Full Drive: UAZ & Full Drive UAZ 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
minden ugy van ahogy lennie kell...
Honda - The Power of Dreams
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
Valaki írta ati kártyával tiltotta a vpu recovert meg a dvi-t és jó lett. Nah csak nállam az a baj h (ha jól értem a problémát) a vidikártyéám ati x1950pro amin csak DVI kimenet van és tft használok. Nos akkor h tilthatnám a dvi-t?
Az a lényeg hogy az mds fájlt amit letöltöttél rakd be a 3CD mellé és az elõbb letöltött mds fájlt mountold be daemon-tools-ba
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Vki segítsen nekem legyenszíves! Felinstalálltam a játékot a crack-es mds-sel és azt hiszem az összes patch fent van(1.3-ig)! Lehúztam teljesen a DVD-rom-ot és sd4hide fut. De sajna kiírja, hogy helyezzem be a DVD-t, és nem hajlnadó elindulni.
KisPaksi: installálásnál van egy olyan rész ahol ki lehet pipálni mit rakjon fel, ott le kell venni a pipát arról a sorról amelyikben szerepel a "windows media player 9"
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
mivel az elõzõrõl törölték vmiért <#duhos2>#duhos2>
#320: Szerintem nem teljesen így van, az igaz hogy nem szimulátor, és a helyes fékezésnek sincs akkora szerepe mint valami pályaversenyes(pl TOCA) játékban, de ha több pályát is unlockolsz, majd rájössz hogy nem olyan könnyû és tényleg nem elég csak a gázt taposni -legalábbis ez az én véleményem
Mondjuk ahhoz mar tul oreg vagyok hogy kepes lennke belso nezetbol jatszani vele anelkul, hogy kitennem az asztalra az ebedet 😊
szerintem
Vmi megoldás? 😞
Bulba thx a linket most ok
katt ide
texts.scr a fájl neve alulról a második (jelenleg) mérete: 55kb jobb klikk a nevére és "save link as"
elvileg ez kell h legyen a jó link
De van egy link a 255-ös kommentem is
306,307: Sajnos csak olyan általánnosságokat tudok mondani hogy tedd fel a legújabb drivereket, patchet a játékhoz, esetleg vedd lejebb a grafikát
->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro
Itt egy 100%-os angolosítás(mert sajnos a magyarítás az nem fedi le az options menüt) : http://4x4game.ru/?action=files legalul van egy texts.scr fájl (55kb) arra jobb klikk és save link as, aztán bemásolni a data mappába ugy mint a magyarosítást
1-2 helyen volt pár mpig 8-10.
jójáték teccik 😊
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!