot, vagy valami IP-cserelot, vagy hasonlo utility-t. Ismetelten csak Google...😉
Hassan B
Igen, de nem mindenkinek lehetséges az ip frissítés...

][ ВАЗ ][

csm
és hogy kell IP-t frissíteni?

ngcsnet

nekem a rapid a legkézenfekvõbb, 5 perc alatt lejön 1 part, majd ip cím frissítés, és már indítom is a következõ partot

@Hassan B: összes emuláció be volt kapcsolva
@Alexease: szedem...<#smile>

Hassan B
Ha meg az-nagy valószínûséggel-nem jó, akkor #82 .

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Alexease
Itt a topic-ban kint van az osszes link, mar tobb mint egy hete, de mivel mar ajanlottam valakinek es elhajtottak a busba, mert az neki nem kenyelmes, ezert csak felve irom be megint: #175 😊)))))))))
csm
inkább azt mondd meg, honnan sedted le

Hassan B
Igen, ez is segíthet, ha nincs... 😊

Alexease
Tegyel fel uj Daemon-t (4.08HE).
Hassan B
Az összes emulációt be kell kapcsolni rajta.

ngcsnet
no én nem tudom mit rontottam el, de nem mûködik lehúzással sem, #226-ban található mds sem segít

azt írja az sf hogy emulator detected, tehát észreveszi a daemon toolst, akkor most mit tegyek? nektek milyen beállítások vannak daemonban?

csm
ugyhogy vki seedelhetne

csm
és nincs egy forrás se...

Alexease
csm
senki nem képes felrakni torrentre ezt a játékot?

csm
senki nem képes felrakni torrentre ezt a játékot?

Hassan B
Nincs mit... 😊

csm
hehe, én a játékra gondoltam 😊

Alexease
#224 😉
csm
na akkor teheted is fel ftp-re, vagy torrentre <#ravasz1>

Alexease
Koszi, ez mukodik! Valszeg amikor a mail-bol lementettem, valami bedoglott😉 Frissitettem az eleresen is! Megegyszer koszi!
Hassan B

Alexease
Ez sem jo, NE szedjetek! Hibas az MDS! Valszeg hianyzik a vege.
File meret: 28534 byte

Ha ennyi a merete, akkor nem tudom, de ha nem, akkor jo lenne megint, osszecsomagolva ZIP/RAR-ba, es ugy elkuldve😉 THX!
Alexease
UAZ 4x4 Mini Image MiniImage UAZ_CD3.MDS MDS UAZ_CD3.zip

*Remelem, igy mar a forum keresovel is ralehet talalni kesobb😉
Alexease
Koszi, megjott! Holnap (vagyis ma;P) tesztelem😉
mNzJean
elküldtem.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Alexease
Mekkora az a file? Nem tudod atkuldeni egyszeruen mail-en?
mNzJean
msn-n keress meg átküldöm.

Alexease
Nekem johet, koszi!😊 mail: [email protected]

Aztan felteszem FTP-re, hogy ha valaki keresi, csak linket kelljen adni.
mNzJean
én is szívesen elküldöm ,ha kell valakinek. :[email protected]

Hassan B
Tudom, az is ott van...vagyis volt, csak törölték... 😊 MSN: [email protected]
(mi vagyok én?cukrosbácsi?<#hehe>)

Alexease
Koszi, de a jatek mar meg van 1 honapja😉)) Max az az uj MDS file kellene, amit emlitettel, es amivel megy allitolag😉
Hassan B

Alexease
Ha kapok linket, hogy le tudjam szedni valahonnan, akkor utana feltoltom😉))
csm
töltsd fel, töltsd fel,. akarok vele játszani 😄

Alexease
Az ugy eleg jol hangzik😉 <#vigyor3>

Ha adok FTP elerest, fel tudod tolteni😊 Kesobb jo lesz masnak is😉 De ha van link, akkor leszedem, es majd en feltoltom a tobbieknek, akik erdeklodnek. THX!
Hassan B
Csak egy új mds kell, semmi más...

Alexease
Nem tudom, meg sem probaltam beizzitani az SF miatt😉) A kolegamnak oda adtam, de neki nem ment lehuzzassal sem - bar gozom sincs mit csinalt😊

Vagyis ha van valami egyszeru gyogyir (lehuzas nelkuli😄), akkor megkoszononom, mert addig nem telepitgetek😊 THX!
CoD23
meg lehet oldani a StarForce-t !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

GabriSanyi
annyi bajom van vele egyedül hogy orosz, és hogy nincs meg az a screamer féle szabad furikázás.Én a technikásabb off-roadot kedvelem de ettõl független a játék bejön!

Hassan B
Nem kell vele szenvedni, de te tudod...

Alexease
Mennyivel jobb az iranyitas mint az X-Pand Rally volt? Erezni rendesen az FFB-t, a felfuggesztest, vagy meg mindig nem sok koze van hozza?

Engem erdekelne a jatek, de a StarForce miatt nincs kedvem szenvedni vele;(
mNzJean
Na sikerült végre játszanom,hibás mds-file okozta a gondot,kicseréltem azóta müködik.Tetszik a játék nagyon ,amennyire meg tudták valósítani annyira realisztikus ,a zene nagyon jó ,kicsit az uazok hangja nem tetszik, élõben kicsit más hangjuk van.Ajánlom mindenkinek aki egy kicsit vonzódik az off-road-hoz ,tényleg visszaad valamit dzsippezés örömeibõl .Ami nagyon tetszett: -a 4 kerékmeghajtás tényleg érezhetõ ,nagyon eltalálták, a felezõ is élethûen mûködik,kicsit alacsony foerdulaton de azért jól megcsinálták, az is jó ,hogy vannak rombolható terepakadályok pl,kerités ,szénakazal stb.. , a visszajátszást is baromi jól megcsinálták ,lehet különbözõ efekteket bekapcsolni a visszajátszáskor ezt feltétlen érdemes kipróbálni .Egyenlõre ennyi ,holnap kicsit behatóbban is letesztelem.Ja még valami ,azért nem árt egy izmos gép ha minden efektet bekapcsolunk.Remélem a teljes magyarosítás is elkészül majd ,mert sok mindent nem értek az orosz szövegekbõl.

GabriSanyi

Hassan B
ami ott van az nem a rendes mds... az csak fél mega asszem és az elindításhoz kell... ha gondolod msn-en elküldöm...